Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadaşlar sağ ayanaya ihtiyacım var... benim çirkin e nazar deydi garajdan çıkarken sağ aynayı kırdım..... elinde olan varsa ............
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı erdemgc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    para hazır bekliyorum piyasada motor yok
    aynen izmirde pek yok bende denizliden getirttim aldım

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı celaltan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin motor enjeksiyonlumu yoksa karbüratörlümü
    enjeksiyonlu.

selamlar
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erdemgc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    para hazır bekliyorum piyasada motor yok
    Doktora gitsen ilaç yazsa reçetede sıfır gt yazsa para yok diye alamazsın, 2. el gt yazsa motor yok diye alamazsın yaw

Kardeş açıkçası sana ne tavsiye edeceğim konusunda ben senden çok kararsız kaldım, sen git 2-3bin tl daha bul sıfır al, öyle kız gibi 2. eli bekleyecem dersen motoruz kalırsın yaz biter, hatta kış bile biter. Emin ol benim aldığım motor bile gıcır gıcır görünsede olan çizik ve sorunlarını yazmıştım.

Misal, dopoda hafif bi ezik var, devir saati çalışmıyor, vites kolunun bağlandığı noktanın arkası erimiş yalama olmuş geri kayıyor, bunuda yeni farkettim...

BU ARADA ARKADAŞLAR PERTE ÇIKMIŞ İPTAL OLMUŞ BİR HYOSUNG MOTORU OLAN VARSA VİTES KOLU SAĞLAM İSE SATIN ALABİLİRİM. SAĞLAMI SIFIRI "SOURCE"DE 100TL CİVARI...

Motosikleti
    arkadaşlar ayna lazım ..sağ ayna elinde olan varsa yardımcı olsun.......
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bağlantı noktası değil ama 150ZAT'ın aynı tipi ile bunun ayna tipinde sanki bi benzerlik farkettim.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    @ RAMÇO ;

Kanka Aynan kırıldı mı ; Elindeyse parçalar İST da süper kaynak yapıyorlar...Boyasıyla beraber yapıyorlar orj gibi duruyor ?
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    garajdan çıkarken galayınca ayna kapı duvarına çarptı...

Motosikleti
    CBR 600F
    elimde hem sol hem sağ ayna var fazla.sol ayna kaynaklı,sol ayna plastik kısmından tamirli.bi boya attımı oraya belli olmaz.ben 1 ay öle kullandım.niye satıyon dersen sinyalli RR aynası getirttim yurtdışndan

mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BU ARADA ARKADAŞLAR PERTE ÇIKMIŞ İPTAL OLMUŞ BİR HYOSUNG MOTORU OLAN VARSA VİTES KOLU SAĞLAM İSE SATIN ALABİLİRİM. SAĞLAMI SIFIRI "SOURCE"DE 100TL CİVARI...

Ümraniye'de ikamet ediyorsun ve o vites kolu o vaziyette geziyorsun?

Yanında altın değerinde bir sanayi var ben sıfırdan motor yaptırdım orda şasi,dingil, ıvır zıvır... Sadece makina vardı elimde... Sen tutmuş vites kolu diyorsun... Git orda motorcuları seven bir tornacıya 10 dk içinde orjinalinden iyi yapmazsa gel ben vereceğim sana parasını geri.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

arkadaşlar sağ ayanaya ihtiyacım var... benim çirkin e nazar deydi garajdan çıkarken sağ aynayı kırdım..... elinde olan varsa ............
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ RAMÇO ;

Kanka Aynan kırıldı mı ; Elindeyse parçalar İST da süper kaynak yapıyorlar...Boyasıyla beraber yapıyorlar orj gibi duruyor ?

Abi sanayide herhangi bir alüminyum kaynağı yapan ustaya git orjinalinden iyi oluyor. Neden daha iyi oluyor? Hafif kaldırtıyorsun ucunu arkanı çok daha rahat görüyorsun. Ben diğerini de kır ikisini de kaynattır.

Sonra üzerine Henkel'in ısıya dayanıklı boyasından sık aynı renk.
    Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
    Her şeyin Aslı Güzeldir!
    Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...

Motosikleti
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ RAMÇO ;

demirini kaynattırdık tamam pendikte uzay kaynak bu işin piri ama aynasını düzgün kesip takabilecek bir yer bilen...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------

Alıntı mogli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ümraniye'de ikamet ediyorsun ve o vites kolu o vaziyette geziyorsun?

Yanında altın değerinde bir sanayi var ben sıfırdan motor yaptırdım orda şasi,dingil, ıvır zıvır... Sadece makina vardı elimde... Sen tutmuş vites kolu diyorsun... Git orda motorcuları seven bir tornacıya 10 dk içinde orjinalinden iyi yapmazsa gel ben vereceğim sana parasını geri.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

Abi sanayide herhangi bir alüminyum kaynağı yapan ustaya git orjinalinden iyi oluyor. Neden daha iyi oluyor? Hafif kaldırtıyorsun ucunu arkanı çok daha rahat görüyorsun. Ben diğerini de kır ikisini de kaynattır.

Sonra üzerine Henkel'in ısıya dayanıklı boyasından sık aynı renk.
    abi kaynattırmak sorun değil aynasını kesip mi taktırcaz onu nasıl yapcaz.........

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 ----------

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------

buda nacizhane ben...

barisayd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Avcılar'da var kaynak yapan yer ama sen buraya uzaksın sanırım.

Motosikleti
    pendiktede kaynak yapan yer biliyorum fakat ben çıkma elinde buluna varsa kaynaksız almak istiyorum...

SCOOTER GELİNCE SORUNU VARSA BİLE BİZ MOTOR YAPMIYORUZ DİYEN VE BAKMAYAN, AMA RACEING GELİNCE SORUNU YOKSA BİLE ÜSTÜNE ATLAYAN SANAYİCİLER EKSİK OLSUN. HEPSİ DEĞİLSEDE UĞRAĞIM BİRKAÇI ÖYLEDİ İDİ. BENDE TEKRAR GİTMEK İSTEMİYORUM. BELKİ BENİM MOTORCUYA BIRAKIRIM, GENELDE ÖYLE BİRŞEY OLURSA O GÖTÜRÜYOR, ÜCRETİ NE İSE BEN ONA BIRAKIYORUM MOTORU ALIRKEN.

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    Alıntı barisayd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avcılar'da var kaynak yapan yer ama sen buraya uzaksın sanırım.
    Avcılarda nerde var ve kaça kaynak yapıyor, benimde sol aynayı ev sahibi garaja motorunu sokarken kırmış okadarda dikkat et dedim
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

barisayd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avcılarda nerde var ve kaça kaynak yapıyor, benimde sol aynayı ev sahibi garaja motorunu sokarken kırmış okadarda dikkat et dedim
    İgs'yi biraz geçtikten sonra Avcılar Lisesi'ne doğru giderken solda bir egzozcu var. Orası yapıyor. Fiyat 10-20 tl arası.

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    eyvallah
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Arkadaşlar, benm lastikler artık ömrünü doldurmak üzere..bana hangi lastiği önerirsiniz tabi biraz da uygun fiyatlı olcak

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, benm lastikler artık ömrünü doldurmak üzere..bana hangi lastiği önerirsiniz tabi biraz da uygun fiyatlı olcak
    metzeler m3 biraz pahalı,pirelli sport demon uygun fiyatlı digerlerine göre,kullandın mı dersen kullanmadım ama bende bi ara baya araştırdım 2si çıkyor ön plana...

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    michelin pilot power 2 ct....güzel lastik...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler