Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Şubat 2008, 20:15
Teşekkür ederim. Daha iyileri senin olsun kardeş. Amin amin :D kazasız belasız insallah. Daha süremedim motoru üstüne binmekle yetindim :D Daha vitesli kullanmadığım için :D Yarın okul çıkışı işlemleri falan tamamlıycaz heralde :D bugünkü kaporadan sonra :D Motorun seside güzel ya o kadar kötü değil :D yani bayaa uzaktan duyuluyo :D Ders alcam bu arada :D dersten sonra binmeye baslıyacağım :D Ama kendi kendime denemeler yaparım :D
Motor mükemmel bisey ya:D aşık oldum tekrardan :D
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun dostum güle güle kullan
Teşekkürler :D hep beraber insallah kazasız belasız :D
Reklamlar
-
24 Şubat 2008, 20:25
ole ole motor cok guzel yaa bende her gordugumde asık oluyorum bu konuda tek deılsın emın ol...her haftasonu cag motorun onunden gecıorum mutlaka bı kere bınıorum mtora artık adamlar bana acıyıp bı tane hedıye edıckler sanırım...
-
24 Şubat 2008, 20:33
:D Bence herkez asık oluyodur bu motora. Çok güzel çünki :D Bide ben motoru bakıma nasıl götürcem ya ? :D Ehliyetim yok :D
-
24 Şubat 2008, 20:39
-
24 Şubat 2008, 21:12
akıf ben yardımcı olabılırım ıstersen...bende ehlıyet var...bı gun bulusup gıdebılırız sen alda bı motorunu evıne garajına getır uygun bı gunde bulusuruz olurmu...
hemde tanısmız oluruz ne dersın...
-
24 Şubat 2008, 22:55
cakalaz adlı üyeden alıntı
waLaa EHLiyet sormuyolar ki sana serwis te
Haa yolda yakalanır mıyım dersen ona bişi diyemem
Bu arada hayırLı olsun
teşekkürler :D walla yakalanırım ben :D şanssızlık :D bugünde radara yakalandık motoru bakmaya giderken :D
cbr125faik adlı üyeden alıntı
akıf ben yardımcı olabılırım ıstersen...bende ehlıyet var...bı gun bulusup gıdebılırız sen alda bı motorunu evıne garajına getır uygun bı gunde bulusuruz olurmu...
hemde tanısmız oluruz ne dersın...
walla bana göre süper olur :D Yarın alıp getircek babam galiba :D kendi sürmicek adam getircek :D bakarız bi alıyımda
-
24 Şubat 2008, 23:32
Akif hayırlı olsun motorun. Önce ehliyet ve sürüş eğitimi işini hallet derim
Ehliyet hemen olmasa bile eğitim işini aman aksatma. İlk motorun olacağı için bu motora binmeden seni kendinden uzaklaştırabilir yoksa (ata binmeyen birinin attan düşmesi gibi)
Siyah olan motoru aldın galiba. Kaça aldın bu arada?
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
24 Şubat 2008, 23:36
Teşekkürler Asm abi .. Evet siyahı 6 milyara aldım . eğitimi halletcem zaten . halletmeden bindirmezler beni motora. süs diye durur garajda :D
Bide zincirler yağ damlatır dimi. Böle yağ damlası gibi bisey vardı. daha önce görmediğim için . Bi değişik geldi. Sizdede oluyomu bunlar?
-
24 Şubat 2008, 23:39
Yeni yağlanmışsa zincir,yağ damlatır elbette
-
24 Şubat 2008, 23:54
İlana bakmıştımda Tiger egzoz falanda taktırmış galiba önceki sahibi (egzozun takılmış halinin fotosu yok galiba)
-
25 Şubat 2008, 14:33
..................................
-
25 Şubat 2008, 17:17
slm gv 250 de gaz kesmee sorunu varmış ben gt250 almayı düşnüyom sanırım 250r la motor aynı yani gt250 de gaz kes me va mı
DÖNERSEN ISLIKÇAL.
....Huzur islamda,sen nerdesin
-
25 Şubat 2008, 17:48
akif kardeş hayırlı olsun motorun.darısı başımıza.Allah kaza bela vermesin.bu arada 2005 model sanırım.şaseden anladım.2006 dan sonra siyah oldu şaseler
-
25 Şubat 2008, 19:16
Bugün babamın teepesi attı :D Ne dedi 2. el alıyoruz dedi. Gittik aydınlıkevlere gri bitane aldım :D hem benim üstüme olabiliyomus :D sase numarasına kadar aldık :D artık benim o motor :D daha iyi oldu bence :D 0 km motorum var artık :D ilk km sini ben yapcam :D
Ayrıca herkeze tesekkürler allah herkeze daha iyisini versin :D
-
25 Şubat 2008, 19:40
akıf turnayı gozunden vurmusun vallaha ne dıyımkı....hayırlı olsun allah kaza bela vermesın kardes...ya babamında keske bu konudakı fıkrı senın babandakı gıbı olsa ama nerdeee....off offf vallaha ozenıorum...kardes aman nazar degmesın...ne zaman gelior motor
-
25 Şubat 2008, 19:51
valla yarın bankadan havale etcekler paranın yarısını veya 6 milyarı falan gerisini taksitle halletcez. 8 e yakın bi fiyattan aldım motoru :D Adamla muabbet iyiydi :D 2 milyar daha verip 0 almak en iyisi. Motor ne zaman gelcek bilmiyorum ama bugün garaja kaldırcaklardı hatta nüfus cüzdanımın fotokopisini faksladık :d işlemleri baslatıcaklar :D aküsü falan takılı değilmiş anahtarı bi taktımda :D Bu cumartesi falan işlemleri hallettikmi gelecek cumartesi üstünde olurum motorun :D Valla senlendiricem burayı :D Çok mutluyum
Faik kardeş teşekkür ederim.. Amin .. ALLAH kimseye kaza bela vermesin .. Allah sana daha iyilerini versin kardeşim .
-
25 Şubat 2008, 20:04
hadı bakalım ınsallah bende benım pederı ıkna eder motoru alırım sonra sen gor burayı yaptıgımız gezılerı yazarız anlatırız resımlerı koyarız...offf offf umarım uzak deıldır bu gunler....
-
25 Şubat 2008, 20:11
umarım :D walla ben aldıktan sonra her km mi yazıcam :D Bide en güzel tarafı ilk km yi benim yapmam :D
Peder konusunda iyi sanlslar :D İkna edersin yha :D Bide sizce gri renk nasıl ?
-
25 Şubat 2008, 20:18
bende alısrsam sıyah grı almayaı dusunuorum...bence gayet guzel grı jant reflektöru on camıda sıyaha boyattınmı harıka olur bence yanı benım aklımda bunları yapmak var ılk asamada sonrasında ıse xenon farlar var ama bakalım ılk once motoru almak lazım demı...
-
25 Şubat 2008, 20:27
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)
Bu Konudaki Etiketler