Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Aralık 2010, 23:32
Nedir bu cup lardan çektiğim : kuzenle daha demin çıkalım arabaylan bi egs yapalım dedik bi 2002 opel vectra kafa tutuyo uzun - kısa şov yapıyo arkamdan yol verincede yanımda sabit hızla ilerliyo , izmirde oturanlar yeni girne bulvarını bilirler , dedim sen kimsin ki geçtim önüne soldan 3.vitesi kökledim xD önüme kedi gibi cup çıktı aynasız maynasız alayına makas atıyo kendince , egsoz sesinden benim korna sellektr işlemiyo en sonunda kıçına kadar girdim arkasına bakmasıyla sağ kaçması bir oldu , o arkadaş burdansa benden selam olsun
Reklamlar
-
25 Aralık 2010, 00:28
GÖЯKEM adlı üyeden alıntı
Nedir bu cup lardan çektiğim : kuzenle daha demin çıkalım arabaylan bi egs yapalım dedik bi 2002 opel vectra kafa tutuyo uzun - kısa şov yapıyo arkamdan yol verincede yanımda sabit hızla ilerliyo , izmirde oturanlar yeni girne bulvarını bilirler , dedim sen kimsin ki geçtim önüne soldan 3.vitesi kökledim xD önüme kedi gibi cup çıktı aynasız maynasız alayına makas atıyo kendince , egsoz sesinden benim korna sellektr işlemiyo en sonunda kıçına kadar girdim arkasına bakmasıyla sağ kaçması bir oldu , o arkadaş burdansa benden selam olsun
arkadaşım sen anlış forumda olmayasın 4 teker forumllarına bi bak istersen ben aynı zamanda BMW TEAM üyesiyim otomobil mhabbetini orda yaıyoruz daha keyifli oluyo
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
-
25 Aralık 2010, 00:56
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
arkadaşım sen anlış forumda olmayasın 4 teker forumllarına bi bak istersen ben aynı zamanda BMW TEAM üyesiyim otomobil mhabbetini orda yaıyoruz daha keyifli oluyo
Tamam abi bir daha yapmam.
-
25 Aralık 2010, 01:31
Buyuk geçmiş oLsun.. Allah beterLerinden sakLasın.. Aralardan cok insanLarda çikıyo bi arkadas trafkte aralardan geçerken tam o sırada yasli bi teyze arabalarn arasndan gecmeye calisiyo şans ya ona denk geliyo ve teyzenin bacagi kiriliyo.. Çok dkkatLi oLmak lazm hem insanlarn kafasndaki o kötu imaji sLmek motor şeytan işidir imaji desek daha dgru olur herhalde hemde insanlarn sagligi açısından.. Tekrar gecms oLsun..
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
-
25 Aralık 2010, 01:36
Abbovvv,
Hyosung gt250r kullanan bu forumdaki arkadaşların çoğu değişmiş
Niye kine?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
25 Aralık 2010, 01:42
metci adlı üyeden alıntı
Abbovvv,
Hyosung gt250r kullanan bu forumdaki arkadaşların çoğu değişmiş
Niye kine?
yeni kreasyon
-
25 Aralık 2010, 01:57
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
25 Aralık 2010, 03:00
Görkem Allah senin gece gece güldürdün adamı kreasyona kim
Vişne çuruğu bemevede fena
-
25 Aralık 2010, 03:03
casillas00 adlı üyeden alıntı
Görkem Allah senin gece gece güldürdün adamı kreasyona kim
Vişne çuruğu bemevede fena
hocam naaptın yokmu kafana yatan gtr
-
25 Aralık 2010, 03:37
-
25 Aralık 2010, 03:41
olmaz mı ya bakalım ayarlıyabilirsem P.tesi günü bi Bursaya gitcem.
2009 model 5000 kmde bi motor var az kmde bişeyler bakıyorum cunku üzün süre binerim diye hesap ediyorum.
