Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Kasım 2010, 17:21
my91 adlı üyeden alıntı
yağ kaçırma problemi çok sıkıştırdığın zaman meydana geliyor ama bazen
Reklamlar
-
02 Kasım 2010, 22:47
celaltan adlı üyeden alıntı
yağ kaçırma problemi çok sıkıştırdığın zaman meydana geliyor ama bazen
Sıkıştırdığımdan olabilir. O gün hızlı kullandım motoru. 150 km gbi sıkıştırdım sayılır yani. Ama o tıkırtıyı ilk kez duydum. Umarım büyük bir sorun değildir. Ocaktan önce de zaten ustaya götüremicem memlekete uzaktayım çünü
-
03 Kasım 2010, 17:58
my91 adlı üyeden alıntı
Sıkıştırdığımdan olabilir. O gün hızlı kullandım motoru. 150 km gbi sıkıştırdım sayılır yani. Ama o tıkırtıyı ilk kez duydum. Umarım büyük bir sorun değildir. Ocaktan önce de zaten ustaya götüremicem memlekete uzaktayım çünü
tıkırtı egzantrikten geliyodur
-
03 Kasım 2010, 18:30
celaltan adlı üyeden alıntı
tıkırtı egzantrikten geliyodur
Peki sorun olur mu? Ne yapmam lazım?
-
03 Kasım 2010, 19:14
my91 adlı üyeden alıntı
Peki sorun olur mu? Ne yapmam lazım?
Aynı sorun bendede olusmustu tıkırtı gelıyordu.egzantrık gergi otomatıgi dıye bısey var sılındırın alt tarıfında onun ayarnı duseltı usta sımdı hıc bır proplem yok yapalı yaklasık 6 bın km felan oldu bırdaha duymadım
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
03 Kasım 2010, 19:18
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Aynı sorun bendede olusmustu tıkırtı gelıyordu.egzantrık gergi otomatıgi dıye bısey var sılındırın alt tarıfında onun ayarnı duseltı usta sımdı hıc bır proplem yok yapalı yaklasık 6 bın km felan oldu bırdaha duymadım
Teşekkürler.Ayrıca bi de yağ damlatması kuşkulandırdı beni. Zaten bakımı da geldi motorun. Gidince bi söyliyim ustama daha gitmeme var ama... Kaç km'de bi bakım yapıyosunuz yağ değiştiriyosunuz?
-
03 Kasım 2010, 19:25
my91 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler.Ayrıca bi de yağ damlatması kuşkulandırdı beni. Zaten bakımı da geldi motorun. Gidince bi söyliyim ustama daha gitmeme var ama... Kaç km'de bi bakım yapıyosunuz yağ değiştiriyosunuz?
Her 2 bın km yag degişimi ve yağ filtresını kendım degısıyorum.yağ olarakta castrol power 10/40 kullanıyorum.Benımde ılk sorunum bu tıkırtı ıdı makınam 24 bınde cok sukur daha yolda bırakmadı benı genel bakımlarını tam olarak bılmıyorum ben sureklı kendım ılgılendım ıcın ustalarla fazla bır ışım olmuyor
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
03 Kasım 2010, 19:39
2000 km de bir yağ filtresi ile beraber yağını değiştir. tıkırtı için de egzantrik gergi otomatiğini ayarlattır yeter. yağ akıtması çok sıkıştırmaktan da olabilir yağı fazlaysa ondan da yapar. yağ filtresini değiştirdiğin zaman 1500 gr yağ konuyor filtreyi değiştirmeden 1450 gr
-
03 Kasım 2010, 20:47
Tamam arkadaşlar çok sağolun. 1700 km fln oldu bakımı yaptıralı geldi sayılır bakımı. Kendim değiştirmeyi öğrensem iyi olcak artık. Ustalarla ugraşmaktan sıkıldım. Götürdüğüm usta bizim oranın en iyi ustası diye çağrılıyo ama bnm motoru bi düzgn yapamıyo
-
04 Kasım 2010, 10:05
benim motor 2006 model.18000 km.de yağı yarı sentetik 10/40 BP ile kendim değiştirdim motor mükemmel tık yok üstelik 2006 model ve düble gaz ne varsa basıyorum otobanda 165/km/h yapıyor ne kırangında bir sorun yaşadım ne de başka bir yerinde .yağınıda 3500 km de değiştiriyorum.benim tavsiyem kesinlikle 10/40 yağ koyun vitesler mükemmel çalışıyor.
-
04 Kasım 2010, 11:51
saffet adlı üyeden alıntı
benim motor 2006 model.18000 km.de yağı yarı sentetik 10/40 BP ile kendim değiştirdim motor mükemmel tık yok üstelik 2006 model ve düble gaz ne varsa basıyorum otobanda 165/km/h yapıyor ne kırangında bir sorun yaşadım ne de başka bir yerinde .yağınıda 3500 km de değiştiriyorum.benim tavsiyem kesinlikle 10/40 yağ koyun vitesler mükemmel çalışıyor.
Şu an sorunsuz gidiyorsun; Sen böyle basmaya devam et görürsün sorun var mı yok mu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
05 Kasım 2010, 11:46
cakalaz adlı üyeden alıntı
Şu an sorunsuz gidiyorsun; Sen böyle basmaya devam et görürsün sorun var mı yok mu
Ben aldıgımdan beri bu makinayı bildiğimğibi kulanıyorum madem aldıgınız motora gaz vermeye korkuyorsunuz ne işiniz o motorun üzerinde.gidin birtane 50cc motor alın onu kulanın sonrada benim motorun gitmiyor benim motorumun şurası arıza yapıyor demekten kurtulursunuz..
-
06 Kasım 2010, 10:20
Kimse gaz vermeye korkuyor. Gel benim suzukiye binelim; bak veriyor muyum vermıyor muyum Ama ; 6oo lük tabi ... Adamlar son limitini yüksek koymuslar...
Hyosung kategorisine göre güzel motordur; her kategorinin bir limiti var. Limitleri zorlamayacaksın. Benim motor 230 ile redline giriyor; ben de en fazla 230 gördüm zaten...
230 dan sonra zorlamak mantıksızlıktır
Hyosung da 160 ile redline giriyorsa; 160 da keseceksin gazı ...
Zorlanan Her motor; arıza yapar; bu motorun suçu değil; Kullanıcısının Mantıksızlığıdır !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
06 Kasım 2010, 11:35
Arkadaşlar Tekirdağ ve çevresinde S&t Kanuni Gt yada R kullanan biri varmı? bana pm atabilirse çok sevinirim.
-
06 Kasım 2010, 12:49
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
06 Kasım 2010, 14:11
Yahu arkadaşım anadoluda bulduğun motorlar hem pahalı oluyor hemde temiz olma ihtimali az oluyor 250 olduğunu bilen olmadığı için sahibide bilmezden geliyor
gelelim istanbula orada git gel almama ihtimali, getirme, ustaya gösterme, sorunları var. gözümü karartıp gitmek istiyorum da kafamdaki sorular bitmek bilmiyor cebimde ehliyetim elimde param ( çok değil :D ) kalakaldım. arkadaşım 600fini 2 binlira aşağı verecek ben alırsam -zor- ama şeytana uymayı düşünmüyorum -şu an için- bakalım hayırlısı 7 yıllık motor sevdamın ya soru olacak yada gerçekten ss geçiş.
-
06 Kasım 2010, 14:47
smao adlı üyeden alıntı
Yahu arkadaşım anadoluda bulduğun motorlar hem pahalı oluyor hemde temiz olma ihtimali az oluyor 250 olduğunu bilen olmadığı için sahibide bilmezden geliyor
gelelim istanbula orada git gel almama ihtimali, getirme, ustaya gösterme, sorunları var. gözümü karartıp gitmek istiyorum da kafamdaki sorular bitmek bilmiyor cebimde ehliyetim elimde param ( çok değil :D ) kalakaldım. arkadaşım 600fini 2 binlira aşağı verecek ben alırsam -zor- ama şeytana uymayı düşünmüyorum -şu an için- bakalım hayırlısı 7 yıllık motor sevdamın ya soru olacak yada gerçekten ss geçiş.
Geçen aynı bende senin düşüncedeydim hatta konu bile açtım direk 600f alayım filan diye boşver kardeşim bırak herşeyin bi sırası var hadi diyelim 600f aldın üstünde emanet gibi durcan motor basmak isticek sende basamıyosan neden 600f en iyisi temiz hyosung bulup acemiliğini atmak tecrube kazanınca 600f le cirt atarsın
-
06 Kasım 2010, 20:59
GÖЯKEM adlı üyeden alıntı
Geçen aynı bende senin düşüncedeydim hatta konu bile açtım
direk 600f alayım filan diye boşver kardeşim bırak herşeyin bi sırası var hadi diyelim 600f aldın üstünde emanet gibi durcan motor basmak isticek sende basamıyosan neden 600f en iyisi temiz hyosung bulup acemiliğini atmak tecrube kazanınca 600f le cirt atarsın
inşallah kardeşim olacakda hafam karışık işte biliyorsun o duyguyu bide motosiklet olunca bütün aile sırt çeviriyor ailedende destek yok maddi manevi
ya Allah yürü ya kulum diyecek ya da olmaz bu iş.
-
08 Kasım 2010, 19:11
zonta adlı üyeden alıntı
selam kardeşim eger çok acelen yoksa .benimkide kırıldıgı için sipariş verdim yolda ama aynı gün e bay da dolaşırken renkli manetler gördüm ve sipariş verdim.ama gelmeleri en az 25 gün bulur.eger ozamana kadar bulamazsan uygun bişeyler yaparız. ayrıca elimde sol ayak basamak üçgeni, devriyaj maneti,arka sinyaller,ön sol sinyal,zincir korumalıgı,arka stop (duyu yok)birde 4 adet ledli micro sinyal var resiztör gerekli oldugundan vakit ayırıpda ugraşamadım normalden çok hızlı yanıp sönüyor.
selam arkadaşım
var mı ön frenden haber?
-
11 Kasım 2010, 00:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler