Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Haziran 2010, 00:26
Arkadaşlar bunun yağını kendi değişen varsa nasıl buraya yazabilirmi?
Yani alına baktım ama 2-3 yerede kapak gördüm vidalı kapak ve hiçbiride kolayca ulaşılabilecek gibi değildi...
O kapakları sökmek için grenaj filan sökmek gereklimi? Bilen veya yapan bir arkadaş yazarsa çok iyi olur...
Reklamlar
-
17 Haziran 2010, 00:50
tulgacan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bunun yağını kendi değişen varsa nasıl buraya yazabilirmi?
Yani alına baktım ama 2-3 yerede kapak gördüm vidalı kapak ve hiçbiride kolayca ulaşılabilecek gibi değildi...
O kapakları sökmek için grenaj filan sökmek gereklimi? Bilen veya yapan bir arkadaş yazarsa çok iyi olur...
grenajda bi tane delik var tam ortada büyük,onun tam hizasında bi tane vida 16-17 numara olması lazım,motoru dik tuttur aç orasını akıcak zaten.sonra o yerin çevresinde 3 tane alyan civatası var onlar da 5 numara olması lazım onlarıda açarsan orda da ince bi filtre var bence onuda temizle veya değiştir sonra aynı işlemleri tekrar yap
-
17 Haziran 2010, 01:28
uniqe adlı üyeden alıntı
S&T kanuni alacağına 2 nci el hyosung al.
bu konu hakında okadar yorum yapıldıli zahmet edip okusaydın böyle saçma bi yorum yapmazdın.......
hatta daha kullanmadığın bir motor hakkında nasıl bukadar kolay hükme varırsın o da ayrı bir muamma.......
bilmiyorsan öğren......
hyo ve s%t aynı motosiklettir....kore de üretilen motoru buraya getirip satan firmalar ismini değiştiriyo..şimdi kuralkan getiriyor ondan adı s t ...
yani mal aynı pazarlayan farklı....
açıklayıcı olmuştur sanırsammm
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
17 Haziran 2010, 16:01
ertan333 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün yan yattım hmde 5km hızla. sonuç mu motorda çizik dahiyok amabende ayağımın üzerine basamıorum ve sağkolum berbat durumda koruma olmasına rahmen. hastaneye gittim kırık çıkık yok dediler ama sağ kolum dirseğniçok sertvurduğum için .l
ölüyorum ağrıdan:( malum ortapedi doktoru da bulamadım :( aman arkadaşlar dikkatli olalım bunun şakası yok allah korusun
Motordan düşmek çok kötü bir şey ya. Sağlığını kaybettiğin gibi bir de bir sürü masraf açılıyor insanın başına.
-
17 Haziran 2010, 16:07
selam arkadaşlar bu motorun oturuş pozisyonu bildiğimiz Racingler gibi yorucumu yoksa dahamı rahat bu motorla uzun yol gidilirse çok yorarmı insanı. teşekkürler
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
17 Haziran 2010, 16:53
karayılan adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bu motorun oturuş pozisyonu bildiğimiz Racingler gibi yorucumu yoksa dahamı rahat bu motorla uzun yol gidilirse çok yorarmı insanı. teşekkürler
Yorucudur. Racing oturuşu var.
-
18 Haziran 2010, 18:56
-
18 Haziran 2010, 23:36
mavibuz adlı üyeden alıntı
ey avcılar ahalisi sahilde takılmaya başalamışsınız sizi görenler var
nezamanlar sahilde takılıyorsunuz, ben birkaç kez sahile gelmiştim ama kimseye rastlamadım
bana bir cevap yazında ben ozaman geleyim artık tanışalım
Olur, ben de katılmak isterim.
-
18 Haziran 2010, 23:49
barisayd adlı üyeden alıntı
Olur, ben de katılmak isterim.
Bende bi gelemedim şu buluşmalara, ne yoğun çalışıyomuşum da haberim yokmuş benim.
-
19 Haziran 2010, 03:36
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
19 Haziran 2010, 05:37
celaltan adlı üyeden alıntı
grenajda bi tane delik var tam ortada büyük,onun tam hizasında bi tane vida 16-17 numara olması lazım,motoru dik tuttur aç orasını akıcak zaten.sonra o yerin çevresinde 3 tane alyan civatası var onlar da 5 numara olması lazım onlarıda açarsan orda da ince bi filtre var bence onuda temizle veya değiştir sonra aynı işlemleri tekrar yap
Eyvallah sağol, aynen öyle yaptık..
-
19 Haziran 2010, 12:58
canercamalan adlı üyeden alıntı
maaşallah fena parlamış tekerin düz bassın
-
19 Haziran 2010, 15:34
Walla gözüm kamaştı maşallah
-
19 Haziran 2010, 16:59
İyi parlamıs motor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Haziran 2010, 21:33
tulgacan adlı üyeden alıntı
Kardeş bu nasıl bir dua yahu ciddi değilsin dimi?
hocam valla çok mahcup oldum iki harf eksik kalınca nasıl olmuş
tabiki değil allah kaza bela vermesin allah korusun tekerleklerin düz bassın
parmaklar sürsmüş çok sory.
-
19 Haziran 2010, 21:56
hyonun en sevdiğim rengi motorun maşallahı var nazar değmesin çok yakışıklı kerata
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
19 Haziran 2010, 22:22
-
19 Haziran 2010, 23:40
ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLUCAK BUGÜN 200 KM DEN FAZLA YOL YAPTIM.GİTTİĞİM YOLLAR VİRAJLIYDI ÇOK 5. VİTESE PEK TAKAMADIM. EVE GELİP BAKTIĞIMDA YAĞ FİLTRESİNİN OLDUĞU TARAFTA,YAĞ RADYATÖRÜNDEN MOTORA GİREN KISIMDAN YAĞ KAÇIRDIĞINI FARKETTİM
CİVATASI FALAN DA GEVŞEMEMİŞ SİZCE NEDEN BÖYLE Bİ ŞEY YAPTI ACABA
BİRAZ YAĞ EKSİLTMİŞ
hafif ıslaklık olur.terleme diyorlar.ama tabi aşırı olmaması lazım.
-
20 Haziran 2010, 01:22
ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLUCAK BUGÜN 200 KM DEN FAZLA YOL YAPTIM.GİTTİĞİM YOLLAR VİRAJLIYDI ÇOK 5. VİTESE PEK TAKAMADIM. EVE GELİP BAKTIĞIMDA YAĞ FİLTRESİNİN OLDUĞU TARAFTA,YAĞ RADYATÖRÜNDEN MOTORA GİREN KISIMDAN YAĞ KAÇIRDIĞINI FARKETTİM
CİVATASI FALAN DA GEVŞEMEMİŞ SİZCE NEDEN BÖYLE Bİ ŞEY YAPTI ACABA
BİRAZ YAĞ EKSİLTMİŞ
nekadar yağ? damlayacak kadarmı? rüzgardan etrafa bulaşmışmı? yani etrafa bulaştıracak kadar varmı? servise bir danışman faydalı olur belki
selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
pardon. yağ eksiltmiş demişsin. demekki epeyce kaçak varmış. servise bir danış bence
. bana sorarsan servis bir yorum yapabilir
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
20 Haziran 2010, 01:54
tt Adnan adlı üyeden alıntı
nekadar yağ? damlayacak kadarmı? rüzgardan etrafa bulaşmışmı? yani etrafa bulaştıracak kadar varmı? servise bir danışman faydalı olur belki
selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
pardon. yağ eksiltmiş demişsin. demekki epeyce kaçak varmış. servise bir danış bence
. bana sorarsan servis bir yorum yapabilir
İÇİNDEKİ YAĞ DA FAZLA OLABİLİR İLK DEFA YAĞINI DEĞİŞTİRDİM 500 KM ÖNCE O ZAMAN FAZLA KOYMUŞ MOTORCU (2 LT ) BEN YARIM KİLO KADAR EKSİLTTİM AMA FAZLA OLABİLİR YİNE DE YARIN AÇIP YAĞI BOŞALTICAM BAKALIM NE KADAR ÇIKICAK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler