Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki neden kesinlikle GT250R? Paranmı az acaba, yoksa?

Ekleme : Pardon biz sanki hepimiz çok zenginiz gibi oldu ama 600 lük hondalar varken neden gt250r paranmı az dememin sebebi o idi
    çoğumuzun japon alacak kadar paraya sahip olmadığı için olabilir bana kalırsa 600 yada 1000 likler insanı yoran makineler genelde öyle diyorlar.sık sık binilecek aletler değil bence.Hyosung hem güvenli hemde şık ama öncelik tamamen duygusal

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    loading...
    Peki neden kesinlikle GT250R? Paranmı az acaba, yoksa?

Ekleme : Pardon biz sanki hepimiz çok zenginiz gibi oldu ama 600 lük hondalar varken neden gt250r paranmı az dememin sebebi o idi
    Eger Dikkatli Okuduysan 'İlk Defa Baslıycam Motora' Demiş Arkadaş.. İlk Defa Motora Baslayan Birine 600 cc Bir Makine Tavsiye Etmek Ne Kadar Yararlı Olur Sence?

Motosikleti
    ninja 250 '11
    oncelikle herkeze merhaba yaklasik 2 aydir gtr kullanicisim cok ufak tefek sorunlar haricinde bi sorun cikarmadi makina basima gecen 2 ayda, ama son bir kac gundur debriyaj konusunda ciddi sikinti cekiyorum yuksek devirde kalkmazsam yada motoru bosa aldigimda motor stop ediyor kalkmak istiyor, debriyaj siyiriyor muhtemelen ama dun isi iyice abartti kalkarken yuksek devir kalkmama ragmen deviri bi anda kesiyor stop ediyor zar zor calistirip tamirciyi goturdum ve motoru biraktim dun, tamir oldugunda arayacak beni usta. aranizda boyle bi sorunla karsilasan oldu mu daha once

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler arkadaşlar, şimdi bırakında soruyu sorduğum arkadaş cevaplayıversin. Teşekkürler..

Motosikleti
    loading...
    Teşekkürler arkadaşlar, şimdi bırakında soruyu sorduğum arkadaş cevaplayıversin. Teşekkürler..
    Mantık Anlayısın İçin Teşekkurler..

OZGUR SASMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW 600CC CHOPPER
    waaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy sayfa yıne sıcak hararet yapmıssss

Motosikleti
    loading...
    Alıntı OZGUR SASMAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    waaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy sayfa yıne sıcak hararet yapmıssss
    Nerden Cıktı Şimdi Hararet Olmaz MT Formunda..

OZGUR SASMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW 600CC CHOPPER
    hepınıze ıyı aksamlar hemen actım sayfayı bakım arkadaslar ne yapıyor dıye s masallah performans aynı

Motosikleti
    loading...
    Sizede İyi Akşamlar...

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı washburn24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oncelikle herkeze merhaba yaklasik 2 aydir gtr kullanicisim cok ufak tefek sorunlar haricinde bi sorun cikarmadi makina basima gecen 2 ayda, ama son bir kac gundur debriyaj konusunda ciddi sikinti cekiyorum yuksek devirde kalkmazsam yada motoru bosa aldigimda motor stop ediyor kalkmak istiyor, debriyaj siyiriyor muhtemelen ama dun isi iyice abartti kalkarken yuksek devir kalkmama ragmen deviri bi anda kesiyor stop ediyor zar zor calistirip tamirciyi goturdum ve motoru biraktim dun, tamir oldugunda arayacak beni usta. aranizda boyle bi sorunla karsilasan oldu mu daha once
    devriyaj manetindeki ayar somununa bir baksaydın keşke.çok bollaştıysa yapabilir.yani bir ihtimalyada devriyaj müşürü arızalanmıştır.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    ninja 250 '11
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    devriyaj manetindeki ayar somununa bir baksaydın keşke.çok bollaştıysa yapabilir.yani bir ihtimalyada devriyaj müşürü arızalanmıştır.
    ayar somununa baktik ve siktik sorun daha ciddi sanki

ayar somununa baktik ve siktik sorun daha ciddi sanki
    Harbiden bunu yaptıysanız sorun bayaa bi cidddi olmalı

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet onu bende gördüm Sonradan taktırmış herhalde Bedavam olsa üşenmez arar sorardım nasıl becermiş diye

Motosikleti
    ninja 250 '11
    Harbiden bunu yaptıysanız sorun bayaa bi cidddi olmalı
    usta aradi biraz once debriyaj balatasi tam takim degisecekmis, bujiler , yag filtresi ve yagi da degistirmek lazim dedi ve 380 lira tutar iscilik dahil dedi. fiyat bana biraz cok geldi ogrenci adamiz sonucta ama ustayada guveniyorum ne yapsam bilemedim

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    usta aradi biraz once debriyaj balatasi tam takim degisecekmis, bujiler , yag filtresi ve yagi da degistirmek lazim dedi ve 380 lira tutar iscilik dahil dedi. fiyat bana biraz cok geldi ogrenci adamiz sonucta ama ustayada guveniyorum ne yapsam bilemedim
    Bildigim kadarıyla 190lira debriyaj balatası.ve o kadar bitirene kadar hıc fark etmedin mi yaww

Motosikleti
    ninja 250 '11
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildigim kadarıyla 190lira debriyaj balatası.ve o kadar bitirene kadar hıc fark etmedin mi yaww
    farkettim de bitmis oldugunu dusunmuyodum sadece biraz yiprandigini dusunuyodum son bi kac gun isi abartinca motor bende ustaya biraktim zaten

Debtiyaj balatasini 0rtalama kac binde degismek uygun olur bixim makinrlerde?

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Debtiyaj balatasini 0rtalama kac binde degismek uygun olur bixim makinrlerde?
    ben 43.000 km yi devirdim.degiştirmeye gerek görmüyorum.şu yada bu km de degişecek diye kesin bişey söylenemez zaten .kullanım tarzına göre degişken bir durum.10.000 kmde de balatayı yiyip bitiren oluyor.dandik yag kullanmazsanız,yagı zamanında degiştirirseniz (ben 2.000km de mutlaka degiştiriyorum)ani kalkışlar,ön kaldırma gibi fantazilerden uzak dururanız ha birde yarım devriyaj kullanmakdan mümkün oldugu kadar kaçarsanız uzun süre kullanırısız.tabii birde manetteki ayar somunu nu arasıra bir kontrol edinki orada oluşan aşırı boşluk yada gerginlik balatalara zarara verebilir,trafik de sizi zor durumlara sokabilir.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Ben 6000 lerde filandım heralde değişim yaptığımda. Zonta nında dediği gibi kullanım şeklinize göre balata değişim ihtiyacı değişmektedir.Agresif kullanmamanızı öneririm

Debriyaj Balatası Değişimi
    GT! ...

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    190tl debriyaj balatası
    10tl yağ filtresi (kuralkanın sitesinde gt250r için 9tl kusur yazıyor yağ filtresine)
    50tl motor yağı (litresi 25TL'den 2lt olarak düşünüyorum) mobil 15/50 tam sentetik yada ipone rs 10/40w tam sentetik olarak düşündüm.
    34tl buji (tanesi 17tl ngk buji)

toplam 284tl yapiyor

işçilik olarak 100tl alıyor olsa gerek.

bence çok.

burda sorman gereken şey hangi marka buji ve yağ kullanacakları. hele hele castrol gibi ucuz bir yağ kullanıyorlarsa o parayı asla verme.

ben manifoldu ve egzosu kaynak yaptırmak için motorun tüm grenajlarını soydurup ek olarak yağ değişimi + buji değişimi (periyodik bakım) yaptırdığımda bu kadar para ödememiştim.

güvenebileceğin başka bir usta varsa motora binerek kontrol etsin belkide balatanın değişmesi gerekmiyordur? ya da daha uygun ücrete yapan bir yer bulabilirsin.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler