Tahmin ?
5000 e anLaştım kısmetse şu anda 3ooo liram var bu ayki maaşımLa aLıcam kısmetse maaş+prim'le pardon :D Bu arada maaşımızda beLLi oLdu :D
5400 Benden
Temiz bir motora benziyor Hayırlısı olsun
Bende Cıbırımı bir satsamda GTmizi alsak.
Burayla alakasız ama linkinide veriyim.Fiyatta güzellik olur.Satıp Gt almak için.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35096598/detay
hayırlısı olsun enjeksiyonlu değilmi son kalan karbüratörlülerden olmasın.bilen biriyle incelemek lazım. artısını eksisini.
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
pazar gunu 2009 GTye bakmaya gittim.Yaw bunların Kadranda kontagı acından iniyo kalkıyo bişeyler yapıyo aboww dedim ni güzeL
hiç dikkatimi çekmedi ala allah benim devir saati beyaz ama ibre kırmızımı turuncumu dikkatli bakmadım da
deponun üzerine en kısa zamanda güzel bi ay yıldız stikır yaptırıcam en kocamanından
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------
yarın iş var ben kaçar size iyi geceler
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
EnjeksiyonLu iLe Karbüratör arasında Güç, Hız, Emisyon, Teknoloji, motor ömrü , benzin v.b. gibi farkLılıklar var ama ben o kadar da karbüratörLü sistemin kötü oLduğuna inanmıyorum.. Karbiratörlü aleitin masrafı hafif olur..
Arkadaşlar slm , 1 ay kadar önce şilk motorum olan 2010 model honda cbf 150'ye binmeye başladım , motoru alma aşamasında 1 ay içinde sıkılırsın büyük motor alırsın demişlerdi inanmamıştım aynen öyle oldu
600 cc ürkünç geldiği için 250cc bakıyorum , 250 cc de çok fazla seçenek malesef yok . bu durumda
cbf 250 , ninja 250 ve GT250R arasında kaldım.
Motoru aldıktan hemen sonra Honda'nın eğitimine katıldım , ordaki hoca.lar GT250R'den uzak dur , alan bir kaç arkadaşımız oldu , serviste ve garantide sıkıntı yaşadılar şeklinde bir uyarıda bulundular. Bunla ilgili sanırım en net bilgiyi burda edinebilirim. Yeni başlayan biri için GT250R uygunmudur? Serviste , parçada , sorun yaşarmıyım? Dayanıklı bir motormudur? Arıza çıkarırmı?
Bu 3 motor dan hangisi doğru seçim olur?
Tşk...
Merhaba Arkadaşlar
sizce gt 250 r mı yoksa gsxr 1300 hayabusa mı almalıyım kararsız kaldım gibi her sayfada cevapladıgınız bir soru sormayacağım tabıkıde :D:D:D:D:D Zaten hyo'yu kullanmadan cogu seyi cozdum sayenizde
Saka bir yana En sonunda okumayı bıtırebıldım ve ilk merhabamı yazıyorum sizlere 1 haftamı aldı ama sonuc olarak 611 ıncı sayfaya geldım sonunda
gt 250 R uzun zamandır takip ediyordum ve hakkında çok güzel bilgilerde edinmiş oldum sayenizde
Hatta çoğunuzuda tanıdım kaza anılarınızı, eşinize 100 basıyor diye kandırmanızı, alıcam alıcam diyipte aldıktan 2-5 ay sonra yeter doydum ben bu motora buyutmek istiyorum diyenlerinizi, her gun avcılardan gecipte durakta onu bekleyen ve bir turlu goresemeyen arkadası vb valla hepinize karsı bır samımıyet duyuyorum kanıma girdiniz :D..
İyi Forumlar...
selam arkadaşlar öncelikle bende bir gt250 kullanıcısıyım size bir sorum olucak ve yardımlarınızı bekliyorum,2008 model enjeksiyonlu gt250r ım var sorunum motor çalısmıyor çalıssada 2,3 sn ye sonra stop ediyor 2gün önce gayet normal çalısmıstı,, 2 gün gecti ilk denememde motorda benzin seviyesi azdı biraz çalıstı daha sonra boguldu benzin aldım şişeyle ama fayda etmedi bujileri söktük yağlıydı kararmıstı,yeni buji taktık yine çalısmıyor acaba sorunu nedendir enjeksiyonda bir problem olabilirmi ama FI yanmıyor yada benzim hortum hava yaptıda ondanmı çalısmıyor aranızda bu sorunu yaşayan yada bilgisi olan arkadaşlarım varsa yardım ederseniz çok sevinirim ..iyi akşamlar
Selamun Aleyküm arkadaşlar bende kanuni racer 200 yeni kasa 2009 model var ve 1 hafta sonra satıcam..
hyosung gt250r hakkında size sırasıyla sorular sorucam sizdende allah rızası için yardımcı olmanızı istiyorum sırasıyla cvp verirseniz çok sevinirim..
1- bu motorun en son km hızı kaç ?
2- 1. ve 2. viteste en son kaç yapıyor ?
3- bu motorla tek kişi iken ön kalkıyormu yoksa patimi çekiyor ? ön kaldıran varmı ?
4- parçasını bulmakta zorlanırmıyım servisleri yaygınmı ?
5- sizler bu motordan memnunmusunuz görünümü çok hoşuma gidiyor yalnız sadece görünümde değil icraattede iyi olmalı sağlam olmalı gidişi temiz olmalı sizce bu motoru almalımıyım ?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)