cbr 125le hiç bir yeriyle oynamadan 160 yapsınlar dişimi kırarım.
cbr 125le hiç bir yeriyle oynamadan 160 yapsınlar dişimi kırarım.
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. motoru yarın görücem inşallah, ama sizlerden de fikir almak istedim. sizde ilandaki motor nasıldır. gayet temiz görünüyor ama motor anlamında da bakmak baktırmak lazım tabii. bu motoru almak istiyorum Allah' ın izniyle..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29966090/detay
Arkadaşlar bu motoru görünümünden dolayı aldığınız ve HYO ile S&T arasında görünüm farkı olmadığı için fazlada kafaya takmamanızı öneririm.
Az çok yakıyormuş, enjeksiyon karbüratörmüş, etiketmiş stikırmış, kırmızıymış siyahmı, kılmış tüymüş yünmüş
az yakıp cok yakması sağ bilektedir
Ben o tanka hasta oluyorum 3oda 1 solan
cıbırınkine kaskını bile koyamıyon kayıp düşer
hocam alıntıdaki kendi yazımın altına yazmıştım bunu kimse cevap vermeyince, ilandaki motora yorumlarınızı bekliyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29966090/detay
Kardeş resimdeki motor modifiye almadıysa S&T olmalı. Çünkü herşeyiyle S&T motor görünümünde, HYOSUNG değil. Depoya genelde HYOSUNG etiketi yapıştırıyorlar. Eğer Hyosung ise, Hyosung için fiyat üst seviyede, S&T ise fiyat alınabilir nitelikte...
Çok fazlada kafaya takılacak şeler yok, eğer alacaksan al gitsin, resmi evraklara vs dikkat et yeter..
Aynı kasa; aynı teknik; aynı lastikler; kim ne derse desin yakıtta aynı; 10 kurus belki oynar...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tr ye gelmeyen EFI serisi hariç kasa aynı.
Ama bi karşılaştırın bakayım HYOSUNG sahipleri ile S&T sahipleri motorlarını karşılaştırsınlar. Kasa aynıda olsa HYO ve S&T arasındaki farkları çok rahat görebilirler. Ben yazmayayım siz yazın. Olinkteki motor HYOSUNG değil demiyorum, 2007 değilde demiyorum, ama modifiye geçirmedi ise S&T'dir demem ile, bu motorla benden daha çok ilgilenenler ne demek istediğimi anlamışlardır ve daha iyi açıklayacaklardır.
Ben bu motoru mayıstan beri kullanıyorum ve bu motorda benden daha çok usta olan burda çooooooooooooooooooook usta vardır
hocam motor S&T değil Hyosung, ancak motorda modifiye bol miktarda var. Grenajlar boyatılmış ve üzerinde Smokehead performans egsozu var, bu açıdan fiyat biraz yukarda sayılmaz aslına bakılırsa üzerindeki extralara göre uygun bile denebilir, heleki Denizli gibi bi yerde. Sonuçta İstanbulda olduğu kadar bu motorlardan buralarda bulmak mümkün değil, parmakla gösterilir 3-4 tanedir. Bu açıdan birazda olsa pazarlıkta ısrarcı davranıp almak istiyorum motoru. Bu akşam motoru görmeye gidicem bu arada. Daha başka nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz ?
İşte bende onu diyecektim, Denizlide motor bulmuşsun alarm eksoz lastikte var zaten alınır.
Motor ve şase noyu ruhsatla karşılaştır, artçının ardına bin sürsün ve müsade ediyorsa bide sen kullan bak beğenirsen al, hayırlı olsun..
Solda kontağın gerisinde perçinli şaseye. Motor no ise sağdaki motor blok üstünde olmalı..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)