Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Şubat 2008, 21:26
Bugün gittim bidaha baktım motoruma :D üstünden inmedim yarım saat kalkmadım wala :D 15 20 tane resim çektim :D
HERKESE İYİ DİLEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Motorumun kuyruğumu eğik :( nerde :( evet asm renktasız :D martendede gri var :D güzel ya :D bazıları siyah alsaydın dedi moralimi bozdu :( ama gri çok güzel :D
Valla bi 4 lü olalım :D ama inceğin dışına pek çıkabileceğimi zannetmiyorum . Ama babamı kandırmam kolay olur :D bide resim ekliyim :D bugün çektim :D
Reklamlar
-
26 Şubat 2008, 21:29
bence bir resimde babanla cekip eklemelisin.. gonul hoşlugu vesselam
-
26 Şubat 2008, 21:30
bu arada bide motorda gv 250 yazıyo :D dikkatimi çekti :D kabloların yazısına kadar inceledim :D
Yha çekicektim ama bugün gelmedi :D söz çekerim onlada üstüne oturtup :D veya arkama oturturum :D artçım olur :D
-
26 Şubat 2008, 21:57
-
26 Şubat 2008, 23:00
asım hayırdır kardes motor neden cıplak usumesın sora bak hastalandı dıye gecme ortalıkta zaten kusturcn dıye cok korkuyorum bugun atom karıncanla gelmıssın yıne vallaha bal dok yala bu kadarmı temız olur yaa bı motor helal olsun kardesım sana...ama hyo yu kusturme yaaa
-
26 Şubat 2008, 23:57
-
27 Şubat 2008, 00:12
bu motorların yanına benım ufaklıkta gıder satmadan once sole bı gecı yapsaydık ama kıyafet olmadıgından cıkartamıorum daha motorumu...bırlıkte gecerız zaten benım motorun egzozunun pasını zımparalayıp boyamam lazım...senden yardım ısteme zamanım gelmek uzere kardes...
ya asıl seyı solemeyı unuttum pekı aldınmı farları...
-
27 Şubat 2008, 00:15
Yok daha almadım.İbo ile alacaktık ama almaya da üşendik
Egzozunu boyarız yav bir ara. Sen ısıya dayanıklı boya al hallederiz.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
27 Şubat 2008, 13:42
nerden alcm bıde ne kadar tutar sen bılırsın boyamıstın demı daha once yanlıs hatırlamıosam....baska gereklı arac gerecıde solersen getırrım bayarız hallederız sen solersın ben yaparım kardes....bıraz acemıyımde...
-
27 Şubat 2008, 14:26
hayatta en son alacağım makina çok arıza çıkarıyor hyo lar 8000 den sora krank kırılıyor..
-
27 Şubat 2008, 16:30
Alma o zaman nolur al :D Valla millet memnun bende memnun olcam D: kullanmasını bilene iyi tabi.
-
27 Şubat 2008, 17:08
cbr125faik adlı üyeden alıntı
nerden alcm bıde ne kadar tutar sen bılırsın boyamıstın demı daha once yanlıs hatırlamıosam....baska gereklı arac gerecıde solersen getırrım bayarız hallederız sen solersın ben yaparım kardes....bıraz acemıyımde...
Koçtaş veya Bauhaus'ta ısıya dayanıklı boya olabilir. (ya da diğer yapı marketlerde)
Yüksek ısıya dayanıklı boya diye ararsan bulman kolay olur.(yüksek ısıdan kasıt 600-800 derece ve üstü)
Ostim'de garanti bulursun ama Ostim sana biraz uzak kalabilir.
İnce bir zımpara ve boya lazım,başka birşeye gerek yok
-
27 Şubat 2008, 17:45
19500 km de benim motor
-
27 Şubat 2008, 18:44
Arkadaşkar bende alaçam bu motordan Adanada otomotor fuarı var fuar bitsin alacam bende İnşallah.
-
27 Şubat 2008, 21:21
bence super görüntüsü harıka göze hıtap edıyor ama yınede guzel motor fıyatı uygun
-
27 Şubat 2008, 21:31
jönysf adlı üyeden alıntı
Arkadaşkar bende alaçam bu motordan Adanada otomotor fuarı var fuar bitsin alacam bende İnşallah.
al kardeş sende katıl aramıza ben aldım ama daha hayırlısıyla binemedim :D aküsü falan takılı değilken bir iki kere bindim ama :D çalışmıyodu motor yani :D
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
bence super görüntüsü harıka göze hıtap edıyor ama yınede guzel motor fıyatı uygun
Motor canlı motor bende aldım bitane :D Valla her zevke hitap ediyor :D Hem göze hem kulağa :D tatmin edicide bir motor:D daha binmedim binenlerden söylüyorum :D Fiyatıda uygun :D
BaD BoY adlı üyeden alıntı
19500 km de benim motor
Valla 8000 km yi geçmiş . Krank falanda kırmamış ... KUllanmasını bilen için süper motor. Ama öyle bilmeyenler için her motor gibi buda dandik .. Sen alma kardeş kırarsın valla krankı kalırsın sıkıntıda.
Bide valla kardeş motor bi 20000 daha yapar :D
-
27 Şubat 2008, 21:55
ne alırsan al ıstersen mercedes araba al sınırlarını zorlarsan o da krank karar merak etme arkadasım...ayrıca bole msjlara hıc gerek yok burda bu motora gonul vermıs ınsanların arasında soledıgın lafların hıc bı anlamı yok gıt baska markada yap bu olayları bıze dokunma bız kendı ıcımızde mutluyuz ne bızım huzurumuzu bozabılırsın nede tadımızı kacırıp motrlarımızdan suphe ettırebılırısn...hıc kasma nefret....
-
27 Şubat 2008, 22:49
cbr125faik adlı üyeden alıntı
ne alırsan al ıstersen mercedes araba al sınırlarını zorlarsan o da krank karar merak etme arkadasım...ayrıca bole msjlara hıc gerek yok burda bu motora gonul vermıs ınsanların arasında soledıgın lafların hıc bı anlamı yok gıt baska markada yap bu olayları bıze dokunma bız kendı ıcımızde mutluyuz ne bızım huzurumuzu bozabılırsın nede tadımızı kacırıp motrlarımızdan suphe ettırebılırısn...hıc kasma nefret....
Çok doğru dedin fatih kardeş.. Biz gönül verdik aşık olduk bu motora :D Cidden keyfinmizi bozamazsın :D Ha bide kötü motorumuz olsa gel de eywallah :D arabaların kralı mercedes ondan sonra bbmw vw ise hyosungda arabaların bmw vw u gibi ... Ben aldım mutluyum . BUndan güzel motor yok benim için . Zaten almamışsın bilmiyosun kulaktan dolma şeylere inanma kardeş .. NEFRET kasma kardeş salla başka forumlarda dene :D ayrıca motorun varsa krankı kırılır merak etme hyosungunki kırılıosa :D
TAMAM KAPATALIM KONUYU
Tadımızın kaçmasına gerek yok :D gereksiz atışmalar saçma ..
Resim koyiyim derdim ama bu pc de yok :D akşam artık uyumazsam
-
27 Şubat 2008, 23:05
Jantlara reflektörlü jant stickeri yapıştırdım. Daha doğrusu yarım kalan kısmını tamamladım.
Daha daha doğrusu yamuk yaptığım ön teker stickerlerini söküp komple baştan giriştim işe . Arka tekere düzgün çekince ön tekerdeki ufak tefek yamukluklar gözüme battı ve söktüm bir bölümünü.
3.5 saat uğraştım galiba (Yapması kolay ama sökmesi zor)
Normalde motor için hazır olarak satılanların içinden bir parça çıkıyormuş. Onunla bunu çekmesi daha kolay oluyormuş.
Biri "gel kardeş 100 ytl vereyim şu stickeri sök" dese kesinlikle yanından geçmem (şu an belim ağrıyor fazla eğik durduğumdan)
Ama yaptığıma değdi diye düşünüyorum. Gece faydası olacaktır.
Boş bir vaktim daha olduğunda kaliperleri de kırmızıya boyayacağım.
-
27 Şubat 2008, 23:25
....
aga motorun on numara nazr değmesin vallaha bugünlerde bende motor almayı düşünüyorum ama hyosung çok ilgimi çekti yinede kafam çok karışık:S
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler