nereye gocecen kardes yaa dur ıste zaten anca burda gorusebılıoruz okulda dersler cakısmadıgı ıcın nerdeyse aynı saatlerde okulda olamıoruz...dur sen bı yere gocme bızle kal burda
nereye gocecen kardes yaa dur ıste zaten anca burda gorusebılıoruz okulda dersler cakısmadıgı ıcın nerdeyse aynı saatlerde okulda olamıoruz...dur sen bı yere gocme bızle kal burda
göçme biyere yha :((( tek taraflı diil artık çifttaraflı bilgi olucak :D bende aldım motor yarın gelicek :D bi talihsizlik oldu babamın nüfus cüzdanı yalan oldu :D kaybettim :(( yarın yenisini çıkartıcak gidip motoru alıcaz :D artık tek taraflı bilgiye son :D bu arada beceriklisin asm görüorz :D alçak gönüllülük yapma şimdi :D yha ben o kadar hyocu görüyorum gt 250 r hiçbirimi yazmıo üye değil anlamıyorum yha :(( artık motorumda sprey olcak her yere www.motosiklet.net yazıcam :D altına hyocular girsin yazcam başka çözüm kalmadı :D hem 4 lü çetemizede bu yakışır :D
slm 4'lü hyo çetesi nasip kısmet meselesi ama şu elimdekini çıkarırsam bende alıcam bu aletten sizinle berabe gezemesemde benide kabul edersiniz umarım çetenin içine
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
motor gerçekten müthiş hele o farı yokmu orda bitiyorum işte. ah fiyatı az daha aşağı çekseler çok daha iyi olacak
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
tabı kardes neden olmasın hyo cu olmak ızınle deıl ya karamana geldıgımızde cayını ıcerız sende buraya gel bı cayımızı ıc ayıp edıosun....
ama bende senın gıbı once motoru almalıyım bende de scooter var hem babamı ıkna etmelıyım hemde satarak mı alcam satmadan mı alcam motoru onun kararını vermelıyım
umarım isteğine ulaşırsın bende şunu bi satayımda babama şart koştum araba alacaksan al almayacaksan ben motor alacam dedim bişey diyemedi şimdi harıl harıl araba arıyor
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
ınsallah en hayılısı olur kardes bızım ıcın senın ıcınde....bakalım nasıp kısmet ısı bunlar bırazcıkta bılıosun
gel gel :D sende katıl bize 5 li olalım :D bakın o kadar dediniz hyocu yokmu diye yeni baslıyo hyocular :D bizim çete büyüo yha :D sonra mafya olmayalımda :D bn godfather olurum mesela :D
gelelim içelim bi çayını yha :D karaman neresi bilmiyorum ama :D motoru alıyım bilmediğim yerlerede giderim zaten :D götürürler :D gezi falan düzenleriz :D 5 6 kişi gideriz peşpeşe :D ama söliyim en güzel makine benimki:D
bu arada çay dedimde özür :D kola varsa daha iyi olur :D
valla far mar her tarafı güzel bu motorun :D Motor aşkı :D kardeş fiyat konusunda alıcaksan 2.elleri dene :D temiz bulursun almak istiyosan eğer.. yada 48 aylık kredi falan çek yaşın tutuyosa :D bi gelirin varsa.. faik çekemiyo mesela çekse alıcakta oda 0 km motor .. gel sende bize katıl :D
Bu arada pazartesi günü gittim :D tarla biçtim:D motocross mu ne varya hani zıplıyosun falan toprakta :D bayaa bi kullandım toprakta kendi çapımda uçtum eğlenceliydi ama çok yorucu ayakta duruyosun falan :D dersim bitti :D hocanın tüm motorlarını kullandım :D kendi motoruma alışmam kaldı sadece :D alışırım bitaneme :D en kısa sürede hemde
YHA BİDE BU ARADA BU KIYAFETLERİ NERDEN ALICAZ ? KALİTELİ Bİ YER BİLİYOSANIZ FİYATTA GÜZELLİK YAPACAK YERLER ?
BİRAZ UZUN YAZDIM AMA OLSUN MOTOR ALDIM TOPİCİN CANLANMASI LAZIM :D ZATEN BANA GÖRE MOTORDA KARDEŞLİK PAYLAŞIM BİRLİKTELİK OLMADIMI MOTORUN Bİ ANLAMI KALMAZ..
KIYAFET KONUSUNDAKİ ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
bu kıyafet konusunda ben tam bı bılgıye sahıp deılım botlarımdan eldıvenme kadar kakskımın replıcasına kadar herseyı bellı ama nasıl acamı bılmıorum tabıkı ıstedıgım modellerı....bakalım bende hala bırıktırmeye devm artık sonuna gelmeye basladıkca dayanılmaz bı hal alıo yaaa kafayı yemek uzereyım ama degecek bunu bılıorum...
markalarını ve kaç para olduklarını yazarsan sevinirim kardeş bide nerden bulabileceğimi :D
akıf benım sactıgım seyler bıraz tuzlu ama mont olsun ayakkabı olsun kask ole sırtlık ole....nerden bulabılecegımı tama olarak bılemıorum ama sana modellerını yazabılırım
kask shoei xr-1000 relic tc-5 831 ytl
eldiven alpinestars stella gp plus 140 $
bot alpinestars supertech r 500 $
sırtlık alpinestars tech back prodator 150 $
mont alpinestars rc-1 leather jecket 500 $
kaksın fıyatı feyizoğlunda var ama diğerlerı alpinestarsın sıtesınden alıntıdır
hakkaten ole ama ben ılerıde motoru deıstırınce yıne almayım dıye bole alıorum bıde bu markanın uzerıne yok saplamlık acısından bunu herkes soluo bende kalıtelısı olsun ıstıorum nasıl olsa gıyecem...yavas yavas bırıktırıp alıcam ıste her ay bıtanesını alırım ıste baska sansımız yok...gıdıp ucuza mont alıcam sonra begenmıcem yıne gıdıp bundan alıcam gerek yok bıdaha bıdaha almaya demı bende hemen alıyım dıyıorum...
valla ben 1.5 milyar veririm kıyafetlere dolar ucuzladı zaten :D ama dedikleri süpermiş yha bittim valla hele gri motorla çok güzel olurlar :D plakayı aldım :D 06 MAE 54 :D cuma gelicek motorum :D
bu arada bu kıyafetleri almayada soner hocada gelcek :D götürcem yani :D tanıdık birine gidelimde kazık yemeyelim bari :D
tabı tanıdık bırılerıyle gıtmek mantıklı...zaten emınım onun kendı tanıdıgı yerler vardır oralardan daha ucuza alma ımkanın olabılır...
valla senınde sansına akıf kardes hakkaten kotu bı havaya denk geldın yaaa kar yagcak dıyosun baksana....nolcak bole ama bu zaten martık karakterıstık bı ozellıgıdır bunu herkes bılır...ne demısler "mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır..." sabırlı ol bence acele etme yarın kullancam motoru dıye...yerler kurusun hava bıraz daha ısınsın o zaman tamamdır ıste...
ya arkadaşlar hyosung gt650 r hakkında herşey diye bir topic varmı? yoksa benmi bulamadım
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
valla HRC kardes bende hıc gormedım yaaa bı ııce bı arat ıstersen
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)