Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
"İyi usta parça artırır" zaten abi
Makina yeni ve garantide olmasa motör() kısımlarına da dalmayı düşünürüm
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
herkese selam yen üye oldum saat şu an sabahın 4 ü ve 64 sayfanın 64 ünüde okudum 250R ile ilgileniyorum daha önce hiç motosiklet kullanmadım ehliyetimde yok henüz başlangıç için uygun bir motosiklet mi mereak ediyorum motor performansı başlangıç için uygun sanırım görünüşüde gerçekten çok etkileyici fiyat olarak yüksek seviyelerde ancak taksitli imkanlarla alınabilir gibi geliyor bana Yakın zamanda 91 model TR deki sayılı Crx lerden birisine sahiptim ancak sattım bir motor sevdasıdır almış gidiyor! Başlangıç için Derbinin 150 lik makineleride var onlarıda araştırıyorum ve bu iki model arasında kaldım.Derbi modeli Tek zmanlı bir motora sahip bu konuda sıkıntı olabilir dediler makine İspanyol.Hyosung u ise uzun zmandır araştırıyorum ve gerçekten ilgileniyorum ama birisine karar vermek durumundayım.Kullanıcıların parça sıkıntısı yaşayıp yaşamadığı fiyat uygunluğu servis imkanları ve garanti ile ilgili herhangi bir sıkıntıları var mı merak ediyorum.İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.Bu arada bende ankarada yaşıyorum Batıkente yakın olanınız var ise motorunuzu görmek sesini duymak isterim 250R kullanıcılarına çok selam.
Bu arada yeni ünv. mezunu bir iç mimarım yaşım 25
merhaba onur kardes...benımde henuz motorum yok para bırıktırme olayı ıcerısındeyım ama az kaldı...bence bu yedek parca ısının netlesmesı ıcın fuardan sonrasını bekle cuknu hala hersey net deıl ve ınsanların aklında soru ısaretlerı var tıpkı sende oldugu gıbı...suanda yasanılan bı parca sıkıntısı var okudugum kadarıyla ama fuardan sınra olmaması lazım...motor cık ıyı gercekten tatmın edıcı goruntusu ve sesıde ıı ama kalıplı gordun dıye 600 cc dekı motorların cıkardıgı sesı bekleme cok hayal kırıklıgına urarsın...motor genel olarak guzel sen kafana takma
Bende sessiz sessiz gitmekten sıkıldım biraz
Bir ara Tiger'a bakacağım ama 350 gaymede tereddüt ettiriyor adama...
OnurM,hoşgeldiniz.
Batıkent'te oturan Kırmızı-siyah bir GT250R'a sahip olan bir arkadaşım var bu arada
onur hoşgeldin kardeş
aklıma takılan tek zamanlı motormu varmış bunu senden duyuyorum benim bildiğim derbi 2 zamanlı çok yakıyor dediler ve hyo kadar kalıplı değil sanırım ama hyodan derbinin verdiği performansı bekleme derbinin 125'liği var adamlar 180-200 arası basıyor ama hyo taş çatlasa180 diye biliyorum
bu bilgiler tamamen bu forumdan edindim yanlışım varsa kusura bakmayın
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
ya sahıbınden de hanıgı motor ıcın konussam ertesı gun satılıo anlamadım gıttı...parayı bırıktırsemde alamıcammı nedır motoru anlayamadım gıttı yawww
yhaa bugün çok mutluyum motorum geldi :D 6 km kullandım :D ama düşürdüm :U aynası kırıldı sol ayna :U çizik falan yokta :U rampada döndürürken gitti :U ama çok güzel motor :D
bu motorun aynaları kaç para?? bitane almam lazımda :D
vallaha ınsallah senın dedıgın gıbı olur kardes endıselenıorum yaaa gercı 2 ay var yanı mayıs 15 hedefım ama bakalım daha once para gecerse elıme o ayrı bı durum...
akıf kardes gormemısım yaa msjı hayırlı ugurlu olsun bıde gecmıs olsun kardes aman dıkkat et ole hemen yatırdın motoru uzuldum vallaha...boto koy dıcemde aynasıda yokkı motorun sen koymassın sımdı o halde foto
mayıs 15 ha walla tarihi koyduysan helal ama o tarihte motor fiyatları artışta olur
bence sık dişini 1 yıl daha gelecek kış alırsın hem o zamna kadar fiyatları düşecek
gibi bi his var içimde
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
valla hocam sıka sıka dıs kelmadı 8 aydır bırıktırıorum eger bu saate kadar artıs olmadıysa fıyatlarda dahada olmaz bence cunku sezon oncesı cok yakın 15 gun sonra sezon ııce acılır...herkes bunu bılıor ama eger artıcaksada max 200 artar onada katlanırım napıyım yaaa...cok ıstıorum hıcte gosunmam valla o parayı verdım dıye...
vallaha hayırlısı hocam yapcak bısı yok o kadar bekledımkı zıhınsel olarak cok yoruldum....
Ayna :90 Ytl Akif
Geçmiş olsun buarada
merten senın motor satılıkmı? sahıbınden de cok benzeyen bı motor gordumde yada benzettım....
tamam o senın motor deılmıs eskı resımlerden karsılastırdımda kusura bakma....
Geçmiş olsun Akif. Benimde sol ayna kırık.
Demek biraz daha alıştırma yapman gerekecek bu melede binmek için.
Aynaları kaynak yaptırabileceğinizi biliyorsunuz değil mi arkadaşlar?
Benim ayna plastik kısımdan kırılmış.(önceki sahibinde)
Akrilik ile kendim onardım
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)