Arkadaşlar bugün ciddi bi kaza atlattım..Bilmiyorum belki benim hatamdır belki de motordan
kaynaklanan..evime 20 km uzaklıkta sahil kasabası var oraya gideyim dedim gezmek
için..kaskımı , vücut zırhımı taktım çıktım yola..ama tekerlerin havası ayarlı degil sanırım iki
kişiye göre..tek gezerken hep kıçın salladıgını hissediyorum.neyse tam şehirden çıkıyorum
araç solluyodum hızım 120 falan..bi anda tank tokatlamaya başladı..önceden de yaşamıştım
ama bu çok daha büyüktü...orta refüje çıkmama ramak kalmıştı.şeritle refüj arasındaki
mıcırlı alandaydım ve hala tank tokatlıyodum.kontrol edemiyodum gidonu..sürekli vuruyodu
bi serbest bıraktım bi sıktım ne yapıcağımı şaştım..mıcıra girince iyice sıkı tutmaya karar
verdim..verilmiş sadakam varmış ki çok zor da olsa düzelttim motoru..ilerde sağa çektim
baktım elim kanıyo.tankla elcik arasında sıkışmaktan..şuan parmağım uyuşuk..sonrasında
80i geçemedim korkumdan...ve sürekli motor sallıyomuş gibi geldi..en ufak delikte çıkıntıda
bile aşırı sallıyomuş gibi..suan bile titriyorum..
bu tank tokatlama neden olur arkadaşlar :/
bi de arkadaşlar, motor çok ısınıyo ve 3-5 devir arası çok gürültü ve titreşim yapıyo neden olabilir