farklı olmak guzel olsa gerek bende fosvorlu bı renk yaptırmak ısterım ama sonuc nolur allah kerım hayırlısı ıle bı alsaydık su motoru
farklı olmak guzel olsa gerek bende fosvorlu bı renk yaptırmak ısterım ama sonuc nolur allah kerım hayırlısı ıle bı alsaydık su motoru
Rizedeki tek hyosungmu ? Lacivertte yakışmıs.. Güzel olmus :D benim alcaım dışında 2. türkiyenin en güzel gt 250 r si olcak:D Beyaz yalan kötü bisey değildir :D sayfa bitcek yha 53 :( 106 olsun bari 2 katı onla idare edelim :D
Bencede bi alalım fosforlu yapcam bende :D
motorun görünüşü yetiyor ya.. 2. motor olarak düşünüyorum ama hondadan sonra onun kalitesi nasıl gelir bilmiyorm.. bakalım.. bi ozamanlar gelsinde..
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
şimdilik renk farkı sizi mutlu eder. eminimki yakında gelişmeler s&t kullanıcılarını daha cok mutlu edecek. sağlık sebeıyle deatylı yazamıyorum ama sanırım yarın cok detaylı bılgılerı tum hyo baslaıklarında gorunce kullanıcılar daha mutlu olacak.. tabı onyargısız ve peşin hukumlu olmayanlar daha mutlu olacak kannatındeyım.
[B][COLOR="Red"]BiR MotoSikletiM BiLe YoK... [/COLOR][/B]:pr: İkinci emre kadar yasaklandı. [B][COLOR="Black"]İkinci emirde hiç gelmeyecek[/COLOR][/B]:salut:[B][U][COLOR="Blue"]Ama benim cok motosikletim var[/COLOR][/U][/B] :queen::cat::rendeer::cherry:SaDeCe MotoSikleT KullanmaK yassahhhhh....:farao:ww.arkasmotor.com
benim hyo m yok ama olsaydı ve bi renk tercih etcek olsaydım fosforlu tutuncu yada full mat siyah olurdu, duzgun kaliteyi bozmiyacak bir iki sticker ve/veya vinyl de uygulayabilirdim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
bir_garip_yolcu arkadasım sana katılmamak mumkun deıl ama nasıl olcak bu ıs bunu bılemıorum dusunmekte ıstemıorum...cunku ıcım sıkılıo ben alıcm motorumu keyıfıyle bınıcm napalım baska caremız yok....bısıler yapmaya calıstık ama nafile...
pff benim almayı düşündüğüm motor 250 milyon daha artmıs ya :( biz 250 indirir diyoduk noldu:D Sans iste.. ama insallah pazarlık yapar azcık .. Üzüldüm şimdi ya :U ama 6000 verende 250 yide verir :D
Dostum Fuardan sonrayı bekleyin Kawasakinin 2. eLi piyasaya girince Hyolar baya düşcekler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ne için yardımcı olcaksınız anlamadım :D ben 2.el alcaktım ilanda adam 250 milyon daha arttırmıs . Daha kıyafetim bile yok :D enjeksiyon ne işe yarıyacak peki ? bide fuarda bu motorlar kaç para olurki ? Bu arada fuar ne zaman?
TEŞEKKÜRLER
ımm :D ben gene benim 2. eli alırım :D siyah çok hosuma gitti ya :D bende hyocu olma yolundayım .. Büyük bi adım attım zaten .. Bizimkileri ikna ettim :D hani dedim fuarda 8000 7.500 falan olur dedim hani belki :D sevinmiştim .
fuarı bekleyemiyorum ben ya :D çok sabırsızım :D hatta yarın gidip bakmayı düşünüyorum :D
akıf bende senın gıbıyım en fazla ıkı ayım kaldı vallaha daha fazla dayanamıcm bu para bırıktırme olayına bakalım sonum nasıl olcak hayırlısı olsun....allah herkese ıstedıgı motoru kısmet eder ınsallah
vallaha ne dıımkı tek umudumuz tek tutundugumuz dal burası anca bole dayanma gucu bulabılıorum...
bende yaa.. allah herkeze istediği gibi versin. ama herkez motorcu olsun :D istiyenler tabi. bende dayanamıyorum. babama dedim gidip yarın bakalım tamam dedi. bakalım ne olcak :D bakarız heralde.Bakarsakta alırız :D
ya keske benımde babam tamam bakalım dese yaa ne sanslısın akıf yaaa...hadı sımdıden hayırlı olsun...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)