Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    kardeş ruhsat da modeli tam yazar genelde naket yazmamsı lazım gt 250 r yazar genelde sen istersen şasi ve motor seri numaralerını kontrol et, motorda ve ruhsatdaki numaralar aynımı bir bak
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    (D.1)MARKASI : KANUNİ
    (D.2)TİPİ : ---
    (D.3)TİCARİ ADI : 250 GTR
    (J)ARAÇ SINIFI : L3
    (D.5)CİNSİ : MOTOSİKLET (İki Tekerli)
    (G.1)NET AĞIRLIK: 171KG
    (S.1)KOLTUK SAYISI (Sür.Dahil): 1 (Nasıl Oluyorsa?)
    (P.1)SİLİNDİR HACMİ: 249CM3
    (P.2)MOTOR GÜCÜ: 30KW

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

Alıntı velaciraptor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kolay gelsin bana acil cevap lazımda yarın bende alıyorum anlaştım hyosung gt 250r için ,2009 model fakat ruhsatta 250 r yazmyor comet yazıyor sizdede ölemi,birde devir saati beyaz değil motorun normalmi bunlar?

Kardeş yukarda arkadaşında yazdığı gibi, sen ŞASE ve MOTOR no RUHSATtaki ile aynımı değilmi onu kontrol et bir dalavere olmaması için. Marka modelin ne yazdığından daha önemlisi odur çünkü. Yoksa Makrada, S&T yazmış Kanuni yazmış HYO Yazmış modelinde GT yazmış GT R yazmış 250 GTR yazmış tersten yazmış çok sorun değil.

NAKED KOMET kavranlarını çok iyi bilmem, ama bu cihaz KOMET ise zaten sorun yok, ama NAKED ve COMET yazıyorsa şunu yap;

Noterde devir alırken, noterin elinin altında bu araç ve motorsiklet marka modellerini yazmak için buldukları kalın bir kitap var, tüm marka modeller 635367 vs gibi sıra sıra gidiyor, bizim motorun marka modelide 600bin küsürlerdeydi. Notere devre başlarken hatırlat ordaki numaradan modelini isim listesinden bul ve onu yazdır. Zira COMET diye yazan bi model yazısı zaten çok saçma. Bu noterede saçma gelir, oraya 250 GT R yazmanın onun için bir zararı yok. Hatırlatırsan eminimki yazacaktır. Hele elinde de ispatlayıcı birde belge olsa zaten istemesende yazar.

Trafik tescilde, ruhsata yazıları geçici tescil belgesinde ne yazıyorsa ona göre yazar.

Mesela ben koltuk 2 tane dememe rağmen tescil börüsonda yasada 1 geçer diye tutturdular ve yazmadılar. Bilsem resim çekip gözlerine sokardım. Poşis bana koltuk tektir 2. koltuk varsa kaçak koltuktur diyor düşün yani. Bürokratik durum bundan i

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------

Alıntı celaltan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA TEST EDEN VARMI 1 DEPO İLE KAÇ KM GİTTİĞİNİ
    Dudulludan yola çıktım, E5 üzerinde Çağlayana 200 metre kala benzin bitti, Çağlayan meydana kadar itip meydanda 30TL lik benzin aldım, Tekirdağ Kumbağa girerken 40TL lik benzin daha aldım, geri Dudulluya eve geldiğimde azdaolsa benzinim kalmıştı. 2 Kişi Maksimum 170km hız ile gidiş geliş 350-400km bi yol yaptık.

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kolay gelsin bana acil cevap lazımda yarın bende alıyorum anlaştım hyosung gt 250r için ,2009 model fakat ruhsatta 250 r yazmyor comet yazıyor sizdede ölemi,birde devir saati beyaz değil motorun normalmi bunlar?
    normal değil kardeş......

comet yazanı r olmayan modeli......yani grenajsız modeli

senin alacağın r sa comet yazmaması lazım 2009 sa zaten Hyosung da yazmaz s&t kanuni 250 r yazması lazım...evet 2009 modellerin göstergeleride beyaz....

bence iyi araştır derim..şüpheli durumlar var ama incelemek lazım..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    şase ,motor nosu tutyor ruhsattakiyle , cometi R a çevirme gibi bi durum oluyormu grenaj takıp? öle bi durum yoksa demekkii yanlış yazılmış comet,dediginiz gibi değiştirilyorsa noterde sölerim kesinlikle ama kanıtlıyacak bi belge yok sanırım. kafam karıştı umarım bi sorun yoktur,dedigim gibi devir göstergeside beyaz bilyordum 2009 larda alacagımın siyah aracın beyni değişmiş oda değişmiş olabilir mi acaba?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:14 ----------

Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    normal değil kardeş......

comet yazanı r olmayan modeli......yani grenajsız modeli

senin alacağın r sa comet yazmaması lazım 2009 sa zaten Hyosung da yazmaz s&t kanuni 250 r yazması lazım...evet 2009 modellerin göstergeleride beyaz....

bence iyi araştır derim..şüpheli durumlar var ama incelemek lazım..
    2-3 saate motoru devralcam napmam lazım kesin bi sonuc elde etmek için? nerden anlayabilirim yada ögrenebilirim? alacagım ST gt 250 r ama R yazmıyor comet yazıyor şase motor no tutyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:21 ----------

Hallettim şasi numarasını sordurdum kanuni ye GT 250 R dedi demekki ruhsatta yanlış yazılmış noterde düzeltebilirim umarım.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    5000 kmnin altında; 2007-2008 Model Hyosung satan var mı
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Otoburkaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Selam,

Hyo kardeşliği adına yardımlarınızı bekliyorum

Benim makina GV650. Ve yüksek hızlarda bir süre gidince motor yavaş yavaş ölmeye başlıyor ve stop ediyor. Bir süre bekleyince cikle yardımıyla çalışıp yoluma normal şekilde devam edebiliyorum

Elenen olası sebepler ;

1. Benzin kapağı contası
    2. Benzin hattı filtresi
    3. Depo filtresi
    4. Depo vakum hortumu

Karburatördeki plastik parçaların zamanla sertleşip yarıldığına benzer birşeyler duydum. Sizin bu konuda bir fikriniz var mı? Neden böyle birşey olabilir?
    Benzer olay MONDIAL 151RS motorumda meydana gelmişti, giderken motor 1-2km sonra benzin kesilmiş gibi gaz yemiyor ve yavaşça durarak stop ediyordu, daha osnra elden marş vererek değilde ayaktan marş vererek 1 dk içerisinde çalıştırıp yoluma devam ediyordum 1-2km sonra yine yapıyordu. Motorcuya gittik, meğerse benzin hortumu motor yaylandıkça motor askısı ile şase arasında kalıp eziliyormuş, hortumda çatlak oluşmuştu zaten sıkıştıkça itmeyen gazdan atop ettiği bakınca çok açıktı. Hortumu değiştirmek yetmişti, malum kauçuk ve dışı bez olmayan adi hortumdu.

Bunda da buna benzer bir durum olurmu bilmiyorum nede olsa oda buda motor ve ikisinde de yaylanma mevcut...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bendeki 5350km oldu, 3600de aldım bilen bilir, siyah, 6500 nakit veren olursa satarım acımam, Kasım 2008 trafiğe çıkışlı 1.5 yıllık makine

Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hımm.2-3 yaşında ama 5 bin km altında motor nasıl buluruz???
    du ustaya bi sorum km nasıl değiştirliyo:D:D

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    selam millet cuma gecesi saat 12:30 civarında parsellerde E5 üzerinde büyükçekmeceden avcılara doğru giden kırmızı siyah bir huyo gördüm biden birimi acaba eğer bizden biri ise kaç yaptı diye soracaktım artçısıyla beraber motora yapışmışlardı
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzer olay MONDIAL 151RS motorumda meydana gelmişti, giderken motor 1-2km sonra benzin kesilmiş gibi gaz yemiyor ve yavaşça durarak stop ediyordu, daha osnra elden marş vererek değilde ayaktan marş vererek 1 dk içerisinde çalıştırıp yoluma devam ediyordum 1-2km sonra yine yapıyordu. Motorcuya gittik, meğerse benzin hortumu motor yaylandıkça motor askısı ile şase arasında kalıp eziliyormuş, hortumda çatlak oluşmuştu zaten sıkıştıkça itmeyen gazdan atop ettiği bakınca çok açıktı. Hortumu değiştirmek yetmişti, malum kauçuk ve dışı bez olmayan adi hortumdu.

Bunda da buna benzer bir durum olurmu bilmiyorum nede olsa oda buda motor ve ikisinde de yaylanma mevcut...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Bendeki 5350km oldu, 3600de aldım bilen bilir, siyah, 6500 nakit veren olursa satarım acımam, Kasım 2008 trafiğe çıkışlı 1.5 yıllık makine

makinelerimizin sıfırları kaça olduki? Bilen varmı? sahibinden bir arkadaş satıyor. K.Öekmecede sıfır km, hiç binilmemiş. epeyce uygun fiyat.
    selamlar
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    @ Tulgacan;

Temizse 5500 Tiko verelim
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Beyler bu FI hatası hakkında bilgisi olan var mı? göstergede yanıp sönen ara ara FI yazısı,önemli bi problem mi acaba?

FI hatası muhtemelen hava filtresinin altında hava filtresi sıcaklık tanımlama sensörü var onun bozulması sonucu sıcaklığı tanıyamamasından dolayı meydana gelen bir arızadır.Yeni sensörün fiyatı 30 tl falan olması lazım.Sorun yüzde 80 bu sensörden meydana gelmiştir.

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Beyler bu FI hatası hakkında bilgisi olan var mı? göstergede yanıp sönen ara ara FI yazısı,önemli bi problem mi acaba?
    Problem büyükde olabilir, küçükde. Büyük sorun olmaz inşallah. Bu ışığın manası hata var veya arıza var demek için. Bir an önce servise göstermende fayda var. Ne olduğunu bilemezsin. Bakarsın ufak bir sorundur ,sonra büyür belki (inşallah hiçbir şey olmaz da), . Bana böyle demişlerdi servisden. Kayıda değmez birşeyde olabilir elbette.
    Selamlar
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı tt Adnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Problem büyükde olabilir, küçükde. Büyük sorun olmaz inşallah. Bu ışığın manası hata var veya arıza var demek için. Bir an önce servise göstermende fayda var. Ne olduğunu bilemezsin. Bakarsın ufak bir sorundur ,sonra büyür belki (inşallah hiçbir şey olmaz da), . Bana böyle demişlerdi servisden. Kayıda değmez birşeyde olabilir elbette.
    Selamlar
    Dostum ben daha motoru almadım ama anlaştık pazartesi,salı alcam.alacagım arkadaş beyinde sorun oldugu için servise göndermiş ilk aldıgında ve beyin değişmiş ondan sonra bu arızayı vermeye başlamış.kime sorsam servisine gönderen bin pişman dahada kötü hale geldigini anlatıyor motorun,aracın daha garantisi var ama ben alsamda servise göndermekten korkuyorum açıkcası sonucta servisden sonra bu hale gelmiş alan elemanda üstüne gitmemiş biraz belliki.Aslında ustamada gösterdim çok büyük sorun olmadıgını sadece kışın çalışırken biraz zorlanabilecegini söledi bende almaya karar verdim ondan sonra,ama sizlerede bi danışayım dedim aynısı başına gelen,ne oldugunu bilen arkadaşlar vardır dye.

Benim anlamadığım piyasada onca motor varken neden arızalı motor aldığın??
    Ben aynı sorunu yaşadım dediğim gibi ısı sensöründen kaynaklı bir arızaydı ve giderildi.Motorun arka kısmında kablo giriş yerleri var oradan arıza koduna bakıyolar ve sorun bulunuyor.götür bir servise baksınlar arızasına burda sormakla çözülecek bişey değil

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı recoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım piyasada onca motor varken neden arızalı motor aldığın??
    Ben aynı sorunu yaşadım dediğim gibi ısı sensöründen kaynaklı bir arızaydı ve giderildi.Motorun arka kısmında kablo giriş yerleri var oradan arıza koduna bakıyolar ve sorun bulunuyor.götür bir servise baksınlar arızasına burda sormakla çözülecek bişey değil
    dostum piyasada onca motor un çogu bi felaket üstüne üstlük 2006 modellere bile 5500-6000 fiyat söleyenler var,motoru almadım daha ama alcam motor 2009 model 5bin km de bundan başka aracın ne motor aksamında ne dışında hiçbi arızası hatta üstünde çizigi bile yok fiyatıda 6bine anlaştık,aynı ayarda 2009 model bu fiyata motor bulabilirsen onu alayım.Amacım burda motoru tamir etmek değil zaten başına gelen varsa aynı sorun fikir almak.

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Arkadaşlar bugün ciddi bi kaza atlattım..Bilmiyorum belki benim hatamdır belki de motordan
    kaynaklanan..evime 20 km uzaklıkta sahil kasabası var oraya gideyim dedim gezmek
    için..kaskımı , vücut zırhımı taktım çıktım yola..ama tekerlerin havası ayarlı degil sanırım iki
    kişiye göre..tek gezerken hep kıçın salladıgını hissediyorum.neyse tam şehirden çıkıyorum
    araç solluyodum hızım 120 falan..bi anda tank tokatlamaya başladı..önceden de yaşamıştım
    ama bu çok daha büyüktü...orta refüje çıkmama ramak kalmıştı.şeritle refüj arasındaki
    mıcırlı alandaydım ve hala tank tokatlıyodum.kontrol edemiyodum gidonu..sürekli vuruyodu

bi serbest bıraktım bi sıktım ne yapıcağımı şaştım..mıcıra girince iyice sıkı tutmaya karar
    verdim..verilmiş sadakam varmış ki çok zor da olsa düzelttim motoru..ilerde sağa çektim
    baktım elim kanıyo.tankla elcik arasında sıkışmaktan..şuan parmağım uyuşuk..sonrasında
    80i geçemedim korkumdan...ve sürekli motor sallıyomuş gibi geldi..en ufak delikte çıkıntıda
    bile aşırı sallıyomuş gibi..suan bile titriyorum.. bu tank tokatlama neden olur arkadaşlar :/

bi de arkadaşlar, motor çok ısınıyo ve 3-5 devir arası çok gürültü ve titreşim yapıyo neden olabilir

dostum piyasada onca motor un çogu bi felaket üstüne üstlük 2006 modellere bile 5500-6000 fiyat söleyenler var,motoru almadım daha ama alcam motor 2009 model 5bin km de bundan başka aracın ne motor aksamında ne dışında hiçbi arızası hatta üstünde çizigi bile yok fiyatıda 6bine anlaştık,aynı ayarda 2009 model bu fiyata motor bulabilirsen onu alayım.Amacım burda motoru tamir etmek değil zaten başına gelen varsa aynı sorun fikir almak.

dostum kusura bakma ama 2009 model 5000 km de ki bir motoru üstelik çiziği bile yok diyosun benzin döküp yakarım gene 6000 e vermem.Sen o motora iyice bir baktır bence.

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı recoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum kusura bakma ama 2009 model 5000 km de ki bir motoru üstelik çiziği bile yok diyosun benzin döküp yakarım gene 6000 e vermem.Sen o motora iyice bir baktır bence.
    bende olsam bende vermem,elemanın borcu varmış bulundugu şehirde satamamış bende izmire çagırdım şansa izmirliymiş oda ama dışarda çalışyo. olur dedi,geldi ustamada gösterdik çokda iyi ustadır alınır onayı verdi FI hatasınada sorun değil dedi sadece kışın çalışmada braz zorlanabilir dedi ama hallederiz onu bakımda dedi.3ay önce beyin değişmiş ondan sonra vermiş hatayı servisten hava filtresiyle ilgili demişler ama hava filtresinde sorun yok,sonucta baktı ustam baya bi herhangi bi sorunu yok serviste aküsü değişmiş ki benim gördügüm %90 hyosung larda olan bişe akü değişimi.sorduk arkadaşa sıfırlanmadı dedi km,sıfırlanmış bile olsa zaten 2009 model arac faturası herşeyi elinde satan arkadaşın silinse de nekadar silincek.perşembe günü 240km uzaktan geldi arkadaş ayrıca cuma günü yaklaşık 150km artcı oldum motora ben pek anlamasamda herhangi bi sorunu yoktu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------

inan bende çok şüphe ettim fiyat çok uygun ama senin dedigin gibi düşününce büyük bi sorunu olmalı oda ya büyük bi kaza olur yada motor blogunda bişe olur ama herhangi bi problemi yoktu ustamın dedigi bariz bişe olsa anlardı ki daha önce gösterdiklerimde ne var ne yok kendi motoru gibi okudu ve aldırmadıgı bi motorda 1hafta sonra patladı başkasında,ayrıca 240km geldi eleman ve benlede 150km yaptı agır bi durumu olsa belli etmezmi?

Ağır bir durumu olmayabilir ama olmayacak anlamınada gelmez.Bence dediğim gibi sen en güzeli al makineyi iyi bir servise götür bu motordan anlayan arka selenin altındaki arıza belirleme kablolarından arıza kodunu belirlerler ve motorun ne olduğu neden hata verdiği anlaşılır.Çok ufak bir arızada olabilir büyük masraflı birşeyde çıkabilir.3-4 AY önce bu arıza benmde başıma geldi önceden söylediğim gibi hava filtresinin altında ısı sensörü var o görevini yapmadığı zaman beyini yanıltıyo ve hata veriyo çok büyük bir problem değil o parçayı değiştirtip sorunumu çözdürdüm.Parça 30 tl civarı birşey.Benim arıza bu parça nedenli bir arızaydı ve giderildi.Sana tavsiyem ustan değilde servise götürmek ve arıza tespiti yaptırtmak.İnşallah sorunsuz bir makineye sahip olursun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)

Bu Konudaki Etiketler