arkadaşlar gt250r nin piyasası ne zaman düşüyor.fiyatlara bakıyorum 20.000 km üzeri motorlara 6.000 tl istiyorlar.1-2 aya bende alacağım hangi fiyat ve km aralıklarına güvenebilirim.
arkadaşlar gt250r nin piyasası ne zaman düşüyor.fiyatlara bakıyorum 20.000 km üzeri motorlara 6.000 tl istiyorlar.1-2 aya bende alacağım hangi fiyat ve km aralıklarına güvenebilirim.
casillas00 Hocam şu forumda beni bi düşünen sensin saolasın valla ,geldim işte çiziksin vuruksuz sıfır gibi nick
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Teşekkürler arkadaşlar..Peki St kanuni kullanan varmı aranızda..
Arkadaşım sarı renkli olanını istiyo fakat ben renkten çok kalitenin peşine düştüm..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
slm arkadaşlar bende st 250r aldım ve çok memnunum düşünen arkadaşlara tavsiye ederim birde enjeksiyonlu olması büyük avantaj ...emrah arkadaşım st nin sarı rengi yok bildigim kadarıyla .ön camı siyah yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapacam .....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------
ewet bugun bebekte ıkıncı nınja 250 cc lık motor gordum egzos sesı 10 numaraydı....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------
abı bu ses bu makınalardan nasıl cıkıyor adamın gelısını yuzlerce metre oteden duyuyosunnnn...valla bu bende hastalık oldu ben bu egzos sesı dınlemekten mıllet benden ıllahlah ettıama ben bulucam en guzel egzosu sızın ıcın az kaldı...
Şimdi,
2009 Mdl enjeksiyonlu 12.000 Kmde bir ST mi
Yoksa
2008 Mdl Karburatörlü 4000-6000 km arası Hyo mu fiyatlar aşagı yukarı aynı en azından 2 sezon binmeyi düşünüyorum.
Sizce hangisi daha mantıklı olur benim için
üstad bugun s&t kanuni bayiğine gittim.. adamlara ilk sorduğum şey parça uyumsuzluğu oldu.. bana çok basit bir örnek gösterdi ve kaldım.. eski bir hyo nun yakıt tankının üst kısmını gösterdi.. sonra bir st nin kisini gösterdi.. ikisinide üstten gösterdi.. şimdi bunlar uyduğunu düşünüyo olabilirsin dedi ki üst taraf birebir aynı.. ama iç kısmını gösterince parçaların farklı olduğunu gördüm.. tabi her parça için bu gerçekleşmez dedi ama bir çoğu için böyle dedi.. doğal olarak arkasından 2. soruyu patlattım.. peki bu motor hyo olmasına rağmen elinizde parça olmamasına rağmen nasıl tamir ediyorsunuz dedim.. uyumsuz olan parçaları o getirdi uyumlularıda buradan verdik tamir ediyoruz dedi..
üstad 2 örnekle beni yapıştırmayı bildi.. ki adamın yardımcı olmaya calıstığını anlıyorum.. çünki bu motoru inceleyebilir miyim dediğimde.. onu kullanamazsın ama istersen gel bi üstüne bin dedi.. bizde bindik ama ayaklar havada kaldı az kaldı deviriyodum motoru.. sonrasında ben sana yetişemesin dedim diye gülüyordu..
bugün başımdan gecen şeyi anlattım dostum.. zaten bi tavsiye vericek kriterlere sahip olmadığımı bildiğimden yorumlamadan anlatıp cekiliyorum..
Dabel sakıncası yoksa boyun ne kadar ?
birde bu motorların fiyatı hangi aydan sonra artar? yani mart mı? nisan mı?
ona göre almayı planlıyorum benim kışla ilgil bir sorunum yok hazır biraz ucuzken alayım.
Yarın bugünden daha usta olmalıyım.
2006 modelin 2007 çıkışlı olması 2007 model olduğunu göstermez.2006'nın ikinci yarısında genelde 2007 modeller satılmaya başlanır
4.500'lük Hyosung hiçbir sorun çıkarmayabilir de,lütfen yazarken düşünelim.Bir daha okuduğunuzda ne kadar kalıp bir cümle yazdığınızın farkına varacaksınız.Ayrıca alıcı senin mantalitende olduğu sürece ikinci el piyasasını yükseltecektir,kısacası yaptığın genellemeyi saçma buluyorum.Birkaç arkadaşım var 4-4.500 civarına alan,hiçbiri de sıkıntı yaşamadı.İkinci el motosiklet bu,gidip 6.000 verilmez.Ha 2009-2010 ST kanunilere 5.500 civarı verilir.FAkat 2006-07 motosiklete o paralar verilmez.Sana kalsa neredeyse vaktiyle yazılan sıfır fiyatından fazla para vereceksin ikinci ele
Arkadaşlar,
Bende 2009 S&T GT250R var. Zaman zaman muhabbeti geçen şu egzantrık gergı otomatigi ayarı nedir? Ayar zamanının geldiğini nasıl anlarım? Benmi bunu fark etmem lazım? Servismi belli zamanlarda ayar yapıyor? Ayar için nereler sökülüyor? Merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çok selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
o kendını bellı edıyor saten senın bısey yapmana gerek yok gazla dogru oarantılı olarak bır cıtırtı gelıyor dıyorkı servıse gotur bakım ısterım diyor ben hıc servıse goturmedım sahsen motoru servısten aldım ama bakım yaptırmak ıstemıyorum ben apıyorum bakımalrını...
Bugun tuvtürk muayenesınıde yaptırdım cok sukur 2012 ye kadar muayenemız oldu bıraz aksılık cıkardılar ama en sonunda kusursuz olarak gectı gara oğlan
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
bu st lerde gazı geç algılıyor deniliyor doğrumudur beyler
BYZ ARABALI ÇOCUK...
çok yazıldı çizildi fakat içimde bi ukte kalmasın sonuç olarak st mi hyo mu bu euro 3 aklımı çok karıştırdı
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Bence orjınal hyosung Nedenmı enjeksıyonlu makına sureklı bakım ıster masrafı yuksek olur dıye dusunuyorum hız olarak aynı yakıt olarak ıse cok bır fark yok bıldım kadarıyla tabı enjeksıyonlu yanı st kullanan arkadaslara sormak lazım memnunlarmı dıye ? Ben cok memnunum makınanmdan
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Saolasın hocam cevabın için ,, son soru?? 1 sene sonra alıcakcak olsan 5.500 paran olsa ne alırdın st mi hyo mu hyolar rahat bi 10bin artar.
-km 25.000 olsun orjinalinden şaşmam mı dersin
-yoksa st , hyo farketmez st kanuniyi alırım tüm bakımlarını yaptırırım kmsi 10.000 geçmesin mi dersin
biraz ahiret sorusu gibi oldu ama aradığım cevablar bunlar
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Şu an bu konu içerisinde 118 kullanıcı var. (0 üye ve 118 misafir)