Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ağustos 2010, 21:13
10500 Devirde 165 km/h üzeri gören var ise video cekip paylassın ! Öyle konusanları cok gördük biz buralarda. Hepsi tarih oldu gitti...
Video Cekin Paylasın; kimsenin aklını bulandırmayın. Motoru yanlıs tanıtmayın. onlarca hyoda denendi bu; 165 km/h geçilmedi...
Belki onlarca insan yanlıs görmüştür; iddaa eden video ceksin paylassın; biz de bizim motorlarımızda arıza varmıs deyip boyun eğelim!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
-
12 Ağustos 2010, 21:31
cakalaz adlı üyeden alıntı
10500 Devirde 165 km/h üzeri gören var ise video cekip paylassın ! Öyle konusanları cok gördük biz buralarda. Hepsi tarih oldu gitti...
Video Cekin Paylasın; kimsenin aklını bulandırmayın. Motoru yanlıs tanıtmayın. onlarca hyoda denendi bu; 165 km/h geçilmedi...
Belki onlarca insan yanlıs görmüştür; iddaa eden video ceksin paylassın; biz de bizim motorlarımızda arıza varmıs deyip boyun eğelim!
video çekince ne dcen motorla oynanmış o yüzden boş konuşma çok istyosan gel izmire gör bukadar.büyütcek komplekse gircek bi durum yok boyun egcek tarih olcak bi durumda yok sen kendi kendine kurmuşsun sorunların var belli bence bak dalgana benim yazdıgıma yorum yapma görmezden gel bidaha agır konuşmalarına farklı cevap alırsın huzur bozma
-
12 Ağustos 2010, 22:00
Uploaded with ImageShack.us
sinirlenmeyin.... alın foto bakın siniriniz yatıssın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
12 Ağustos 2010, 23:06
Güzel kardeşim,
Burası bilgi paylasma ortamıdır. Yanlıs bilgiler paylasılmamalıdır. Benim hiçbir motorla sorunum yok; fakat objektif olmak gerek.Gercek ne ise o yansıtılmalı. Daha önce de bu tarz yorumlar yapanları gördük , görüyoruz.
Genel olarak bir ortalama var; bunu aşan yok. Madem sen aşıyorsun cek video nu paylas, biz de amenna diyelim. Bunun ıspatı olmadan bu sekilde yorumlar yapman diğer arkadasların aklını kurcalayacaktır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
12 Ağustos 2010, 23:17
cakalaz adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim,
Burası bilgi paylasma ortamıdır. Yanlıs bilgiler paylasılmamalıdır. Benim hiçbir motorla sorunum yok; fakat objektif olmak gerek.Gercek ne ise o yansıtılmalı. Daha önce de bu tarz yorumlar yapanları gördük , görüyoruz.
Genel olarak bir ortalama var; bunu aşan yok. Madem sen aşıyorsun cek video nu paylas, biz de amenna diyelim. Bunun ıspatı olmadan bu sekilde yorumlar yapman diğer arkadasların aklını kurcalayacaktır
güzel kardeşim senin inanıp inanmaman umrumda deilki sana bişe ispatlamak zorunda da değilim ben olanı söledim yanlışlık yok sen dert etme,boşver takma kafana nye bukadar dert ettin anlamadım,inanmyosan inanma anladık söledin inanmyosun uzatma başka konulara yogunlaş.
neyin ne ortamı oldugunuda ben bilyorum 4senedir burdayım yeni deil sen kendini bilir kişi seçmişsin bildigin sende kalsın.
-
13 Ağustos 2010, 01:22
hadi bi tartışma konusu daha acıyım. tek basıma 187 km/h gordum desem ınanırmısnız?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
13 Ağustos 2010, 11:07
(: Yahu bırakın bu işleri. Herkesin tuttuğu kendine. Kim ne kadar basıyorsa bassın. Motorun haddi belli. Zorlamanın alemi yok.
-
13 Ağustos 2010, 19:35
Bu motorların hepsi yag eksiltyormu? mesela 3000km de bir yag değişcem bu 3000 km dolmadan aradada yag ekleniyormu? yoksa kiminde eksiltip kiminde sorun olmuyor mu?
Bide zincir yaglanması dışında kısa aralarla başka herhangi bi rutin bakımı var mı?
-
13 Ağustos 2010, 19:54
velaciraptor adlı üyeden alıntı
Bu motorların hepsi yag eksiltyormu? mesela 3000km de bir yag değişcem bu 3000 km dolmadan aradada yag ekleniyormu? yoksa kiminde eksiltip kiminde sorun olmuyor mu?
Bide zincir yaglanması dışında kısa aralarla başka herhangi bi rutin bakımı var mı?
birader motosikletin 3000 km de ortalama yarım litre yağ eksiltir ki bu motosikletin hacmine göre değişir motosikletin ne kadar büyükse o kadar çok eksiltir
cakalaz 10500 Devirde 165 km/h üzeri gören var ise video cekip paylassın ! Öyle konusanları cok gördük biz buralarda. Hepsi tarih oldu gitti...
cakalaz kardeş sana kesinlikle katılıyorum daha öncede belirtmiştim yokuş aşağı zar zor 150 gördüm (farklı bir kaç gt 250 denedim bunların tamamı bana satabilmek için bu kadar yapıyor dedi sırf onun için denedim)
ben burda 170 gördüm diyene kesinlikle inanmam
bu arada hesaplarken iyi hesaplayın %15 yanılma payı vardır burada denedik 250 liklerin çoğu 120 den sonra %20 ye yakın yanlış gösteriyor
yani aslında 130 la giderken 148 filan gösteriyo
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
14 Ağustos 2010, 09:30
saffet adlı üyeden alıntı
selam.750,tl gibi
vışşş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:27 ----------
bygrm adlı üyeden alıntı
burdan uygun olduğun bi zmn bana mesaj at bakalım onun sesine muhtemeen egzantirik sesidir çnku bendede öyle ses var..
abi sonu 28 08 olan tel numarası senmisin eğer sen sen ben nöbetten çıkmıştım uyuya kalmışım bugün AVCILAR DEVLET HASTANESİNDE nöbetteyim gelirsen görüşürüz inşallah
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
14 Ağustos 2010, 10:03
mavibuz adlı üyeden alıntı
vışşş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:27 ----------
abi sonu 28 08 olan tel numarası senmisin eğer sen sen ben nöbetten çıkmıştım uyuya kalmışım bugün AVCILAR DEVLET HASTANESİNDE nöbetteyim gelirsen görüşürüz inşallah
kardeş sen ne iş yapıyon ben de sağlık memuruyum
-
14 Ağustos 2010, 12:32
otopsici adlı üyeden alıntı
kardeş sen ne iş yapıyon ben de sağlık memuruyum
mekanik teknikeriyim abi ben ( yani teknik servis yada bakımcı )
-
14 Ağustos 2010, 12:37
mekanik teknikeriyim abi ben ( yani teknik servis yada bakımcı )
o da iyiymiş kafanın etini yiyolardır
-
14 Ağustos 2010, 12:43
otopsici adlı üyeden alıntı
o da iyiymiş kafanın etini yiyolardır
sen ne diyorsun abi valla derdi sıkıntısı bitmiyor, hadi hastasi bitmiyor anlıyorum da bu arızalar neden bitmiyor onu anlamıyorum , sen hangi hastanede memursun bu arada sizin işte hiç kolay sayılmaz
-
14 Ağustos 2010, 14:27
arkadaşlar avcılardan saat 12:30 da cıkıyoruz saat 13 te levent bp de avrupa yakası buluşma noktasında oluyoruz yarın görüşmek üzere ;) sağlıcakla
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
14 Ağustos 2010, 14:30
sen ne diyorsun abi valla derdi sıkıntısı bitmiyor, hadi hastasi bitmiyor anlıyorum da bu arızalar neden bitmiyor onu anlamıyorum
, sen hangi hastanede memursun bu arada sizin işte hiç kolay sayılmaz
ben van dayım yyü tıp fakültesi hastanesinde
-
14 Ağustos 2010, 15:12
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
hadi bi tartışma konusu daha acıyım. tek basıma 187 km/h gordum desem ınanırmısnız?
ilhan haramidere rampasında görduysen inanırım
vışşş
yok abi 66 65 benim tel in sonu sana mesaj atmış olmam lazım... bugun avcılara gelicem.. senin mavibuz yazan yere tıklayınca uye bilgileri yazan yer var ya oraya bir bak ..oraya yazmış olmam lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 ----------
yalowa adlı üyeden alıntı
Aynı ses bende de var. 2010 4000km.
garantisi var senni motorun hemen servise götur değiştirsinler ama seninikisi buyuk ihtimallle egzantirik zincirinin gergisindendir yeterince germediği için... geç olmadan götur ki başın ağırmasın sonra.. yazık daha 4000 km de tık dememesi lazım
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
14 Ağustos 2010, 15:54
abi bu ses için egzantirik zinciri diyorlar, sübab sesi diyen var, pistonlar vuruyor diyen var 1,000 tl fatura cıkartıyorlar ne yapacağım bilmiyorum bende yarın son kez sürerim aye için sonra kontak kapatırım daha fazla zarar vermeyeyim motora
-
15 Ağustos 2010, 01:06
fazlı abi zorlamadan motoru yavaş yavaş gelirsin... yoksa öyle binmek bence çok sakıncalı + bugun gittim motrou dinledim kol yataklarından geliyor gibi bir ses var tak tak tak vuruyor.. egzantirik zinciri vurması gibi değil ilk olarak subap vurmasından şuphe ettim ama kopresyonda var ve ust noktadan gelmiyordu ses.... pistonların olduğu kısım ile alakalı değildi hyosung yazan kısımdan geliyordu motorun iç aksamında oluşan bir hasar diye duşunuyorum... Deyim yerindeyse traktör un tak tak tak sesi vardır ya aynı onun gibi bir ses var.. umarım tez zamanda hallolur..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
15 Ağustos 2010, 01:46
Ya abicim motorun yağı suyu benzini iyidir rüzgarı arkasına almıştır eğimde varsa 5-10 km oynar burda kimseye falan filan yapmanın luzümu yok olabilir
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler