Uploaded with ImageShack.us
Deneme için yüklemiştim arkadaşlar
şu ankaradaki arkadaşlara sesleniyorum;motorları mezara mı götürceksiniz? satın artık be bi tur da biz atalım
facebook.com/kaskafa
ShowDown, yazı bekle yazı, yok illa paran varsa al lakin yinede binmek için yazı bekle...
Tulgacan Ümraniye'nin neresinde oturuosun ? Bana da temiz bi R buLaLım birLikte yan yana takılırız motorLarLa :D
Ahhh ah, gülüyorum lakin ne se sor ne ben söyleyim.
Neyse ciddi manada CDI olayında burada yüksek bedeller ödenebilir. Servisine bi fiyat sor bide hyosourceye bak derim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 ----------
Kardeş benAşağı Duduludayım, eski ZAT'çıyımdır. Lakin artık kabıma sığmıyorum. GT bana yetmiyor. Lakin ilk aldığımda biyere vuracağım diye acemilikten ödüm kopuyordu. Artistik haraketler yapmıyorum lakin deli kullanıyorum artık O yüzden GT beni kesmiyor... Daha 10000km de 2008 zararınada olsa satacağım bu yüzden..
Artistik haraketler yapmıyorum lakin deli kullanıyorum artık O yüzden GT beni kesmiyor... Daha 10000km de 2008 zararınada olsa satacağım bu yüzden..
fısıldayarak söyle deli kullanılan motorun alıcısı nazlı olur ::
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
Merhaba Herkese.. bende geçenlerde hyosung gt250r aldım... Eskiden suzuki motorum vardı. o yazlıkta duruyor.. hyosung istanbulda.
eğer buralarda buluşan hyosung motor kullanıcıları varsa msn adresimi eklemelerini rica ediyorum... bende katılmak isterim
teknolojisine diyecek sozum yok ama tasarim olarak beni etkilemedi aciksasi
bu hafta yayinlanan 0 dan 100 e programinda yarim saat bu motordan bahsettiler isterseniz alttaki linkten programi izleyebilirsiniz
http://video.ntvmsnbc.com/0-100-30-n...alik-2010.html
Kardeş benAşağı Duduludayım, eski ZAT'çıyımdır. Lakin artık kabıma sığmıyorum. GT bana yetmiyor. Lakin ilk aldığımda biyere vuracağım diye acemilikten ödüm kopuyordu. Artistik haraketler yapmıyorum lakin deli kullanıyorum artık O yüzden GT beni kesmiyor... Daha 10000km de 2008 zararınada olsa satacağım bu yüzden..
Motor ile ilgili bilgileri payLaşırsan(Resim , Teknik, Fiyat, Hasar gibi..) eğer beLki seninkine taLip oLabiLirim.. Motora baktırır daha sonra satın aLırız kısmette var ise.. ???
Çok önemli değil. Eğer birilerine kakalama niyetim olsa ayar boyar honda diye satarım. Bende çok iyi durumda olduğunu söylemedim. Evet deli kullanıyorum. Deli dediğimde düşe kalka değil. Hız sınırı beni kesmiyor. Onca hıza rağmen çok şükür mayıstan bu yana hiç yatmışlığım yok. Şükürler olsun...
allah yatırmasın, bugün aksaraya gittim geldim dönüşte sirkeciye uğrayıp kışlık pantolon aldım,gemiye bindim bi varedero yanaştı yanıma muhabbet açıldı çok beğendi gt 250 yi 1000 cc varadero 350 krş yakıyomuş 150 krş yakıyo dediğimde gözleri büyüdü
çok uzun mesafe kullanmasamda eski motorumla en azından güç bakımından mukayese edilemez tabi ama bayağı hoşuma gitti kullanımı tek hoşlanmadığım yanı motor hırlamasının eksozdan daha çok gelmesi kulağıma.alışırım artık
güzel yani.
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
Benim motor fiyatı 5500tl, sağa sola sürtünme çizikleri var üzerinde. km de hesapladığıma göre uzun yolda son sürat bile gitsen 15krş yakıyor şehir içinde deli pedro gibi kullanırsan 20krş yakıyor. Bu motor altında olupta normal kullanım nasıl oluyor bilmiyorum, anormal kullanım dedikleri ara gaz verip coşmak bi anda fırlamak, işte fırlamalık yapmak ise bu durumlarda kullnıyorum ve 20krş yakıyor bide enjeksiyonlu yani Son hızım Zonguldaka gidip gelirken ikinside de gördüğüm 177km/saat tir. Kışın 2 hafta önce sürat denememde 174km/saati gördüm. Devir saatim a2. el aldığımdan beri çalışmıyor falan filan işte
Gel bör beni al alıyorsan diyecek bi motor. Arada ümraniyeden geçen ve üstünde marka yazmayan bi S&T görürseniz ki o eksoz sesi ile eğer ordaysanız görmeme ve duymamanız mümkün değil, o benimdir
ArkadaşLar bu motoru aLmayı düşünüyorum. Rahmi Bey'le prensipte anLaştık ne dersiniz yorumLarınızı bekLiorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2039423/detay?
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)