www.hyosungsource.com
hyosung yedek parçalarını koreden bu site yolu ile sipariş edebilirsiniz..
www.hyosungsource.com
hyosung yedek parçalarını koreden bu site yolu ile sipariş edebilirsiniz..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Arkadaşlar bir sorum var,
Son zamanlarda odometreden kilometre sayacına geçemediğimi fark ettim,düğmeye basıyorum ama hiçbir değişiklik yok ekranda.Biraz gaz verince yada sürüşten sonra bir veya birkaç kere değiştirebiliyorum sonra yine aynı
Birde saati ayarlıyorum sabah baktığımda saatin doğru olmadığını görüyorum.
Aklıma akü ile ilgili sorun olabileceği geliyor çünkü 9 ay boyunca makine yattı sadece 3-5 günde bir 5dk çalıştırıldı ancak hiç km yapmadı.
Ama makinenin çalışmasıyla ilgili hiçbir problem yok tek marşta alıyor...
Acaba aküdenmidir değilmidir sorun, siz ne dersiniz ?
Drift religion
Merhaba herkese,
Bu mesajı yazmamın üzerinden neredeyse 1 ay geçti. Yazdığımda Asuman'ı (benim motorun adı (: ) alalı 6 gün olmuştu ve size izlenimlerimi aktarmıştım. Henüz 250km yapmıştım. Ancak an itibariyle 2000km yi devirmiş bulunuyorum.
Hemen son izlenimlerimi aktarayım.
1-) Önceki mesajımda hiç kazayla karşılaşmadığımı söylemiştim. Ancak artık durum farklı. Her gün bir kaza riski atlatıyorum. Sanıyorum bu benim kendime güvenimin gereğinden fazla artmasından ve trafikteki gerizekalıların yaz gelince çoğalmasından(?) kaynaklanıyor.
2-) 1000km bakımını zamanından sadece 50km sonra yaptırdım. Götürdüğüm servis 1.5-2 saat kadar dikkatle uğraştı. Götürmeden önce ön taraftan çukarlara girdiğimde sanki plastik bir kutunun grenajlara çarparak ses çıkarması gibi bir ses geliyordu. Bu sesi hallettiler. Onun dışında zaten pek bir sorunum yoktu.
3-) Serviste tüm civataları, vidaları, somunları her şeyi elden geçirip tekrar tekrar sıkıyorlar. Sanıyorum benim servis biraz abarttı çünkü servisten sonra vibrasyonu biraz yükseldi Asuman'ın.
4-) Motorunuzu redline'a sokmayın arkadaş. Ben oturdum denedim. Crank mrank dediler yine de denedim yoksa içimde patlayacaktı. Redline girdikten 5 saniye sonra gazı kendisi kesti ve stop etme derecesine geldi. Hatta 1-2 kez stop ettiği bile oldu. Bu motorun haddi 150km. Üstüne çıkmayın, çıkarsanız ağlamayın.
5-) Virajlara artık çok rahat girip çıkıyorum. Okuduğum onlarca makaleden sonra ben bile bu kadarını beklemiyordum. Ama ona rağmen yine de hızlı girmiyorum virajlara. Siz de girmeyin. Hiç gerek yok.
6-) Asuman'ın orjinal ekzostu duruyor hala. Arkadaşlar arabayla yanımda geldiler bir gün. Deneme yaptık nasıl sesi diye. Arkadaşların 4'ü birden 'su motoru gibi' diyince içim burkulmadı değil. Ama yılmadım, yılmayacağım. Bu bir 250cc'lik motor ve benim ilk motorum. Ben bu motoru hem öğrenmek hem de eğlenmek için aldım. Hepsine ortak bir cevap veriyorum. 'seneye r6 alınca görüşürüz çiçeklerim' (:
7-) Devirsiz ya da devirli hiç farketmiyor; yavaş giderken asuman ateşleniveriyor. Ciddi manada motor ısısının yükseldiğini farkediyorum. Sanıyorum yağ soğutmasına istinaden yavaş gittiğim için hava soğutmasının devredışı kalmasıyla alakalı.
8-) Ön fren ayarını artık 1. seviyede kullanıyorum. Trafikteki denyolar sağolsunlar... Aynaya bakmadan ansızın park halindeki aracın açılan kapısından mı bahsedeyim, aynaya bakmadan sollamaya çıkıp beni yan kaportasına yapıştıran az daha düşmeme sebep olan gerizekalılardan mı bahsedeyim...
9-) Debriyajı pek çok motora göre harika arkadaş. Gayet yumuşak ve hassas.
10-) 1-2 şehirlerarası yola çıktım. Yalova-Orhangazi, Yalova-Çınarcık, Yalova-Altınova gibi. Henüz Bursa'ya geçmedim, ama geçirim yakında (:
11-) Bu yaz sonunda asumanı satmayı planlıyorum. Muhtemelen 5000-6000km olmuş olacak. 600lüğe geçiş için bana göre yeterli bir km.
12-) Arka teker nedendir bilinmez bazen tutarsız oluyor. Bu genelde belli bir süre durmadan gittiğimde gerçekleşiyor. Mesela 1 saat boyunca durmadan gittiğimde arka teker zaman zaman kayıyor zaman zamansa kayacakmış gibi bir his veriyor. Kimseye sormadım ama o süreden sonra inip Asumanın tekerlerine dokunduğumda gayet sıcak olduklarını farkettim. İçinde normal hava var. Acaba ısınmadan mı kaynaklanıyor ?
Benden bu kadar dostlar. 1-2 özel mesaj gönderen olmuş ama geç farkettim. Herkese selam olsun...
arkadşlar motorumun kırılan aynasını kaynaattırdım fakat kaynatan arkadaşım yamuk kaynatmış...şimdi yeniden kırıp bir daha kaynatcaz.. yada paraya kıyıp ayna alacağım..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bide şu saat ayarı benim motordada bozuluyor... neden acaba.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
saatin bozulması aküden kaynaklanmıyor...İbrenin kendi içindeki devrede bir problemi var aynı sorun benim motorumdada var fakat çokta önemli değil... odo kısmını değiştirmeye gelincede biraz zor basıldığı doğru fakat zamanla onun nasıl değiştiğini çözüceksin tuşlara biraz zor basıldığını herkez bilir..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Benimkinin zor basılmasıyla alakası yok çok denedim çünkü,dediğim gibi değiştiremediğim zaman bir iki gaz veriyorum sonra değişiyor,birkaç kere den sonra tekrar işlevini yitiriyor buton. Saat konusu benimde çok umrumda değil aslında ama yinede insanın aklına takılıyor... Nasıl bir problem olabilirki devreyle ilgili merak ettim şimdi...
Drift religion
arkadaşlar naked hyo 650 alsak onu R yapabilirmiyiz grenejlarla uyarmı grenejlar nakede.
mrb arkadaslar benım gara oğlanın cantlarına serıt cektım turuncu yapıyım dedım ancak yesil renk bulabıldım.Yakında birde yazılarını yazdırcam ınş )Gecenlerde bır arkadasın motorunun hava gırıslerınde beyaz led gordum bende yaptım baya karızma katıyor benım gara oğlana
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
arkadaşlar bi kaç foto atayım bunlar da geçen Mersindeki şenlik günü çektiğim fotogrraflarımdan..
kamp alanına ilk geldigimizde
Uploaded with ImageShack.us
kamptan tanıstıgım bi arkadasla geziyoruz
gerçi kampta kalmadım ama katıldım
öncesinde gezdigim için motorum çamurlandı biraz
burda da anıtta tören için dizilmişken sinaylim kırık
başlık çok durdu biraz hareket lazım dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
yakışmış hoş olmuş :D evet ben de düşünmüşümdür o hava girişlerine yakışıo gibi
merhaba arkadaslar maalesef bende gecenlerde gtr ımı gobekte birinin ters yone u donus yapması sonu yatırdım.. adamın kaskosundan raporu ttuttuk 100%100 suclu olmasına ve raporuda o dogrultuda yazmamıza ragmen resım yok diye sıgorta para vermıyor motorum 2 aydır yatıyor aynaları ve on cam ve birde on far catladı birde sınyaller motoruy aldıgımda orjınal camı yanında verılmıstı onu trakıcam aynayı kaynatırmayı dusunuyorum ankarada bunu yapan bi ter var mı? ayrıca sınyallerıde orjınalden baskası uymuyor mu..? son olarak farıon camı catladı onu ne sekılde yatıra bılırım birde bunları yaptırırlken yag ve fılıtrelerını degıstırtcem bunlar ne kadar tutar acaba .... selamlar
eee resimler gelmiş benim biricik kızımın mı resimleri eksik şimdi
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
slm arkadaslar benım gara oğlanın yagını degıstırdım yaklasık 1000 km felan oldu ama vıtes gecıslerı bıraz zor gecıyor sankı motor bıraz debrıyaj kacırıyormus gıbı gelıyor bana bende
15/50 elf yag aldım bu makınalardfa debrıyaj ayarı yapılıyormu yoksa dırek balatamı degıstıyorsunuz Yag fıtresını degıstıryım ıkıncı yag degısımım olcak fıyatı nedir nerden bulabılırım sahıbındene baktım ama 5 lıra felan yazıyor onlardan taksam sorun yasarmıyım aceba ?
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Herkeze meraba arkadaşlar öncelikle hepinizin fikrini alıcam 2010 model st kanuni gt250r motorum var motoruma tiger egzost takıcam ama sizin fikirlerini alıyım dedim bana egzost eksi veya artı yanlarını söylermisiniz? bu arada caner kardeşim senin aldıgın 600r aynası nerden ve ne kadara aldın. Yardım Edersiniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
ya hadi bu repsolü yaptık diyelim muhayneden nasıl gececek bu ? problem olmayacakmı ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)