Hoş cbrı alırkende bınerim dıyordum anca 1 sezon bindim
bursadan binerekmi gelcen istanbula
-
25 Aralık 2010, 03:45
-
25 Aralık 2010, 03:47
manet güzele benziyor senin cbrdaki rizomalarda yakışır
-
25 Aralık 2010, 03:49
-
25 Aralık 2010, 08:47
arkadaşlar benim bir sorum olacak.iki gündür 120km 130km hızları arasında motorda bi anlık bir tekleme oluyor.Şöyle söyliyim sanki yüksek devirde elini gazdan bi anda çekip tekrar gaza basıyormuşsun gibi birşey oluyor.Nedenini çözemedim.Bir fikri olan var mı bu konuda?Ustama sordum yakıttan yapıyor dedi ama sürekli aynı istasyondan alıyorum ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.Yakıttan yaptığını sanmıyorum.
-
25 Aralık 2010, 09:07
mancuryalı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim bir sorum olacak.iki gündür 120km 130km hızları arasında motorda bi anlık bir tekleme oluyor.Şöyle söyliyim sanki yüksek devirde elini gazdan bi anda çekip tekrar gaza basıyormuşsun gibi birşey oluyor.Nedenini çözemedim.Bir fikri olan var mı bu konuda?Ustama sordum yakıttan yapıyor dedi ama sürekli aynı istasyondan alıyorum ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.Yakıttan yaptığını sanmıyorum.
Hiç bi fikrim yok ,birde istasyonu değiştir öyle dene olmadı...
GT! ...
-
25 Aralık 2010, 09:15
Valla depoyu fullemiştim bitmesi zaman alacak.Ama benzinden yapacağını sanmıyorum çünki yüksek hızlarda ara ara yapıyor.Normalde yakıt kötü olsa belli bir hız aralığı dinlemez bence.
-
25 Aralık 2010, 10:44
Valla depoyu fullemiştim bitmesi zaman alacak.Ama benzinden yapacağını sanmıyorum çünki yüksek hızlarda ara ara yapıyor.Normalde yakıt kötü olsa belli bir hız aralığı dinlemez bence.
bence hava fitreni bir temizle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------
dur bakiyim evet ben kullanıyorum.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Adjus...Q5fAccessories
ben e bay dan almıştım.bana herşey dahil 95 tl ye gelmişti fren ve devriyaj maneti.bu satıcı ozaman 250 tl çekiyordu bunlara.
fatih kılıçlıda 20 tl olamaz yav. o % 100 kar etmeden topluigne bile satmaz.
-
25 Aralık 2010, 10:50
zonta adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------
ben e bay dan almıştım.bana herşey dahil 95 tl ye gelmişti fren ve devriyaj maneti.bu satıcı ozaman 250 tl çekiyordu bunlara.
Fatih Kılıçlı hakkındaki bilgilerinizi aktarırmısınız aceba bizlere çünki beyin için pazarlık ettim kuruş inmedi kazalı bi motordan çıkma beyin için...
GT! ...
-
25 Aralık 2010, 11:42
GTm yok ama cıbırda bu banada olmuştu.
Bende senin gibi hep aynı yerden alırdım benzinimi PO nun bir istasyonu.
Motoru seri kullandıgım zaman yapardı genelde.kesiciye girmiş gibi keserdi gazı.
Motorun ilkte sessi değişti.Gaza tepkileri azaldı.1 saat sonra istop etti ve uğraşa uğraşa zorla çalıştırdım.Sonra gene aynı şeyı yaptı.Son olarak açtım karburatorü ve memenin içinden sarı bir metal parça düştü öyle bi yapışmışkı oraya havayla cıkartamadık ince telle ittirdim.
İstasyonda Tankın son benzini sana gelmiştir.Pislik gitmiştir.
Yapabilirsen o benzini boşalt tülbentle süz.
Depo filtresini ve karburatorunude temizle.Ve Bu benzinliklerde satılan motorun içini temizleyen katkı maddeleri var.Onlardan kullan iyice temizlesin.
zonta adlı üyeden alıntı
Yok bunları 20Tlye satar mı fatıh kılıç
rizoma benzeri elcikler varya onlardan mahsediyorum.
Resimi var motorun üstünde nasıl duruyor.
106GT! adlı üyeden alıntı
Fatih Kılıçlı hakkındaki bilgilerinizi aktarırmısınız aceba bizlere çünki beyin için pazarlık ettim kuruş inmedi kazalı bi motordan çıkma beyin için
...
Ben bir iki alışveriz yaptım.Bana güzel indirimler yaptı.
Ama dükkana girdigimde ağzım acık kaldı küçücük yerde aklınıza gelebilcek hertürlü modelin her parcası var
olmassada bulur cıkartır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler