Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Aralık 2010, 01:12
Benımkı enjeksıyonlu bende 2009 st var ben memnunum makınamdamdannn ama bu bu sorun cıkartmayacak demek degıl o yuzden benzın ve benzıncı bıraz secıcıyım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------
Bu arada makınasında enjoktor temızleme(katkı maddesı)kullanan varmı.....tavsıye edermısınız..????????????
Reklamlar
-
05 Aralık 2010, 02:38
smao adlı üyeden alıntı
Dabel sakıncası yoksa boyun ne kadar ?
birde bu motorların fiyatı hangi aydan sonra artar? yani mart mı? nisan mı?
ona göre almayı planlıyorum benim kışla ilgil bir sorunum yok hazır biraz ucuzken alayım.
dostum boy 1.65.. R modeli kesinlikle benim boyum için imkansız olduğunu düşünmeye başladım.. park etmede özellikle yokuşlarda ciddi sorunlar yaşar benim boyumdakiler..
fiyat konusu ise nisan kesin artış gösterir.. tabi bildiğime göre fuar zamanlarında motor fiyatları biraz artıyor..
ayrıca bence sahibinden sitesindeki motor fiyatlarının hepsi ucuk, en azından coğu diyebilirim.. eger pazara gidilirse daha ucuz ve daha temiz motorlar bulunabiliyor.. en basit örneği ile söylersem almak icin takip ettiğim bi motor vardı.. adam 5000 istiyordu kış yaklaşmaya başlayınca 6000 yazdı siteye.. mini cakallık yapıp pazarlıkla 5000 satarım düşüncesi.. sahsen ben böyle düşünen bir adamın motoru hakkında atıp tutan bi adam oldugunu düşünürüm..
-
05 Aralık 2010, 02:51
Soykan67 adlı üyeden alıntı
fiyatları normalde kışın düşmezmi? ilanlara bakıyorum 2008-2009 st leri 7000 e felan satıyorlar.içlerinde tektük 5000 lira civari satan var onlarında kmsi fazla.hyosunglar 5000 civarı bulunuyor.bende almayı planlıyorum bütçem en fazla 5.500 ama yok hepsi fazla kmlii
Şu kız gelince motor fiyatları düşer mantığını anlamadım gitti.
Benim motorum yazın 3 liraysa kışında 3 liradır biyerinden bişey eksilmiyor.
Motorun ederi neyse yazda kışta odur.
-
05 Aralık 2010, 02:53
sahibindeki ilanların piyasası hiç düşmüyor ya satıcı bakıyor önceki eleman 5000 istemiş , hemen 5500 istiyor neden km düşük öbürü görüyo 6000 istiyo neden garaj motoru böyle kısır döngü bi tutturmuşlar gidiyo 2007 model bi hyonun şuan en temizi enn fazlaa 4500 olması lazım kii adam 2008 trafik çıkışlı hyo ya 6800 istiyor
-
05 Aralık 2010, 04:24
casillas00 adlı üyeden alıntı
Şu kız gelince motor fiyatları düşer mantığını anlamadım gitti.
Benim motorum yazın 3 liraysa kışında 3 liradır biyerinden bişey eksilmiyor.
Motorun ederi neyse yazda kışta odur.
aslında dediğin şekilde işlese güzel olurdu.. ama arz talep meselesine birde yagmurlar bitti motor sezonu acıldı mantığı eklenince işler bu hale geliyor.. artı olarak yazın ortasında motorunu satan kişi sayısı cok azdır.. yazın motorunu kullanmaya devam ettiğinden.. ama kışın kafasında ufak bir satma düşüncesi bile olsa direk ilanını nete koyuyor..
-
05 Aralık 2010, 04:35
kız gelince yazmışım
inş. herkez istediğini bulur
-
05 Aralık 2010, 04:43
casillas00 adlı üyeden alıntı
kız gelince yazmışım
inş. herkez istediğini bulur
ha ha.. dostum bende şuan fark ettim kız yazdığını.. sosyal gönderme mi yapıyorsun yoksa?? gelin geldi tehlikeli, artislikli işler bitti gibi.. kısacası motorlar satılığa cıktı gibi..
-
05 Aralık 2010, 10:02
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
o kendını bellı edıyor saten senın bısey yapmana gerek yok gazla dogru oarantılı olarak bır cıtırtı gelıyor
dıyorkı servıse gotur bakım ısterım diyor
ben hıc servıse goturmedım sahsen motoru servısten aldım ama bakım yaptırmak ıstemıyorum ben apıyorum bakımalrını...
Bugun tuvtürk muayenesınıde yaptırdım cok sukur 2012 ye kadar muayenemız oldu bıraz aksılık cıkardılar ama en sonunda kusursuz olarak gectı gara oğlan
Bilgi için sağol. Gıcırtı dediğin ses , durduğu yerde gaz verip bırakınca olur diyorsun vede sürüşde herhalde. Bunun bakımı nasıl oluyor peki. Motormu sökülüyor?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------
OZGUR SASMAZ adlı üyeden alıntı
Benımkı enjeksıyonlu bende 2009 st var ben memnunum makınamdamdannn ama bu bu sorun cıkartmayacak demek degıl o yuzden benzın ve benzıncı bıraz secıcıyım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------
Bu arada makınasında enjoktor temızleme(katkı maddesı)kullanan varmı.....tavsıye edermısınız..????????????
Ben o tip bir temizleyici kullanmadım vede pek kullanmayı düşünmüyorum. Faydası olurmu hiç bilmiyorum .
Selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 ----------
GÖЯKEM adlı üyeden alıntı
bu st lerde gazı geç algılıyor deniliyor doğrumudur beyler
Benim makinada ona benzer bir durum var. Mesela, sabit hızda ilerliyorsun, sonra hafif gaz kestin, sonra aynı gazı yakalamak için biraz zaman geçiyor, el ayarın çok hassas olmalı veya debriyajla yardım yapacaksın.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
05 Aralık 2010, 11:56
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Bence orjınal hyosung
Nedenmı enjeksıyonlu makına sureklı bakım ıster masrafı yuksek olur dıye dusunuyorum hız olarak aynı yakıt olarak ıse cok bır fark yok bıldım kadarıyla tabı enjeksıyonlu yanı st kullanan arkadaslara sormak lazım memnunlarmı dıye ? Ben cok memnunum makınanmdan
Orjinal hyosung diyorsun da ST Kanuni çakma mı oluyor ? Ayrıca hyosung 2008'den sonra yok, sen direk enjeksiyonluyla karbüratörlüyü karşılaştırmışsın ama yaş farkını da düşün bence, hyosung alacağın makina en az 3 yaşında olacak.
-
05 Aralık 2010, 12:00
motor pazarı gibi bir yer varmı istanbulda almak istediğimizde sahibinden başka yerden bakabileceğimiz hyosung varmı acaba ?
-
05 Aralık 2010, 12:24
Saolasın hocam cevabın için ,, son soru??
1 sene sonra alıcakcak olsan 5.500 paran olsa ne alırdın st mi hyo mu hyolar rahat bi 10bin artar.
-km 25.000 olsun orjinalinden şaşmam mı dersin
-yoksa st , hyo farketmez st kanuniyi alırım tüm bakımlarını yaptırırım kmsi 10.000 geçmesin mi dersin
biraz ahiret sorusu gibi oldu ama aradığım cevablar bunlar
Görkem kardeşim dedın gıbı şu olayda var km dusuk motor almak her zman ıcın daha avantajlıdır eger ımkanın varsa st al derım alanlar sıkayetcı deyıller saten aynı motora sahıp bırkac fazla özellıgı var bu kımıne gore avantaj kımıne gore dejavantaj tabıkı şimdi alacak olsam senın yerınde olsam st alırdım.Ama ben hyo kullandım ıcın st otomatık jıgle felan var benım yasadım yerde arıza verse yaptırmam ımkansız o yuzden hyosung alırım dıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 ----------
tt Adnan
Bilgi için sağol. Gıcırtı dediğin ses , durduğu yerde gaz verip bırakınca olur diyorsun vede sürüşde herhalde. Bunun bakımı nasıl oluyor peki. Motormu sökülüyor?
ne demek abıcım yok sadece sılındırın altında olan bır ayar vıdası var ordan ayarlıyorlar ....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------
ToeX adlı üyeden alıntı
Orjinal hyosung diyorsun da ST Kanuni çakma mı oluyor ?
Ayrıca hyosung 2008'den sonra yok, sen direk enjeksiyonluyla karbüratörlüyü karşılaştırmışsın ama yaş farkını da düşün bence, hyosung alacağın makina en az 3 yaşında olacak.
Nevsehırde 3 tane hyosung var kardesım 2006 model 2007 model 2008 model ucumuzde aynı makınayı kullanıyoruz Enjeksıyonlu makınayla hıc bır farkı yok:D Ama arıza verırıse anlarsın ne demek istedımı.Hyosungların tamırı kolay nedenmı bıldın kara duzen bır motor sadece elektronık kısımları var teknık kısım kolay ben o acıdan dusunuyorum acıkcası nevsehırde enjeksıyonlu makınayı tamır edecek adam olmadı ıcın tercıh etmem...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
05 Aralık 2010, 12:59
Arkadaşlar aramızda lastikleri değiştiren tavsiyede bulunabilecekler varmı artık her virajda kıç atmasından gınaa geldi bi gün yapışcaz Allah korusun. Neyse kısaca lastik konusunda bi beyin fırtınası yapalım diyorum(şimdilik aklımda sadece 120/60/17 - 160/60/17 Michelin Pilot Power var )
GT! ...
-
05 Aralık 2010, 13:42
Soykan67 adlı üyeden alıntı
fiyatları normalde kışın düşmezmi? ilanlara bakıyorum 2008-2009 st leri 7000 e felan satıyorlar.içlerinde tektük 5000 lira civari satan var onlarında kmsi fazla.hyosunglar 5000 civarı bulunuyor.bende almayı planlıyorum bütçem en fazla 5.500 ama yok hepsi fazla kmlii
Kışın düşer tabi,arz-talep meselesi.Alıcı olmayınca satıcı malını satmak için mecburen fiyat düşürüyor.Fakat bunun %100 geçerliliği yoktur,özellikle yeni tanınan veya revaçta modellerde.Geçen ilanda 5.500 yazan arka çantalı,ön camlı 07 temiz hyo için pazarlık ettim.4.500'e düştü,olmadık sebeplerden ötürü vazgeçmek zorunda kaldık.Satılmış daha sonra...İnternet piyasası ilan vermek kolay olduğu için yüksek gidiyor reel piyasaya göre.Bu yüzden internete bakıp karar vermek mantıklı değil,verebileceğiniz paranın 1.000Tl üzeri fiyata kadar olanlara bakın.PAzarlık yapıp makul seviyeye düşürebilirsiniz.Ha bir internete uygun fiyata verilen temiz makineler aynı gün satılıyor,sürekli takip etmek de gerekli.
-
05 Aralık 2010, 14:24
abi ben hyosung alıcam mesela ocak ortası gibi olursa inş.aksilik olmazsa netten sürekli bakıyorum kilometresi düşük olanların fiyatlar hep yukarda uygun olanda 20.000 üstü adam gibi ilan koyan yok yüksek mebla yazan adamda yazmış pazarlık yok son fiyat bilmem kalbinizi kırmıyım yada adam 6,100 fiyat geçmiş abartmadan ufak pazarlık olur diyor oda 100 liradır Allah bilir ocak ortasından sonra bakıcaz artık pazarlıktı carttı curttun gönlümüze yatan fiyatı uyan bişi buluruz inş.
-
05 Aralık 2010, 15:28
tt Adnan Hocam şimdi aşağıya inip vites boştayken bi gazı köklermisin nanana saydırıyomu , St kanuni görsem sorucamda koca izmirde yok göremedim , kesici yok deniliyor fakat varsa başlı başına tercih sebebidir diye düşünüyorum
-
05 Aralık 2010, 15:43
tt Adnan Hocam şimdi aşağıya inip vites boştayken bi gazı köklermisin nanana saydırıyomu , St kanuni görsem sorucamda koca izmirde yok göremedim , kesici yok deniliyor fakat varsa başlı başına tercih sebebidir diye düşünüyorum
Ben denedim saydırıyor KASIM 2008 ÇIKIŞLI MART 2008 ÜRETİM S&T
-
05 Aralık 2010, 16:12
Ayynen öyle kardeşim dıdıdıdın diye saydırıyor çok harikulade bir sestir kendileri...
GT! ...
-
05 Aralık 2010, 16:16
Tamam işte bu saymasının nedeni kesici olduğu için değilmi neden kesici yok filan deniliyor , tulgacan-106GT! yorum için teşekkürler
-
05 Aralık 2010, 17:19
netlik olsun deneyenlerde var bizde denedik Stlerde kesici mevcuttur.
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
05 Aralık 2010, 17:27
şillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Her nefes ölümü tadacaktır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler