Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mayıs 2010, 12:06
bygrm adlı üyeden alıntı
motor olsada yakalamak zor... :D ama el kol yap yola atla
belli et kendini ben dururum.. ;) bu arada beni studyo erce nin orada gün boyu bulabilirsin motorum dükkanın önünde çekili orada çalışıyorum... köprüden avcılara indiğinde stadın önünden cihangire doğru yol devam ediyor karakol tarafına sapmıyorsun dümdüz ilerle yolun sonunda görürsün uğrarsann
Gelirim ziyaretine kardeş hem tanışmış oluruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 ----------
tt Adnan adlı üyeden alıntı
Selamlar
Benim ön jant da zamanında çukurdan sebep eğilmiş, sonra düzeltilmiş ama son olarak elden geçirilmesi gerek. Senin jantı düzelttimi usta, ardından balans yapıyormu?
Selamlar
Dün akşam aldım motoru cant gayet iyi olmuş 110 falan yaptım ama balans falan hissetmedim numarasını yazıyorum istersen bir görüş ( alper usta 0 212 593 23 86 )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 ----------
tulgacan adlı üyeden alıntı
BUGÜN KAZA YAPIYORDUM.
Zeytinburnu Sahil yolundan akşam saat 18:00 - 18:30 gibi Sirkeci yönüne giderken sanırım Kumkapıyı geçtikten sonra bilmem kaçıncı ışıkta son anda ani duruş yapan kapalı kasalı ısuzu tipi kamyonete arkadan çok pis geçiriyordum. Hızım 80-90 gibiydi, debriyaj + el freni sıktım ama o anlık ani düşünce ile ayak frenine basamayı akıl edemeyince, yavaşlatsam bile tam sıktığımda kayma ihtimali olduğu için vurmaya ramak kala sola kırdım ve onun solunda bekleyen ticari taksi ile arasından kıl payı ve mecburen duramadan kırmızıda geçip, soldan yola katılan arabalardan kurtulup sağa zor çektim. Allah korudu, ama sola kırmasam arkadan bindirmiştim o kesin, çok ani bi karardı sola kırmak. Kırmızıda geçtik fakat Allah'tanki araçlar o an durduğu ve soldan katılanlar daha yeni yeni yola girmeye başladığı için birisine çarpmadım.
Stop ettik tabi vitese atmadı motor, denedim 2 dakka denedim atmadı vitese, sonra aklıma motorcumun yada tam hatırlamıyorum belkide bana satan arkadaşın motor vitese atmazsa tekeri bir tur atacak şekilde motoru ilerlet dediği aklıma geldi. AYNEN yaptım vitese attı çalıştırdım ve devam.
Sanırım vitesliye geçişin acemilikleri bunlar.
Birde tabi kırmızıyı, güneşin etkisinden farkedemedim sanırım, yoksa o konuda çok dikkatliyimdir...
Geçmiş olsun kardeş baya seri refleks yapmışsın
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Reklamlar
-
28 Mayıs 2010, 12:06
-
28 Mayıs 2010, 13:05
lastik fiyatları ve jant düzeltme fiyatı hakkında bilgisi olan yokmudur,,,
-
28 Mayıs 2010, 13:24
civic adlı üyeden alıntı
lastik fiyatları ve jant düzeltme fiyatı hakkında bilgisi olan yokmudur,,,
kadıköyde bir usta tanıyorum ama ne adını nede yerinin tarifini tam yapabilirim.... ama gitsem bulurum.. akşam sedat 57 den tarif alıp buraya yazmaya çalışırım....... onun motorunun jantını düzeltmeye birlikte gitmiştik...
fan olayı gerçekten kafama iyice yattı.. uygun fan arayışı içindeyim şimdi,lik.ç.ç..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Mayıs 2010, 13:29
jantta değilde lastikten gözüküyor :( motorcuya gittim lastikten dedi. lastiği büyüten arkadaşlar zincir plastiğine işlem yapıyolarmı bu bile cok yakın gözüküyor.
-
28 Mayıs 2010, 14:02
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
kadıköyde bir usta tanıyorum ama ne adını nede yerinin tarifini tam yapabilirim.... ama gitsem bulurum.. akşam sedat 57 den tarif alıp buraya yazmaya çalışırım....... onun motorunun jantını düzeltmeye birlikte gitmiştik...
fan olayı gerçekten kafama iyice yattı.. uygun fan arayışı içindeyim şimdi,lik.ç.ç..
fan olayını bi çözümleseniz güzel olacak gerçekten ....
-
28 Mayıs 2010, 15:01
Abi belki komik gelecek ama büyük bilgisayar fanları var onlarda olur sanırım
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
28 Mayıs 2010, 15:11
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...el-parca/detay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 ----------
Bu fan ölçüleri nelerdir acaba bu tarz bişeyi modifiye edebilirmiyiz sizce.
