Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Aralık 2010, 03:32
Reklamlar
-
24 Aralık 2010, 03:33
arkadaşlar kızmayın herkes gezmede. hava güzel malum. hyosungun deposunu soran arkadaşa tarif edeyim. öncelikle arka seleyi yerinden sök. sonra sol taraftaki kuyruk grenajını yerinden çıkar. ön seleyi çıkarmayı unutma tabi. arkasında bir buton var. basıyorsun tık diye atıyor. sonra deponun vidasını göreceksin altında. onu da sök. depoyu yerinden yavaşça kaldır. hotrumlara dikkat et karıştırma. gerekirse videoya çektir arkadşaına. şamandıranın fişini de söktün mü tamamdır
-
24 Aralık 2010, 10:56
GT! ...
-
24 Aralık 2010, 11:29
tesekkur ederım yardımlarınız ıcın arkadaslar kazasız belasız yolculuklar
-
24 Aralık 2010, 12:05
zonta adlı üyeden alıntı
güzel kardeşim 2-3 tane çizige kafayı takıpda moralini bozma.o çiziklerin bir önemi yok ....
Umut7 adlı üyeden alıntı
cevap verecek olan verirdi zaten öncedende yazmışsın. Bende şimdi gördüm. Bu tür şeyler için ani çıkışlar yapmaya gerek yok bence...Sorduklarına gelince, m...
Valla çok sağolun arkadaşlar Özel bi durum olmasa zaten böyle ani bi çıkış yapmazdım da, 2 gündür 5 dakkada bir girip bakıyorum kimse cevap yazmamış sinirlendim bi an
-
24 Aralık 2010, 12:52
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
24 Aralık 2010, 14:25
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında gelebilecke olan arkadaşları bekliyorum. Bir etkinlik açtık.. Buyrun.
http://www.facebook.com/#!/event.php...231190&index=1
-
24 Aralık 2010, 16:34
tulgacan adlı üyeden alıntı
Buraya giden yolmu?
tulgacan bana nasıl resım eklendını anlatırmısın abı bende foto eklımm ya bıraz teknolojı ozurluyum bu konuda...
-
24 Aralık 2010, 17:54
OZGUR SASMAZ adlı üyeden alıntı
tulgacan bana nasıl resım eklendını anlatırmısın abı bende foto eklımm ya bıraz teknolojı ozurluyum bu konuda...
istersen ben anlatayım..imageshack.us dan resmi upload ediyorsun.ardından sana site link verir direk link dediği linki alıyorsun sonra cevap yazma paneline gelip grafik ekleye tıklıyorsun aldığın linki oraya yapıştırıyorsun.biraz karışık oldu ama kusuruma bakma
-
24 Aralık 2010, 19:14
Avrupa yakasında işini iyi yapan,dürüst,güvenilir,müşteriye geçirmeden çalışan,güzel bir hyo servisi önerebilir misiniz??
-
24 Aralık 2010, 20:22
recoo adlı üyeden alıntı
Avrupa yakasında işini iyi yapan,dürüst,güvenilir,müşteriye geçirmeden çalışan,güzel bir hyo servisi önerebilir misiniz??
avcılar a yakınsan motopark' ı tavsiye ederim.erdal usta ya sonuna kadar güvenirim.tabii bu yetkili S&T servisidir.hyolarada bakar tabiki.
-
24 Aralık 2010, 20:25
OZGUR SASMAZ adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/moto...isa-kolay.html
Üstteki konuyu inceleyin, eski link olduğu için imagehack sitesnin eski tarasımı ile anlatılmış olmasına rağmen iş basit olduğu için işini görecektir Özgür kardeş.
Resim eklemek bişi değilde, millet video konusunda çok cimri, benden başka video ekleyen yada ekleyebilen yok sanırım
Video için genelde link verildi takip ettiğim kadarı ile..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
ShowDown adlı üyeden alıntı
Valla çok sağolun arkadaşlar
Özel bi durum olmasa zaten böyle ani bi çıkış yapmazdım da, 2 gündür 5 dakkada bir girip bakıyorum kimse cevap yazmamış sinirlendim bi an
5 KURUŞ değeri olmayan, 3 çizik için, 1 kalbimiz vardı onuda sen kırdın.
ÜSTÜ KALSIN
-
24 Aralık 2010, 20:51
Hazır yazmışken anadolu yakasında varsa onu da söyLeyeLim akLımızda buLunsun bizde hyoLancaz
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
-
24 Aralık 2010, 21:20
kabini arabaya geri bağladım camlara film çektirdim yanına birde kicker L7 düşünüyorum ilerde
-
24 Aralık 2010, 22:41
-
24 Aralık 2010, 22:56
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
EEVEEETT!!
arkadaşlarım bu gün leventte durmuş olan trafikte şerit aralarından 1. vites tıngır mıngır ilerlerken mal müdürünün biri araçtan yolcu indirmek için orta şeritte arabanın sağ kapısını açı verdi.
bende bodoslama daldım kapıya neyseki benim sağım boşluktu motor yana düştü fren manetinin ucu kırıldı depoda solda hafif bi göçme oldu ucuz atlattık hasar hafif olnca rapaor falan uğraşmadan helalleşip ayrıldık
aklı gitti ama mal müdürünün
geçmiş olsun uğur.Mal müdüründe olduğu kadar inan yolcuda da suç.Aynaya bakması 1 saniye bile sürmez ama akıl olmayınca bakmaya da akıl ermiyor demekki.
-
24 Aralık 2010, 22:57
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
EEVEEETT!!
arkadaşlarım bu gün leventte durmuş olan trafikte şerit aralarından 1. vites tıngır mıngır ilerlerken mal müdürünün biri araçtan yolcu indirmek için orta şeritte arabanın sağ kapısını açı verdi.
bende bodoslama daldım kapıya neyseki benim sağım boşluktu motor yana düştü fren manetinin ucu kırıldı depoda solda hafif bi göçme oldu ucuz atlattık hasar hafif olnca rapaor falan uğraşmadan helalleşip ayrıldık
aklı gitti ama mal müdürünün
alıcaktın kapısını birdaha indiriyo mu gör
-
24 Aralık 2010, 22:58
ama sen büyük tehlike atlatmışsın bu yaz çok yakın arkadaşım arkasında oğluyla aynı kazayı yaptı sonuç ne oldu 14 yaşındaki oğlu yola fırladı minibüs kafasından geçti ve çocukcağız öldü arkadaşım perişan oldu
allah korumuş dostum
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
-
24 Aralık 2010, 23:01
-
24 Aralık 2010, 23:07
eyvallah saolun kaza geliyorum demez tabi düdü herif hazır durmuşgen ineyim mantığı işte.
şimdi doğru konuşmak gerekirse orta şeritte trafik durmuşda olsa yolcu indirmek suç. diğer yandan hernekadar motorsiklet de olsa ullandığımız şerit aralarından ilerlemek yine kural dışı.malesef istanbul trafiğinde tek kural kuralsızlık oluyo böyle ara sıra.
levent zaten benim şanslı semtimdir 1999 dada yine aynı şekilde bi kaza yapmıştım ama o zaman süratlidim bayağı ben kapının üzerinden uçup ön tarafa asfalta yapıştım motorun arka tekeride sağdaki arabanın tavanındaydı
oluyo işte malesef.
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler