Arkadaşlar selam bende uzun zamandır girmiyordum. Ben 3 aylık 400 km 2010 model motoru sattım bilenler biliyordur zaten... Bilmiyorum neden sattım ama tam olarak motora ısınamadım ısındırmadılar
hanım dırdırı başımın etini yedi bide üstüne bebek filan olunca iş iyice kötüleşti sattık kurtulduk... kasa kocaman olunca herkes çabuk öleceğim sandı sanırım
Şimdi hatunu ikna etme çabalarındayım yeni bir makina alabilmek için kısmetse... Aradığım temel özellikleri hanım belirledi
maksimum 110 yapacak az yakacak falan filan
şimdi uzun uzun yazmayım
bende birkaç motor beğendim forumlarda bazen tanıyan arkadaşlarla sohbet ortamında özellikle soruyorum bunu kullanan varmı en çok kaç yapıyor filan gibisinden
herkes atlıyor 100 yapıyor öbürü ben en son 105 gördüm filan diyor da biraz olsun sakinleştireiyoz hatunu
neyse kısmetse ikna edersem R6 - 600RR - ZXR 6 - GSXR 600 bakıyorum bunların dışında bide fazer ile VFR 800 baktım ama bunlara pek ısınamadım... Ama gönlümden geçen 2 motor GSXR 600 ve R6... Eski R6 kullanıcısı olarak diyebilirim ki her Türk genci o zevki yaşamalı...
Bu arada R6 en fazla kaç yapıyor :p
Herkese selamlar