-
28 Mayıs 2010, 16:59
Dostlar zincir ayarı yaparken ; maşa sonlarındaki vida somun olayını bilen var mı ? Yani somunu sıktığımızda zinciri daha mı gerginleştiriyo yoksa tam tersi mi ?
-
28 Mayıs 2010, 18:21
quke adlı üyeden alıntı
Selam dostum bende almadan önce senin gibi düşünüyordum ve hiç motor kullanmamıştım ve ben motoru 0 aldım alırken bile arkim getirdi semte motoru düşün yani tam 2 ay oldu alalı motoru gayette memnunum bu biraz yetenek işi gibi görüyorum öle bian oluyorki çok farklı tepki weriyorsun tabi dewamlı ilk zamanlar test sürüşleri çok faydalı oluyor bnmde yapıp senin gibi cbr bsklt gibi kalıyor
Teşşekürler o zaman motoru almadan bi kiralayım önce
-
28 Mayıs 2010, 18:58
Arkadaslar hyo mu alalalı 3 ay oldu ama aranıza yeni katıldım tanısmak isterim hyo cularla
-
28 Mayıs 2010, 19:40
jedRR adlı üyeden alıntı
Arkadaslar hyo mu alalalı 3 ay oldu ama aranıza yeni katıldım tanısmak isterim hyo cularla
hoşgeldin kardeşim..
Tanısırız inş yüzyüzede..
Yakın bi zamanda bulusma yapmak şart oldu artık..!!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
28 Mayıs 2010, 19:47
jedRR adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldin, Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin dostum...
-
28 Mayıs 2010, 20:14
Neden böyle düşünüyorsun? motor kendi kendini soğutmuyor mu?
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yağ radyatörüne fan takmayı düşünüyorum.... bu düşünceme iten konu ise sıkışık trafikte motorun daha fazla soğmasını düşündüğümden... önce uygun çıkma bir fan bulmam lazım....daha sonra montaj asaması var.. yaptığımda resim paylaşacağım ama uygun fan bulmnam lazım...
-
28 Mayıs 2010, 20:19
Saolun arkdaslar bi buluşma ayarlarsak çok güzel olur
-
28 Mayıs 2010, 22:29
jedRR adlı üyeden alıntı
Hoş geldin dostum...
-
28 Mayıs 2010, 23:06
Shorin adlı üyeden alıntı
Neden böyle düşünüyorsun? motor kendi kendini soğutmuyor mu?
bence fan takılaram motorun daha fazla soğuması ve sıkışık trafikte daha rahat vites geçişi sağlanacaktır............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Mayıs 2010, 23:39
Çok sağolun arkadaşlar, Allah korudu evet, ben debriyajsız fren yaptığımı hiç hatırlamıyorum bunu aldım alalı, motor neden stop etti bilmiyorum, öndeki kamyonetin durduğunu fark edemememin nedeni stoplarının hiç yanmaması idi, ve yola yabancı olmam vede kırmızı ve yeşil ışığını güneşin vurması ile parlamasından dolayı ışığıda fark edememem frene geç basmama neden oldu, ışığı görmesem bile aracın durduğunu stop çalışsa görsem eminim daha erken frenlerdim.
Durduğunu farkedince zaten debriyaj + el freni yaptım, frenim çok yumuşak ama aslında tam dipleyince durduruyor, bende o hızla tam diplemk istemedim, durmayıncada sola kırıp 2 aracın arasından geçtim, ışıkları geçip 6-7 metre sonra anca durum işte düşünün, o ani frenlemede zaten motor nasıl olduysa stop etmiş, boşa alıp çalıştıramamamın nedenide sanırım ani frenle stop eden motor, 2 dakkadan fazla denedim boşa almayınca, bana söylenen tekeri bir tur döndür lafı aklıma geldide onu yapınca boşa aldı çalıştırdım devam ettim.
Dikkat etmek lazım arkadaşlar gerçekten, zaten bu motora şuanda tedirgin biniyorum, scooterdaki profesyonelliğim tabikide yok, o yüzden otoban haricinde trafikte giderken daha dikkatli gitmek kesinlikle şart, gerekirse en sağdan.
Şunu aklınıza yazın bilen zaten bilirde bilmeyen için akılda olması iyi olur;
""""""Motor stop ettiğinde boşa almıyorsa teker 1 tur dönecek şekilde ayağınızla itin motoru ondan sonra boşa alacaktır"""""""". Bu bana daha önceden motoru alırken söylenmeseydi belki orda daha çok kalırdım..
-
29 Mayıs 2010, 00:40
ALLAH kaza bela vermesin geçmiş olsun kardeş
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
29 Mayıs 2010, 13:54
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler