evet aynı kafadanız.bende bu yüzden biraz sıktım kendimi bankadan çektim krediyi.karar verip almam 2gün sürdü.şimdi istedigim yeriyle oynuyorum.lastikleri,manetleri,aynaları,zinciri,eg sozu,ön dişliyi,ayak peglerini,fren balatasını,kafama göre degiştirdim.birde xenon taktım,arka çamurluk yaptım.şimdi sırada katlanabilir plakalık var.he alarm ve çakmak şarj soketini unuttum bak.
esprime kızmadıgınada sevindim.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ehe çok gezerim (enson km saatine baktıgımda 43.000 kmdi).sigara içtigimden degil yavuzun gezilerde sevgili eşim beni hiç yanlız bırakmaz.bir yaramazlık yapmayayım diye.bluetooth kulaklık kullanıyorum.birde bilmedigim yerlere gitmeyi çok sevdigimden gps kullanıyorum.hatta netbook u bile şarj ettigim oluyor.bütün çevrem racing makinada olurmu uleynnnn gibi bir yaklaşım sergileseler de ilk önce son abant gezisinde hemen hemen hepsinin cep şarjları bitince yav moruk nasıl bagladın sen onu benimkine de yapalım falan demeye başladılar.
arka çamurluk bu:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hyosu...Q5fAccessories
bayagı kalın bir fiyatı var degilmi?bunun kalıbını çıkartıp polyesterden yapacak, makul bir fiyattan satacaktık.masrafını çıkartana kadar işlerim yogunlaşınca öylece kaldı.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
fiyat harbiden güzel 250 lira felan ediyor sanırım.
Nasıl duruyo peki fotosu varmı
Yaw beni ve motoru yolda goren 600 cc ss sahipleri nedense surekli once dibime girip sonra tektekere kalkip uzuyorlar.
Gecwn gundw su stationa benzeyen yeni kasa Porschelardan biri basladi temde sagimdan solumdan gecmeye. Sonra yavasladi. Ben de o sirada makaslara basladim. Baktim porsche hemen takildi yine pesime. Sonunda adama el kol ile isaret yaparak 'hocam bu alet senin kadar hizli degil. Senin Makine bir numara' dedim. Adam da eyvallah deyip uzaklasti.
Nasil
Trafikte nal toplantığımın 600cc'leri siziiiii Alıcam sizden bitane.
10bin TL'ye 600F düşünüyorum arkadaşlar. 2004 civarı. 600RR alacaktımda bakalım 2bin filan daha çıkarabilirsek o karar anları zamanında belkide 600RR alırız. Tabi yine kredi ile, GTR min 4 taksiti kaldı, 2 taksit daha ödedimmi işlem tamamdır, sonra bi kredi daha ve sezona girerken inşallah.
Ben artık geçiş dönemini tamamladım.
Lakin GTR mi şuanda satmıyorum boşuna elinizi okşamayın
ne olacak bu mematiye sımdı
Bu adamı ve konuşmaLarini seviyorum ;) @Tulgacan..
Reis elinle o kadar seyi nasiL anLattin onu merak ettm :D
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
adam olmaz bu mematı dur olm yok git olm yok.
Al patladı suratına gördün
2 bölümdür baymıştı bu hafta güzeldi
Dipnot:görkem sizin oralarda http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32373562/detay
Bu motor varmış gordun mu hiç ?
ıyı aksamlar arkadaslar valla butun sıteyı ve yazılmıs son sayfaları hatım ettım geldımmotorumun uzerındekı brandayı kaldırdım sole bır tozunu aldım bırazda calıstırdım sesını ozlemısım....malum 4 gundur bınmedım sımdıde gerı orttum artık apartmandakıler bana manyakmı dıe bakmaya basladılar....aklıma estıkce calıstırıp gecıp karsına seyredıyorumm..ne yapalım ıs guc kosturmaca altımızda sırket arabası var fazlada zorlamıyoruz benım zıllıyı...bu haftasonu hava guzel olurda bıraz dolasırım bu arada sanayıde ayna camlarımı hafıf oval olanlardan taktırıcam cok guzel gorus acısı verıo 15 tl elınızdekı ayna kasasına gore kesımı...bugunona baktım maslak sanayıdeydım arabanın aynası arızalıydı donmuyordu o sırada cıragın skıtırındakı aynayı gordum cocuk orda yaptırmıs cok da guzel olmus...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:52 ----------
he yaaaa
Bizimkiler zaten hafif bombelidir. Ama daha fazla bombe istiyorsan oda ayrı tabi olmaz değil ama yinede orjinali daha iyidir. ynayı malum bol kullanıyoruz bu motor üstünde.
Heee şuda var. Bu hafta sonu yarından başlayarak hava güzel. Pazar günü GTR istanbul buluşması düzenlersek bende oralı olabilir.
PAZAR GÜNÜ hem hava güneşli hem sıcaklık düzeliyor hemde rüzgar düşüyor. Yani en ideal gün.
Gelinde nal toplatayım size
bana uyar ...zaten canım sıkılıyordu...bıraz dolasırız :queenhemde tanısırız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 ----------
bak nal toplama olayını hıc karıstırmıyorum ben sızı arkadan takıp ederım bırılerınınde foto cekmesı gerekıo dımı
Şu an bu konu içerisinde 87 kullanıcı var. (0 üye ve 87 misafir)