Bencede yatırmayalım motorları :D valla benimki hala yatıyo benzinsiz aküsüz bi biçimde ama :D sizin hiç yoktan akünüz bozuk falan :D benimkinin daha aküsü yok :D
Bencede yatırmayalım motorları :D valla benimki hala yatıyo benzinsiz aküsüz bi biçimde ama :D sizin hiç yoktan akünüz bozuk falan :D benimkinin daha aküsü yok :D
Bende aküyü şarja verdim. Bakalım adam olacak mı? (gerçi biz iyi muhafaza edemedik;suç bizdede var)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.. GT250R ile dün bir hız testi yaptık.. Ben ve kurbanım, ikimiz toplam 132 kilo geliyoruz.. Bu kurbağanımla ben, 149 km/h ettuk.. Bütün ayarları standart, standart buji, 6700 km'de.. Deneyen varsa cevaplarını bekliyorum.. Saygılar..
kardeş ehliyet için bende sordum 28.04.1991 haziranda ehliyetin elinde oluur dediler :D
Bu moorun Uzunluk-Genişlik-Yükseklik oranını cbr600rr ile karşılaştırırsak gt250r cbrden daha büyük..
büyük olcak tabi kimin motoru :D valla bende grisinden var bitane daha kullanmış değilim ama :D ben 65 kilo daha 0 km yapabildim :D pardon 1 azcık yürüttüm :D
Bizde bugün xenon taktırdık arkadaşın motora. Ve de uzunları yakarken kısalar sönmeyecek şekilde ayarlattık (röle ile)
Gerçi motorun sağını solunu sökmek gibi kıl tüy işleri biz yaptıktan sonra "taktık" diyelim daha doğrusu (dermanım kalmadı)
Acayip uğraştırıyor kesinlikle. Farınız patlasa hakkaten hapı yuttunuz.
Gece seyir halinde iken far ampülünüz patlasa ve yanında yedeği dahi olsa hiç uğraşmayın değiştirmeye,samimi söylüyorum hiç uğraşmayın
Çekin motoru kenara,sabaha kadar bekleyin (kafa grenajı,ön cam,aynalar ve bilimum ıvır zıvır vida sökülüyor ve vidaları görmenize rağmen ulaşmanız zor oluyor)
Neyse,birkaç foto ekleyelim
Merak edenler olursa, 250 ytl'ye aldık xenon kiti(taktırma dahil). 1 set aldık. Diğer çıkan ampül ve balastı ben aldım. Daha sonra taktıracağım.
Xenon kit 2 sene, balast 1 sene ampül garantili. Falke diye bir marka (daha doğrusu ithalatçısı kendi ismini bastırmış)
TÜV onaylı (MTEC veya Texon'dan daha pahalı )
Ankara'da olanlara bu konuda yardımcı olabilirim.
xenon hos olmus. ama o tek basina guzel akim goturen bi aletken kisalarin da surekli acik olmasi her 10 ayda bir akuyu yenileyecegin anlamina geliyor sanirim
bu arada GT250R'in hfc'deki duzinelerce sahibi tarafindan onaylanan ortalama maksimum hizi 172 kmh'dir (yolcusuz). 175 yapan da olmustur zayif suruculer arasinda. ama standart bir makine 180 gormez (Everest'ten asagi dikine inmediginiz surece)
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Uzun müddet ikisinide açmaya pek gelmez tabi
Zaten trafikte uzunları epeyce bir müddet yakmaya imkan olmaz. Maksat xenonları zırt pırt kapatmamak.
Xenon farlar sık sık kapatılıp açıldığında ampül ömürleri kısa oluyormuş. ( 1 saat içinde 3'den fazla açma-kapama yapmamak gerektiğini okumuştum www.geceucusu.com'da )
bilmiyorum ama 8 sn den daha azdır :D yani videolarda falanda hemen alıo :D
bide ben bi egsoz aliyim ondan sonra xenon taktırıcam :D yardımcı olursum asm artık :D
valla asım ıbrahım ben ıste ıbrahımın motoruna xenon taktırmaya gıttık resımlerıde ortada hakkaten cok zor sokup takmak asım bu ısın ehlı olmus ama bunu solıyım elıne saglık kardes....
motora ılk defa bu kadar uzun sure bındık ıbrahim saolsun benı artcı aldı ben 84 ıbrahımde olsa olsa 70 kg dır...ole hız denemesı yapmadık ama motorun gudusu hızlanmaları benı cok etkıledı sukadarını soleyım basıte alıncak bı makına deıl kesınlıkle....
bu arada babam konusunda bı ıkı gelısme oldu...hyosungun evde katologu var beraber ona baktık ne kadar sımdı senın ıstedıgın motor evdekını kaca satcan falan dıye sordu baya sasırdım sanırım ıkna olcak cok mutluyum
bugun benım ufaklıgı uyandırdım artık cıkarttım scooterımı...asım sızın motorların yanına cekerım artık okulda bıraz karızmayı cızer ama ıdaree edın artık... ozlemısım motor kullanmayı yaaa anlatamam kana kana kullandım bugun....
0-100 hizlanmasi 6 saniye.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
baya hızlı yaaa aslında dusunuldugunde 250 cc 29 bg ama cogu arabadan hızlı kalkıyo...
inşallah bizede nasip olur.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
İnşallah babanda destek çıkarda tez zamanda alırsını motorunu Faik
Bugünde benim motoru çıkardım ve xenonu bağlattım.
Bende Hyo'yu sürmeyi özlemişim
Siz mi denediniz hocam ? Siz bu süreyi yakaladı iseniz nasıl yakaladınız?
Bir yerden G-Tech bulsam ölçeceğim 0-100 hızlamayı ya bakalım.
OOooo makina yakıyo asmcan...
agılıty espiriğide gözden kaçmadı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)