Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bunun yağını kendi değişen varsa nasıl buraya yazabilirmi?

Yani alına baktım ama 2-3 yerede kapak gördüm vidalı kapak ve hiçbiride kolayca ulaşılabilecek gibi değildi...

O kapakları sökmek için grenaj filan sökmek gereklimi? Bilen veya yapan bir arkadaş yazarsa çok iyi olur...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HYO GT 250R
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bunun yağını kendi değişen varsa nasıl buraya yazabilirmi?

Yani alına baktım ama 2-3 yerede kapak gördüm vidalı kapak ve hiçbiride kolayca ulaşılabilecek gibi değildi...

O kapakları sökmek için grenaj filan sökmek gereklimi? Bilen veya yapan bir arkadaş yazarsa çok iyi olur...
    grenajda bi tane delik var tam ortada büyük,onun tam hizasında bi tane vida 16-17 numara olması lazım,motoru dik tuttur aç orasını akıcak zaten.sonra o yerin çevresinde 3 tane alyan civatası var onlar da 5 numara olması lazım onlarıda açarsan orda da ince bi filtre var bence onuda temizle veya değiştir sonra aynı işlemleri tekrar yap

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S&T kanuni alacağına 2 nci el hyosung al.
    bu konu hakında okadar yorum yapıldıli zahmet edip okusaydın böyle saçma bi yorum yapmazdın.......

hatta daha kullanmadığın bir motor hakkında nasıl bukadar kolay hükme varırsın o da ayrı bir muamma.......

bilmiyorsan öğren......

hyo ve s%t aynı motosiklettir....kore de üretilen motoru buraya getirip satan firmalar ismini değiştiriyo..şimdi kuralkan getiriyor ondan adı s t ...

yani mal aynı pazarlayan farklı....

açıklayıcı olmuştur sanırsammm
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

barisayd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ertan333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugün yan yattım hmde 5km hızla. sonuç mu motorda çizik dahiyok amabende ayağımın üzerine basamıorum ve sağkolum berbat durumda koruma olmasına rahmen. hastaneye gittim kırık çıkık yok dediler ama sağ kolum dirseğniçok sertvurduğum için .l

ölüyorum ağrıdan:( malum ortapedi doktoru da bulamadım :( aman arkadaşlar dikkatli olalım bunun şakası yok allah korusun
    Motordan düşmek çok kötü bir şey ya. Sağlığını kaybettiğin gibi bir de bir sürü masraf açılıyor insanın başına.

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar bu motorun oturuş pozisyonu bildiğimiz Racingler gibi yorucumu yoksa dahamı rahat bu motorla uzun yol gidilirse çok yorarmı insanı. teşekkürler
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar bu motorun oturuş pozisyonu bildiğimiz Racingler gibi yorucumu yoksa dahamı rahat bu motorla uzun yol gidilirse çok yorarmı insanı. teşekkürler
    Yorucudur. Racing oturuşu var.

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    ey avcılar ahalisi sahilde takılmaya başalamışsınız sizi görenler var nezamanlar sahilde takılıyorsunuz, ben birkaç kez sahile gelmiştim ama kimseye rastlamadım bana bir cevap yazında ben ozaman geleyim artık tanışalım
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ey avcılar ahalisi sahilde takılmaya başalamışsınız sizi görenler var nezamanlar sahilde takılıyorsunuz, ben birkaç kez sahile gelmiştim ama kimseye rastlamadım bana bir cevap yazında ben ozaman geleyim artık tanışalım
    Olur, ben de katılmak isterim.

Motosikleti
    GT250R gitti/2011 600RR
    Alıntı barisayd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olur, ben de katılmak isterim.
    Bende bi gelemedim şu buluşmalara, ne yoğun çalışıyomuşum da haberim yokmuş benim.
    ...eX...

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    takılmaya BAŞLAMIŞMIYIZ hiç bırakmadıkki başlıyalım her akşam ido nun ordayız bazen kafamız esip gazlamaya gidebiliyoruz meselayarın akşam full gazlıcaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------

meguiars full+full grenajların sökülüp motorun yıkanmasından tutun mazotla zincir ve özel jant temizlenmesine+meguiars özel makineli cilalama operasyonundan sonra birkaç kare ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 ----------

۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı celaltan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    grenajda bi tane delik var tam ortada büyük,onun tam hizasında bi tane vida 16-17 numara olması lazım,motoru dik tuttur aç orasını akıcak zaten.sonra o yerin çevresinde 3 tane alyan civatası var onlar da 5 numara olması lazım onlarıda açarsan orda da ince bi filtre var bence onuda temizle veya değiştir sonra aynı işlemleri tekrar yap
    Eyvallah sağol, aynen öyle yaptık..

Motosikleti
    HYO GT 250R
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    takılmaya BAŞLAMIŞMIYIZ hiç bırakmadıkki başlıyalım her akşam ido nun ordayız bazen kafamız esip gazlamaya gidebiliyoruz meselayarın akşam full gazlıcaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------

meguiars full+full grenajların sökülüp motorun yıkanmasından tutun mazotla zincir ve özel jant temizlenmesine+meguiars özel makineli cilalama operasyonundan sonra birkaç kare ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 ----------

maaşallah fena parlamış tekerin düz bassın

Motosikleti
    GT250R gitti/2011 600RR
    Walla gözüm kamaştı maşallah

...eX...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    İyi parlamıs motor
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07 Moto Cage
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş bu nasıl bir dua yahu ciddi değilsin dimi?
    hocam valla çok mahcup oldum iki harf eksik kalınca nasıl olmuş

tabiki değil allah kaza bela vermesin allah korusun tekerleklerin düz bassın

parmaklar sürsmüş çok sory.

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X

hyonun en sevdiğim rengi motorun maşallahı var nazar değmesin çok yakışıklı kerata
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Motosikleti
    HYO GT 250R
    ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLUCAK BUGÜN 200 KM DEN FAZLA YOL YAPTIM.GİTTİĞİM YOLLAR VİRAJLIYDI ÇOK 5. VİTESE PEK TAKAMADIM. EVE GELİP BAKTIĞIMDA YAĞ FİLTRESİNİN OLDUĞU TARAFTA,YAĞ RADYATÖRÜNDEN MOTORA GİREN KISIMDAN YAĞ KAÇIRDIĞINI FARKETTİM CİVATASI FALAN DA GEVŞEMEMİŞ SİZCE NEDEN BÖYLE Bİ ŞEY YAPTI ACABA BİRAZ YAĞ EKSİLTMİŞ

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLUCAK BUGÜN 200 KM DEN FAZLA YOL YAPTIM.GİTTİĞİM YOLLAR VİRAJLIYDI ÇOK 5. VİTESE PEK TAKAMADIM. EVE GELİP BAKTIĞIMDA YAĞ FİLTRESİNİN OLDUĞU TARAFTA,YAĞ RADYATÖRÜNDEN MOTORA GİREN KISIMDAN YAĞ KAÇIRDIĞINI FARKETTİM CİVATASI FALAN DA GEVŞEMEMİŞ SİZCE NEDEN BÖYLE Bİ ŞEY YAPTI ACABA BİRAZ YAĞ EKSİLTMİŞ
    hafif ıslaklık olur.terleme diyorlar.ama tabi aşırı olmaması lazım.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    nekadar yağ? damlayacak kadarmı? rüzgardan etrafa bulaşmışmı? yani etrafa bulaştıracak kadar varmı? servise bir danışman faydalı olur belki
    selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

pardon. yağ eksiltmiş demişsin. demekki epeyce kaçak varmış. servise bir danış bence
    . bana sorarsan servis bir yorum yapabilir
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

Motosikleti
    HYO GT 250R
    Alıntı tt Adnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nekadar yağ? damlayacak kadarmı? rüzgardan etrafa bulaşmışmı? yani etrafa bulaştıracak kadar varmı? servise bir danışman faydalı olur belki
    selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

pardon. yağ eksiltmiş demişsin. demekki epeyce kaçak varmış. servise bir danış bence
    . bana sorarsan servis bir yorum yapabilir
    İÇİNDEKİ YAĞ DA FAZLA OLABİLİR İLK DEFA YAĞINI DEĞİŞTİRDİM 500 KM ÖNCE O ZAMAN FAZLA KOYMUŞ MOTORCU (2 LT ) BEN YARIM KİLO KADAR EKSİLTTİM AMA FAZLA OLABİLİR YİNE DE YARIN AÇIP YAĞI BOŞALTICAM BAKALIM NE KADAR ÇIKICAK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler