Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    OZGUR SASMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW 600CC CHOPPER
    Alıntı dptlk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam hyosungu artik bilen biliyor. Hyosungu tanimayan adam ise zaten cogu markayi modeli bilmiyor. Yani, bu tarz adamin tek algisi motor mu scooter mi seklinde.
    Simdi sana sorum su: neden kotu durdugu halde , motora ilgisi olan adamlar yemedigi halde ve yine motoru olan, moddeleri taniyan insanin bu ne gereksiz istir diyecegi halde neden hyosungun uzerinde ducati cikartmasi var? Cbr 600 rrla yan yana geldigimde selam verip devam ediyorum. Adamin makine hyosundan ustun sonucta. Dogal olarak yol da veriyorum. Ama hyosunga hyosung muamelesi degil de cakma ducati muamelesi yapmak daha kotu degil mi? Miller kimi kandiriosun demez mi?

Yanlis anlama soruyorum sadece. Bence hyosung ismi yeterince biliniyor. Gerek yok cikartmalarla oynamaya. Bu arada motoruun eski sahibinde bu yazilari yaPistirmos olabilir. sen bence toptan cikar onlari.
    BEN KENDIM YAZDIM CUNKU HYOSUNG KASA OLARAK KENDINE DUCATIYI ORNEK ALMIS O YUZDENDE BU YAZIYI KOYDUM AMA NEDENI ST KANUNI OLDUGU ICIN BEN ISTEMIYORUM MOTORUMUN UZERINDE KANUNI YAZMASINI SADECE DISTRIBUTORLUGUNU ALMIS BIR OLDUGU BIR MOTORA GITMIYO CIKARTMA OLSA KANUNI STICKERI COKTAN SOKUP ATMISTIM AMA ADAMLAR VRNIK ATMISLAR KABARTMA GIBI DURUYOR HYOSUNG YAZSA KALSIN AMENNA AMA SEVMIYORUM KANUNI YAZMASINI SENINKIDE KANUNI YAZSIN SEN OYLE BIN BU BENIM ZEVKIM BEN BOLE BINIYORUM

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 ----------

Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş, millet yani herkes demiyimde birçoğumuz bende dahil, suzuki yamaha honda kawasaki alamadığı için ve bu motorda ona benzediği için alıyor. Honda cbr600rr alma imkanı varken bunu alanları saymıyorum.

Dolayısıyla böyle bir sebeple alınca insan tabi farklı yazı veya benzeri modifiyeler yapma gereği duyuyor. HYSOUNG hadi neyse genelde çekilir üzerinde durması dert edilmezde. S&T KANUNİ yazısını görünce genelde üzerinde tutmak istemiyoruz.

Konuştuklarım çoğunluğu kapsıyor, herkesi kapsamadığı aşinadır. Vesselam.
    BENİ KAPSIYO (COGUNLUK OLARAK)TULGACAN SAGOLASIN ARKADASA BIDE BENIM MOTORU VERIM BIR TRAFIGE KANUNI ST OLARAK CIKSIN GELEN YORUM VE MUHABBETLERDEN KAFASI SISER...BEN MOTORUMDAN MEMNUNUM ONCEKI MOTORUM KAWASAKI 1100 DU AMA YAKITI TRAFIKTE HARERET SORUNU ILLAHLAH ETTIRMISTI...BU MOTORU SATMAYI DUSUNMUYORUM SADECE SESINE GICIGIM ONUN ICINDE ATELYODE BIR EGZOS CALISMAM VAR YAKIN ZAMANDA SONUCU ACIKLARIM BEN MOTORUMU SATMAK ICIN DEGIL BINMEK ICIN ALDIM 250 LIK MOTOR GIDERIDE IYI YAKITIDA TEMIZ BINERSEN MASRAFSIZ BIR MAKINE 7 AYDIR BINIYORUM BU MOTORA GAYET DE MEMNUNUM ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------

YA DUN BIR RESIM ATTIM KARISTIRDIM FORUMU YAAMA ARKADASLAR HERKESIN MOTORU KENDINE GUZEL BAZEN BIR STICKER ICIN BIR LAMBA ICIN BULUNDUNUZ SEHRIN ALTINI USTUNE GETIRIYORSUNUZ BUTUN BIR GUN BIR FIRSATINI BULSAM SUNU BIR TAKSAM DIYOSUNUZ KAFANIZDA ELLI DEFA MOTORUNUZU MODIFIYE EDIYORSUNUZ ....ZEVKLI BIR O KADARDA TEHLIKELI BIR ASK BU ASKKK...HEPIMIZIN TEKERI YERE DUZ SAGLAM BASSIN ALLAH HEPIMIZI KAZA BELALARDAN KORUSUN EWIMIZE SEVDIKLERIMIZE KAVUSALIMMMM....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------

ELINE SAGLIK...
    Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah senden razı olsun kardeş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadaşlar bu gün öğlen benim çirkinden ayrılmış bulunmaktayım... cumartesi akşamı satmaya karar verdim pazartesi sabah ankaradan kalkıp geldiler.... allah alan arkadaşa kaza bela göstermesin.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HAYirlisi olsun. kac modelsi kaca sattiniz. fiyat konusunsa alip satanlra faydasi ooabilir...

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu gün öğlen benim çirkinden ayrılmış bulunmaktayım... cumartesi akşamı satmaya karar verdim pazartesi sabah ankaradan kalkıp geldiler.... allah alan arkadaşa kaza bela göstermesin.....
    amin hayırlısı olsun daha nıce cırkınler alırsın

Motosikleti
    hyosung gt250r.renk turuncu.
    mereba arkadaşlar ben bir hyo almak istiyorym.kanuni deil hyosung bildiğiniz temiz makina varsa 10000kmyi aşmamış maximum 5000 tl ye kadar çıkarabilirim sanırım.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    HAYirlisi olsun. kac modelsi kaca sattiniz. fiyat konusunsa alip satanlra faydasi ooabilir...
    tulgacan hosgeldın ben erken actım bugun bı baktım sayfa karısmısben fazla onlıne olamıyorum sayfada hep en guzel muhabbetlerıde kacırıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 ----------

Alıntı murat_78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mereba arkadaşlar ben bir hyo almak istiyorym.kanuni deil hyosung bildiğiniz temiz makina varsa 10000kmyi aşmamış maximum 5000 tl ye kadar çıkarabilirim sanırım.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    murat bende sımdı sahıbındene bakıyodum bı bak ıstersen ben sahıbınden aldım motorumu memnunumda secenek cok ama gıdıp gormen gostermen bı ıkı kullanman gerekıobu arada bu motorlar kısın bıle pırım yapıo ben satsam kar edecem nerdeyse valla ıkıncı elıde guzel

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    ben 1 yıldır sahibinden.com u takip ediyorum yoğunluk hep İstanbul.Ben Ankara'da ikametgah ediyorum otobüse binip gidip alacak bakacak halim ve bilgimde yok motorsiklet eğitimim bitsin bir şekilde almaya çalışacağım bu motor hadi hayırlısı

Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 1 yıldır sahibinden.com u takip ediyorum yoğunluk hep İstanbul.Ben Ankara'da ikametgah ediyorum otobüse binip gidip alacak bakacak halim ve bilgimde yok motorsiklet eğitimim bitsin bir şekilde almaya çalışacağım bu motor hadi hayırlısı
    1) Zonguldak'lımısın?

2) Ben 1 haftada sahibinden.com dan buldum aldım motoru.

3) Yoğunluğun İstanbul olmaması mümkün değil. Ülkenin %5/1 nüfusu bu şehirde yaşıyor.

4) Ankarada çok rahat motor bulursun ama 10 binin altı diye bakarsan olaya motorsuz kalırsın, 10km den fazla yapanların suçu ne. Şimdi ben 10km yi yeni, alıdğımda 3600km de idi, 5000km de alsan sende geçeceksin. Hiçkimse 10bin km üstü almıcam gözüyle bakarsan yarın seninde elinde kalır. Tercih meselesi dersin tabi haklısın yazmadı say...

Eğer parasal sıkıntın yoksa GT250R yi Ankaradan alırsın istediğin zaman. Hadi kolay gelsin...[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------

Alıntı OZGUR SASMAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tulgacan hosgeldın ben erken actım bugun bı baktım sayfa karısmısben fazla onlıne olamıyorum sayfada hep en guzel muhabbetlerıde kacırıyorum
    Valla kardeş ben o konudateknolojinin sınırlarını sonuna kadar zorluyorum, malum eski bilişimciyim. Çin malı çift hatlı tv li cep telden turkcell net ile java opera mini yi kullanarak yazdım bugün öğlenki mesajları. Yoksa bulunduğum departmanda henüz net erişimi belli sebeplerden dolayı pc lerde yok. Mecbur cepten giriyorum gircek olursam gündüzleri...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

Türkiye'demi yaşıyorsun Brezilya'damı. Türkiye ise hangi şehir belirtirsen yardımcı olabiliriz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------

Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah senden razı olsun kardeş
    Amin. Ecmain inşallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------

ARKADAŞLAR; Birde ebay'de şöyle bir etiket var, malum yakıt depo giriş etiketi olduğu aşina. Fiyatı 1 $ = 1.5TL Burada daha ucuza bulabilen varmı? Yoksa alacağım kendime 2-3 tane yedek dursun. ebay alış veriş bilgisi olmayanada alabilirim isteyen varsa. İsteyen varsa özel mesaj atsın, burayı gereksiz kirletmeyelim...

Motosikleti
    tekirdağ ereğlide yaşıyorum tulgacan.istanbula yakınım yani pendikte bir arkadaşla konuştuk sahibinden.com aracılığıyla.2008 model 10.000de 6000 lira istiyo ama gerçekten alacaksan anlaşırız falan dedi.tabi motoru çıplak gözle görmeden dokunmadan bende bişi diyemicem.

tekirdağ ereğlide yaşıyorum tulgacan.istanbula yakınım yani pendikte bir arkadaşla konuştuk sahibinden.com aracılığıyla.2008 model 10.000de 6000 lira istiyo ama gerçekten alacaksan anlaşırız falan dedi.tabi motoru çıplak gözle görmeden dokunmadan bende bişi diyemicem.
    Bildiğim kadarı ile 2008 model HYO yok..

Ve Tekirdağ Edirne gibi yerlerde yeterli motor yok. Sen İstanbuldan al daha iyi olur. İstanbulda fiyatlar 4000tl den başlıyor. bugün açılan ilanada göz at diğerlerinede bi göz at derim...

Motosikleti
    bende öle biliyodum arkadaş ısrarla var dedi trafiğe çıkışıda olabilir belki.

Rich34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    2007 modeL trafk ckş tarıhı 2008dir muhtemelen.. Arkadaslar knuyla pek alakası yk ama hyo nun orjinal lastklerı iyi mdr perfrmans açsndan.. 2oo7 alıcam illa ' dgstr yksa psman olursun ' olayi olmasni istemyrm micheal lastklrde ortalama 7oo-1ooo araşı ne onerirsinz?
    | Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

Alıntı Rich34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2007 modeL trafk ckş tarıhı 2008dir muhtemelen.. Arkadaslar knuyla pek alakası yk ama hyo nun orjinal lastklerı iyi mdr perfrmans açsndan.. 2oo7 alıcam illa ' dgstr yksa psman olursun ' olayi olmasni istemyrm micheal lastklrde ortalama 7oo-1ooo araşı ne onerirsinz?
    Alacaksan aldıktan sonra paran var ise değiştir. Lakin zor imkanlarla alıyorsan kullanabilirsin. Michelinin 700-1000tl olduğunu sanmıyorum. Daha ucuz olmalı. Tahminimce 250tl den başlar fiyatlar. 700tl ye komple scooter alırsın

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lastik önemli benim kaskı satsanda scooter alıyon

Mishelin pilot powerler ön arka 630TL buz motorda takması balansı içinde.
    2ct si var o daha erken ısınıyo tabi 900TL onunde seti

Ama al tak virajlarda korkma diz ver gitsin

Okadar zenginsin demek 700tl lik kask alacak kadar. İyi Allah çok versin.

Okadar zenginsin demek 700tl lik kask alacak kadar. İyi Allah çok versin.
    yoo lise öğrencisiyim ama 700liradan daha değerli bir kafam var.

Allah herkeze versin.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    [QUOTE=tulgacan;2228575]1) Zonguldak'lımısın?

3) Yoğunluğun İstanbul olmaması mümkün değil. Ülkenin %5/1 nüfusu bu şehirde yaşıyor.

4) Ankarada çok rahat motor bulursun ama 10 binin altı diye bakarsan olaya motorsuz kalırsın, 10km den fazla yapanların suçu ne. Şimdi ben 10km yi yeni, alıdğımda 3600km de idi, 5000km de alsan sende geçeceksin. Hiçkimse 10bin km üstü almıcam gözüyle bakarsan yarın seninde elinde kalır. Tercih meselesi dersin tabi haklısın yazmadı say...

Eğer parasal sıkıntın yoksa GT250R yi Ankaradan alırsın istediğin zaman. Hadi kolay gelsin...[COLOR="Silver"]

1)Zonguldaklıyım

2)Alıcı gözüyle bakmıyordum motorsiklet sürüş eğitimim bitsin ciddi ciddi bakacağım

3)Haklısın aslında

4)10.000 altında istememin nedeni bu motoru uzun yıllar kullanacağım Allah nasip ederse.3-5 yıldan da bahsetmiyorum daha fazla kullanma planlarım var birgün yetmez yükseltirsin dersende pek öyle bir imkanım ne yazıkki yok ne kadar az km o kadar uzun yıl diye söylüyor benim mantığım.böyle madde madde kolay oluyormuş gerçekten

[QUOTE=Soykan67;2228674]
    1) Zonguldak'lımısın?

1)Zonguldaklıyım

2)Alıcı gözüyle bakmıyordum motorsiklet sürüş eğitimim bitsin ciddi ciddi bakacağım

3)Haklısın aslında

4)10.000 altında istememin nedeni bu motoru uzun yıllar kullanacağım Allah nasip ederse.3-5 yıldan da bahsetmiyorum daha fazla kullanma planlarım var birgün yetmez yükseltirsin dersende pek öyle bir imkanım ne yazıkki yok ne kadar az km o kadar uzun yıl diye söylüyor benim mantığım.böyle madde madde kolay oluyormuş gerçekten
    Bende merkez yenimahalleliyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yoo lise öğrencisiyim ama 700liradan daha değerli bir kafam var.
    Kardeş şimdi bunu bizde biliyoruzda böyle bir cevap yazmana gerek yoktu! Eğer kafana çok değer veriyorsan zaten vücudunada aynı değeri veriyor olmalısın ozamanda motora binmemen gerekir. Buda farklı bi konuyu ortaya çıkarır ki zaten bilinen gerçekler.

Lakin herkesin öyle çıkarıp 500tl ler veya 700tl ler verip kask alacağını sanmıyorum...

Neyse, madem öyle ozaman aferin sana.

[QUOTE=tulgacan;2228679]
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bende merkez yenimahalleliyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

Kardeş şimdi bunu bizde biliyoruzda böyle bir cevap yazmana gerek yoktu! Eğer kafana çok değer veriyorsan zaten vücudunada aynı değeri veriyor olmalısın ozamanda motora binmemen gerekir. Buda farklı bi konuyu ortaya çıkarır ki zaten bilinen gerçekler.

Lakin herkesin öyle çıkarıp 500tl ler veya 700tl ler verip kask alacağını sanmıyorum...

Neyse, madem öyle ozaman aferin sana.
    ben kımseye 500-600 kiraya kask alın diye birşey yazdıgımı gormuyorum.
    Kaldıkı motora bınmek tehlikeli bir hobi bızım ulkemizde ama bu tehlikeleri önlem alarak azaltırsın.

Motora bınerim full korumada giyinir yola cıkarım.He bazı zihniyetler bu kadar korkuyonda niye biniyorsun diyo o işte öyle değil.

He ben kimseyede 500-600 liralık kask alın demiyorum.200lirayada aynı işi gören kask vardır.Sadece pahalı olanın hafifligi vardır airodinamigi iyidir ama ikiside aynı işi yapar.

Yaşça küçügümdür sizlerden bunları saygısızlık olarak anlamayın lütfen.

[QUOTE=casillas00;2228688]

ben kımseye 500-600 kiraya kask alın diye birşey yazdıgımı gormuyorum.
    Kaldıkı motora bınmek tehlikeli bir hobi bızım ulkemizde ama bu tehlikeleri önlem alarak azaltırsın.

Motora bınerim full korumada giyinir yola cıkarım.He bazı zihniyetler bu kadar korkuyonda niye biniyorsun diyo o işte öyle değil.

He ben kimseyede 500-600 liralık kask alın demiyorum.200lirayada aynı işi gören kask vardır.Sadece pahalı olanın hafifligi vardır airodinamigi iyidir ama ikiside aynı işi yapar.

Yaşça küçügümdür sizlerden bunları saygısızlık olarak anlamayın lütfen.
    Yok genç merak etme öyle anlamayız, öyle anlasak onun konuşmasını yapıcı yönde kalp kırmadan özelden vs yapar burda kimseyi millet içinde ne haklı nede haksız yere rencide etmeyiz, ettirmeyiz..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler