Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ağustos 2010, 13:33
Typerkan adlı üyeden alıntı
Söylediklerine %100 katılıyorum sonuçda eşimle beraber binicem ben ses konusunda zaten elden bişey gelmez.Teşekkürler önerilerin içinde ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 ----------
Hayır aynısı kartaldada var sahibinden comda satıyor oda beyaz aratırsanız göruceksiniz birebir aynı nerdeyse..
Sahibinden'de arattım benimkinden başka beyaz çıkmadı... Sattı mı acaba?
Reklamlar
-
26 Ağustos 2010, 13:42
-
26 Ağustos 2010, 13:43
erginturhan adlı üyeden alıntı
Sahibinden'de arattım benimkinden başka beyaz çıkmadı... Sattı mı acaba?
aynen bende 1 tane daha gormustum beyaz renkte
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
26 Ağustos 2010, 14:04
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
aynen bende 1 tane daha gormustum beyaz renkte
hatta beyaz renkli hyo satanların hepsi türkiyede tek diye yazıyolardı ilanda
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
26 Ağustos 2010, 14:07
Felon adlı üyeden alıntı
hatta beyaz renkli hyo satanların hepsi türkiyede tek diye yazıyolardı ilanda
"Bu renk başka bir GT250R yok, boyası özenle yapılmıştır, metalik beyazdır sedefli beyaz da deniyor." diye yazmışım kendi ilanımda )
(umarım diğeri opak renktir yoksa yalancı çıkacağız)
-
26 Ağustos 2010, 14:43
"Bu renk başka bir GT250R yok, boyası özenle yapılmıştır, metalik beyazdır sedefli beyaz da deniyor." diye yazmışım kendi ilanımda
)
(umarım diğeri opak renktir yoksa yalancı çıkacağız)
hatırladığım kadarıyla diğer beyaz izmirdendi 7bin küsür istiyodu, show olsun diye koymuştu sanırım kaldırmış renk olarak bilmiyorum ama fotoğrafta hemen hemen aynı gözüküyolardı
-
26 Ağustos 2010, 14:55
Felon adlı üyeden alıntı
hatırladığım kadarıyla diğer beyaz izmirdendi 7bin küsür istiyodu, show olsun diye koymuştu sanırım kaldırmış
renk olarak bilmiyorum ama fotoğrafta hemen hemen aynı gözüküyolardı
Yok yok aynı görünmüyorlardır benimki daha güzel görünüyordur mutlaka
-
26 Ağustos 2010, 15:46
maşallah diyelim o zaman
-
26 Ağustos 2010, 16:39
-
26 Ağustos 2010, 16:47
Motorunuz çok güzel, çok da bakımlı, emek harcamışsınız belli, maşallah... Birşey danışmak istiyorum, çelik fren hortumlarına ilişkin bazı kişiler aman aman birşey farketmiyor diyor ama ben aynı kanıda değilim. Fren hortumlarını değiştirdikten sonraki sürüş farklılıkları konusunda bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler.
-
26 Ağustos 2010, 23:33
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
sabah niğdeden 106Gt nickli arkadas geldı gt 250mı aldı otobuse koydu gıttı (=
İlhan amortisör keçesi bulamıyorum kafaları yiyecem nasıl yapcaz bildiğin bi site varmı yedek parça sipariş edebiliceğim hayırlı akşamlar ...
GT! ...
-
26 Ağustos 2010, 23:44
Arkadaşlar ben yakında gt 250 r alacağım. size bir sorum olacak. hepinizin bildiği gibi kafa grenajı far yapısı hoy da eksik biraz.
Ben bu kafa grenajını epoxy veya fiberden farklı bir model yaptırmayı düşünüyorum, ona göre de farlarda değişecek tabi.
İçinizde bunu yapan oldu mu?
Oldu ise nasıl bir model kullanarak yaptı? resmini koyabilir mi?
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
27 Ağustos 2010, 01:20
106GT! adlı üyeden alıntı
İlhan amortisör keçesi bulamıyorum kafaları yiyecem nasıl yapcaz bildiğin bi site varmı yedek parça sipariş edebiliceğim hayırlı akşamlar
...
benım servısın numarayı verıyım onlar yardımcı olur sana
0555-967-98-67
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
27 Ağustos 2010, 11:01
red thunder adlı üyeden alıntı
Motorunuz çok güzel, çok da bakımlı, emek harcamışsınız belli, maşallah... Birşey danışmak istiyorum, çelik fren hortumlarına ilişkin bazı kişiler aman aman birşey farketmiyor diyor ama ben aynı kanıda değilim. Fren hortumlarını değiştirdikten sonraki sürüş farklılıkları konusunda bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler.
Bu fren hortumu meselesinde dediğiniz gibi farklı görüşler var, ben kendi deneyimimi söylersem bence farketti, teknik olarak plastikten üretilmiş normal fren hortumlarının dış yüzeyleri su ve güneş ışığı gibi çeşitli sebeplerle etkilenip üzerinde kılcal uzantılar oluşuyor bu da içerisindeki basıncı bir süre sonra karşılayamayıp bir tarafından patlak vermesine ya da bombe yapıp fren maneti ile uyguladığınız hidrolik basıncının fren kaliperine gidemeden eksilmesine neden oluyor.
Böyle bir durumun sürüş esnasında ne gibi sıkıntılara yol açabileceğini herkes tahmin edebilir.
Bu olasılığı düşürmek için fren hortumlarınızı sürekli kontrol etmelisiniz.
Bu olasılığı ortadan kaldırmak için ise çelik fren hortumları ile değiştirmelisiniz.
Sürüş deneyimime gelince; bana göre farketti, motorumun hem normal fren hortumları ile hem de çelik fren hortumları ile nasıl frenleme yaptığını hissedebiliyorum.
Bence çelik fren hortumu gerekli bir güvenlik tedbiri...
-
27 Ağustos 2010, 13:28
Sevgili ilk motorum yeni sahibi ile gitti... Yeni sahibine kazasız belasız zevkli sürüşler diliyorum...
GT250R almak isteyen arkadaşlara;
Bu motoru gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, bakımlarını eksik etmezseniz, redline a girip zorlamazsanız, kısacası onu üzmezseniz o da sizi hiç üzmez...
-
27 Ağustos 2010, 14:39
Sevgili ilk motorum yeni sahibi ile gitti... Yeni sahibine kazasız belasız zevkli sürüşler diliyorum...
GT250R almak isteyen arkadaşlara;
Bu motoru gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, bakımlarını eksik etmezseniz, redline a girip zorlamazsanız, kısacası onu üzmezseniz o da sizi hiç üzmez...
Alana da, satana da hayırlı uğurlu olsun. Dilerim en kısa sürede arzu ettiğiniz gönlünüze göre yeni bir motor alırsınız. Frenle ilgili düşüncelerimi, tecrübe etmiş bir kişi olarak pekiştirdiğiniz için ve zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.
-
27 Ağustos 2010, 14:47
red thunder adlı üyeden alıntı
Alana da, satana da hayırlı uğurlu olsun. Dilerim en kısa sürede arzu ettiğiniz gönlünüze göre yeni bir motor alırsınız. Frenle ilgili düşüncelerimi, tecrübe etmiş bir kişi olarak pekiştirdiğiniz için ve zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.
Çok teşekkürler...
Çok büyük bir boşluktayım şu anda sanki... vfr istiyorum bir an önce almam lazım motorsuz duramıyorum artık...
Ne demek... Rica ederim bildiğim bir şeyleri paylaşmak mutluluk veriyor...
-
27 Ağustos 2010, 15:13
-
27 Ağustos 2010, 15:34
Çok teşekkürler...
Çok büyük bir boşluktayım şu anda sanki... vfr istiyorum bir an önce almam lazım motorsuz duramıyorum artık...
Ne demek... Rica ederim bildiğim bir şeyleri paylaşmak mutluluk veriyor...
ayıptır sorması kaça verdin hocam?
-
27 Ağustos 2010, 15:36
Felon adlı üyeden alıntı
ayıptır sorması kaça verdin hocam?
Ayıplık bişey yok ilanda istediğim fiyata verdim... O kadar çok arayan oldu ki... İlk gelip bakan arkadaş da ustasına gösterdi ve aldı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler