iyigünler arkdaşlar geçmiş sayfalarda muhakkak yer vermişsinizdir fakat benim için tekrar yazarsanız toplu bir şekilde çok sevinirim gt250rın enjeksiyonlusuyla arasında beygir farkı varmıdır ve yakıt tüketimi farkı ne kadardır ayrıca son hızı kaçtır.normal kullanımda 100 kmde kaç litre yakmaktadır
arkadaslar dha önce geçmiş olabilir ama benim sizlere bi sorum olacak benim 2006 model gt250 naked motorum var.. motorumdan çok memnunum yalnız tek sıkıntım 7-8 devirlerde motor biraz tıkanıyor sonra kendine geliyor ... bunu neden yapar anlamadım emme manifoldumda sıkıntı var acaba onun bunla alakası varmıdır ?
arkadaşlar şu kuyruk tasarımları çok hoşuma gitti acaba narden bulubilriz?
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
bu kuyruklardan bulan olursa haber versin
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
gt-r cı arkadaşlar bu garanti olayını nereden hallediyosunuz
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
merhaba arkadaşlar bu 250r a kalın arka lastik tkan bir arkadaş vardı hatta zincire çok yakın bi mesafede duruyordu memnundu resimler eklemişti,arattım arattım bulamadım o mesajı.yazan kişi yada bilen biri yardımcı olabilir mi?
Sanırım bunu diyosun..
linki de bu http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-506.html
Hyoculardan kimse gelmiyo çoğu zamandır yahu nerde bunlar
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
merhaba motorcu dostum bende 250gt kullanıyorum aynı sıkıntı yı arada bende yaşıyorum bunun sebebi ise yağ değişimi sırasında açılan kapaktan yağ tahliye edilirken içindeki küçük bir yayın düşmüş olmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu biliyorum ben otobanda 173 ü gördüm gerçi yaz ayında ve yeni bakımdan çıktı sayılır ama kışın 150 gördüm onun dışında grenaj hariç herşeyi aynı ama naced modelini daha çok tavsiye ediyorlar motor açıkda kaldığı için havayı daha iyi ve daha fazla emiyo buda hem hızına hem motooruna hemde benzinine direk etki ediyor haydi kazasız belasız sürüşler yolun açık olsun :D
Motoru bazen boşa geçirmek her motorda oluyor hafif gaz vererk yada oynatırsan geçer.
Aşırı trafikte oluyor genelde.
merhaba hyo dostları başıma talihsiz bi olay geldi paylaşmak istedim vevin önünde park halindeki motorum sert rüzgar sonucu sağa devrilmiş sonuç mu sağ manet deniliyor sanırım sağ elimizi koyduğumuz boru kırılmış yada yerinden çıkmış aynam kırılmış zarar büyük sizden ricam bu parçaları nerden alırım yada yaptırabilirim gözüm gibi baktığım 4500 km deki motorun başına buda geldi sonunda :((((
[B]34 TG 2311[/B]
Geçmiş olsun sıkma canını bunlarda olucak bulunur yerine bişeyler, Allah kaza bela vermesin mühim olanı...
GT! ...
Şu an bu konu içerisinde 89 kullanıcı var. (0 üye ve 89 misafir)