Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    yok yok siz kesin bişeyleri protesto ediyonuz
    BYZ ARABALI ÇOCUK...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Akşam akşam gördüm şu mereti gece gene rüyama gircek

Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akşam akşam gördüm şu mereti gece gene rüyama gircek
    Ben mi yoksa 600RR mi abi hangimiz gircez
    BYZ ARABALI ÇOCUK...

RR gelsin ben onu alır senin yanına gelirim ;)

Typerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşı gördüm deli yanlıyordu altında PANDA R 1 vardı kendisine ulaşırsanız tanışmak istiyorum resmi aşağıdaki arkadaş ahahahaha )))

Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "

off adam aşmış ghostrider olabilir bu
    Panda'da ağlıyo :D

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    El deliye biz akıllıya hasretiz der annem hep...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    çok hoş bir resim olmuş
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

saffet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    bencede güzel paylaşım.teşekürler.

Motosikleti
    GT250R gitti/2011 600RR
    Harbi ne olmuş buraya yaa, kışda gelmedi daha ne bu suskunluk

Bende uzun - kısa xenon takdırdım makinaya, yakında resimleri koyarım
    ...eX...

Motosikleti
    05' CBR 125R
    Alıntı Typerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşı gördüm deli yanlıyordu altında PANDA R 1 vardı kendisine ulaşırsanız tanışmak istiyorum resmi aşağıdaki arkadaş ahahahaha )))

ne güldüm dademin face de de gördüm. off

Motosikleti
    05' CBR 125R
    aklıma takıldı şimdi.
    Bu motorla bir günde 600 km yol yapılır mı? Yakıt ikmali ve sigara molaları hariç durmadan gitsem şişer mi motor? Bide cbr 125 de heryerin ağrır falan diyolar bu motorda o kadar konforsuz mu? Ss makina konforsuz olcak tabi biliyorum ama selesi kalçayı çok ağrıtır mı?

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    600mü? Fazlasıda yapılır

KeoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM EXC 300
    Alıntı buggin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aklıma takıldı şimdi.
    Bu motorla bir günde 600 km yol yapılır mı? Yakıt ikmali ve sigara molaları hariç durmadan gitsem şişer mi motor? Bide cbr 125 de heryerin ağrır falan diyolar bu motorda o kadar konforsuz mu? Ss makina konforsuz olcak tabi biliyorum ama selesi kalçayı çok ağrıtır mı?

bence bu motorla gunde 250 km den fazlasi tehlikeli ozelliklede sahil yollarinda deilde virajli dag yollarinda gidiliyorsa mesela gecen son gezimizde arka fren sisti donerken isiklarda durmak icin bastim 3 cm assa inmesine ragmen fren bosalmisti bu seferde butun gucumle basinca arka teker kitlendi saga dogru 50 60 cm kaydi motor altimdan kaciyodu az kalsin ondeki arabaya vuracaktim son anda kurtardim burada ozet gectim yoksa 3 sn de yazmaya kalksam 2 sayfaliki aksiyon yasadim verilmis sadakam varmis cok ucuz atlattim

baska motor kullanmadim ondan karsilastirma yapamayacagim kalite bakimindan ama hem oturus pozisyonu hemde teknik eksikliklerinden dolayi bence maksimum gunde 250 km yapilmali bu motorla

Motosikleti
    05' CBR 125R
    Alıntı KeoS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bu motorla gunde 250 km den fazlasi tehlikeli ozelliklede sahil yollarinda deilde virajli dag yollarinda gidiliyorsa mesela gecen son gezimizde arka fren sisti donerken isiklarda durmak icin bastim 3 cm assa inmesine ragmen fren bosalmisti bu seferde butun gucumle basinca arka teker kitlendi saga dogru 50 60 cm kaydi motor altimdan kaciyodu az kalsin ondeki arabaya vuracaktim son anda kurtardim burada ozet gectim yoksa 3 sn de yazmaya kalksam 2 sayfaliki aksiyon yasadim verilmis sadakam varmis cok ucuz atlattim

baska motor kullanmadim ondan karsilastirma yapamayacagim kalite bakimindan ama hem oturus pozisyonu hemde teknik eksikliklerinden dolayi bence maksimum gunde 250 km yapilmali bu motorla
    İnş. Mtoru aldığım zaman gideceğim yol konya-g.antep. Yolun çoğu otoban çok virajda yok. Kafam karıştı uzun yolda ilk sizden duyuyorum frenajda sıkıntı çıkardığını

KeoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM EXC 300
    İnş. Mtoru aldığım zaman gideceğim yol konya-g.antep. Yolun çoğu otoban çok virajda yok. Kafam karıştı uzun yolda ilk sizden duyuyorum frenajda sıkıntı çıkardığını
    biz yokus assagi baya inmistik ondan frenleri biraz fazla kullandik normal yola gore donerkende boyle bir sorun yasadim ustaya sordugumda normaldir cok kullaninca siser dedi arka fren ondan sonraki gun bindigimde tekrar normal halinide donmustu zaten ama soyle birseyde soyliyeyim ben mesela zincirimi en uzun 300 km araliklarla yagliyorum mesala bi gunde 600 gidersen hic bir problemle karsilasmazsan bile zincirin omrunden yemis olursun diyeyim hangi motorla gidersen git ondan ben zevk araci olarak kullandigim motorumu o derece uzun yollara araliksiz vurmayi dogru bulmuyorum

Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    Benim anlamadığım neden durmadan 600km , bi dinlen kardeşim bırak kalça ağrımasını motorla bütünleşmesseniz insan değilim
    BYZ ARABALI ÇOCUK...

Motosikleti
    05' CBR 125R
    Alıntı GÖKEM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım neden durmadan 600km , bi dinlen kardeşim bırak kalça ağrımasını motorla bütünleşmesseniz insan değilim
    Mesafe uzun erken gitmek lazım

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    aklıma takıldı şimdi.
    dostum ben cbr125 ile bir günde 700km'den fazla yol yaptım. gittiğim yolda turgutreis - istanbul'du. cbr125'te seni en fazla yoracak şey selesi ince olduğu için totonda iz yapiyor ve acıtmaya başlıyor bir süre sonra. bunun dışında ağrıyan bir yerin olmuyor, oturma pozisyonuda dik zaten o yüzden yorulduğun zaman bacaklarından destek alarak sürebilirsin cbr'i.

ben turgutreis - istanbul yolu boyunca toplam 1saat45dk süren 4 mola vermiştim. 1 saatlik bir öğlen yemeği molası ve 15er dk'lik 3 benzin molası. bu şekilde vucüdun zinde kalıyor ama totoya yapacak bi şey yok, sele baya rahatsız

gt250r bence cbr'a göre çok daha konforludur, kullananlar benden daha iyi bilirler. ayrıca gazı açtığında çok daha rahat uzayacağı için aklında rahat olacaktır.

Ramço buralardaysa sorularını cevaplar zaten, gt250r ile baya uzun yol yapmışlığı var, o'nun gezi yazılarına bir bak istersen sana fikir verecektir.

kazasız belasız git gel inşallah.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    600KM hiç inmeden gitmek zaten mümkün değil, sen 600km git zaten bitişte seni motorun üstünde ameliyatla alırlar

Şaka bi yana zaten sana benzin ve sigara molaları yeter, madem 600km gideceksin uzun süre inmemende fayda var.

Ben Zonguldak'a gittim 350km, sabah 7 de çıktım öğlen 3 gibi oradaydım, tabi yol biyere kadar iyi olduğu için bazen mıcırlı yolda 20km ile gittiğimizde oldu.

Ama motor için şunu söyleyeyim, 177km yi gördüğüm oldu saatte, ulen bu motorla uzun süre zorlayarak gidipte beni yolda bıraktı bırakacak dediğim halde sorunsuz gittiya. Yiğidi öldür ama hakkını yeme gerçekten etkileyici. Motor gidiyor arkadaş.. Ağustosta bu motorun 2 aylık acemi sayılabilecek kullanıcısı olduğum için bunu söylüyorum..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 161 kullanıcı var. (0 üye ve 161 misafir)

Bu Konudaki Etiketler