Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2010, 23:30
[QUOTE=TEKTEKER_RAMÇO;2143826]
döjovu adlı üyeden alıntı
hoş geldın yozgatlı nasıl yordumu motor senı[COLOR="Silver"]
ağa motor yormadı beni..aslında ben alışkınım motorla uzun yol yapmaya.. yıllarca kuryelik.. en az 50 sefer yozgat yapmışlığım var... hyo ile ilk kez gidişim..
uzun yolda çok az yaktı.. full korumalı gittim sıcak demeden.. motora yağ değişimi haricinde bakım yapmadım.. dönüşte çoruma uğratım... çok az yaktı.... ybr ile neredeyse aynı yaktı ve bu beni şaşırttı.. uzun lafın kısası hyo benden iyi not aldı... çok sıkıştırdım.. koca bir maşallah ı hak etti...
helal be nede olsa hyobusaaaa
Reklamlar
-
04 Eylül 2010, 23:48
tulgacan adlı üyeden alıntı
Sitesindeki resim eski modelle aynı kuyruk.
belki 2011 ler yeni kuyruklu gelir. hyo ön far grenajını değiştirip çift farlı bi grenaj yapsa yemede yanında yat walla
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
05 Eylül 2010, 00:20
Felon adlı üyeden alıntı
belki 2011 ler yeni kuyruklu gelir. hyo ön far grenajını değiştirip çift farlı bi grenaj yapsa yemede yanında yat walla
Bu fikir hep aklımda, çift far olayını araçları modifiye eden ekstra kaportalar ekleyen modifiye yerleri var, öyle biyerde honda veya kawasaki çift farı taktırılabilir. Tahminim 1000tl gibi bir fiyatı gözden çıkaran harbiden iyi bir hyoya sahip olur diye düşünüyorum. Yinede sormak gerek ama kesin yapılır modifiyecide..
-
05 Eylül 2010, 00:33
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
05 Eylül 2010, 00:49
Bu fikir hep aklımda, çift far olayını araçları modifiye eden ekstra kaportalar ekleyen modifiye yerleri var, öyle biyerde honda veya kawasaki çift farı taktırılabilir. Tahminim 1000tl gibi bir fiyatı gözden çıkaran harbiden iyi bir hyoya sahip olur diye düşünüyorum. Yinede sormak gerek ama kesin yapılır modifiyecide..
evet yapılır ama yeni modelde orjinalinin ön grenajını değiştirseler sonradan düşük modellerede ön grenaj alıp değiştilebilir öyle daha sağlıklı ve hesaplı olurdu sanırım
mavibuz adlı üyeden alıntı
evet abi oldu bu sefer açılıyor paylaşım için teşekkürler
polis çeivrmesinde heycan yaşandımı :D
-
05 Eylül 2010, 01:47
herkese merhabalar
öncelikle zaman ayırıp cevap verecek herkese teşekkür ederim şimdiden
sorum şu olacak daha önce sadece scooter kullanmış biri olarak bu motorun görünüşüne ve ekonomikliğine göre kendi sınıfında iyi bir makina olduğunu anlıyorum dediklerinizden ama şu son zamanlarda servis ya da yedek parça problemi varmı?ben hız tutkunu değilim sadece şehiriçi ulaşımı ve görünüş olarak bu motoru istiyorum.güzel bir kullanımla bile sorun çıkarıp yolda bırakırmı?st ile hyo arasında bir kalite farkı varmı?önümüzdeki 2 aylık süreç içersinde(şu an ağrıda askerdeyim) bi araştırma yaparak motoru alacağım için malum kış dönemine giriliyor temiz bir makinanın fiyat aralığı ne kadar olmalı?çünkü sahibindende nerdeyse sıfırına yakın uçuk fiyatlar görüyorum.gerçek eder fiyatları ne kadardır?tavsiye edeceğiniz bir üyenin satılık motoru varmıdır?
-
05 Eylül 2010, 10:29
Felon adlı üyeden alıntı
evet yapılır ama yeni modelde orjinalinin ön grenajını değiştirseler sonradan düşük modellerede ön grenaj alıp değiştilebilir öyle daha sağlıklı ve hesaplı olurdu sanırım
evet abi oldu bu sefer açılıyor paylaşım için teşekkürler
polis çeivrmesinde heycan yaşandımı :D
Hiç sorma kardeş videonun sonunda arkaya bakan o arkadaş 240 tl ceza yedi hız sınırını aşmaktan, abi polislerin telsiz konuşmasaında tek sürücülü motora ceza kesin demişle 6 motor gittik 5 tanesi tek sürücülüydü ihale ona kaldı
-
05 Eylül 2010, 10:37
Hiç sorma kardeş videonun sonunda arkaya bakan o arkadaş 240 tl ceza yedi hız sınırını aşmaktan, abi polislerin telsiz konuşmasaında tek sürücülü motora ceza kesin demişle 6 motor gittik 5 tanesi tek sürücülüydü ihale ona kaldı
ben yozgat a giderken sırf ceza yememek için plakayı söktüm...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Eylül 2010, 10:42
iyi yapmışsında bu seferde plaka yok diye ceza yiyebilirdin eğer ceza yemediysen iyi kurtarmışsın durumu
-
05 Eylül 2010, 10:50
iyi yapmışsında bu seferde plaka yok diye ceza yiyebilirdin eğer ceza yemediysen iyi kurtarmışsın durumu
:p:p:p:p:p:p:p
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Eylül 2010, 16:01
@ramço:
Rahmetli Murat Doğanay için protesto konvoyuna gitmeden önce buluştuğumuzda gt250r'ın radyatörüne fan takmak hakkında konuşuyorduk. linkte cbr 125'in çıkma radyatör fanı var belki işini görür diye düşündüm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8970209/detay?
belki pazarlıkla fiyatı indirebilirsin.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
05 Eylül 2010, 16:28
overcloud adlı üyeden alıntı
@ramço:
Rahmetli Murat Doğanay için protesto konvoyuna gitmeden önce buluştuğumuzda gt250r'ın radyatörüne fan takmak hakkında konuşuyorduk. linkte cbr 125'in çıkma radyatör fanı var belki işini görür diye düşündüm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8970209/detay?
belki pazarlıkla fiyatı indirebilirsin.
eyvallah adamım... hemen bakınıyorum...
-
05 Eylül 2010, 16:31
ramço arkadaş,
bu fanı takmayı gerçekten düşünüyormusun? Radyötörün arkasına monte edeceksin? Devamlı çalışır durumda mı olcak motor çalışırken? Düşündüğün bir tasarım varmı?
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
05 Eylül 2010, 16:33
of çok kötü olmuş ya 240tl nedir evlat acısı gibi gelir valla
-
05 Eylül 2010, 16:46
tt Adnan adlı üyeden alıntı
ramço arkadaş,
bu fanı takmayı gerçekten düşünüyormusun? Radyötörün arkasına monte edeceksin? Devamlı çalışır durumda mı olcak motor çalışırken? Düşündüğün bir tasarım varmı?
Selamlar
cbr'da motor hararet noktasına yaklaştığında devreye girio galiba. belki bi açma kapama düğmesi ile sıkışık trafikte dur kalk yaparken (soğutma için yeterli hıza ulaşılamadığı yerlerde) manuel olarak açılabilir.
bide fanın yapısı itibariyle motor ile radyatörün arasına konması gerekiyor. (radyatörün arkasına yani). en azından cbr da bu şekilde çalışıyor. bu fan yeterli olmazsa pegasso 650'lerin radyatör fanlarından kullanılabilir onlar yüksek devirli ve iki kademeli.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
05 Eylül 2010, 16:48
overcloud adlı üyeden alıntı
cbr'da motor hararet noktasına yaklaştığında devreye girio galiba. belki bi açma kapama düğmesi ile sıkışık trafikte dur kalk yaparken (soğutma için yeterli hıza ulaşılamadığı yerlerde) manuel olarak açılabilir.
bide fanın yapısı itibariyle motor ile radyatörün arasına konması gerekiyor. (radyatörün arkasına yani). en azından cbr da bu şekilde çalışıyor. bu fan yeterli olmazsa pegasso 650'lerin radyatör fanlarından kullanılabilir onlar yüksek devirli ve iki kademeli.
bizde müşürlü sistem yapacaz... silindir ısısı nı baz alacağız.. otomatik kendi açılacak ve kapanacak....
-
05 Eylül 2010, 17:13
Felon adlı üyeden alıntı
of çok kötü olmuş ya 240tl nedir evlat acısı gibi gelir valla
biraz öyle oldu ama ne yapalım sağlık olsun
-
07 Eylül 2010, 00:34
arkadaşlar deponun yanlarındaki lastiklerden nerden buluruz ya.
-
07 Eylül 2010, 01:50
egerey adlı üyeden alıntı
arkadaşlar deponun yanlarındaki lastiklerden nerden buluruz ya.
Deponu yanında lastik mi var?
-
07 Eylül 2010, 02:05
Deponu yanında lastik mi var?
artçının elleri kaymasın diye yapıştırılan silikon vari şeyleriden bahsediyor olsa gerek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler