Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    He he şaka bir yana Agility'nin aydınlatması GT250R'dan daha iyi
    Onun için ufaklığa xenon takmaya pek gerek yok,mavi ışığı abileri taksın

Abi gene Kymco olayına geleceğim. Hey gözünü sevdiğim, ufacık scooterına bile özenmiş adamlar

GT250R'da sarı ışık varken aydınlatmada epey zorlanıyordum. Agility'de sadece H4 uzun-kısa olayı can sıkıyor.

Bu arada arkadaşlar,bilginize; H4 ampülde uzun ile kısa -selektör dışında- aynı anda yanmaz. Uzunları yaktığınız anda kısalar kapandığı için önünüzü göremezsiniz.

Uzun ile kısa bir röle ile, aynı anda yanacak şekilde bağlanabiliyor.

vay be...bende hep hayal ederim...küçük cc de ne zaman gece vakti önümü görcem diye...tek hayalim sağlam bi aydınlatmada...

dağıtmışın makinayı...sonra elinde parça falan kalır he dikkat et...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    "İyi usta parça artırır" zaten abi

Makina yeni ve garantide olmasa motör() kısımlarına da dalmayı düşünürüm
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

OnurM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto 250 CL-X
    herkese selam yen üye oldum saat şu an sabahın 4 ü ve 64 sayfanın 64 ünüde okudum 250R ile ilgileniyorum daha önce hiç motosiklet kullanmadım ehliyetimde yok henüz başlangıç için uygun bir motosiklet mi mereak ediyorum motor performansı başlangıç için uygun sanırım görünüşüde gerçekten çok etkileyici fiyat olarak yüksek seviyelerde ancak taksitli imkanlarla alınabilir gibi geliyor bana Yakın zamanda 91 model TR deki sayılı Crx lerden birisine sahiptim ancak sattım bir motor sevdasıdır almış gidiyor! Başlangıç için Derbinin 150 lik makineleride var onlarıda araştırıyorum ve bu iki model arasında kaldım.Derbi modeli Tek zmanlı bir motora sahip bu konuda sıkıntı olabilir dediler makine İspanyol.Hyosung u ise uzun zmandır araştırıyorum ve gerçekten ilgileniyorum ama birisine karar vermek durumundayım.Kullanıcıların parça sıkıntısı yaşayıp yaşamadığı fiyat uygunluğu servis imkanları ve garanti ile ilgili herhangi bir sıkıntıları var mı merak ediyorum.İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.Bu arada bende ankarada yaşıyorum Batıkente yakın olanınız var ise motorunuzu görmek sesini duymak isterim 250R kullanıcılarına çok selam.

Bu arada yeni ünv. mezunu bir iç mimarım yaşım 25

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    merhaba onur kardes...benımde henuz motorum yok para bırıktırme olayı ıcerısındeyım ama az kaldı...bence bu yedek parca ısının netlesmesı ıcın fuardan sonrasını bekle cuknu hala hersey net deıl ve ınsanların aklında soru ısaretlerı var tıpkı sende oldugu gıbı...suanda yasanılan bı parca sıkıntısı var okudugum kadarıyla ama fuardan sınra olmaması lazım...motor cık ıyı gercekten tatmın edıcı goruntusu ve sesıde ıı ama kalıplı gordun dıye 600 cc dekı motorların cıkardıgı sesı bekleme cok hayal kırıklıgına urarsın...motor genel olarak guzel sen kafana takma

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Bende sessiz sessiz gitmekten sıkıldım biraz

Bir ara Tiger'a bakacağım ama 350 gaymede tereddüt ettiriyor adama...

OnurM,hoşgeldiniz.

Batıkent'te oturan Kırmızı-siyah bir GT250R'a sahip olan bir arkadaşım var bu arada

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    onur hoşgeldin kardeş

aklıma takılan tek zamanlı motormu varmış bunu senden duyuyorum benim bildiğim derbi 2 zamanlı çok yakıyor dediler ve hyo kadar kalıplı değil sanırım ama hyodan derbinin verdiği performansı bekleme derbinin 125'liği var adamlar 180-200 arası basıyor ama hyo taş çatlasa180 diye biliyorum

bu bilgiler tamamen bu forumdan edindim yanlışım varsa kusura bakmayın
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Motosikleti
    ya sahıbınden de hanıgı motor ıcın konussam ertesı gun satılıo anlamadım gıttı...parayı bırıktırsemde alamıcammı nedır motoru anlayamadım gıttı yawww

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    yhaa bugün çok mutluyum motorum geldi :D 6 km kullandım :D ama düşürdüm :U aynası kırıldı sol ayna :U çizik falan yokta :U rampada döndürürken gitti :U ama çok güzel motor :D

bu motorun aynaları kaç para?? bitane almam lazımda :D

Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı a_k_i_f_f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yhaa bugün çok mutluyum motorum geldi :D 6 km kullandım :D ama düşürdüm :U aynası kırıldı sol ayna :U çizik falan yokta :U rampada döndürürken gitti :U ama çok güzel motor :D

bu motorun aynaları kaç para?? bitane almam lazımda :D

hayırlı uğurlu olsun ve çok geçmiş olsun birinin gözü kaldı galiba nazar değdirdi

Alıntı cbr125faik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sahıbınden de hanıgı motor ıcın konussam ertesı gun satılıo anlamadım gıttı...parayı bırıktırsemde alamıcammı nedır motoru anlayamadım gıttı yawww
    korkma dostum parayı kat cebine bak nasıl alırsın motoru

Motosikleti
    vallaha ınsallah senın dedıgın gıbı olur kardes endıselenıorum yaaa gercı 2 ay var yanı mayıs 15 hedefım ama bakalım daha once para gecerse elıme o ayrı bı durum...

akıf kardes gormemısım yaa msjı hayırlı ugurlu olsun bıde gecmıs olsun kardes aman dıkkat et ole hemen yatırdın motoru uzuldum vallaha...boto koy dıcemde aynasıda yokkı motorun sen koymassın sımdı o halde foto

Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    mayıs 15 ha walla tarihi koyduysan helal ama o tarihte motor fiyatları artışta olur

bence sık dişini 1 yıl daha gelecek kış alırsın hem o zamna kadar fiyatları düşecek

gibi bi his var içimde

Motosikleti
    valla hocam sıka sıka dıs kelmadı 8 aydır bırıktırıorum eger bu saate kadar artıs olmadıysa fıyatlarda dahada olmaz bence cunku sezon oncesı cok yakın 15 gun sonra sezon ııce acılır...herkes bunu bılıor ama eger artıcaksada max 200 artar onada katlanırım napıyım yaaa...cok ıstıorum hıcte gosunmam valla o parayı verdım dıye...

Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    valla hocam sıka sıka dıs kelmadı 8 aydır bırıktırıorum eger bu saate kadar artıs olmadıysa fıyatlarda dahada olmaz bence cunku sezon oncesı cok yakın 15 gun sonra sezon ııce acılır...herkes bunu bılıor ama eger artıcaksada max 200 artar onada katlanırım napıyım yaaa...cok ıstıorum hıcte gosunmam valla o parayı verdım dıye...
    200'e alım satı işlerini yapsan ne olur sanki bence bi daha düşün veya bi motora şimdi pazarlık yap o değilden ama alma birde aynı motora yazın pazarlık yap bakalım arada ne kadar oynuyor

Motosikleti
    vallaha hayırlısı hocam yapcak bısı yok o kadar bekledımkı zıhınsel olarak cok yoruldum....

marten1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    Ayna :90 Ytl Akif

Geçmiş olsun buarada

Motosikleti
    merten senın motor satılıkmı? sahıbınden de cok benzeyen bı motor gordumde yada benzettım....

tamam o senın motor deılmıs eskı resımlerden karsılastırdımda kusura bakma....

marten1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    merten senın motor satılıkmı? sahıbınden de cok benzeyen bı motor gordumde yada benzettım....

tamam o senın motor deılmıs eskı resımlerden karsılastırdımda kusura bakma....
    Satılıktı ilanı pasif yaptım faik

Ama her an aktif olabilir

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Geçmiş olsun Akif. Benimde sol ayna kırık.

Demek biraz daha alıştırma yapman gerekecek bu melede binmek için.

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynaları kaynak yaptırabileceğinizi biliyorsunuz değil mi arkadaşlar?

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Benim ayna plastik kısımdan kırılmış.(önceki sahibinde)

Akrilik ile kendim onardım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler