Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Rich34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Görkem" ozaman pc yi biraz daha karıştırman lazım çünkü bu bir link değil kod, "object" kodu direkt videonun kaynak kodudur ve o kodu eklediğin "kaynak" eklenebilen sitelerde video direkt görünür. Özellikle netten izlenen lig tv gibi sitelerin kaynak video kodudur diyebilirim. Yalnız "rich34" adlı arkadaş bize "ya arkadaşlar bu video nasıl eklenir bi yardımcı olsanız" demek yerine, bildiği zor fakat klasik yol olan fakat bu sitede bu şekilde geçerli olmayan kaynak kod yöntemi ile youtube videosu eklemeyi denemiş fakat anlaşılan başarılı olamamış Ki bu şekilde olamazda.

Neyse onun eklemeye çalıştığını ben aşşağıya ekliyorum hemde video olarak. "rich34" kardeş bu arada merak etme sende dahil herkese öğreteceğim bu video ekleme olayını. Linklerden kurtulacaksınız. (tulgacan)

Teşekkür ederim kardeşim de alıntı yaptığımda nasıL ekLiyeceğimi anLadım yani :D [yt] :D

Tulgacan bi gün kaymakamLığın buraya geLde senin Canavarı bi göreyim ya oLur mu

Bu tarz şeyLere gerek yok ama Video ekLeyebiLdiğimi göstermek adına bunu koyuyorum sadece

| Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Rich34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim kardeşim de alıntı yaptığımda nasıL ekLiyeceğimi anLadım yani :D [yt] :D

Tulgacan bi gün kaymakamLığın buraya geLde senin Canavarı bi göreyim ya oLur mu

Bu tarz şeyLere gerek yok ama Video ekLeyebiLdiğimi göstermek adına bunu koyuyorum sadece
    Vaaaayy güzel çok iyi. Tamam kaymakamlığın ordan nadirde olsa geçiyorum ben. Lakin ben genelde işten çıkınca direkt Şile yoluna girip eve gitmeyi tercih ediyorum.

Hem eve giderken nevzat demir tesisleri bayırından aşağıya günlük hız rekoru denemesi yapıyorum. Genelde 175km lerde çıkıyor hergün

Tamam bakalım hava çok kötü olmazsa yarın akşam iş çıkışı 6 buçuk gibi kaymakamlığın oradan geçeceğim. 6 dan sonra oralarda ol zaten yoğun eksoz sesini duyunca önüme atlarsın

hyosung2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ebay dan nasıl alısverıs yapılıyo nasıl sıparıs verılıyo turkıyede mı ebay maazası varmı
    tesekkur ederım

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı hyosung2011 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ebay dan nasıl alısverıs yapılıyo nasıl sıparıs verılıyo turkıyede mı ebay maazası varmı
    tesekkur ederım
    burayı bir incele bakalım
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...i-anlatim.html
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

ebaydan nasıl parca alabılırız sıparıs nasıl verılıyo turkıyede dukkanı nerede aceba

Alıntı hyosung2011 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ebaydan nasıl parca alabılırız sıparıs nasıl verılıyo turkıyede dukkanı nerede aceba
    Bir önceki sorun ile bu sorun arasında yazım haricinde pek bir fark göremedim

OZGUR SASMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW 600CC CHOPPER
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istersen ben anlatayım..imageshack.us dan resmi upload ediyorsun.ardından sana site link verir direk link dediği linki alıyorsun sonra cevap yazma paneline gelip grafik ekleye tıklıyorsun aldığın linki oraya yapıştırıyorsun.biraz karışık oldu ama kusuruma bakma
    tesekkur ederımbayagı bı foto varda ben de atım bırazz...

cok tesekkur ederım arkadasım

OZGUR SASMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW 600CC CHOPPER
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...isa-kolay.html

Üstteki konuyu inceleyin, eski link olduğu için imagehack sitesnin eski tarasımı ile anlatılmış olmasına rağmen iş basit olduğu için işini görecektir Özgür kardeş.

eyvallah tabıı ya becerırsek nbıraz da bız etelım resım....
    Resim eklemek bişi değilde, millet video konusunda çok cimri, benden başka video ekleyen yada ekleyebilen yok sanırım

Video için genelde link verildi takip ettiğim kadarı ile..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

5 KURUŞ değeri olmayan, 3 çizik için, 1 kalbimiz vardı onuda sen kırdın.

ÜSTÜ KALSIN

Rich34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    Vaaaayy güzel çok iyi. Tamam kaymakamlığın ordan nadirde olsa geçiyorum ben. Lakin ben genelde işten çıkınca direkt Şile yoluna girip eve gitmeyi tercih ediyorum.

Hem eve giderken nevzat demir tesisleri bayırından aşağıya günlük hız rekoru denemesi yapıyorum. Genelde 175km lerde çıkıyor hergün

Tamam bakalım hava çok kötü olmazsa yarın akşam iş çıkışı 6 buçuk gibi kaymakamlığın oradan geçeceğim. 6 dan sonra oralarda ol zaten yoğun eksoz sesini duyunca önüme atlarsın
    Yarın 6.30 da işten çıkıcam ben 7 gibi fln geçsen kurtar mıyo mu :D
    | Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

Alıntı Rich34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın 6.30 da işten çıkıcam ben 7 gibi fln geçsen kurtar mıyo mu :D
    Kardeş kuyruklu yıldızmı bu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------

ARKADAŞLAR ebay'den KARGO dahil 75 dolara bu montlardan birini alacağım. Siyah GT üstüne sizce hangisi gider. Sanırım fiyat güzel. Montlarda güzel...

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Oy oy oy beraber alalım bunlar niiymiş böyle yau

kırmızı beyazı tuttum bu arada

Link varmı hocam link
    GT! ...

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    ilk ikisi siyah gt250r ile iyi gider.bunlar imitasyon degilmi?linkini verebilirmisin?birde honda yazmasa
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    Yok yok HONDA yazsın iyidir iyidir
    GT! ...

Alıntı 106GT! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oy oy oy beraber alalım bunlar niiymiş böyle yau

kırmızı beyazı tuttum bu arada

Link varmı hocam link
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-R...item230bffc398

Benim düşüncemde kırmızı beyazdan yana lakin yinede bi sorayım dedim. Montlar su geçirmez ve bence çok iyiler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:47 ----------

Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk ikisi siyah gt250r ile iyi gider.bunlar imitasyon degilmi?linkini verebilirmisin?birde honda yazmasa
    E honda yazacak tabi ne yazacaktı hyosung mu Yada Kanuni yazsa nasıl olur. Ben baktım Honda gibi güzel mont görünümlüsü yok.

Motosikleti
    İnceleyelim bakalım tşkler

Ben repsolü daha çok beğendimm, ee kaç kişi alıyoz kargoyu bölüşelim
    GT! ...

Ebay'de kargo bölüşümü söz konusu değildir. Onuda cebe atarlar. Mesela 5 dolara gönderip kargoyu 25 dolar gösterebilir. Eğer iade durumun olursa sadece ürünün fiyatı olan 50 doları geri alırsın, 25 dolar satıcının cebinde kalır...

Motosikleti
    hyosung gt250r.renk turuncu.
    merba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım allah nasip ederse bende bir hyo gt250r kullanıcı olcam.ama biraz kuşkularım var.mesela titreşim çokmu rahatsız edici,yedek parça ve servis konusunda artı veya eksiler.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Alıntı murat_78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım allah nasip ederse bende bir hyo gt250r kullanıcı olcam.ama biraz kuşkularım var.mesela titreşim çokmu rahatsız edici,yedek parça ve servis konusunda artı veya eksiler.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
    Titreşim ayrı bi heyecan katıyor al al bişi olmaz

Motosikleti
    hyosung gt250r.renk turuncu.
    ben bu markayı uyduruk bi marka sanıyodum uzun zamandır.ama gerçekten kullanıcı potansiyelini gördükten sonra biraz araştırma yapmak istedim.motordan ağlayan p*ek yok gibi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------

Titreşim ayrı bi heyecan katıyor al al bişi olmaz
    ben daha önce mondial 125 kt kullandım ve 20000 km falan yaptım titreşim geçekten çok rahatsız ediciydi.hele redline girdikten sonra aynalardan arkandaki nesneleri 10 tane falan görüyodum.eğer biliyosan mondialdeki titreşim bi kıyaslama yapabilirmisin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler