Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Ağustos 2010, 18:24
tt Adnan adlı üyeden alıntı
bygrm dostum.
fotolar çok şeker. beğendim. maaşallah ekliyorum. sen ist üniv. liydin sanırım. bende öyle. hiç hyo culara denk gelmiyorum. servise gittiğim yer deniz köşkler. sordum. epeyce gelen varmış oraya. sezon bitecek. buluşamadık hiç.
Aynı zamanda orta bir sorum olacak. Kontak açtığınızda göstergede hararet göstergesi var. motor çalışınca kayıb oluyor. hararet durumunda ortaya çıkar o ???
selamlar
istanbul uni teknik bilimler 2. öğretimdeyim... akşamları gelirsen oradaki ikitane hyo görebilirsin... geçende bende orada bakımını yaptırdım... erdal ustada..
Sorun içinde Sanıyorım senin motosikletin son kasa olanından beyaz ibre falan var ....animasyon yani gauge test esnasından yanıyor butun hepsi... bu hararet göstergesi yağ göstergesi bunlar 250 cc de aktif olmayan ışık ve ikazlardır.. yani bu göstergeler 250 cc olanlarda çalışmıyor sadece 650 cc de bu göstergeler çalışmakta... Senin o görduğun sadece bir animasyonun parçası Teknik olarakta gauge test denmekte..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
maşallah...
teşekkurlerrr..
qsTah adlı üyeden alıntı
maşallah, çok temiz, güzel motor...
Fotoğraf çekme konusunda da iyisin
teşekkur ederimm .. Foto çekme konusundada evet yeteneğim var ... bir çok kişinin çekemediği resimleri sadece Sony Cybershot fotoğrafmakinam ile çekebiliyor.. Özelliklede makro çekimler Carlzeiss optiğiyle ve lensleriyle çok guzel oluyor bir kaç örnek.. kendi çektiğim...
(resimler orjinal boyutundadır isteyen bakabilir kaydedbilirsiniz..)
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Reklamlar
-
22 Ağustos 2010, 18:48
sen bu işi biliyorsun adamım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
22 Ağustos 2010, 19:06
bygrm dostum,
bende beyzaıt tarafındayım. yabancı diller. Hayef fakültesinde. akşamları kaç gibi? Kampüs içindemi yoksa servis demi oluyorsunuz?
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
22 Ağustos 2010, 19:11
@bygrm masallah nazar degmesin..motorun cok yakiskli gozukuyor
-
22 Ağustos 2010, 19:49
bygrm dostum,
bende beyzaıt tarafındayım. yabancı diller. Hayef fakültesinde. akşamları kaç gibi? Kampüs içindemi yoksa servis demi oluyorsunuz?
Selamlar
kampusteyim ben
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
-
22 Ağustos 2010, 20:50
dün yine erdal ustanın yolu gözüktü konjektör değişti ve geldım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
22 Ağustos 2010, 21:18
bi önce ki sayfada bnm bı meczu var yardımcı olabılecek var mı acaba ???
-
22 Ağustos 2010, 21:42
mettoxin adlı üyeden alıntı
bi önce ki sayfada bnm bı meczu var yardımcı olabılecek var mı acaba ???
ayakların yere rahat degiyorsa sorun olcagını sanmam
-
22 Ağustos 2010, 22:08
velaciraptor adlı üyeden alıntı
ayakların yere rahat degiyorsa sorun olcagını sanmam
yardımın için tşkur ederıım ayaklarım çok rahat yere değiyor ve bnm motorumdanda hafif ama virajlar urkutuyo sadece
-
23 Ağustos 2010, 00:10
yardımın için tşkur ederıım ayaklarım çok rahat yere değiyor ve bnm motorumdanda hafif ama virajlar urkutuyo sadece
ürkecek bi durum yok tecrüben varsa senin kilon boyun çokda fazla önemli olmaz ama ilk defa bincek olsan çok önemli olurdu,çünkü motor agır bi motor ilk başta dar ve yavaş dönüşlerde ayagın yere saglam basması çok önemli alışana kadar baya bi ayak kullanılyo ama dedigim gibi tecrüben varsa sorun olmaz.senin hafifliginle virajda altından kaçmasının bi alakası yok zaten sen acemi oldugun için altından kaçma tehlikesi olcak kadar bi yatma açısına girmiceksin merak etme.
-
23 Ağustos 2010, 00:19
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
dün yine erdal ustanın yolu gözüktü konjektör değişti ve geldım
haydi geçmiş olsun. seninde erdal usta dediğin avcılar deniz köşklerde olan arkadaş herhalde?
Çukurlu yollarda veya hafif bozuk geçişlerde ön tarafdan "duk duk" diye garip ve pis bir ses gelen varmı? bulamıyorum nedir? önde gevşek birşey yok gibi.
selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
23 Ağustos 2010, 00:44
Arkadaki tek suspanasiyon öndeki çift 1000tl lik süspansiyondan sanırım daha iyi, duk duk sesi değil ama çukur gibi yerlerden geçerken çok sert vuruyor. Gerçi ben lastikleri çok şişiriyorum onunda etkisi olabilir...
-
23 Ağustos 2010, 01:18
haydi geçmiş olsun. seninde erdal usta dediğin avcılar deniz köşklerde olan arkadaş herhalde?
Çukurlu yollarda veya hafif bozuk geçişlerde ön tarafdan "duk duk" diye garip ve pis bir ses gelen varmı? bulamıyorum nedir? önde gevşek birşey yok gibi.
selamlar
evet o usta. motosıkletı alınca bır tanıdık yonlendırmesıyle oraya gıtmeye baslamıstım ve gayet memnunum. adamlar ısını tam anlamıyla yapıyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------
virajda ne fark ederki 20kg fazlasın yada azsın. rüzgarda motorun ustunden ucma yeter (= virajda agırlıgınla donmuyorsunkı gıdona kolunla yaptıgın baskı ıle donuyorsun.
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
23 Ağustos 2010, 01:20
bygrm kardeşim maşallah çok güzelmiş hyon
-
23 Ağustos 2010, 01:33
berkay8 adlı üyeden alıntı
bygrm kardeşim maşallah çok güzelmiş hyon
eyvallah kardeşim sağolasınn
-
23 Ağustos 2010, 04:23
arkadaslar ben motoru inanılmaz begendim fakat sesi berbat.. Bu durumu degistirebilir miyim ?
-
23 Ağustos 2010, 09:42
Karcherr adlı üyeden alıntı
arkadaslar ben motoru inanılmaz begendim fakat sesi berbat.. Bu durumu degistirebilir miyim ?
değiştirebilirsinde senin begenecegin duruma gelcegini sanmam.orjinali berbat geldiyse sen 4silindir sesi aryosun onuda bu motorda bulamazsın.
-
23 Ağustos 2010, 14:43
http://www.facebook.com/video/video....75999420&saved
buyrun forumu biraz daha renklendiriyim... avcılar-cevizlibağ :7 dk
-
23 Ağustos 2010, 15:14
bygrm adlı üyeden alıntı
güzel gazlama olmuş keyifle izledim
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
23 Ağustos 2010, 15:20
Felon adlı üyeden alıntı
güzel gazlama olmuş keyifle izledim
teşekurler fazla kasmadan ....160 ı geçmeden bir gazlama işte
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)
Bu Konudaki Etiketler