Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Ağustos 2010, 19:56
Reklamlar
-
11 Ağustos 2010, 19:58
velaciraptor adlı üyeden alıntı
Bugün çevreyolunda 175km/saat gördüm ve devir saati tam 10500 deydi redline sokmadım yol düzdü hiç egim yok,daha önce 165 yapmıştım en fazla aynı devirde...
dikkatli olmanı dilerim bu sevdada gidenlerin hepsi eline krankları aldı 1500 2000 tl arası masraflar yaptı......
görmek sorun değilde sonuçlarına katlanmak acı oluyor sonra...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
11 Ağustos 2010, 20:28
mavibuz adlı üyeden alıntı
selam millet benim motorun iç kısımlarında sübab sesine benzer bir ses geliyor birkaç ustaya gösterdim piston vuruyor dediler, birde içindeki zincir triger zinciri ( adının bu olduğundan emin değilim ) dediler acaba böyle bir sorunla karşılaşan veya bilgisi olan varsa , bana yardımcı olursanız sevinirim
motor 2006 hyosung gt 250 r
Merhaba mavi buz .arkadaşım bende motorumu yeni almıştım 2006 model motoru servise verdim 10,000 km bakımı yaptılar 1.hafta sonra motordan ses geldigini söylediler servise geri gittiğimde motorun biye kolarının aşındığını degişmesi gerekli oldugunu söylediler ben de gerğinin yapılmasını istedim değişti 1.yıldır tık sorunum yok şuan motorumun km.si 18000.de ayrıca motorumun hz 173km/h gördüm
-
11 Ağustos 2010, 21:01
arkadaşlar bu motorların yağ eksiltmediğinden emin olun.. yağ bu motorların herşeyi.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ağustos 2010, 22:02
arka fren ve eksoz
arkadaslar benım aldıgım motorun arka dıskını bıtırmıs aldıgım sahıs ve ben bunu fark etmemıstım dısk baya oyulmus kadıkoydekı bayıye sordum dıske 180 tl dedı bırde eksozu delmıslermı bosaltmıslarmı cok ses cıkarıyo elınde orjınal eksozu olan yada bılen varsa bıldıgı bı yerde yardımcı olabılırmı bende bıraz orjınallık hastalıgı varda
-
11 Ağustos 2010, 23:11
Akileos adlı üyeden alıntı
dikkatli olmanı dilerim bu sevdada gidenlerin hepsi eline krankları aldı 1500 2000 tl arası masraflar yaptı......
görmek sorun değilde sonuçlarına katlanmak acı oluyor sonra...
merak etme dostum fazla hız görme sevdam yok zaten söledigime bakarsan redline a sokmadım bile ben motoruma gözüm gibi bakyorum daha bi kere redline a girmedim.bunu yazmamın nedenide 150-160 zor yapar dyenlere cevap 180i görmez dyenlere cevap dedigim gibi 10500 de tam 175 gördüm.uyarın için teşekürler genede...
-
11 Ağustos 2010, 23:38
selam millet benim motorun iç kısımlarında sübab sesine benzer bir ses geliyor birkaç ustaya gösterdim piston vuruyor dediler, birde içindeki zincir triger zinciri ( adının bu olduğundan emin değilim ) dediler acaba böyle bir sorunla karşılaşan veya bilgisi olan varsa , bana yardımcı olursanız sevinirim
motor 2006 hyosung gt 250 r
burdan uygun olduğun bi zmn bana mesaj at bakalım onun sesine muhtemeen egzantirik sesidir çnku bendede öyle ses var..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
11 Ağustos 2010, 23:54
Hiç bi Normal Hyosung GT 250R ; 10500 devirdeyani redline cizgisinde 175 göremez.Herseyi orjinal deyip bu hızı görüyoum diyenler acıkacık atıyor arkadaslar!
Bu konuları resimler videolar cekip paylasarak, yurt dısı ve yurt içinden kullanıcılarıyla görüşerek acıklığa kavustuk.
Oynanmamıs bir 25o R'ın 105oo Devirde göreceği hız 155 ile 165 arasıdır ! Değişmez !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
12 Ağustos 2010, 00:23
cakalaz adlı üyeden alıntı
Hiç bi Normal Hyosung GT 250R ; 10500 devirdeyani redline cizgisinde 175 göremez.Herseyi orjinal deyip bu hızı görüyoum diyenler acıkacık atıyor arkadaslar!
Bu konuları resimler videolar cekip paylasarak, yurt dısı ve yurt içinden kullanıcılarıyla görüşerek acıklığa kavustuk.
Oynanmamıs bir 25o R'ın 105oo Devirde göreceği hız 155 ile 165 arasıdır ! Değişmez !
benim motorum oynanmamıştır ve dedigim gibi o devirde 175 gördüm düz yolda inanıp inanmamak senin elinde umrumda olmaz ama bana karşı adam gibi konuş haddini aşma
-
12 Ağustos 2010, 01:28
döjovu adlı üyeden alıntı
arkadaslar benım aldıgım motorun arka dıskını bıtırmıs aldıgım sahıs ve ben bunu fark etmemıstım dısk baya oyulmus kadıkoydekı bayıye sordum dıske 180 tl dedı bırde eksozu delmıslermı bosaltmıslarmı cok ses cıkarıyo elınde orjınal eksozu olan yada bılen varsa bıldıgı bı yerde yardımcı olabılırmı bende bıraz orjınallık hastalıgı varda
bende orjı mi orjı egsoz var kardeşim.hayırlı olsun motosikletin. özelden yazışırz detayları.
artık 'motosikleti' bölümüne gt 250aRaR yazda görsün ahali
-
12 Ağustos 2010, 04:32
bygrm adlı üyeden alıntı
burdan uygun olduğun bi zmn bana mesaj at bakalım onun sesine muhtemeen egzantirik sesidir çnku bendede öyle ses var..
özele mesaj attım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:30 ----------
saffet adlı üyeden alıntı
Merhaba mavi buz .arkadaşım bende motorumu yeni almıştım 2006 model motoru servise verdim 10,000 km bakımı yaptılar 1.hafta sonra motordan ses geldigini söylediler servise geri gittiğimde
motorun biye kolarının aşındığını degişmesi gerekli oldugunu söylediler ben de gerğinin yapılmasını istedim değişti 1.yıldır tık sorunum yok şuan motorumun km.si 18000.de ayrıca motorumun hz 173km/h gördüm
abi sen bu olaya nekadar ödedin
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
12 Ağustos 2010, 07:08
hayırlı sabahlar millet hadi bakalım pazar günü saat 12:30 da avcılar endüstri meslek lisesinin önündeki boşlukta buluşup Murat abimizin mitingine gidiyoruz gelmek isteyenler burdan ulaşabilirler 0530-780-13-80
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
12 Ağustos 2010, 11:47
bygrm adlı üyeden alıntı
Aynı ses bende de var. 2010 4000km.
-
12 Ağustos 2010, 12:18
velaciraptor adlı üyeden alıntı
benim motorum oynanmamıştır ve dedigim gibi o devirde 175 gördüm düz yolda inanıp inanmamak senin elinde umrumda olmaz ama bana karşı adam gibi konuş haddini aşma
Arkadaşlar birbirinizi germenize gerek yok adam yaptım dediyse yapmıştır yalanmı söyliycek "dediğin gibi yalan olsa" kime ne faydası olucak.! Ne çıkarı olucak.
Belkide sende haklısın gerçekden yapmaz ..!! Ama havanın durumu çok etkiler bunu hatırlarmama gerek yok sanırım özelliklede düz yol bile olsa Rüzgarın yönü hız unsurudur..! Bunlarıda biliyorsunuzdur.
Relax...
-
12 Ağustos 2010, 14:39
Caner ben geliyorum murat abimizin mitingine evet arkadaslar hepimiz bir olup sesimizi duyuralım...
-
12 Ağustos 2010, 15:14
-
12 Ağustos 2010, 17:58
çift kişi ve tek kişi olarak düz yada egımlı yol fark etmez max kac km hız gordunuz?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
12 Ağustos 2010, 18:20
Söylenen doğru redline a girmeden gördüğüm en yüksek hız 165km/h.
-
12 Ağustos 2010, 18:48
Typerkan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar birbirinizi germenize gerek yok adam yaptım dediyse yapmıştır yalanmı söyliycek "dediğin gibi yalan olsa" kime ne faydası olucak.! Ne çıkarı olucak.
Belkide sende haklısın gerçekden yapmaz ..!! Ama havanın durumu çok etkiler bunu hatırlarmama gerek yok sanırım özelliklede düz yol bile olsa Rüzgarın yönü hız unsurudur..! Bunlarıda biliyorsunuzdur.
Relax...
Kimsenin inanıp inanmaması umrumda değil dediğin gibi kimse inanınca ben bişe kazanmıcam.Reklam yapma niyetim olsa 2006 dan beri üyeyim çok defa yapardım 4 senede attıgım mesaj çok çok azdır,artislik yapcak olsam derdim şöle yatyom böle yatyom viraja böle giryom başkalarının yaptıgı gibi.Rüzgardır veya başka bi etkendir herşey olabilir tabiki ama dedigim gibi 10500 devirde 175 gördüm inanmamak serbesttir kişiye kalmıştır ama haddini aşıp agır konuşmak seviyesizleşmek olayı aşar.
motorumu alalı 1.5ay oldu daha önce tam sınırda 165 görmüştüm ama hız yapyım bakyım kaç yapyo acaba dye bişe düşünmemiştim rastgele bişeydi fakat dün vitesleri son devirlere dogru değiştirerek denedim ve 175 gördüm tam sınırda daha da zorlamadım çünkü motoruma gözüm gibi bakyorum redline a hiç sokmadım sokmayıda düşünmyorum.
Dedigim gibi inanıp inanmamak size kalmış benim amacım herhangi bişe değil sadece olanı paylaşmak bende şaşırdım bu hıza çıkmasına çünkü beklemiyordum yazmamın sebebide bu zaten beklemedigim bişe olması.Motorum orjinal sadece abart egzoz var onunda etkisi oldugunu sanmam rüzgar falan filan veya bilmedigim başka etkiler olabilir yol düzdü egim yoktu bundan sonra polemik yaratmak isteyen varsa özelden yazsın burayı kirletipde başkalarının huzurunuda bozmasın seviyesiz yorumlarla hem beni hem kendini üzmesin.
anlayışın için teşekkür ederim dostum...
-
12 Ağustos 2010, 19:18
özele mesaj attım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:30 ----------
abi sen bu olaya nekadar ödedin
selam.750,tl gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 117 kullanıcı var. (0 üye ve 117 misafir)
Bu Konudaki Etiketler