Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı ajwer06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben 250r almayı düşünüyorum fakat 2010 kasalardan almak istiyorum acaba st kanuni bu yeni kasaların üretimine ne zaman geçicek bi bilgisi olan var mı??
    Yeni kasamı üretilecek???
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ajwer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    yurt dışında piyasaya sürülen 2010 modellerinden bahsediyorum.

Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı challenger25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewet çok ısınıyor.adamın dizlerine kadar gelio bazen ısı çok sıcaklarda.bu ısınma genel özelliğimi acaba hyo ların???
    Geçen hafta bende sıkışık trafikte epeyce gittim. Düşük hızlarda vitesi biraz yüksek tutmayı gayret ediyorum . Devir yükselmesin diye. Sıcaklık dizlerde fark ediliyor. Hava sıcak + motor sıcak + hız düşük olunca maalesef. Bu arada asfalt sıcaklığınıda unutmamamak lazım arkadaşlar.
    Selamlar
    Tekeriniz düz bassın dostlar.......

Motosikleti
    HYO GT 250R
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SORUN BAŞKA Bİ YERDEN GALİBA GÜVENDİĞİM Bİ MOTORCUYA GİTTİM SORDUM EGZOS PATLATIYORDU ÜZERİNDE TİGER EGZOS VAR AMA BİRAZ FAZLA EGZOS PATLATIYOR
    egsoz patlaması yanmadan atılan benzinin sıcak egsoz borusunun içinde kendiliginden patlaması ile oluyor.bujilerini ne zaman degiştirdin?tiger egsozdan olacagını sanmam bende onu kullanıyorum.
    aynı anda yazmışız 2 litre yag olurmu celal ne yaptınız uleyyyyyyynnnnnnnn.yag filtresini degiştirince 1500 gr konuluyor.çok fazla koymuşsunuz bütün contalari patlatacaksın.yan taraftaki gözlem camından bak.motoru tam dik tut.iki çizginin tam ortasında olması lazım yagın.bence hemen yagı şırıngayla falan çek.2 litre yag makinayı bogar.[/QUOTE]

[SIZE="5"]Allah razı olsun senden ya bnm bildiğim de 1450 gr gibi bi şey motorcu deyip güveniyoruz ne işler açıcaz başımıza ya.gelelim asıl soruna motorun pistonlardan biri çalışmıyor yüksek devirde devreye giriyor, rolantide öndeki silindir ısınmıyor nedeni ne olabilir bujimi acababu arada motoru ikinci el aldım bujilere daha bakamadım

Motosikleti
    S&T GT250R
    yurt dışında piyasaya sürülen 2010 modellerinden bahsediyorum.
    Onları ben bilmiyorum. Sordunmu? Satılacakmı türkiyede. Şu an satışta olan kasa bile 10 numara aslında. Ne ararsan var dostum.
    Selamlar

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı celaltan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egsoz patlaması yanmadan atılan benzinin sıcak egsoz borusunun içinde kendiliginden patlaması ile oluyor.bujilerini ne zaman degiştirdin?tiger egsozdan olacagını sanmam bende onu kullanıyorum.
    aynı anda yazmışız 2 litre yag olurmu celal ne yaptınız uleyyyyyyynnnnnnnn.yag filtresini degiştirince 1500 gr konuluyor.çok fazla koymuşsunuz bütün contalari patlatacaksın.yan taraftaki gözlem camından bak.motoru tam dik tut.iki çizginin tam ortasında olması lazım yagın.bence hemen yagı şırıngayla falan çek.2 litre yag makinayı bogar.
    [SIZE="5"]Allah razı olsun senden ya bnm bildiğim de 1450 gr gibi bi şey motorcu deyip güveniyoruz ne işler açıcaz başımıza ya.gelelim asıl soruna motorun pistonlardan biri çalışmıyor yüksek devirde devreye giriyor, rolantide öndeki silindir ısınmıyor nedeni ne olabilir bujimi acababu arada motoru ikinci el aldım bujilere daha bakamadım[/QUOTE]

öndeki silindir çalışmıyorsa bu silindire gelen yakıt yanmadan egsoza gidiyor ve sıcak egsozun içinde patlama şeklinde yanıyor işte.bu silindirin ateşleme bobini arızalanmış olabilir .belkide kablo soketi gevşemiştir önce buna bakın.bobinlerin yerini degiştirip bakabilirsen anlarsın.bobinde bişey yoksa buji piposunu biraz sıkın,sarsıntılardan belki kablo temassızlık yapmış olabilir.en basitinden belki ön silindirdeki buji arızalıdır.en son ihtimal statörde yada kablolarında bir arıza olabilir.yakınlarda gidebilecegin yetkili servis yokmu?mahalle motorcularına kurcalatma sakın onların becerebilecegi iş degil bunlar, ama o yagı mutlaka normale çevir.yag filtresini degiştirmezsen 1450 gr degiştirdiysen 1500 gr yag konulacak kışın 10w40 yazında 10w50 ve mutlaka motosiklet yagı tam sentetik .madeni yag koyma sakın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------

öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben 250r almayı düşünüyorum fakat 2010 kasalardan almak istiyorum acaba st kanuni bu yeni kasaların üretimine ne zaman geçicek bi bilgisi olan var mı??
    sevgili kardeşim bu motoru kanuni yapmiyor sadece dagıtımını ve basit montajını yapıyor.2010 modeller daha ithal edilmedi .ellerindekiler bitene kadarda getirmezler sanırım.şu anda 2010 model diye satılanlarda aslında 2009 modeldir ,2010 trafige çıkışlı olurlar..2010 modelinde kuyruk tasarımından başka bir farkı yok zaten.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    HYO GT 250R
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [SIZE="5"]Allah razı olsun senden ya bnm bildiğim de 1450 gr gibi bi şey motorcu deyip güveniyoruz ne işler açıcaz başımıza ya.gelelim asıl soruna motorun pistonlardan biri çalışmıyor yüksek devirde devreye giriyor, rolantide öndeki silindir ısınmıyor nedeni ne olabilir bujimi acababu arada motoru ikinci el aldım bujilere daha bakamadım
    öndeki silindir çalışmıyorsa bu silindire gelen yakıt yanmadan egsoza gidiyor ve sıcak egsozun içinde patlama şeklinde yanıyor işte.bu silindirin ateşleme bobini arızalanmış olabilir .belkide kablo soketi gevşemiştir önce buna bakın.bobinlerin yerini degiştirip bakabilirsen anlarsın.bobinde bişey yoksa buji piposunu biraz sıkın,sarsıntılardan belki kablo temassızlık yapmış olabilir.en basitinden belki ön silindirdeki buji arızalıdır.en son ihtimal statörde yada kablolarında bir arıza olabilir.yakınlarda gidebilecegin yetkili servis yokmu?mahalle motorcularına kurcalatma sakın onların becerebilecegi iş degil bunlar, ama o yagı mutlaka normale çevir.yag filtresini degiştirmezsen 1450 gr degiştirdiysen 1500 gr yag konulacak kışın 10w40 yazında 10w50 ve mutlaka motosiklet yagı tam sentetik .madeni yag koyma sakın.[COLOR="Silver"]

yağı normale çevirdimservis yok burda ama 4 silindir makinelerin ustası bi motorcu var ona götürücem

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    araburun yolunda çektik.. mete han çekti ve çok güzel yakaladı..

Uploaded with ImageShack.us

buda bir karemiz daha...

Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster

buda bir karemiz daha...

iyi gezmeler arkadaşlar...............

arkadaslar baya gezdım forumu ama bu hyolar en fazla ne kadar sürat yapıyor.nerdeyse cogu kişi bunu merak edıyo..biri Bilgilendirrse Güzel olcak

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    kimse sormamış ben soriyim bu EFI olan tipler gelmiyor mu,kuyruk tasarımı çok güzel olmuş onların..
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse sormamış ben soriyim bu EFI olan tipler gelmiyor mu,kuyruk tasarımı çok güzel olmuş onların..

bnde sormustum onu. st kanuninin elindekiler bitince gelicekmiş sanırım. gerçektende bnmde çok hosuma gtti. sele tasarımı da güsel.

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı ramazankonur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar baya gezdım forumu ama bu hyolar en fazla ne kadar sürat yapıyor.nerdeyse cogu kişi bunu merak edıyo..biri Bilgilendirrse Güzel olcak
    Youtubede videolara bakarsan 173 e kadar basanları görürsün.
    HONDA

Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı ramazankonur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru üzmeden yormadan 150 km/h sana yetermi?
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    arkadaslar acaba st kanuni yazısını kazıyıp üstüne hyosung yazısı yapıstrsam belli olr mu yada bi problem olr mu?

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Youtubede videolara bakarsan 173 e kadar basanları görürsün.
    ben söylesem inanmazsınız o yüzden alın binin ve yaşayın..140 la rahat yolculuk edersiniz..limitleri zorlamak sizin elinizde ve cebinizde...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster

buda bir karemiz daha...

Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    GT 250RR
    arkadaslar acaba st kanuni yazısını kazıyıp üstüne hyosung yazısı yapıstrsam belli olr mu yada bi problem olr mu?
    vernigin altında oldugu için boyayı zedelemeden çıkartamassın.sadece depoyu boyamak içn 100 tl istiyorlar.söktügün yazının etrafını biraz zımparalarsan belki üstüne biraz daha geniş hyosung yazısı yaptırılabilr.zemini deponun renginde yaptırırsın.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Bende vardı bi tane GT250R ım Çok hevesli almıştım ama sonra aksilikler hep beni buldu daha dogru düzgün kullanamadın motorumu satmak zorunda kaldım. GT250R almak niyetinde olan arkadaslar icin söylüyorum bilgileri olsun alacagınız motor 2tl lik krank milinin ustünde olursunuz ona göre size ne kadar güvenilir gelir orasını bilmem. Dış görünüs olarak süper bi motordur egzos takılması sartır sesi tatmin etmez motorunuzu yormadan kullanın kendinizi bi anda yol kenarında kalmıs bulabilirsiniz.

erdemgc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 R
    Alıntı furkalenko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende vardı bi tane GT250R ım Çok hevesli almıştım ama sonra aksilikler hep beni buldu daha dogru düzgün kullanamadın motorumu satmak zorunda kaldım. GT250R almak niyetinde olan arkadaslar icin söylüyorum bilgileri olsun alacagınız motor 2tl lik krank milinin ustünde olursunuz ona göre size ne kadar güvenilir gelir orasını bilmem. Dış görünüs olarak süper bi motordur egzos takılması sartır sesi tatmin etmez motorunuzu yormadan kullanın kendinizi bi anda yol kenarında kalmıs bulabilirsiniz.
    aksilikler seni bulmuş bence diye düşünüyorum. bu kadar kullanan insan var. memnun da çok insan var. motorun sınırlarını bilerek kullandığın takdirde birşey olacağını pek sanmıyorum ben.

Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı erdemgc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aksilikler seni bulmuş bence diye düşünüyorum. bu kadar kullanan insan var. memnun da çok insan var. motorun sınırlarını bilerek kullandığın takdirde birşey olacağını pek sanmıyorum ben.
    Makinenin cüssesine aldanıp 600 lük makine gibi gaza asılırsanız sonu budur. Bu 250 li lik bir makine. Kullandığın aracı tanımak önemli bence. Haydi hayırlısı. Selamlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)

Bu Konudaki Etiketler