kardeş 21.45 saat eurosport2 de tenis var eurosportta engelli kosu var :D
kardeş 21.45 saat eurosport2 de tenis var eurosportta engelli kosu var :D
sen bence emın deılsın bak ben ızledım sımdı sıralamada baya bı ılgınç...rossi 7 sotoner 4. edwards 3. lorenzo 1.
aklımda kalanlar bumlar ısımlerı yanlıs yazmıs olabılır ha bıde tosoland var oda 2. oldu....
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
bızım ibrahım ve asım ın motoruna xenon taktırttıgımız elektrıkcıde akuye bı zarar gelmıcegını ve cabuk bıtmeyecegını soledıgı...doru akımlı xenon farı takınca olmuomus asım daha bılır ve anlatır benım kafam bu tur seylere pek basmıoda sen eger dooru seceneklı xenonu taktırtırsan cunku bısuru cesıdı var bı sorun olmaz dıye dusunuorum....
valla en güzelini taktıranlar bilir :D motorun işlemleri yarın başlıyo bu arada :D
Motor hareket halinde değilken açılırsa aküyü öldürür evet
Diğer türlü,xenon farın normal fardan bir fazlası yok
İlk çalışmada biraz fazla akım çekiyor(diye biliyorum),sonra bu akım 35W seviyesine indiriliyor.
Yani 55 W'den daha az bir akımla çalıştırıyor motoru
Elektrik,elektronik işlerinin detayını pek bilmem ama xenondan yana sıkıntım olmadı hiç (2 senedir de arabada kullanıyorum)
artık xenon tartışması yapmayın :D son sözü asm söledi :D banada takarız o zaman asm :D
takarız kardes sen mrk etme...bende alıyım senınde gelsın motorun 4 lu olcaz cete vallaha tam bu arada 250 cc yarısı basladı eurosportta...
bencede 4 lü :D güzel olur yha :D 3 gri bi kırmızı :D bu arada grup olarak gezide yaparız yaz geldi nasılsa :D
evet gezı konusuna katılıorum ama ben sanırım bır_garıp_yolcu abının motorunu almaya nıyetlıyım o turuncu sıyah...bıraz kolaylık saglarsa sole 6500 gıbı fıyatlarda yardımcı olursa onu almaya nıyetım var o zaman bı kırmızı sıyah 2 grı sıyah bırde turuncu sıyah olcaz....abanta falan gıdsek yaa golbası ne guzel olur vallaha....
Asım hocam sen yapmışsın öyle yaw parçalamışsın
ooooo olmadı şimdi
1-Kafa grenajını niye ikiye ayırıyorsun çok rahat çıkıyor ikiye bölmeden eğer civataların ağzını bozmassan
2-Yan grenajlarıda ikiye ayırmışsın halbuki yere indirmen yeterli altına bi örtü ser cizilmeseni önlemek için haa illa çıkartmak istiyorum diyorsan grenajı yere temas etsin ya sag yada sol taraftaki grenajı yere temaas etmicek şeklide içeri dogru hareket ettir çıkar
Selim kardeşim ben uğraş olsun diye sökmüştüm teker teker ama öyle komple parça halinde çıktığını bilmiyordum açıkçası kafa grenajının falan
Sökmek icap ederse ,bir daha dediğin gibi sökeyim
valla sanırım bu ıkıye bolmeden cıkarmak baya bı kolaylık olur yosa saatler alıo bıde adamın sınırlerı bozuluo asım kardesımden gordugum kadarıyla....
valla en güzeli sökmemek :D ah bi gelse motorumda civatalarını bi sıksam :D
ama ısın olcak eger xenon yaptırcaksan muhakkak sokmelısın baska yolu yok....ama yınede cıvatalar yerınde kalmalı ve neyı nerden cıkardıgını ıı bılmelı yoksa cok fecı patlayabılır gercı vıda uydurulur ama orjınalı olsa cok daha ıı tabıkıde...
valla doru diosn faik kardeş. ama ben yapmıycam mesela çünkü ne asm nede baskası kadar becerikli motordan anlayan biri değilim :D
Estağfurullah benim pek becerikli olduğum söylenemez. Elime ne gelirse sökerim işte
Daha çırağız çoğu konuda...
Akif kardeşim,motora bindikten sonra sağını solunu sökmesini bilmelisin. Başına ne geleceğini bilemezsin. Kendini bir gezici servis olarak düşün
Motora binerim ama "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" olayı olmuyor (amma attım ha)
topıc cok senlendı zaten 3. muz den baska kımse kalmadı topıcde baska hyosu olan yok sanırım anlamıorum....vallaha ben alıcam sagını solunu sokucm hemen cunku hem orenmelıyım asımın dedıgı gıbı hemde motorun sagını solunu kontrol etmelıyım demı....
Yakında bu topicten bende göçerim Faik
Tek taraflı bilgi nereye kadar demi ama...
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)