garip bir soru ama arkadaşlar motordan indiğimde kendimi çok yorulmuş hissediyorum. bunun sebebini anlayamadım. psikolojik mi acaba?
garip bir soru ama arkadaşlar motordan indiğimde kendimi çok yorulmuş hissediyorum. bunun sebebini anlayamadım. psikolojik mi acaba?
psikolojik değil alısana kadar motor adamı yorar araba gibi beliniz sağınız solunuz rahat süngerlerle cevrili değil sürekli etrafınızda gezinen bir rüzgar var. derken normal. Ama bazı motorlar var ki hayatta yormaz adamı (bakınız goldwing )
Bunun sebebi yeni kullanıcı olmandan kaynaklanabilir,ama şu da var ki motorda herzaman daha çok efor sarfediyor insan bu yüzden yorabiliyor bazen,kendimden biliorum bazen üzerinden indiğimde bi yorgunluk sanki spor yapmış gibi oluyor tüm refleksler tüm kaslar çalışıyor çünkü
arkadaşlar bir de sizin motorlarınız da çok bağırıyor mu?
arkadaşlar 1500 gr olarak koyduğum yağı 1250 km civarında değiştirdim... motor bu zaman zafında eksiltme yapmamış.... tabi ben her yağ değişimde filitrede değiştiriyoırum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar motoru 2. el aldığımdan mıdır nedir? motora güvenememek gibi birşey çıktı. ben de anlamadım yani. bugün yan çantalarla ilk defa sürdüm. onlar dengemi bozuyor olabilir. çünkü haftasonu 350 km yol yapmama rağmen böyle şeyler hissetmemiştim. sanki dengem çanta takmadan önceye göre rüzgar yeyince daha çok bozuluyor. onun dışında sanki bir yerinde birşey çıkacakmış gibi korkuyorum. debriyaj telinde bir arıza mevcut onu da yaptırmam gerekiyor çünkü boşa almakta sorunlar yaşıyorum. izmirde önerebileceğiniz servis var mıdır?
merhabalar, yeni comet aldım ölçümlerime göre 300 kmde 14 litre yaktı benim motor, bana biraz fazla geldi, ayrıca 7bin devirde 100km/h, 9bin devinde 130km/h civarında bir hız söz konusu, normal mi =) ön dişliyi büyütürsem son hızı artırıp, yakıt tasarrufu sağlayabilir miyim? dişliyi büyüten arkadaşlar var mı=) bana maliyeti ne olur.. (2007 model karbüratörlü)
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak.
GT 250 R' lara Comet gidonu takma şansımız var mı?
tskler arkadas bu racınglebaslayabılırım yanı guven verırınsallah zorlanacağım asıkar donuslerde felanama zamanla alısacağım
İlk önce güzel geldi bana, hatta ilk defa vitesliye bindim ve hiç takılmadım sürmek için ilk aldığımda, ama sonraları trafikte motora tam alışamamanın verdiği acemilik ve hzı yapayım derken ki oda şehir içinde kumkapı yolunda 100km bile değil kaza yapma riski atlatma durumlarınında verdiği telaş ilk 1 haftadan sonra insanda bir tedirginlik yaratıyor. Buna muhtemelen taksitle alınmış, borcunun devam etmesi, motorun ağır olması ve heran kaza yapabilirm duygularıda dahil. Hatta benim gibi ZAT parçalamış biriyseniz acaba yolda kalırmıyım tedirginliğide ekleniyor.
Fakat sonra birşey alıyor, evlendiğiniz karıya alışmak gibimi desem yoksa çalıştığınız işyerinizdeki arkadaşınıza alışmak gibi kanka olmakmı diyim ne diyim.
Anam anam, motora binerken ne tedirginlik ne korku ne frne tutmaz endişesi ne kaza endişesiz ne yolda kalırım endişesi.
Hele ilk binmelerdeki bel ve kol ağrılarıda ortadan kalkınca.
GT 250 R artık vazgeçilmez bir parçamız oluveriyor.
11 MAYIS'TA ALDIM 2 AY'I GEÇTİ, 3600 DE ALDIM 6000İ GEÇTİ...
Arkadaşlar GT250R lara comet yada hangi motorun gidonu uyar.
Daha önce yapmış olan var mı? Yardımcı olun.
arkadaşlar bugün konya- kastamonu 525 km yol yaptım... maşallah tık demedi... bi kere daha gözüme girdi yani..
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)