Garantisi olmasa bile, aylık, yada hiç yoktan 2 ayda bir, yetkili servise değilde mahalle motorcusuna gidersen işte ondan dolayı oluyor böyle 2 yaşındaki motora. Ben mahalle motorcusunu suçlamak için yazmadım onuda belirteyim, servisine gideceksin, makinaysa makinaya bağlatım kontrol ettireceksin.
"Windows wirüslüde çalışır değilmi? Ama nereye kadar?"
Anlayana ama hakketen işini bilene bakıma götürecekmişsin onuda öğrendik.
Lakin bu durumlar başına gelenler olursa bunlardanda ucuza sıyrılmanın yolları var. Şu işleri bi yoluna koyayım, çözüm yollarının hepsini paylaşacağım. Lakin kısa bir süre bekleyeceğiz hepimiz.
Bu olay arızanın arızayı tetiklemesi olayıdır. Baştan önlemi alınmayan hastalığın kansere çevirebilmesi gibi birşey.
Şimdi beyin bozuk değil bende, lakin sorunlu olduğu için komutu alamayan rolanti kontrol valfi zamanla boşa komut gönderen beynin o komut sistemini bozmuş. Yada tam terside olabilir. Rolanti valfine komut gönderemeyen beyinden dolayı zamanla rolanti valfi bozulmuş. Suçlu hang parça bulamadık
Lakin ikiside bozulmuş sonuçta. Önlemi ise zamanında yapılan bakımlar, düzgün motor kullanımıda olabilir, devrini almamış motoru zamanı gelmeden vitese attırıp motor devri yüksek olması gerekirken içerde dönen çarkı yüksek vitese zamanından önce alıp devri anlık düşürürsende bu sorunu tetikler. Anlayan anladı
Neyse uzattık biraz, yazıcam yine size, bu işi 1089tl ye halletmicez tabiki