Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    Bugün gittim bidaha baktım motoruma :D üstünden inmedim yarım saat kalkmadım wala :D 15 20 tane resim çektim :D

HERKESE İYİ DİLEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Motorumun kuyruğumu eğik :( nerde :( evet asm renktasız :D martendede gri var :D güzel ya :D bazıları siyah alsaydın dedi moralimi bozdu :( ama gri çok güzel :D

Valla bi 4 lü olalım :D ama inceğin dışına pek çıkabileceğimi zannetmiyorum . Ama babamı kandırmam kolay olur :D bide resim ekliyim :D bugün çektim :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bence bir resimde babanla cekip eklemelisin.. gonul hoşlugu vesselam

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    bu arada bide motorda gv 250 yazıyo :D dikkatimi çekti :D kabloların yazısına kadar inceledim :D

Yha çekicektim ama bugün gelmedi :D söz çekerim onlada üstüne oturtup :D veya arkama oturturum :D artçım olur :D

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    GV 250 ile aynı motor bloğunu kullanıyor GT250R

Hepimizin motorunda yazıyor yani GV250 diye

Motoru teslim almadan 20-30 foto çektiysen motoru teslim alınca yeni bir hafıza kartı alman gerekebilir foto makinasına

Bende bugün çıplak olan motoruma jant şeridi çektim.

Sadece önlere çekebildim. Arkalara ne zaman çekerim bilmiyorum (ah bu üşengeçlik yok mu? Atalar boşuna dememiş "bugünün işini yarına bırakma" diye)

Motorun adını "cıplak naked maked" koydum

Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    asım hayırdır kardes motor neden cıplak usumesın sora bak hastalandı dıye gecme ortalıkta zaten kusturcn dıye cok korkuyorum bugun atom karıncanla gelmıssın yıne vallaha bal dok yala bu kadarmı temız olur yaa bı motor helal olsun kardesım sana...ama hyo yu kusturme yaaa

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Güya xenon takacaktım Faik,onun için iyice söktüm motoru ama toplamaya üşendim.

Bahar tam manasıyla gelsinde bi el atarım artık

Atom Karınca formunda nazar değmesin. Yalan yok ona daha iyi bakıyorum Hyo'dan (gerçi Hyo yattığı için üşeniyorum yanına inmeye bile)

Bugün benzinliğe girdiğimde pompacı arkadaş " hayırlı olsun abi" dedi. "Sağol kardeş yeni değil,1.5 senelik" dedim

Bilmem kaçıncı pompacı "hayırlı olsun" diyen ama Allah razı olsun ne diyelim. Her daim, hayırlı olmasını dileyenlerin olması iyi birşey

Bir daha cillop gibin bakmayacağım,ahanda ben bu hale sokarım off-road'a daldığım zaman

Bu da İbo ile bir gezintimizde (ulen havalar bir düzelsin dalacağım inş. gene vadilere)

Koca gezide çeke çeke bu fotoyu çekmişiz(tüh bize)

Motosikleti
    bu motorların yanına benım ufaklıkta gıder satmadan once sole bı gecı yapsaydık ama kıyafet olmadıgından cıkartamıorum daha motorumu...bırlıkte gecerız zaten benım motorun egzozunun pasını zımparalayıp boyamam lazım...senden yardım ısteme zamanım gelmek uzere kardes...

ya asıl seyı solemeyı unuttum pekı aldınmı farları...

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Yok daha almadım.İbo ile alacaktık ama almaya da üşendik

Egzozunu boyarız yav bir ara. Sen ısıya dayanıklı boya al hallederiz.

Motosikleti
    nerden alcm bıde ne kadar tutar sen bılırsın boyamıstın demı daha once yanlıs hatırlamıosam....baska gereklı arac gerecıde solersen getırrım bayarız hallederız sen solersın ben yaparım kardes....bıraz acemıyımde...

hayatta en son alacağım makina çok arıza çıkarıyor hyo lar 8000 den sora krank kırılıyor..

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    Alma o zaman nolur al :D Valla millet memnun bende memnun olcam D: kullanmasını bilene iyi tabi.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı cbr125faik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerden alcm bıde ne kadar tutar sen bılırsın boyamıstın demı daha once yanlıs hatırlamıosam....baska gereklı arac gerecıde solersen getırrım bayarız hallederız sen solersın ben yaparım kardes....bıraz acemıyımde...
    Koçtaş veya Bauhaus'ta ısıya dayanıklı boya olabilir. (ya da diğer yapı marketlerde)

Yüksek ısıya dayanıklı boya diye ararsan bulman kolay olur.(yüksek ısıdan kasıt 600-800 derece ve üstü)

Ostim'de garanti bulursun ama Ostim sana biraz uzak kalabilir.

İnce bir zımpara ve boya lazım,başka birşeye gerek yok

Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    19500 km de benim motor

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşkar bende alaçam bu motordan Adanada otomotor fuarı var fuar bitsin alacam bende İnşallah.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    bence super görüntüsü harıka göze hıtap edıyor ama yınede guzel motor fıyatı uygun

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşkar bende alaçam bu motordan Adanada otomotor fuarı var fuar bitsin alacam bende İnşallah.
    al kardeş sende katıl aramıza ben aldım ama daha hayırlısıyla binemedim :D aküsü falan takılı değilken bir iki kere bindim ama :D çalışmıyodu motor yani :D

Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence super görüntüsü harıka göze hıtap edıyor ama yınede guzel motor fıyatı uygun
    Motor canlı motor bende aldım bitane :D Valla her zevke hitap ediyor :D Hem göze hem kulağa :D tatmin edicide bir motor:D daha binmedim binenlerden söylüyorum :D Fiyatıda uygun :D

Alıntı BaD BoY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    19500 km de benim motor
    Valla 8000 km yi geçmiş . Krank falanda kırmamış ... KUllanmasını bilen için süper motor. Ama öyle bilmeyenler için her motor gibi buda dandik .. Sen alma kardeş kırarsın valla krankı kalırsın sıkıntıda.

Bide valla kardeş motor bi 20000 daha yapar :D

Motosikleti
    ne alırsan al ıstersen mercedes araba al sınırlarını zorlarsan o da krank karar merak etme arkadasım...ayrıca bole msjlara hıc gerek yok burda bu motora gonul vermıs ınsanların arasında soledıgın lafların hıc bı anlamı yok gıt baska markada yap bu olayları bıze dokunma bız kendı ıcımızde mutluyuz ne bızım huzurumuzu bozabılırsın nede tadımızı kacırıp motrlarımızdan suphe ettırebılırısn...hıc kasma nefret....

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    Alıntı cbr125faik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne alırsan al ıstersen mercedes araba al sınırlarını zorlarsan o da krank karar merak etme arkadasım...ayrıca bole msjlara hıc gerek yok burda bu motora gonul vermıs ınsanların arasında soledıgın lafların hıc bı anlamı yok gıt baska markada yap bu olayları bıze dokunma bız kendı ıcımızde mutluyuz ne bızım huzurumuzu bozabılırsın nede tadımızı kacırıp motrlarımızdan suphe ettırebılırısn...hıc kasma nefret....

Çok doğru dedin fatih kardeş.. Biz gönül verdik aşık olduk bu motora :D Cidden keyfinmizi bozamazsın :D Ha bide kötü motorumuz olsa gel de eywallah :D arabaların kralı mercedes ondan sonra bbmw vw ise hyosungda arabaların bmw vw u gibi ... Ben aldım mutluyum . BUndan güzel motor yok benim için . Zaten almamışsın bilmiyosun kulaktan dolma şeylere inanma kardeş .. NEFRET kasma kardeş salla başka forumlarda dene :D ayrıca motorun varsa krankı kırılır merak etme hyosungunki kırılıosa :D

TAMAM KAPATALIM KONUYU

Tadımızın kaçmasına gerek yok :D gereksiz atışmalar saçma ..

Resim koyiyim derdim ama bu pc de yok :D akşam artık uyumazsam

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Jantlara reflektörlü jant stickeri yapıştırdım. Daha doğrusu yarım kalan kısmını tamamladım.

Daha daha doğrusu yamuk yaptığım ön teker stickerlerini söküp komple baştan giriştim işe . Arka tekere düzgün çekince ön tekerdeki ufak tefek yamukluklar gözüme battı ve söktüm bir bölümünü.

3.5 saat uğraştım galiba (Yapması kolay ama sökmesi zor)

Normalde motor için hazır olarak satılanların içinden bir parça çıkıyormuş. Onunla bunu çekmesi daha kolay oluyormuş.

Biri "gel kardeş 100 ytl vereyim şu stickeri sök" dese kesinlikle yanından geçmem (şu an belim ağrıyor fazla eğik durduğumdan)

Ama yaptığıma değdi diye düşünüyorum. Gece faydası olacaktır.

Boş bir vaktim daha olduğunda kaliperleri de kırmızıya boyayacağım.

Motosikleti
    r6

....

aga motorun on numara nazr değmesin vallaha bugünlerde bende motor almayı düşünüyorum ama hyosung çok ilgimi çekti yinede kafam çok karışık:S

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler