tulgacan kardes sen depo üsütndeki markayı sildirdin mi?
tulgacan kardes sen depo üsütndeki markayı sildirdin mi?
Ya erdem, ben para yokken aradım motoru, dedim gelip alıyorum giderken para cebimdeydi, kafaya koyunca para çıkıyor...
Madem para var motor almaman, senin hepimizin bildiği kıl lığından kaynaklanıyor
Kardeş kızma sakın takılıyorum sadece sana, inan bende çok istiyorum artık bi HYO almanı ondan yazıyorum böyle, aslında sahibinden.com da çok var motor.
Parada varsa neden bekliyorsun anlamış değilim.
6000tl ye kadar enjeksiyonlu 2008 ve 5500tl ye kadarda karbüratörlü 2006-2007 kesinlikle alınır.
Renk tercihin.
1) SARI
2) KIRMIZI
3) SİYAH
olsun derim!!!!!!!!!
söylediklerine alınmıyorum endişelenme
sen gittin 4500e 2008 model aldın tabi konuşuyorsun. 2007 modeller 5250 den fazla etmez ideali 5000. 2008 modeller de maksimum 5750 falan eder. ama işte genelde çoğu ya soba borusu gibi egzostlar takmış. ya yana yatırmışlar çatlakları var... o yüzden olmuyor. benim istediğim hiçbir şekilde orjinalliği bozulmamış bir motosiklet.
ben de artık almak istiyorum umarım kafama yatan hayırlı bir tane çıkar.
İnci ayrıntılara takılmam ya, iki traftada S&T Kanuni yazıyordu, malum yazı üstüne vernik kaplamalı, ben tek tek yapışkan harfleri söktüm, uzaktan görünmesede yakından S&T Kanuni yazısı görünüyor, hafifi çizikmiş izmiş cartmı curtmuş kılmış tüymüş takmam.
Çok takan 2 tane KAWASAKI yazısı bulsun yapıştırsın derim, zımparaytla orayı düzlemeye çalışmasınada gerek yok BENCE...
Zaten motor KAWAsakı tipinde.
Ya millette harbiden görmemiş bu motoru birader, markada yokya, kaçlık diyorlar 250 lik diyorum adam dalga geçiyorum diye dövecek nerdeyse beni.
Geçen gençler etrafına toplanmış karanlıkta ışık altında biyer, dedim gençler beğendiyseniz satim size satılık dedim, nekadar abi dediler, 6000e vereyim dedim.
Çocuk cebinden paraları çıkardı kaç liram var diye saymaya başladı.
yazık garibim 15tl vardı cebinde, demekki ucuz gelince bi anlık hevesle çıktı o para cepten.
Bugün akşam park ediyorum motoru siteye, güvenlik arkadaş sordu bu kaça dedim 5000tl, dedi ne diyon ya, oda dalga geçiyorum zannetti.
Bundan sonra sorana motor 600 lük marka KAWASAKI demeyi düşünüyorum, fiyatta 12bin tl uyar herhalde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------
Kardeş sen bişilri yanlış biliyorsun, ben motoru 4500e değil 4800e aldım, 4800ede motoru şöyle aldım. Motoru aslında 5200e satıyordu.
Kardeşim adamın umrunda değilki zengin kesimdendi maddi durum iyi ki KAWAZAKI ZX-R6 mıdır neir onun için anlaşmış 15bin tl yemi ne. Ki motoru satmadan parası hazırdı adamın, öbürünüde tutmamak için fiyatı düştü.
Yani bu adam 5000e satsa nolur 4000e satsa nolur, hep bağışlasa nolur. yoksa benim motor tamam model 2008 ama;
2008 kasımda trafiğe çıkışlı yani 2009 modeli, e o değilde başkası olsa 1.5 yıllık makinayı 4800e satarmı.
Tabikide satmaz, o yüzden en ucuzu daha ucuzu en temizi daha temizi diye bakmaktan artık kaçın.
SANA ŞUNU SON SÖYLEYEYİM, ÖYLE MOTOR ARAYIP DURACAKSAN MOTOR ALAMAZSIN. GİT SIFIR AL BU HASRETE SON VER OZANAN.
STOP.
Kardeş çoğu zaman başkalarının gördüğü güzellik senin gördüğün güzellikten daha iyidir unutma! Saçımı sağa taradığımda kendimi iyi hissederken sola taradığımda beğenmeme me rağmen daha olumlu yorumlar alıyorum mesela!
Buda bunun gibi, KIRMIZI alıcıdır, KIRMIZI bulduysan al ve bin olay bitmiştir.
erdem hocam yanlıs anlama ama takılma babında sana bunu onerırım hem kırmızı hemde dıkkat cekıcı cıngen ısı
arkadaşlar benim hyo turuncu kimse listesine eklemior ama bence hoş duruor tabi zevk meselesi bu arada bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum : bu gece xenonları takmak için aynaları, kadran etrafındaki plastigi farın altındaki parçayı söktüm fakat sağ ve sol granajda bulunan yıldız uclu vidaları sökemdim birazda yedim uçlarını :( sonra farkettim ki o vidaların arkasına somun atmışlar acaba vidalar ordan mı gevşetiliyor ???? çünkü orası dar zannetmiorum oraya bi anahtar girsin.. bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Arkadaşlar GT 250 R için daha ilk yağ değişecekte, hangi yağı kullanıyorduk bunda?
Şimdi buldum, 10-50 tam sentetik diyorlar. Herhalde doğru..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 ----------
Peki arkadaşlar yağı kaç binde değişmek gerekir? Zkutır gibi 1000km mi yoksa daha fazlamı?
arkadaşım benim motoru geçen aydan satmaya karar vermiştim hala internettde duruyo vazgeçtim şimdi bakıma aldım zincir dişli seti orj. değişiyo filtreler ve yağ değişiyo bujiler değişiyo vs.. 5 güne kadar parçalar gelicek hepsi orj. istersen bi resimlere bak sahibinden.com da izmir çiğli diye ararsan bulursun ok
Merhaba arkadaslar yazılarınızı cok uzun zamandan beri takip etmekteyim sonunda üye olmak bugüne nasipmiş Bende en kısa zamanda inşallah elimde bulunan Honda CGL125 i satıp Hyosung GT250R almak istiyorum GT250R nin cok iyi olduguna zaten kimsenin şüphesi yok . Adım Gökhan aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum herkese merhaba
arkadaşlar bugün yan yattım hmde 5km hızla. sonuç mu motorda çizik dahiyok amabende ayağımın üzerine basamıorum ve sağkolum berbat durumda koruma olmasına rahmen. hastaneye gittim kırık çıkık yok dediler ama sağ kolum dirseğniçok sertvurduğum için .l
ölüyorum ağrıdan:( malum ortapedi doktoru da bulamadım :( aman arkadaşlar dikkatli olalım bunun şakası yok allah korusun
Bu arada motor yattığında yere benzin akmış neden akarki depoda çatlakmı war?
[B]34 TG 2311[/B]
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)