Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mayıs 2010, 22:04
AydoganX adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar;
Bugün Etlik'te karşılaştığım, kırmızı siyah, plakası 2004 olarak biten 250R sahibi arkadaş bu topictenmiydi ?
canlı canlı bi ben göremedim şunu ya
Reklamlar
-
13 Mayıs 2010, 00:42
Tehlikeli ve çok riskli birşey yapıyorsun bilmem farkındamısın... heran düşmek için kendini hazırlamanı tavsiye etmekten başka birşey yapamam... aynı durumu dönüşlerde sert fren yaptığında da yaşarsın merak etme
herkese selamlar...
challenger25 adlı üyeden alıntı
keyf almak aslolan doğancım.sat onu dön hyoya paşalar gibi bak keyfine buyaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------
arkadaşlar dönüşlerde 1. viteste gaza köklüyorum motor sağa sola kıç atıp sonra kendiliğinden toparlıyo.hoşumada gidiyor ...bu olay torkun kuvvetindenmi yoksa sizdede oluyormu?pati yapar gibi oluyor birde.lastiklerim daha çok yeni buarada sebebini anlatan olursa sevinirim.iyi bişey gibi geliyor bana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
arkadaşlar şehiriçi dönüşlerde 1. viteste gaza köklüyorum motor sağa sola kıç atıp sonra kendiliğinden toparlıyo.hoşumada gidiyor ...bu olay torkun kuvvetindenmi yoksa sizdede oluyormu?pati yapar gibi oluyor birde.lastiklerim daha çok yeni buarada sebebini anlatan olursa sevinirim.iyi bişey gibi geliyor bana
-
13 Mayıs 2010, 12:02
motoru alalı daha 1 ay oldu minübüs yolunda polis çevirdi.( bunuda ilk kez görüyüom motoru çevirdiklerini) tutturdu plakayı nie gömdün die. neyse baya dil döktükten sonra temiz birine benziyon düzelttir onu dediler ve gönderdiler. sizinde başınıza geldi mi? sanırım çamurluk alıp plakayı oraya sabitleticem yendien ama madem konumuz paylaşmak :D varmı elinde olan arka çamurluğu kestirmek isteyen... bide ön sinyal camı lazım makul fiyat verilirse satın alabilriim...
-
13 Mayıs 2010, 12:09
ya arkadaşlar nedir bu polislerden çektiğimiz,hep aynı şey oluyor hem arabada hem de motorda olacak gibi gözüküyor
-
13 Mayıs 2010, 15:04
masterabi adlı üyeden alıntı
motoru alalı daha 1 ay oldu minübüs yolunda polis çevirdi.( bunuda ilk kez görüyüom motoru çevirdiklerini) tutturdu plakayı nie gömdün die. neyse baya dil döktükten sonra temiz birine benziyon düzelttir onu dediler ve gönderdiler. sizinde başınıza geldi mi? sanırım çamurluk alıp plakayı oraya sabitleticem yendien ama madem konumuz paylaşmak :D varmı elinde olan arka çamurluğu kestirmek isteyen... bide ön sinyal camı lazım makul fiyat verilirse satın alabilriim...
A2 varmıydı
-
13 Mayıs 2010, 15:09
Nasıl yani?! Kuraldır bu plaka görülmesi için konulur gömülmesi için değil
Araçlardan şikayet ediyoruz ama önce biraz kendimize bakalım derim. Polis görevini yapmış ceza yazmaması büyük şans... Normalde ceza yazması gerekiyor.
Tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakalarını araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkmaktan 10 ceza puanı düşmeli ve 62 TL ceza yazmalıydı... iyi kurtulmuşsun.
Sürücünün görüşüne engel olacak, aracın sürme güvenliğini bozacak ve tescil plakaları, ayırım işaretleri, dur ve dönüş ışıkları ile yansıtıcıları örtecek şekilde yüklemekten yazsaydı işin daha kötüydü. 129 TL ceza ve 20 ceza puanı düşecekti.
hunter007 adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar nedir bu polislerden çektiğimiz,hep aynı şey oluyor hem arabada hem de motorda olacak gibi gözüküyor
-
13 Mayıs 2010, 15:20
Shorin adlı üyeden alıntı
Nasıl yani?! Kuraldır bu plaka görülmesi için konulur gömülmesi için değil
Araçlardan şikayet ediyoruz ama önce biraz kendimize bakalım derim. Polis görevini yapmış ceza yazmaması büyük şans... Normalde ceza yazması gerekiyor.
Tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakalarını araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkmaktan 10 ceza puanı düşmeli ve 62 TL ceza yazmalıydı... iyi kurtulmuşsun.
Sürücünün görüşüne engel olacak, aracın sürme güvenliğini bozacak ve tescil plakaları, ayırım işaretleri, dur ve dönüş ışıkları ile yansıtıcıları örtecek şekilde yüklemekten yazsaydı işin daha kötüydü. 129 TL ceza ve 20 ceza puanı düşecekti.
arkadaşım doğru yazmışsın fakat benim demek istediğim sadece plaka konusunda değil,ben arabamı da modifiye etmiştim,polisin bana dediği "fabrika çıkışı bi vidasını bile değiştirsen bağlama hakkım var" bu kadar da insafsızlık olur mu??o zaman bu işleri yasallaştıran bi yasa çıkarsınlar....
-
13 Mayıs 2010, 16:52
saffet adlı üyeden alıntı
görünüşü hoşuna gidiyosa bişi diyemem ama böylesi varken ? niye bu aynalar analmadım ben 1000RR aynasıı taktıım kör nokta diye bişşey kalmadı heryeri görüyorum hasanpıınar şşahittir yani inanmııyorsanıız deniyebilirsniz ;)
CANER.Tamam elf yapıştırmayı çıkartıyorum .aynalara gelinde sezon sonun.motoru satmayı düşünüyorum.yerine:600 CC R düşünüyorum.
ustam motora ne kadar isticeksin satıcam demişsinde bende almayı düşüünüyorum elimde 150zc var satıp alcam hemşeriyiz bu arada
-
13 Mayıs 2010, 19:35
ToeX adlı üyeden alıntı
İnsan gibi kullandıktan sonra hiçbişey olmaz bu motora. benimki de 4000 km oldu, bi tek sorun bile çıkarmadı. Ayrıca o 8700 e bırakan yerden de çekinceniz olmasın, Bayi büyük ve güvenilir bir yer, ayrıca diğer yerlere göre ucuz verebilmesinin sebebi de Anadolu da satılamayan motorları nakit parayla değerinin altında satın almış, o yüzden böyle düşük verebiliyor. Zaten fazla da kalmadı orada, ayrıca 8500'a pazarlıkla alırsınız kesin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:26 ----------
- Lastiklerin çok yeniyse
- Lastiklerin daha ısınmadan debriyajı sert bırakıyosan, shinko lastiklerse zaten bayağa geç ısınıyor
- Zemin ıslaksa
bana da oluyor arada, hatta geçen gün kadıköyde bir meyve kamyonun yanından geçerken zemin bayağa ıslanmıştı, debriyajı biraz sert bıraktım, arkam önüme geldi resmen zor topladım
teşekkürler toex
-
13 Mayıs 2010, 19:56
ToeX adlı üyeden alıntı
- Lastiklerin çok yeniyse
- Lastiklerin daha ısınmadan debriyajı sert bırakıyosan, shinko lastiklerse zaten bayağa geç ısınıyor
- Zemin ıslaksa
bana da oluyor arada, hatta geçen gün kadıköyde bir meyve kamyonun yanından geçerken zemin bayağa ıslanmıştı, debriyajı biraz sert bıraktım, arkam önüme geldi resmen zor topladım
Aynen sana katılıyorum, Ani debbriyaj çekmedim dönerken ama dönerken arka frene biraz yüklendiğinde aynen arkası gelio motorun Ön frenide de hafif kullanılması daha iyi olur yada dönüşlerde fren yapılmaması ;)
Arkadaşlar Lastik değiştiren varmı,benm lastikler kabakladı gibime geliyo,başka marka lastik alan varsa kaça aldığını ne marka aldığını paylaşabilirmi ?
-
13 Mayıs 2010, 21:49
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. bende çok düşündükten sonra hyo artık s&t kanuni mi diyeceğiz bilmiyorum ama bugün motora bakmaya gittim ve 2010 modelmiş. kafama takılan bişey oldu. makinanın motoruna baktım ve sanki 1 adet 250cc lik moturunu silindir mi deniyor artık ona tam bilmiyorum k.bakmayın ona baktığımda 250 cc den daha büyük motor gördüm ve motora birleşik olarak ön tarafa doğru uzanan yaklışık 125 cc lik bir motor daha gördüm ve adam bana bunun V motor olduğunu söyledi ve bunun 250 cc den daha büyük olduğunu söyledi. yaklaşık olarak 350-400 cc ye yakın olduğunu söyledi. BUNA SİZ NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR? 2010 MODELLERDE MOTOR HACMI 250 CC DEN BÜYÜK MÜ? VE AYRICA SU SOĞUTMALI SİSTEME Mİ SAHİP? İNTERNETTE ARADIM AMA 2010 MODELİN TEKNİK ÖZELLİKLERİNİ BULAMADIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. HERKESE KAZASIZ SÜRÜŞLER...
-
14 Mayıs 2010, 06:52
selam millet yokum buralarda kendinize iyi davranın ha bu arada st kanunilerin egzost sararmasına çözüm buldum tuz ruhu ile süngerle çizdirmeden ovalayın hyolarınkinden bile beyaz oluyor hemde parlak ;) hadi kolay gele
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
14 Mayıs 2010, 10:56
qenc_motorcu adlı üyeden alıntı
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. bende çok düşündükten sonra hyo artık s&t kanuni mi diyeceğiz bilmiyorum ama bugün motora bakmaya gittim ve 2010 modelmiş. kafama takılan bişey oldu. makinanın motoruna baktım ve sanki 1 adet 250cc lik moturunu silindir mi deniyor artık ona tam bilmiyorum k.bakmayın ona baktığımda 250 cc den daha büyük motor gördüm ve motora birleşik olarak ön tarafa doğru uzanan yaklışık 125 cc lik bir motor daha gördüm ve adam bana bunun V motor olduğunu söyledi ve bunun 250 cc den daha büyük olduğunu söyledi. yaklaşık olarak 350-400 cc ye yakın olduğunu söyledi. BUNA SİZ NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR? 2010 MODELLERDE MOTOR HACMI 250 CC DEN BÜYÜK MÜ? VE AYRICA SU SOĞUTMALI SİSTEME Mİ SAHİP? İNTERNETTE ARADIM AMA 2010 MODELİN TEKNİK ÖZELLİKLERİNİ BULAMADIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. HERKESE KAZASIZ SÜRÜŞLER...
Merhaba;
Hyosung'un 2006 sı da 2010'u da Aynı motora sahip ve Yağ-Hava soğutmalıdır...
Motoru ise V motordur bu yüzden sana büyük görünmüştür. 249 CC den büyük değildir; fakat torku ve beygiri sayesinde seri bir motordur
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
14 Mayıs 2010, 12:20
Arkadaşlar merhaba uzun süredir aranızda değilim keyifler nasıl? bende benim hyo yu bakıma sokacağım malum yaz geldi ama servise götürmek istemiyorum. İnternetten yağ filtresi ve hava filtresi sipariş edebileceğim bir yer varmı.Ayrıca akü'm sizlere ömür.Yeni bir akü alacağım ama ne alacağımı bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...
Herkese keyifli sürüşler...
-
14 Mayıs 2010, 14:03
-
14 Mayıs 2010, 14:16
arkadaşlar gt250r larda İmmobilizer yok değil mi ?
-
14 Mayıs 2010, 15:06
-
14 Mayıs 2010, 15:34
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
maalesef yok kardeş
ok, saolasın, bende öyle düşünmüştüm, kırmızı anahtar muhabbetiyle ilgili bi kaç yazı okudum, aklıma takıldı emin olmak için soruyum dedim..
-
14 Mayıs 2010, 17:25
arkadaşlar 10 dakika önce ankaradan konyaya geldim... ne gidişde ne gelişte tık demedi maşallah hyo... ama o yolu bilenler bilir rüzgar fena çarpıyo adamı...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
14 Mayıs 2010, 19:00
ya arkadaşlar 4 - 5 bin tl arası 2008 enjeksiyonlu 250 r bulamazmıyız ankaradan temiz şöle düşük km
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler