Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı bygrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuanda sen motora alışamadın ondan sana öyle geliyor aslında...ilk zmznlar yada bir sure bu şekilde gelicek shinko lastiklerde kaymıyo değil aslında fakat senin hissetttiğin kadar kaymıyolar.. motoru yatıra kaldıra bu problemi çözuceksin... ben şuan her virajda arka teker yanımda çıkıyorum zamanla sende alışıcaksın yeri gelicek drift bile yapıcaksın ama hepsi zamanla.. rahat yatırıp kaldırmayada zamanla alışıcaksın

Çok sağol bilgi için biraz daha güven geldi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gt250 r
    [QUOTE=bygrm;2141876]malesef fazlı abi... yeni videolar bir muddet yk gibi baksana bugunde hava yağmurluydu ztn

ismim görkem eğer beni söylediyseniz.. lastik oalyına son noktayı koyan bir ben varım sanırım[/
    pardon görkem walla sende olmsan kimse izah etmeyecek olayı emeğine sağlık teşekkürler tekrardan
    [B]34 TG 2311[/B]

yalowa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı ertan333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    malesef fazlı abi... yeni videolar bir muddet yk gibi baksana bugunde hava yağmurluydu ztn

ismim görkem eğer beni söylediyseniz.. lastik oalyına son noktayı koyan bir ben varım sanırım[/
    pardon görkem walla sende olmsan kimse izah etmeyecek olayı emeğine sağlık teşekkürler tekrardan

Ertan bir de şu alıntı yapmayı başarırsan bu iş bitmiştir hocam (:

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    merhaba tekteker_ramço kardeş.
    tebrikler. güzel eğlenip dönmüşün. o gördüğüm toprak zeminlerde iyi tutunabilmişsin. kaymadan gelmişsin. Şimdi bir güzel bakım yaparsın.
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

Typerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bu motoru tanıyan veya kullanan arkadaşlar varmıdır aranızda yeni çıkmış sanırım KUBA MOTORA ait modeli ( XY250-5A ) Tek silindir sanırım ama görüntüsü süper şans eseri denk geldim ve fiyatıda 2010 model 4,500 en fazla.Şaşkınlıkla araştırmaya devam ediyorum bildisi olanlar paylaşırsa sevinirim,

Bu sorunun yeri belki burası değil diyenler olucak ama benim ilgi alanım ve kıyaslamam GT250R o yüzden tabiki sizinle burda paylaşmalıyım dedim..!

Göze hitap ediyor sani 600F havası varmış gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------

tek bulduğum ;

Motor: Tek silindir, 4-zamanlı
    Motor Hacmi: 232.6 cc
    Soğutma: Hava Soğutmalı
    Ağırlık: ~ 130 Kg
    Maksimum Güç: 16.3
    Yakıt Tasarrufu: 2.5 Lt - 100 Km
    Yakıt Sistemi: Karbirator
    Fren Sistemi: Ön Disk - Arka Disk
    Maksimum Hız: 150 Km/saat
    Çelik Jant: Standart
    Aksesuar: Standart
    Garanti: 2 Yıl
    Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ben cok önceden görmüştüm bu modeli. Sırf tipi için bunlara pra verilmez arkadasım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben cok önceden görmüştüm bu modeli. Sırf tipi için bunlara pra verilmez arkadasım
    valla bizim forumda araştırdım buldum TR ye girişi 2010 ocak ama yeni yeni satılıyormuş, alınırmı demedim ama çelmiyorda değil hani burayıda gereksiz ayaklandırdım bu nedir diye araştırdım buldum konuşmaları bu forumda ;)

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    Alıntı Typerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu motoru tanıyan veya kullanan arkadaşlar varmıdır aranızda yeni çıkmış sanırım KUBA MOTORA ait modeli ( XY250-5A ) Tek silindir sanırım ama görüntüsü süper şans eseri denk geldim ve fiyatıda 2010 model 4,500 en fazla.Şaşkınlıkla araştırmaya devam ediyorum bildisi olanlar paylaşırsa sevinirim,

Bu sorunun yeri belki burası değil diyenler olucak ama benim ilgi alanım ve kıyaslamam GT250R o yüzden tabiki sizinle burda paylaşmalıyım dedim..!

Göze hitap ediyor sani 600F havası varmış gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------

tek bulduğum ;

Motor: Tek silindir, 4-zamanlı
    Motor Hacmi: 232.6 cc
    Soğutma: Hava Soğutmalı
    Ağırlık: ~ 130 Kg
    Maksimum Güç: 16.3
    Yakıt Tasarrufu: 2.5 Lt - 100 Km
    Yakıt Sistemi: Karbirator
    Fren Sistemi: Ön Disk - Arka Disk
    Maksimum Hız: 150 Km/saat
    Çelik Jant: Standart
    Aksesuar: Standart
    Garanti: 2 Yıl
    motor hakkında bilgim var uretim yeri malezya yada çin olmalı... 16 bg bir motoru var... ve bu cusseye gayet yetersiz.. yakından gördugunuzde fikriniz değişebilir yada bir kullanımdan sonra soğuyabilirsiniz..
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor 130 kiloymuş, cüssede bişi yok, her motora fabrikada değişik manyaklıkta şekil verilebilir. Kg artırılabilirde düşürülebilirde.

150ZAT 150CC 150KG. BU MOTOR 130KG 250CC.

Ama 4.5ğa sıfır bunu alacağına aynı paraya hyo al daha iyi.

HYO nun bence tek eksiği ön grenajdaki eksiltici görüntü, bak bu motordaki gibi çift far dizaynı olsaymı Hyo da yemede yanında yat...

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    valla bizim forumda araştırdım buldum TR ye girişi 2010 ocak ama yeni yeni satılıyormuş, alınırmı demedim ama çelmiyorda değil hani burayıda gereksiz ayaklandırdım bu nedir diye araştırdım buldum konuşmaları bu forumda ;)
    kuba markası ve gaziantepde satısı var,ama oyle resimlerde falan çekici ama bence yakından ön far kısmı hariç benim hoşuma gitmedi

Motosikleti
    250cc lik chooper
    tek silindir ve 16hp motorda olayı bitirmiş

Motosikleti
    Artık Yok...
    yaw bırakın piyasada üç beş kişi alır yok olur gider.. aklı olan ona o parayı vericeğine gider ikinci el hyo alır.. bu motorla hyo teknolojik açıdan bile kıyaslanamaz..

bide sizden duymak isterim 6,500 tl cebinizde olsa stkanuni GT250R mı alırsınız temiz temiz.! Yoksa Kawasaki ZXR 250 ama 2009 ve en az 10,000 kmde anca yeter bu para..!

yalowa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    bide sizden duymak isterim 6,500 tl cebinizde olsa stkanuni GT250R mı alırsınız temiz temiz.! Yoksa Kawasaki ZXR 250 ama 2009 ve en az 10,000 kmde anca yeter bu para..!
    Valla tip mip dersen GT tabiki. Ama kalite dersen kawasaki. İkisi arasında kalite farkı malumumuz.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Göreceli bir şey hemde çok göreceli..

gt250 yollarda çok var zebil gibi avantajı yedek parça servis bakımı hızlı giden ikinci eli..

kawa ise bambaşka kawa zaten sürat motorları üstüne yıllardır arge yapan üretim yapan yılların efsane firması pek çok piyasaya hediye ettiği efsane motorlar modeller var.. kawa yı sürmek bile yolda giderken bana göre hysoungla kıyaslarsak bambaşka bir ayrıcalıkdır..

ben hyo yuda severim kawayı da ama ikisi arasında seçim yapıcak olsam düşünmez 10 bin kmdeki kawayı alırdım..

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Eger sorunu yoksa 6500 e zxr 250 alamazsın zaten 2008 leri 7500-8000 en ucuzu,6500 civarı olsa zaten şuan sahibindende gördügün yüzlerce hyosung yerinde kawasaki 250ninja olurdu. Hyosung un bukadar tutulması zaten fiyat-kalite oranı iyi oldugu için,kawasaki kadar kaliteli olmayabilir ama kalitesiz olmadığıda kesin yoksa 5 senedir bukadar tutulmazdı ki çok büyük artılarıda var kawaya göre bence hem servis hemde satış kolaylıgı mesela...

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Beyler bikaç sorum olcak;

1. si motoru sürmeden bikaç dakka çalıştırıp beklyorum ısınsın dye o sırada devir arada 3bine yaklaşıyor sonra inyor düzeliyor bu normal mi?

2.si önceden motor vitesteyken debriyaja basıp,boştaykende hiçbiyere basmadan çalıştırabiliyordum şimdi sadece boşta debriyaja basarak çalışyor,vitesteyken debriyajı çekiyorum ama marş verince hiçbişe olmuyor ayaklıktaki sistemdenmi alakalı?

3. sü ilk marşa basınca çalışana kadar digital ekranın yanıp yanıp sönmesi normalmi?

şimdiden teşekürler yardımlar için...

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    Alıntı velaciraptor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler bikaç sorum olcak;

1. si motoru sürmeden bikaç dakka çalıştırıp beklyorum ısınsın dye o sırada devir arada 3bine yaklaşıyor sonra inyor düzeliyor bu normal mi?

2.si önceden motor vitesteyken debriyaja basıp,boştaykende hiçbiyere basmadan çalıştırabiliyordum şimdi sadece boşta debriyaja basarak çalışyor,vitesteyken debriyajı çekiyorum ama marş verince hiçbişe olmuyor ayaklıktaki sistemdenmi alakalı?

3. sü ilk marşa basınca çalışana kadar digital ekranın yanıp yanıp sönmesi normalmi?

şimdiden teşekürler yardımlar için...
    Cevaplarını veriyim...

1-3000 devir e kadar çıkıp ısnınca inmesi normal otomatik jigle dir bu enjeksiyonlu modeller bu şekildedir.

2-Ayak muşurunle alakalı bir durum boştayken ayaklığın açık bir vaziyette veya kapalı durumda debriyaja basmadan çalışmıyorsa ayaklık muşurunden kaynaklanan bir durumdur...

3- Anladığım kadarıyla beyaz ibreli bir ST ye sahipsin ve bu olay gayet tabi normal ama akununde zayıf olma ihtimali var
    marş duzgun basıyo ve ışıkların duzgun yanıyorsa..problem yok demektir..

he birde unutmadan dijital ekranda göruntu gitmeden hafif göz kırpıyosa çalışırken çok normal

Ama motorun mavi ibre olanlardansa yani karburatörlu olanlardaki gibi ibre var ise komple sonup tekrar yanması Anormaldir..Bu aku zayıf demektir.Beyaz ibreliler için aynı tanı söz konusu değildir..
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı bygrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevaplarını veriyim...

1-3000 devir e kadar çıkıp ısnınca inmesi normal otomatik jigle dir bu enjeksiyonlu modeller bu şekildedir.

2-Ayak muşurunle alakalı bir durum boştayken ayaklığın açık bir vaziyette veya kapalı durumda debriyaja basmadan çalışmıyorsa ayaklık muşurunden kaynaklanan bir durumdur...

3- Anladığım kadarıyla beyaz ibreli bir ST ye sahipsin ve bu olay gayet tabi normal ama akununde zayıf olma ihtimali var
    marş duzgun basıyo ve ışıkların duzgun yanıyorsa..problem yok demektir..

he birde unutmadan dijital ekranda göruntu gitmeden hafif göz kırpıyosa çalışırken çok normal

Ama motorun mavi ibre olanlardansa yani karburatörlu olanlardaki gibi ibre var ise komple sonup tekrar yanması Anormaldir..Bu aku zayıf demektir.Beyaz ibreliler için aynı tanı söz konusu değildir..

çok saol bilgiler için.Motorum enjeksiyonlu marşa basınca rahat çalışyor sorun yok ama dedigim gibi o arada çok kısa gidip gelyo ışıklar sonrasındada sorun yok.

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    slm arkadaslar sız castrol power racing dısında hangı yagları kullanıyorsunuz ben epeydır castrol arıyorum bızım buralarda bulamadım.elf 10/40 f1 kullanan varmı ? motoru aldım servıs bunu kullandıklarını soyledıler sızce kullanansam bır zararı olurmu ?
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)

Bu Konudaki Etiketler