arkadaşlar sağ ayanaya ihtiyacım var... benim çirkin e nazar deydi garajdan çıkarken sağ aynayı kırdım..... elinde olan varsa ............
arkadaşlar sağ ayanaya ihtiyacım var... benim çirkin e nazar deydi garajdan çıkarken sağ aynayı kırdım..... elinde olan varsa ............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Doktora gitsen ilaç yazsa reçetede sıfır gt yazsa para yok diye alamazsın, 2. el gt yazsa motor yok diye alamazsın yaw
Kardeş açıkçası sana ne tavsiye edeceğim konusunda ben senden çok kararsız kaldım, sen git 2-3bin tl daha bul sıfır al, öyle kız gibi 2. eli bekleyecem dersen motoruz kalırsın yaz biter, hatta kış bile biter. Emin ol benim aldığım motor bile gıcır gıcır görünsede olan çizik ve sorunlarını yazmıştım.
Misal, dopoda hafif bi ezik var, devir saati çalışmıyor, vites kolunun bağlandığı noktanın arkası erimiş yalama olmuş geri kayıyor, bunuda yeni farkettim...
BU ARADA ARKADAŞLAR PERTE ÇIKMIŞ İPTAL OLMUŞ BİR HYOSUNG MOTORU OLAN VARSA VİTES KOLU SAĞLAM İSE SATIN ALABİLİRİM. SAĞLAMI SIFIRI "SOURCE"DE 100TL CİVARI...
arkadaşlar ayna lazım ..sağ ayna elinde olan varsa yardımcı olsun.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
@ RAMÇO ;
Kanka Aynan kırıldı mı ; Elindeyse parçalar İST da süper kaynak yapıyorlar...Boyasıyla beraber yapıyorlar orj gibi duruyor ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
garajdan çıkarken galayınca ayna kapı duvarına çarptı...
Ümraniye'de ikamet ediyorsun ve o vites kolu o vaziyette geziyorsun?
Yanında altın değerinde bir sanayi var ben sıfırdan motor yaptırdım orda şasi,dingil, ıvır zıvır... Sadece makina vardı elimde... Sen tutmuş vites kolu diyorsun... Git orda motorcuları seven bir tornacıya 10 dk içinde orjinalinden iyi yapmazsa gel ben vereceğim sana parasını geri.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------
Abi sanayide herhangi bir alüminyum kaynağı yapan ustaya git orjinalinden iyi oluyor. Neden daha iyi oluyor? Hafif kaldırtıyorsun ucunu arkanı çok daha rahat görüyorsun. Ben diğerini de kır ikisini de kaynattır.
Sonra üzerine Henkel'in ısıya dayanıklı boyasından sık aynı renk.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
demirini kaynattırdık tamam pendikte uzay kaynak bu işin piri ama aynasını düzgün kesip takabilecek bir yer bilen...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------
abi kaynattırmak sorun değil aynasını kesip mi taktırcaz onu nasıl yapcaz.........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 ----------
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------
buda nacizhane ben...
Avcılar'da var kaynak yapan yer ama sen buraya uzaksın sanırım.
pendiktede kaynak yapan yer biliyorum fakat ben çıkma elinde buluna varsa kaynaksız almak istiyorum...
SCOOTER GELİNCE SORUNU VARSA BİLE BİZ MOTOR YAPMIYORUZ DİYEN VE BAKMAYAN, AMA RACEING GELİNCE SORUNU YOKSA BİLE ÜSTÜNE ATLAYAN SANAYİCİLER EKSİK OLSUN. HEPSİ DEĞİLSEDE UĞRAĞIM BİRKAÇI ÖYLEDİ İDİ. BENDE TEKRAR GİTMEK İSTEMİYORUM. BELKİ BENİM MOTORCUYA BIRAKIRIM, GENELDE ÖYLE BİRŞEY OLURSA O GÖTÜRÜYOR, ÜCRETİ NE İSE BEN ONA BIRAKIYORUM MOTORU ALIRKEN.
eyvallah
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Arkadaşlar, benm lastikler artık ömrünü doldurmak üzere..bana hangi lastiği önerirsiniz tabi biraz da uygun fiyatlı olcak
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)