slm arkadaşlar bende hyosung 125 RT var hyosung 250r almak istiyorum ama kilosu beni düşündürüyor.birde şehir içinde kullanımı nasıl aydınlatırsanız sevinirim..kazasız sürüşler
slm arkadaşlar bende hyosung 125 RT var hyosung 250r almak istiyorum ama kilosu beni düşündürüyor.birde şehir içinde kullanımı nasıl aydınlatırsanız sevinirim..kazasız sürüşler
slm arkadaslar.www.hyosungsource.com sitesini blirsiniz,pazartesi sabahı sipariş vermiştim.cuma ögle üzeri postacı kapıma kadar da getirdi.parça bulamayan arkadaşlar varsa paylaşayım dedim.siparişimin kargo dahil tutarı 329 tl idi.gümrük vergisi falan hiçbişey istemedi postacı bir kagıda imza attım okadar.satıcıya bedelini 150 euronun altında gösterirmisin diye mesaj attım.merak etme sorun çıkmayacak diye geri döndüler.70 tl gibi bir kargo ücreti ödedim fakat aynı parçaları kuralkandan almış olsaydım400 tl nin üzerinde fiyat çıkıyordu kargoda hariç(yani 470 tl tutuyordu).zaten arka fren diski ellerinde yoktu.fiyatlar tl olarak veriliyor.tavsiye ederim..
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
slm arkadaşım bende o siteden sadece arka disk almayı düşünüyordum verdiğin bilgi için çok sağol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 ----------
VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK SAĞOL
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:07 ----------
www.hyosungsource.com sitesi paypal diye bir siteye yönlendirdi kart doğrulaması istiyor alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Büyük geçmiş olsun. Gözleri dört açmak lazım gerçekten istanbul' da. Dengesiz araba kullanan o kadar çok ki.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------
Teşekkürler. Müsait zamanda görüşürüm tabiki. Hoşçakal.
Haydi sanada geçmiş olsun. Gözün aydın.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
arkadaşım paypal kredi kartı ile alışveriş yapılmasını sağlayan bir sitedir. öncelikle oraya üye olman lazım. üye olduğun zaman kredi kartından. 1-2 dolar gibi bi doğrulama ücreti çeker ve daha sonra o parayı da geri yatırır. eğer yurt dışı internet alışverişi yapacaksan öncelikle üye olmalısın...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
selam celal eger üye oldugun kredi kartının internet şubesini kullanıyorsan ilk extreyi beklemezsin.arka disk zaten kuralkan da yokmuş yapım aşamasında yanında ben hava filtresi yag filtresi 3 takım fren balatası falan aldım.bütün parçalar orjinal hyosung malı.3 takım balata 35 tl gibi burada 90 tl 4-5 parça sipariş verirsen kargo fiyatı okadar fazla görünmüyor insanın gözüne.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Arkadaşlar takip edenlerden hatırlayanlar olacaktır, benim devir saatim çalışmıyor, kontağı açınca 1e geliyor ve takılıyor, yani rolantide 1 de filan değil, kontağı açıncada 1 de çalıştırıncada 1 de giderkende 1 de, sadece stop edince sıfıra geliyor, Ümraniyede bunu yaptırabileceğim yetkili servis varmı, motor 1.5 yıllık belki garantiden değişirler, faturası yok ama 3. sahibiyim yardımcı oluyorlarmı ilk sahibi olmayana?
Mrb Arkadalar ben aranıza yeni katıldım. hyosung kullanan ve bu motor hakkında bilgi sahibi arkadaşlara bir sorum olacak hyosung motor alacam ama araştırmalarım sonucunda hyosung motorsiklet fabrikasının kapandığını duydum bu sizce mümkün mü bunun aslı varmı var ise hyosungu almicem kapanmadıysa hyosung kesin alacam tereddütteyim yarımdı olursanız gerçeken sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.
yok kardeşim öyle bişey kim uyduruyor bunları.bu motor S&Tmotors tarafından yapılıyor.kore malıdır kendileri.avrupada HYOSUNG ,amerikada UM (UNİTED MOTORS) güney amerika dolaylarında KASİNSKİ diye satılıyor.bizdeki muhabbet ise buradaki temsilcisi degişti.şimdi kanuni getiriyor fakat ilk temsilci olan global motor ile s&t motors un mahkemesi devam ediyor.2008 den sonra TÜRKİYE ye HYOSUNG ismiyle motor sokulmadı.benim motor 2008 model HYOSUNG fakat bütün yazılar taşlanıp S&T yazılmıştı.2008 ve üzeri modeller enjeksiyonlu 2008 altındakiler karburatorlü dür.bu yüzden çekinmene gerek yok saygılar bizden kardeşim.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Çok teşekkür ederim 2 gün önce internetten bulduğum firmayi aramıştım hyosung 250R modelinin sıfır fiyatını sordum. Aldığım cevap: 'fabrikası kapandı. sıfır yok 2. el var.' bende dedim fabrikası kapanmış motoru bedava versen almam dedim sonra sizlere sorayım dedim bilgilerin için teşekkür ediyorum. iyi geceler. Saygılarımla.
Kapanma düşüncesinin cevabı şu, ' benim elimde 0 bitti, boşuna arama gel ben sana 2. el satayım' Yersen.
Umarım en kısa sürede istediğin alete kavuşursun.
Arkadaşlar gün Tekirdağ tarafalarındaydım, 2008 Kırmızı-Siyah Hyo vardı yolda, Erkek ve artçı bayan la. Plakada yanılmıyorsam RA idi. Aramızdan mı arkadaşlar.
slm arkadaslar ben motorun yağını bugun degıstırcem ama hangı marka kac lıtre koyuldugunu bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
kardeşim 10-40 sentetik motor yağı koydur.. sentetik ve motosiklet yağı olsun.. ustana söyle sana ucuza castrol alabilir belki.. sağolsun benim ustam çok yardımcı olmuştu o konuda. normalde 35-40 tl tutan yağı onlar açık aldıkları için (açık derken çok miktarlı büyük bidonlarla yani) 20 liraya alıp gelmişti bana.. bildiğim kadarıyla 1,75 litre falan yağ haznesi alıyo eğer filtre de değişecekse 0,1 daha alıyo. yani 2 litre alman gerekir eğer kendin alacaksan...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Hyosunglarda yağ deneyimim oldukca fazla olduğundan motora uygun yağı önerebiirim
Kesinlikle Yazın Yanı bu zamandan eylül-ekime kadar; CASTROL 10-50 tavsiye ederim
Kış havalarında ise Shell 10/40 Tavsiye ederim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çakalaz kaç litre yağ koymalıyız......... ben geçen değişimimde 1500 koydum....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------
15/50 koydum shel in motosikletler için ürettiği yağ... daha önceki yağda motor ısınınca vitesler sertti...şimdi bu sorun yok... kışın 10/40 koymalıyız...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
internet şubesini kullanıyorum ama hesaba geç yansıyor istenilen kod.ben sadece disk aldım 50 tl kargo yazdı çok ama ne yapalım gerekiyor orjinal olduğu sürecede önemli değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------
ben diğer motorumda (windy s) içinden çıkan yağı bi pet şişe ile ölçmüştüm servis ne kadar koymuşsa o kadar doldurdum şimdi yine aynı yapmayı düşünüyorum
Sana güzel bir bilgi vereyim kendimden, 13000km 100kg ve 15000km 140kg lık otomatık vites scooter kullandım, vitesli tecrübem hiç yoktu 170kg luk gt250 aldım ve ne oluyoruz dedim sıfırdan motor kullanamak gibi, sakat biraz alışana kadar.
Burdan ne anlıyoruz vitesli kulanmadıysan daha önce vitessiz tecruben olsada vitesli bir motor kulanmana hiç faydası yok hatta zararı var arka firen le debraj karışıyor.
Ayrıca hiç 2 teker direksiyon tecrüben olmaması da seni 170kg oldugu için feci şekilde zorlar çünki 140kg lık scooter kullanmıs bile olsan 170kg olunca bunuda hissediyorsun.
Kaldıkı sende ne scooter tecrubesi ne vites tecrubesi var o yüzden senin işin çok zor o yüzden millet diyordur vitesli 150cc falan al diye önce.
Bu motor ilk motor olrak alınabilir fakat alıcaksan epeyce trafikten uzak dur. Mesela örnekliyim virajda vites kücültürsen devirde biraz yüsekse arka teker kitler derlerdi bunun bilinciyle kulandım ama ben virajda vites yukseltirken bile bazen çok az kitliyor bunu viraj da öğrenmek mesela hiç hoş değil :D
Şu an bu konu içerisinde 194 kullanıcı var. (0 üye ve 194 misafir)