Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Aralık 2010, 18:43
ben bu modelin naked olanını düşünüyorumda. yorumları okudugum kadarıyla 170 boyu olan biri için pek uygun degil sanırım. birde su anda scooter kullanıyorum alırsam ilk vitesli tecrubem olacak herkes ybr cbr dio ama şimdi onu alıp sonra yine buna gececem felan al sat bayagı bi iş olacak. Bilen kullanan bana boyu (170cm) yakın sevgili dostlarım sizce benim bu motoru almam mantıklımı_?
Ahmet Şimsek kardesim bende nevsehirliyim ama muglada ogrenciyim. Ocakta gelecem nevsehire. tanısmak isterim seninlede
Reklamlar
-
05 Aralık 2010, 18:48
-
05 Aralık 2010, 18:48
mctsnr adlı üyeden alıntı
ben bu modelin naked olanını düşünüyorumda. yorumları okudugum kadarıyla 170 boyu olan biri için pek uygun degil sanırım. birde su anda scooter kullanıyorum alırsam ilk vitesli tecrubem olacak herkes ybr cbr dio ama şimdi onu alıp sonra yine buna gececem felan al sat bayagı bi iş olacak. Bilen kullanan bana boyu (170cm) yakın sevgili dostlarım sizce benim bu motoru almam mantıklımı_?
Ahmet Şimsek kardesim bende nevsehirliyim ama muglada ogrenciyim. Ocakta gelecem nevsehire. tanısmak isterim seninlede
İlk vitesliyse sakat bence gtyi başlangıc motoru deselerde güclü bir motor ve kalıplı olduğu ıcın devirme olasılıgın daha yüksek oluyo.
-
05 Aralık 2010, 19:11
S&T GT250R DEVİR KESİCİ
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------
BUDA KUYRUK ALTI EKSOZLU HYO MYO
-
05 Aralık 2010, 19:12
tulgacan adlı üyeden alıntı
S&T GT250R DEVİR KESİCİ
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------
BUDA KUYRUK ALTI EKSOZLU HYO MYO
bygrm adlı üyeden alıntı
netlik olsun deneyenlerde var bizde denedik Stlerde kesici mevcuttur.
-
05 Aralık 2010, 19:23
devir kesici varmış kanıtıdır yani bu tartışmada burda bitsin artık:D sahibinden.com da dediğiniz gibi fiyatlar uçuk gereksiz fiyatlar biçiyorlar motorlara.ankarada bildiğiniz bir pazar varmı acaba bende ocak gibi almayı planlıyorum.5000 e temiz bulurum sanırsam.
-
05 Aralık 2010, 19:40
GÖЯKEM adlı üyeden alıntı
tt Adnan Hocam şimdi aşağıya inip vites boştayken bi gazı köklermisin nanana saydırıyomu , St kanuni görsem sorucamda koca izmirde yok göremedim , kesici yok deniliyor fakat varsa başlı başına tercih sebebidir diye düşünüyorum
yazını geç gördüm. fakat ben daha önce durduğu yerde gaz bastım. fazla devir göremiyor duruduğu yerde. kesiyor gazı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------
Arkadaşlar, karşılıklı güzel bilgiler geliyor gerçekten. Bu yüzden bir merak konusu daha var bende. Daha önce bende Racer 200 vardı. Süpap (Valve) ayarı her 3000- 4000 kmm de yapılırdı. Bu makinede hiç yapılmadı daha. 9000 km oldu. Zamanı filan varmı bunun?
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
05 Aralık 2010, 21:48
-
06 Aralık 2010, 06:52
mctsnr adlı üyeden alıntı
r modeli için belki boyun yetmez ama naked için yeter.. sele ile oynarsan kesin yeter.. ilk tecrübe için bencede çok cevik ve hızlı motorlar.. eger eğitim alırsan kullabılabilcek motorlar diye düşünüyorum.. yok ben direk motoru alıyım kullanarak yavastan ögrenirim diyorsan kazalara davetye cıkartırsın..
-
06 Aralık 2010, 13:35
Bu önceki mesajlarda bahsedilen tıkırtı sesi bende de gelmeye başladı..memlekette yollar koca koca mıcırlı ve çukurlu km'ce titreye titreye motor yol yaptı.. bi kaç gün sonra o bahsettiğim ses çıkmaya başladı. sesin geldiği yerde arka silindir bloğunun üstüne doğru olan yerde ve gazı verdikçe tıkırtı artıyor .seside şöyle anlatmaya çalışayım sanki somunun biri yerinden çıkmışta seri halde ordan oraya vuruyor gibi...sorun ne olabilir ,ustaya göstericem ama en azından burda da sorunu yaşamış arkadaşlar paylaşabilirse iyi olur...
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
-
06 Aralık 2010, 19:03
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35951005/detay
bu motor nasıl arkadaşlar param olsa gider bakardım valla
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
06 Aralık 2010, 19:13
Felon adlı üyeden alıntı
Hocam çok uğraştırır o motor
-
06 Aralık 2010, 20:25
Felon adlı üyeden alıntı
fiyat üzerine ön muayine,arka dişli-zincir -HAVA filtresi-komple sıfır motor yaptırma riskini de eklersen pahalıya gelir gibi sanki.sahi bu motorlara komple sıfır motor yaptrmak nekadara patlıyor?
-
06 Aralık 2010, 20:41
Felon adlı üyeden alıntı
daha dikiz aynasi bile olmadan motor kullanan adamin 1000rr ini bedava verseler almam sen bide gidip hyo ya para bayilacaksin
ayip
-
06 Aralık 2010, 21:33
KeoS adlı üyeden alıntı
daha dikiz aynasi bile olmadan motor kullanan adamin 1000rr ini bedava verseler almam sen bide gidip hyo ya para bayilacaksin
ayip
yani bende alacam ama çok param olmadığı için her motora atlayamam.motoruna güvenenler zaten ilanda birsürü bilgiyi döküyor.
-
06 Aralık 2010, 22:19
tamam ucuzlara herzaman tepkiyle yaklaşıyosunuz ama bunu gören milletde ölü motorlara 5000istiyo.5bine hyo alıp ölü çıkmasındansa 3500verirsinde ölü çıkarsa en azından yaptırabilcek para kalır yanda :D hem kim bilir şu dünyada dürüst bi insanoğlu kalmış olurda gerçekten ihtiyacından satıyodur aynalarıda kırılmıştır ondan aynasızdır bu düşünceyle çok kazık yerim sanırım
ya o bu değilde benim gönlümde hyo var ama maddi durumlardan ötürü başka motorlara yöneliyorum.hyo fiyat/performans açısından gerçekten iyi motor araştırdığım kadarıyla ayrıca yolda bi hyo geçerken kalp atışım hızlandığına göre sanırsam galiba ben hyo istiyorum.hyom olsunda aynası eksik olsun
-
06 Aralık 2010, 22:33
Geç FELON, ben arkandayım kardeşim, acil den başka bişi yazmamış lakin tanıdığın bir motorcuya göster şu şu ekik ama yinede alınır derse ozaman alırsın. 3700e hyo şaka gibi zaten. 4000e de hyo gördümde 3700e görmedim. S&T bu fiyata olmaz zatende hyo olur. Ama sen para yok diyorsun. İmkan varsa elindekin paranın gerisini kredi çek ödeyebileceğin şekilde eğer içinde bu motor varsa başka bişi alsanda içinde ukde olarak kalır. Ben kuruş param yokken kredi çektim aldım 7. taksiti ödedim düşün Tabi herkesin bütçe ayrı. Hyo veya s&t farketmez, görüntü için aldığımızıda unutmayalım. Tabi görüntü lakin çürük çarıkta değil sağlamda motor.
-
06 Aralık 2010, 22:38
tulgacan adlı üyeden alıntı
Geç FELON, ben arkandayım kardeşim, acil den başka bişi yazmamış lakin tanıdığın bir motorcuya göster şu şu ekik ama yinede alınır derse ozaman alırsın. 3700e hyo şaka gibi zaten. 4000e de hyo gördümde 3700e görmedim. S&T bu fiyata olmaz zatende hyo olur. Ama sen para yok diyorsun. İmkan varsa elindekin paranın gerisini kredi çek ödeyebileceğin şekilde eğer içinde bu motor varsa başka bişi alsanda içinde ukde olarak kalır. Ben kuruş param yokken kredi çektim aldım 7. taksiti ödedim düşün
Tabi herkesin bütçe ayrı. Hyo veya s&t farketmez, görüntü için aldığımızıda unutmayalım. Tabi görüntü lakin çürük çarıkta değil sağlamda motor.
bende kredi çekmeyi düşünüyorum. ayda 300tl ile 400tl arasında ödeyebilirim sanırım. ama ben işe başlayalı 3hafta oldu. en az kaç ay sigortalı gözükmem gerekli acaba kredi çekebilmek için? ama motosiklet almamı ailem dahil kimse desteklemiyo, onun için kendim kredi çekebileceğim zamanı bekliyorum. bu zamana kadarda bi kaç farklı model motosikletin piyasasını takip ediyorum ama gönül hyodan yana
-
06 Aralık 2010, 22:44
-
06 Aralık 2010, 22:46
koymayın şöyle vidyolar ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler