Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Mayıs 2010, 10:02
bygrm adlı üyeden alıntı
arkadaşlarr benim makinayaa 180 55 ve öne 120 55 ebatında michellin pilot lastik taktım hiç bir sorunum yok şuan iti bari ile sürati de test ettim....hız olarak 184 e kadar yolu vardı tahminimce fakat benim gazı kapattığım an ben 181 gördüm ibremde...
buyrun resimler..
Lastiğin zincirle olan mesafesi ;)
ön çamurlukla teker arası şuanda
son olarak motorum ve ben... :
arkadaşım özellikle son çektiğin resim on numara olmuş,bende alayım motorumu bende aynısından çekcem bitane,çok güzel olmuşşş
Reklamlar
-
17 Mayıs 2010, 12:15
4-5 gündür Motor kullanmıyorum cıldıracağım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Mayıs 2010, 13:12
cakalaz adlı üyeden alıntı
4-5 gündür Motor kullanmıyorum cıldıracağım
biz hiç kullanmıyoruz
senin en azından er6f in var :(
-
17 Mayıs 2010, 13:30
bygrm adlı üyeden alıntı
arkadaşlarr benim makinayaa 180 55 ve öne 120 55 ebatında michellin pilot lastik taktım hiç bir sorunum yok şuan iti bari ile sürati de test ettim....hız olarak 184 e kadar yolu vardı tahminimce fakat benim gazı kapattığım an ben 181 gördüm ibremde...
buyrun resimler..
Lastiğin zincirle olan mesafesi ;)
ön çamurlukla teker arası şuanda
son olarak motorum ve ben... :
Selam ,
lastikleri ne kadara aldın dostum , ayrıca illaki sormuşsundur orjinal ebadındaki olanları nekadar ?
-
17 Mayıs 2010, 14:59
-
17 Mayıs 2010, 17:59
bygrm adlı üyeden alıntı
evet motoplus a da çıkarttım motorumu fakat satılmasını istemediğim için 6.750 gibi bir fiyat koydum...
motor hala daha benim yani satmadımbu sezonda biniceğimm
selam hocam seni görüyorum okulun önünden geçerken birgün yakalayabilirsem önüne atlarım beni parsellere3 kadar bırakırsın, gerçi yakında bende siyah bir huyo ile geçmeye başlarım oralardan motor vardıda daha yeni başladım dişarı çıkartmaya nazar deydi galiba yada benim yeteneğim cantı eymeyi başardım onu yaptırayım yine yollardayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------
Birde birşey soracağım motoru çalıştırıp debriyaj çekiliyken 1. vitese atınca benim makina yerinde duramıyor sizde böyle bir olay varmı ? Yada bu sorunu nasıl çözerim
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
17 Mayıs 2010, 18:24
MaRaNtZz adlı üyeden alıntı
Merhabalar;
Arkadaşlar sizlerden bir kaç konuda yardım rica ediceğim. En kısa sürede GT 250 R almak istiyorum fakat kafama takılan bir kaç husus var?
Hyosung GT 250 R (2008) model olan motorlarda enjeksiyon varmı? (S&T Kanuni'den farkı nelerdir) Siz tercih edermiydiniz.
Birde bu motorun 2. el fiyatları nelerdir? Temiz, bakımlı, 6000 TL civarında bir GT 250 R bulabilirmiyim.(6000 TL Caracal 200 motorumu satınca olacak tabi)
Ayrıca satan varsa Kocaeli,İstanbul civarında görüşmek isterim.
Şimdiden Teşekkürler....
düşünürsen;
Takaslı&Taksitli&Nakit 2008 Çakıı Gibi St Gt 250r!!! (#25454255)
http://www.sahibinden.com/takasli_ta...XQQdisplayitem
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
17 Mayıs 2010, 18:46
Hysoungcu arkadaslar ruhsatinizda koltuk sayisi kac yaziyor. Bir yardim edin, 2 koltuk var bende bir yaziyor bu normalmi?
-
17 Mayıs 2010, 19:51
bütün motorlarda ruhsatta öle yazıyo benm bilgime göre polislerde fırlamalık yapıo cevirmeler de iki kişi bindin mi beni cevirdiklerinde dedi tek kişi ruhsatta iki kişi binmişiniz dedim o zaman iki kişilik koltuk yapmasalardı veya ruhsata yazsalardı dedim baktım cevap veremedi kontrol yaptı devam ettim:D
-
17 Mayıs 2010, 19:59
hunter007 adlı üyeden alıntı
arkadaşım özellikle son çektiğin resim on numara olmuş,bende alayım motorumu bende aynısından çekcem bitane,çok güzel olmuşşş
teşekkür ederimmm... fotoğrafların hepsi kendi çekimim.....
StuArT adlı üyeden alıntı
Selam ,
lastikleri ne kadara aldın dostum , ayrıca illaki sormuşsundur orjinal ebadındaki olanları nekadar ?
Lastiklerin normal piyasa değeri çifti 680 civarını buluyor... fakat bana bu lastikleri forumdan WOLKAN abim hediye etti...normal yani orjinal ebatı arka lastiğin 150*70*17 idi..şimdi 180*55*17 oldu ince yanak ve daha geniş bir lastik....ön lastik ise önceden 110*50 17 idi şimdi ise 120*55*17 oldu.... ilgine teşekkürler...
mavibuz adlı üyeden alıntı
selam hocam seni görüyorum okulun önünden geçerken birgün yakalayabilirsem önüne atlarım beni parsellere3 kadar bırakırsın, gerçi yakında bende siyah bir huyo ile geçmeye başlarım oralardan motor vardıda daha yeni başladım dişarı çıkartmaya nazar deydi galiba yada benim yeteneğim cantı eymeyi başardım
onu yaptırayım yine yollardayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------
Birde birşey soracağım motoru çalıştırıp debriyaj çekiliyken 1. vitese atınca benim makina yerinde duramıyor sizde böyle bir olay varmı ? Yada bu sorunu nasıl çözerim
TABİKİDE seveseve oraya bırakırım problem olmaz sen yeterki tanışmak için bizi durdur seveseve gidiceğin yere bırakırım..
bu arada bir soru sormuşsun motor debriyaj sıkılı ileriye gidiyor diye onu debriyaj ayarını yaptırark çözebilirsin debriyaj manetinin orada ve motorun üzerinde debriyajı ayarlamak için telin geçtiği yerde vidalar var oradan ayarlayabilirsin ama bilen birisine ayarlat aksi halde debriyajı sıyırabilirsin... Not mutlaka ayarlat çünkü bu şekildede durduğu yerde debriyajı sıyırıyorsun..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
17 Mayıs 2010, 21:32
Evet bendim ama satıldı motor hocam...
tt Adnan adlı üyeden alıntı
teşekkürler bilgi için. sizmiydiniz çok düşük kilomtreli makinesini satan? Alana da hayırlı olsun.
selamlar............
-
17 Mayıs 2010, 21:41
@ Mavibuz;
Hemen Hemen her motorda 1. vitese takınca sarsar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Mayıs 2010, 23:18
mavibuz adlı üyeden alıntı
selam hocam seni görüyorum okulun önünden geçerken birgün yakalayabilirsem önüne atlarım beni parsellere3 kadar bırakırsın, gerçi yakında bende siyah bir huyo ile geçmeye başlarım oralardan motor vardıda daha yeni başladım dişarı çıkartmaya nazar deydi galiba yada benim yeteneğim cantı eymeyi başardım
onu yaptırayım yine yollardayım
Jant sorunu kolay tamir edilebiliniyormu? Ayrıca balans için ne yapmalı. Bilen varmı? Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
18 Mayıs 2010, 00:47
cekokk adlı üyeden alıntı
bütün motorlarda ruhsatta öle yazıyo benm bilgime göre polislerde fırlamalık yapıo cevirmeler de iki kişi bindin mi beni cevirdiklerinde dedi tek kişi ruhsatta iki kişi binmişiniz dedim o zaman iki kişilik koltuk yapmasalardı veya ruhsata yazsalardı dedim baktım cevap veremedi kontrol yaptı devam ettim:D
Yoo bütün motorlarda aynısının yazdığını sanmıyorum, bendeki 151 rs ve 150zatr da 2 yazıyordu, bence bu hysoungda bi sorun var.
Birde HYSOUNG sahibi arkadaşlardan nedense ses çıkmıyor yokmu elinde ruhsatı olan?
-
18 Mayıs 2010, 01:11
-
18 Mayıs 2010, 01:22
bu rengi bu modeli görünce cbr 125 almaktan vazgeçiyorum işin içinden çıkamayınca kredili cbr ye kalıyoruz gene ne biçim iş bu ya
eline sağlık güzel kareler
-
18 Mayıs 2010, 03:22
tulgacan adlı üyeden alıntı
Hysoungcu arkadaslar ruhsatinizda koltuk sayisi kac yaziyor. Bir yardim edin, 2 koltuk var bende bir yaziyor bu normalmi?
coğu ruhsatta bu şekilde yazar ve bundan dolayı uyanık polıslerden ceza yıyenlerde duydum
ancak benım ceza yemem zor ruhsatta 5 koltuk yazıyor , ceza yemek ıcın bayagı ugrasmam gerekecek
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
18 Mayıs 2010, 10:57
cakalaz adlı üyeden alıntı
@ Mavibuz;
Hemen Hemen her motorda 1. vitese takınca sarsar
hocam benimki sanki sarsmadan biraz ileride, neyse birkaç hyocu ile bir araya gelince test ederim artık, bilgi için teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 ----------
tt Adnan adlı üyeden alıntı
Jant sorunu kolay tamir edilebiliniyormu? Ayrıca balans için ne yapmalı. Bilen varmı? Selamlar
Kardeş bende yeni yaptıracağım yaptırınca sana bilgi veririm
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
18 Mayıs 2010, 11:36
dostlar 2010 model s&t nin teknik özelliklerini tam olarak bulabilen var mı? yada bilen? yardımcı olursanız çok sevinirm
-
18 Mayıs 2010, 12:03
@ Mavibuz;
Sen büyütüyosun bence
Benim ER6F i görsen; birinci vitese takınca kacacak altından sanki
Hyosung GT250R Ayrıntılı Teknik Özellikler
MOTOR TİPİ DOHC - 8 Sübap Yağ Soğutmalı
MARŞ - Elektrikli
HACİM - 249c
BEYGİR GÜCÜ - 29 hp
SİLİNDİR ADEDİ - 2 Adet
UZUN. x GEN. x YÜK - 2080x760x1120mm
TEKERLEK MESAFESİ - 1445mm
SELE YÜKSEKLİĞİ - 795 mm
AĞIRLIK - 150 kg
VİTES YAPISI - 5 VİTES
FRENLER - Ön çift disk / Arka tek disk
LASTİKLER - 110/70-17 54H ön / 150/70-17 69H arka
YAKIT TANKI - 17 Litre
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler