Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    arkadaşlar bu ilandaki motor için ne diyorsunuz?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6932898/detay/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ŞİLE BIÇKIDERE burasıdır...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------

İstanbul Park (F1) - Göçbeyli

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------

Yada BEBEK sahilerine ne dersiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------

Arkadaşlar, karbonunu geçtim, satarndart bi depo etiketini brada kaça bulabiliriz en ucuz?

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    GT! ...

Alıntı 106GT! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3tl ye kargo dahil almak varken 6tl kötü

Rich34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    Vay tuLgacan kardeş :D buqun müsaitsin heraLde :D Bana bi söz'ün var unutma :D
    | Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

Evet, bende Kadıköy yetkili S&T servisine gidecektim, Ümraniyeden geçeceğim. Kadıköye gidip şu makinayı bi makinaya bağlayıp ağ kuralım 2 makina arası kaynaşsınlar

Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    Ne zaman gidiceksin kaymakamLığın burdan geçersen motoru bi göriyim 1 de kız arkadaşım geLicek yoksa bende geLmek isterdim
    | Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

Motosikleti
    Gsr 600 arıyor...
    Arkadaşlar bir sorum olcak özellikle Tulgacan arkadaşım senin başına da gelmşti ondan ilgilenirsen sevinirim,bende bu devir artma sorunu vardı 5-6binlere çıkıp kalyodu boştayken yada debriyajı sıkınca ,rolanti ayarlayan siemens vdo parçasını söktüm bi sorun göremedim yerine taktım geri,sonra bi arkadaşın tanıdıgına götürdük yaparım dedi aldıgımda bu seferde rolanti iice düşmüş motoru çalıştırdıgımda 1100de ve stop ediyor kurtarmyor ısınana kadar ısınıncada 1100-1200 yani çok düşük durdu durcak ayarında çalışyor , sorun rolanti ayarlayınca geçecek olsa sanırım adam akıl ederdi.Sizce ne gibi bi sorun var?

Alıntı swordslinger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir sorum olcak özellikle Tulgacan arkadaşım senin başına da gelmşti ondan ilgilenirsen sevinirim,bende bu devir artma sorunu vardı 5-6binlere çıkıp kalyodu boştayken yada debriyajı sıkınca ,rolanti ayarlayan siemens vdo parçasını söktüm bi sorun göremedim yerine taktım geri,sonra bi arkadaşın tanıdıgına götürdük yaparım dedi aldıgımda bu seferde rolanti iice düşmüş motoru çalıştırdıgımda 1100de ve stop ediyor kurtarmyor ısınana kadar ısınıncada 1100-1200 yani çok düşük durdu durcak ayarında çalışyor , sorun rolanti ayarlayınca geçecek olsa sanırım adam akıl ederdi.Sizce ne gibi bi sorun var?
    Kardeş, enjeksiyonlar sanayide enjeksiyoncuda temizlenince düzelmişti bende. Lakin, ben şuanda hava kutusuna giren 1-2 hortum eksik gidiyorum, belki seninkinede öyle birşey yapmışlardır. Eğer o hortumları takarsan devir yine yükseliyor. Hem enjeksiyonun pis olması hemde o VDO rolanti valfi ile ilgili bir durum. Ama rolanti valfi bu konuda başı çekiyor.

Benim motorcu illakide bu parça dedi. Bu parçanın sağlamını bul al gel sorun filan kalmayacak garanti ederim dedi ama ben pahalı olduğu için almadı 1-2 hortum eksik geziyorum.

Biraz uzun oldu yazı, lakin sırf bu sebepten dolayı ben şimdi kadıköyde yetkili servise götürüp makinaya bağlatacağım. Birde yetkili servis bişiler söylesin.

Benden sana tavsiye sende götür yetkili servise ve makinaya bağlat bakalım ne çıkacak. Böylede biniliyormu biniliyor ama ilk gazda veya giderken vites değişimlerinde motor hafif atma yapıyor gazı hemen yemiyor gibi, belki sende de şuanda böyledir.

Bu parça bozulursa motor çok yakar hepsi bu, onsuzda binebilirsin ama cebe zarar

Motosikleti
    Gsr 600 arıyor...
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş, enjeksiyonlar sanayide enjeksiyoncuda temizlenince düzelmişti bende. Lakin, ben şuanda hava kutusuna giren 1-2 hortum eksik gidiyorum, belki seninkinede öyle birşey yapmışlardır. Eğer o hortumları takarsan devir yine yükseliyor. Hem enjeksiyonun pis olması hemde o VDO rolanti valfi ile ilgili bir durum. Ama rolanti valfi bu konuda başı çekiyor.

Benim motorcu illakide bu parça dedi. Bu parçanın sağlamını bul al gel sorun filan kalmayacak garanti ederim dedi ama ben pahalı olduğu için almadı 1-2 hortum eksik geziyorum.

Biraz uzun oldu yazı, lakin sırf bu sebepten dolayı ben şimdi kadıköyde yetkili servise götürüp makinaya bağlatacağım. Birde yetkili servis bişiler söylesin.

Benden sana tavsiye sende götür yetkili servise ve makinaya bağlat bakalım ne çıkacak. Böylede biniliyormu biniliyor ama ilk gazda veya giderken vites değişimlerinde motor hafif atma yapıyor gazı hemen yemiyor gibi, belki sende de şuanda böyledir.

Bu parça bozulursa motor çok yakar hepsi bu, onsuzda binebilirsin ama cebe zarar
    Anladım Tulgacan sağolasın gösterdikten sonra motoru bilgi verirsen sevinirim,birde senin rolanti kaçta hortumu iptal edince benimki gibi 1100falandıda sen mi ayarladın yoksa normalmiydi hep?

Motosikleti
    Tulgacan servisten gelince habersiz bırakma kardeşim merakla bekliyoruz neyin nesiymiş ne karın ağrısıymış senden çok ben ftil oldum bu arızaya hadi baklım merakta koyma bizleri kolay gelsin
    GT! ...

Bişiyi yokmuş yaaaa bende korktuydum masraf çıkacak diye. 729 beyin + 360 valf = 1089tl hepsi bukadarcık

Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    Sevgili ArkadaşLar,

Beni kırmayıpta geLen o güzeL motoru hakkında değerLi biLgiLerini paylaşan ve motoru almamamdaki soru işaretlerin tamamını silen sayın TuLgacan "Caner Abi'ye" sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum..

Teşekkür ederim abi...

Küçük bi hatıra sizlerle =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

| Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

Motosikleti
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bişiyi yokmuş yaaaa bende korktuydum masraf çıkacak diye. 729 beyin + 360 valf = 1089tl hepsi bukadarcık
    Şaka dimi yok canım olamaz mümkünatımı var şakadır şaka
    GT! ...

Facebook'ta "beyinsizler" grubu yoksa sen kur ben üye olacağım...

Motosikleti
    Bu gidişle kurucaz gibi ...

Hocam yaa kendi sorunuma üzüldüğüm yetmiyodu bide sen eklendin şimdi yanıma iyimi Beyin siparişi ikiyemi çıktı şimdi geçmiş olsun bizlere

Peki hocam arıza sinyali olarak ne çıktı neler oldu anlatabilirmisin ne tür sinyaller aldınız beyin arızası olarak veya arızalı parça olarak
    GT! ...

Durum şundan ibaret, bendeki beyin ölü değil, çalışıyorda komut eksikliği var...

Rolanti normal olsun diye sökülü olan valfin altındaki hortumları taktı servis motoru çalıştırdı devir yüksek motor bağırıyor... Kapattı hemen gitti bi beyin alı geldi sıfır, taktı onu motorun seside rolantiside düzeldi. Eksozdan çıkan eski sesi tekrar duymak güzeldi Sonra bir turladı motorcu dedi çalışıyor ama valftede biraz sorun var dedi. Değiştirsen iyi olur dedi.

Senin anlayacağın beyin ve valfi değişmek en sağlıklısı, lakin 2 aydır olduğu gibi şuanda da valf hortumlarını iptali ile normal rolanti ile çalışıyor.

Bunun oluşturduğu 2 sorun var, birincisi yakıtı fazla oluyor, ikincisi ise motor vites değiştirmeden sonra gaz verirken atma yapıyor. Debriyajdan destek almak gerekiyor atma yapmaması için. Tabi eksozdan gelen ses güzel gibi görünsede aslında bi rolanti eksikliği yada çok benzin yaktığını hissettiren bir ses çıktığıda belli oluyor.

Neyse sağlık olsun, bazı dönemlere indirim oluyormuş ben şuan bekleyeceğim. Nasılsa motor gidiyor, dönüşte motorla geldim 170 leri gördüm o konuda sıkıntı yok çok şükür.

Eğer indirim dönemi olursa ve fiyatta ikram kafi gelirse belki sıfırlarını alırım. Yada belki bende denk geldiğinde çıkmasını alır takarım, artık hangisi uyarsa. Yada bu şekilde sıfır parça fiyatını düşer satarım. Ama şuanda yaptırmayıda satmayıda düşünmüyorum. Nasılsa biniyoruz. Kış dönemi, evden işe işten eve yetiyor...

Motosikleti
    Hımm anladım hocam saol bilgilendirme için ne diyelim sağlık olsun, bende bahara doğru taksitle filan sıfır almayı düşünüyorum herşeyin hayırlsı olsun ne yapalım artık kısmette satmakmı var almakmı var duruma göre bakalım
    GT! ...

Ben yine hertürlü biniyorumda senin durum daha vahim galiba. Senin beyin motoru hiç çalıştırmıyor sanırım. Sen aslında şu 400 filan olanlardan kredi kartına 12 taksitle 500 bile olsa fiyatı al derim öde komsyon vade farkı vs varsa. Tabi durum müsayitse..

Motosikleti
    Benimkinin yazılımı haşat ettik yaa sorma ateşleme tekliyo kekliyo aksırıyo pıskırıyo ciğerleri üşütmüş gibi

Zaten havalar soğuk diye acele etmiyorum belki uygun bişeyler denk gelir yoksa nisan mayıs gibi sıfır alıcam ikinci ele güvenemiyorum gözümle görmedikçe

Hayırlısı olsun acele etmemek lazım...
    GT! ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler