Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Arkadaşlar şu icada bi baksanıza ne dersiniz hoş dururmu sizce motorda işlevsellik varmıdır acep sipariş versekmi...

- Şu icad -
    GT! ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Alıntı ertan333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba hyo dostları başıma talihsiz bi olay geldi paylaşmak istedim vevin önünde park halindeki motorum sert rüzgar sonucu sağa devrilmiş sonuç mu sağ manet deniliyor sanırım sağ elimizi koyduğumuz boru kırılmış yada yerinden çıkmış aynam kırılmış zarar büyük sizden ricam bu parçaları nerden alırım yada yaptırabilirim gözüm gibi baktığım 4500 km deki motorun başına buda geldi sonunda :((((
    GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM BENIMDE AYAK BASAMAGI KIRLILDI KAYNAK ILE YAPILABILİYOR. BENDE SENIN GIBI KIYAMIYORDUM ALDIKTAN SONRA PARK HALINDEKI MOTORA AMCANIN BIRI SAOLUNSUN KIYAK YAPTI DURAN MOTORA CARPMAYI BASARDI
    SAHIBINDEN DE VAR ISTERSEN ORDAN TEMIN EDEBILIRSIN...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5073556/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5073556/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32601418/detay
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    gt250 r
    teşekkürler ahmet bey araştırmışsınız saolun
    [B]34 TG 2311[/B]

KeoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM EXC 300
    Alıntı 106GT! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şu icada bi baksanıza ne dersiniz hoş dururmu sizce motorda işlevsellik varmıdır acep sipariş versekmi...

- Şu icad -

benim motor siyah ondan pantolon tanki ince ince ciziyor bu baya is gorur o bakimdan fakat biraz daha ucuz olmasi bide uzerinde gt250r yazmasi gerekiyordu bence

oyle olsa dusunmeden alirdim genede ilerde paralanirsam almayi dusunucem bir aksesuar paylasim icin saol

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş bir önceki sayfada ben verdim bu linki kimse bana teşekkür etmiyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

eyvallah tabi önce motor almam lazım ( ikinci motoru )
    gece mesaiye kalmaktan zombiye döndüm dikkat etmemişim =) sanada teşekkür ederim =)

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Sevgili Hyocu arkadaşlarım sizlere nacizane bir sorum olacak. Hyosung GT 250 R'ları internette araştırdığım zaman genelde satılık olanların büyük çoğunluğu 20.000 km ye gelmiş motorlar. Acaba 20.000 km'de ortaya çıkan kronik bir sorunummu var bu motorun?
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    Benim şahsi görüşüm kullanıcının yeterince km yaptığını düşünerek bir büyük cc' ye geçme isteği sonucu satışa çıkarmasıdır yoksa bi sürü arkadaşımız var 20000 km' ye gelmiş yahut yaklaşmış ve motoruna bağlı kalan...
    GT! ...

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Hyocu arkadaşlarım sizlere nacizane bir sorum olacak. Hyosung GT 250 R'ları internette araştırdığım zaman genelde satılık olanların büyük çoğunluğu 20.000 km ye gelmiş motorlar. Acaba 20.000 km'de ortaya çıkan kronik bir sorunummu var bu motorun?

Ben aldımda 16,000 de ıdı suan 25,000 bıne yaklastık sımdıye kadar hıc bır sorun yasamadım bakımlarını yaptın surece sorun cıkarmaz...(yaptırdım tek arızası egzantrık gergı otomatigi ayarı ıdı)
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    Oda arızadan sayılmaz yani, bakım gerektirebilecek bişey sonuçta.
    GT! ...

GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    Beyler yine iyisiniz 365 gün kaldı hyoya
    BYZ ARABALI ÇOCUK...

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ertan333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba hyo dostları başıma talihsiz bi olay geldi paylaşmak istedim vevin önünde park halindeki motorum sert rüzgar sonucu sağa devrilmiş sonuç mu sağ manet deniliyor sanırım sağ elimizi koyduğumuz boru kırılmış yada yerinden çıkmış aynam kırılmış zarar büyük sizden ricam bu parçaları nerden alırım yada yaptırabilirim gözüm gibi baktığım 4500 km deki motorun başına buda geldi sonunda :((((
    Kardeş yakınında sanayi varsa tonacıya git, eski gidonun içini oyup, o kırılan vidali kısım genişliğinde içine demir vb. bir metal boru yerleştirsin ve en son uç kısmınada vida ucu açılacak pay bıraksın orayıda gidonun giriği yee girecek şekilde vidalı yapsın. Birebir orjinal yapar hatta bidaha düştüğünde kırılmayacağının garantisini veririm. Ama demir olursa tabi, tahmini fiyat 50tl civarı tutar. Git sor derim

Ayrıca aynan oval HYO tipi ayna ise kargo dahil kredi kartı ile fatih kılıçlıdan 50tl ye, S&T tipi ise yine fatih kılıçlıdan 100tl ye alabilirsin. Ben HYO tipi oval olanları ucuz olmasından dolayı herkese öneriyorum. Yarı fiyatı çünkü. 2 oval ayna alsan 43tl x 2 = 86 tl + 4 tl kargo = 90tl ye alırsın oval tipi...

Soldaki eski aynayıda satarsın lazım olana. Sağdaki aynaya 10-20 tl arasında kırık durumuna göre aluminyum kaynak yaptırmakta mumkun sanayıde.

Ben istanbul umranıye sanayide 15tl ye kaynattırmıştım. Zonguldaka giderken uğradığım Düzce sanayide ise bir usta 10tl ye alumınyum kaynak yapmıştı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 ----------

Alıntı 106GT! adlı üyeden alıntı Mesajı göster

- Şu icad -
    Hem pahalı hemde zamanla insanın canını sıkacak gıcık bir icat gibi geldi bana, illa isteyen olursa bi terziye deri kumaş alıp yaptırsın sanırım daha ucuza mal olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    siz cevapp yazanaa kadriii banlandık gittik la

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Görkem'i niden banlamışlar

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Arkadaşlar Selamlar..

Cbf'ten sonra ben ve bi arkadaşımda hyo almaya karar verdik..

Bi ilana çok takıldık yardım istiyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35489413/detay

Sizce bu motor alınır mı?

Ortak almıcaz bu arada..2'mizde sorunsuz motorlar istediğimizden birlikte araştiriyoruz önce bana sonra ona bakçaz
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

KeoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM EXC 300
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Selamlar..

Ortak almıcaz bu arada..2'mizde sorunsuz motorlar istediğimizden birlikte araştiriyoruz önce bana sonra ona bakçaz

dostum cbf ten sonra alacagin gt250r gercekten sana cok keyif verecektir insallah kesene uygun temiz bir motor bulursun ama o aradigin motor ilandaki motor deil nedeni alttaki linkte gorebilirsin

http://www.moto-park.com/forum/smf/index.php?topic=67.0

gordugun gibi resimler bile makineye ait deil aitse bile yalan yanlis bilgiler var incelemenin yapildigi tarih 2006 yili ilandaki motor 2007 model yaziyor

yani ben bu insanlari anlamiyorum findik kadar beyinleriylen kimi kandirabileceklerini saniyorsalar suan gercekten kizdim bir kez daha 4.500 e temiz kaliteli hyonun cok zor bulunabilecegini gormus oldum herkes cakal olmus koyun pesine dusmus

Forumdan Uzaklaştırıldı
    İYİ akşamlar arkadaşlar.

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    Arkadaşlar Selamlar..

Kardeş linikini verdiğin motor 2006 model belki 2007 tarfiğe çıkışlı olabilir birde 4500 tl lik bir hyosung sana ve arkadaşına motor tamimiri ve parça fiyatları konusunda yüksek lisans yaptırır benim sana önerim 5500 tl ve yukarısında olan motorlara bakın ve alacağınız motoru kesinlikle güvendiğiniz ve işi bilen birisine kontrol ettirin.
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Arkadaşlar Selamlar..

arkadaş uyanıklık etmiş galiba.O resimler test motoruna ait.
    http://www.motovirus.com/forum/test-...to-icerir.html
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    Yamaha Xmax 400
    Arkadaşlar Selamlar..

12.500 km de dışı güzel bence bir bak alınabiir. görmeden zor

Motosikleti
    St Kanuni GT250R Satıldı Honda Cıvıc
    Arkadaşlar meraba öncelikle 13.11.2010 saat 2 gibi hadımköy yolunda radar yakalanmışım elime kagıt dün ulaştı 87 km hızla giderken yakalanmıştım bunun sonucunda 270tl ceza yedim.Saglık olsun ama benim anlamadıgım radar hareketli radarmış bu zamanda kaldımı ilginç neyse bu da fotografıhttp://img189.imageshack.us/img189/899/fotoraf0007q.jpg

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler