Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Selam beyler bir motora baktım şu kısmında çizdiğim gibi çizikler var,en altındaki daha derin hafif boyası da kalkmış beyazlık gözüküyor.Motor 5000 km de 5500 tl ye satıyor.Sol tarafa yatmış ama bu çizikler sağ tarafında.Bu çizikler yatmadan mı olur yoksa başka böyle çiziği olan var mı?Bir de düzelir mi bunlar merak ediyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    güzel kardeşim 2-3 tane çizige kafayı takıpda moralini bozma.o çiziklerin bir önemi yok .sonuçta motor bu elbette biyerleri çiziliecek.o devriyaj kapagıdır.hadi hasar görmesi için içeriye dogru 2-3 santim göçmesi lazım .üzerinden çizilmeyle hiiiiçççççç bişey olmaz.kaldıkı görüntüsü bozuluyor dersen:http://www.hyosungsource.com/hyosung...t250r?cPath=73 çok da pahallı degil.bu motorlar öyle yan yatmayla dagılıp gitmezler merak etmeyin.bak ben gecen ay 80-90 km ile giderken bir hatunun yüzünden motoru yatırmak zorunda kaldım.sonuç sag sinyal, sag ayna ,fren maneti,sag ayaklık kırıldı.motor asfaltta 50 metre kadar sürüklendi egsozun üstünde tabi bende yanında geliyordum.granajda sinyalin üst tarafindan bayagı bir boyası kalktı.motoru yerden kaldırdım .marşa bastım çalıştı hatuna olan sinirimden tutanagı tutup atladım motora gebzeden eve ön ve arka frenlerim olmadan 75 km yol geldimbu iş bana 450 tl ye patladı..sonuçta ufak tefek çiziklere kafayı takmayın binin keyfinize bakın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

Alıntı hyosung2011 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyosungun deposu nasıl cıkıyor tesekkurler
    önce arka bagajı açıp oradaki kırmızı kolu geri çek oturdugun koltuk kalkar çıkart onuda.depoyu tutan büyük bir vida göreceksin onu sök yanlız içindeki lastigin yönüne dikkat et takarken sorun yaşama.vidayı söktükden sonra depoyu hafifce yukarı kaldırıp tabii birin sana yardım etmesi lazım,alttaki yakıt hortumu dikkatli birşekilde çıkart zaten birbirine geçmelidir fazla zorlamadan çıkart sonrada elektrik soketin çıkart neyi nerden çıkarttıgını unutma.sonra depoyu arkadan öne dogru kaldırıp hafif hareketlerle saga sola salladınmı öndeki 2 tane lastik takozdan kurtulur.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha R1
    arkadaşlar kızmayın herkes gezmede. hava güzel malum. hyosungun deposunu soran arkadaşa tarif edeyim. öncelikle arka seleyi yerinden sök. sonra sol taraftaki kuyruk grenajını yerinden çıkar. ön seleyi çıkarmayı unutma tabi. arkasında bir buton var. basıyorsun tık diye atıyor. sonra deponun vidasını göreceksin altında. onu da sök. depoyu yerinden yavaşça kaldır. hotrumlara dikkat et karıştırma. gerekirse videoya çektir arkadşaına. şamandıranın fişini de söktün mü tamamdır

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    GT! ...

hyosung2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tesekkur ederım yardımlarınız ıcın arkadaslar kazasız belasız yolculuklar

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim 2-3 tane çizige kafayı takıpda moralini bozma.o çiziklerin bir önemi yok ....
    Alıntı Umut7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevap verecek olan verirdi zaten öncedende yazmışsın. Bende şimdi gördüm. Bu tür şeyler için ani çıkışlar yapmaya gerek yok bence...Sorduklarına gelince, m...
    Valla çok sağolun arkadaşlar Özel bi durum olmasa zaten böyle ani bi çıkış yapmazdım da, 2 gündür 5 dakkada bir girip bakıyorum kimse cevap yazmamış sinirlendim bi an
    facebook.com/kaskafa

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R

Selam beyler bir motora baktım şu kısmında çizdiğim gibi çizikler var,en altındaki daha derin hafif boyası da kalkmış beyazlık gözüküyor.Motor 5000 km de 5500 tl ye satıyor.Sol tarafa yatmış ama bu çizikler sağ tarafında.Bu çizikler yatmadan mı olur yoksa başka böyle çiziği olan var mı?Bir de düzelir mi bunlar merak ediyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    O çizikler önemli değil. Ben de 10km gibi bi hızla önüme ters yoldan aniden araç çıkıp ön freni çok sıkınca(acemiydim) yatıp o gösterdiğin bölgede bikaç ufak çizik sahibi oldum zamanında
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında gelebilecke olan arkadaşları bekliyorum. Bir etkinlik açtık.. Buyrun.
    http://www.facebook.com/#!/event.php...231190&index=1

OZGUR SASMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW 600CC CHOPPER
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buraya giden yolmu?
    tulgacan bana nasıl resım eklendını anlatırmısın abı bende foto eklımm ya bıraz teknolojı ozurluyum bu konuda...

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı OZGUR SASMAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tulgacan bana nasıl resım eklendını anlatırmısın abı bende foto eklımm ya bıraz teknolojı ozurluyum bu konuda...
    istersen ben anlatayım..imageshack.us dan resmi upload ediyorsun.ardından sana site link verir direk link dediği linki alıyorsun sonra cevap yazma paneline gelip grafik ekleye tıklıyorsun aldığın linki oraya yapıştırıyorsun.biraz karışık oldu ama kusuruma bakma

Avrupa yakasında işini iyi yapan,dürüst,güvenilir,müşteriye geçirmeden çalışan,güzel bir hyo servisi önerebilir misiniz??

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı recoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avrupa yakasında işini iyi yapan,dürüst,güvenilir,müşteriye geçirmeden çalışan,güzel bir hyo servisi önerebilir misiniz??
    avcılar a yakınsan motopark' ı tavsiye ederim.erdal usta ya sonuna kadar güvenirim.tabii bu yetkili S&T servisidir.hyolarada bakar tabiki.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı OZGUR SASMAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...isa-kolay.html

Üstteki konuyu inceleyin, eski link olduğu için imagehack sitesnin eski tarasımı ile anlatılmış olmasına rağmen iş basit olduğu için işini görecektir Özgür kardeş.

Resim eklemek bişi değilde, millet video konusunda çok cimri, benden başka video ekleyen yada ekleyebilen yok sanırım

Video için genelde link verildi takip ettiğim kadarı ile..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

Valla çok sağolun arkadaşlar Özel bi durum olmasa zaten böyle ani bi çıkış yapmazdım da, 2 gündür 5 dakkada bir girip bakıyorum kimse cevap yazmamış sinirlendim bi an
    5 KURUŞ değeri olmayan, 3 çizik için, 1 kalbimiz vardı onuda sen kırdın.

ÜSTÜ KALSIN

Rich34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    Hazır yazmışken anadolu yakasında varsa onu da söyLeyeLim akLımızda buLunsun bizde hyoLancaz
    | Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    kabini arabaya geri bağladım camlara film çektirdim yanına birde kicker L7 düşünüyorum ilerde
    BYZ ARABALI ÇOCUK...

uğuR1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS-R 1150 GS-R 1200 GSAK1200 LT-R 1200 GS
    EEVEEETT!!
    arkadaşlarım bu gün leventte durmuş olan trafikte şerit aralarından 1. vites tıngır mıngır ilerlerken mal müdürünün biri araçtan yolcu indirmek için orta şeritte arabanın sağ kapısını açı verdi.
    bende bodoslama daldım kapıya neyseki benim sağım boşluktu motor yana düştü fren manetinin ucu kırıldı depoda solda hafif bi göçme oldu ucuz atlattık hasar hafif olnca rapaor falan uğraşmadan helalleşip ayrıldık
    aklı gitti ama mal müdürünün
    UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı uğuR1000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EEVEEETT!!
    arkadaşlarım bu gün leventte durmuş olan trafikte şerit aralarından 1. vites tıngır mıngır ilerlerken mal müdürünün biri araçtan yolcu indirmek için orta şeritte arabanın sağ kapısını açı verdi.
    bende bodoslama daldım kapıya neyseki benim sağım boşluktu motor yana düştü fren manetinin ucu kırıldı depoda solda hafif bi göçme oldu ucuz atlattık hasar hafif olnca rapaor falan uğraşmadan helalleşip ayrıldık
    geçmiş olsun uğur.Mal müdüründe olduğu kadar inan yolcuda da suç.Aynaya bakması 1 saniye bile sürmez ama akıl olmayınca bakmaya da akıl ermiyor demekki.

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uğuR1000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EEVEEETT!!
    alıcaktın kapısını birdaha indiriyo mu gör

malkocoglu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125
    ama sen büyük tehlike atlatmışsın bu yaz çok yakın arkadaşım arkasında oğluyla aynı kazayı yaptı sonuç ne oldu 14 yaşındaki oğlu yola fırladı minibüs kafasından geçti ve çocukcağız öldü arkadaşım perişan oldu
    allah korumuş dostum
    Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğuR1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS-R 1150 GS-R 1200 GSAK1200 LT-R 1200 GS
    eyvallah saolun kaza geliyorum demez tabi düdü herif hazır durmuşgen ineyim mantığı işte.
    şimdi doğru konuşmak gerekirse orta şeritte trafik durmuşda olsa yolcu indirmek suç. diğer yandan hernekadar motorsiklet de olsa ullandığımız şerit aralarından ilerlemek yine kural dışı.malesef istanbul trafiğinde tek kural kuralsızlık oluyo böyle ara sıra.
    levent zaten benim şanslı semtimdir 1999 dada yine aynı şekilde bi kaza yapmıştım ama o zaman süratlidim bayağı ben kapının üzerinden uçup ön tarafa asfalta yapıştım motorun arka tekeride sağdaki arabanın tavanındaydı
    oluyo işte malesef.
    UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler