Çako, ER6F'in hayırlı uğurlu olsun.
Sağolasın abi
Motor süper ama oturus pozisyonuna alısamadım gitti :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar biz Mersin motor olarak Manavgat motor festivaline 19-22.2010 tarihleri arası katılıyoruz.gelebilecek arkadaşlarla yüz yüze tanışmayı isterim gsm:0532 4114166 saffet uyar
arkadaslar merhaba gt250r son hızı ne kadar kullanımı nasıl egzoz sesi motorun sesi nasıl biraz anlatabilirmisiniz
*160 km/h ile redline giriyor; Sonrasında 170 küsürlere kadar ulasabilirsin...
*140 km/h kadar oldukca seri hızlanıyor
*Kullanımı bana kolay geliyordu fakat kasası büyük olduğu için sehir içi manevralarında biraz zorlanabilir kullanmamıs kişiler
*Egzoz sesi öyle 4 silindirliler gibi böğğğğğğğğğğ etmez; fakat ben beğeniyordum. CBR 125 in daha tok hali
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok sagolasın arkadasım 650 ligin fiyatlara baktımda onlarda uygun baya onlar nasıl bilgin var mı peki?
Benim aklımdaki motordu 650r.. Temiz bulabilirsen oldukca yüksek km lere kadar sorunsuz kullanabilirsin Tabi limitlerinde kullanman gerekiyor
Fakat satmak varsa aklında piyasası ok düşük
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çako hayrlı olsun şekerim
Orgazma Dudak Büktürür
Teşekkür ederim kusum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Günaydın motorcu arkadaşlar.hepimize güzel sağlıklı bir hafta diliyorum.
cakalaz dostum hayırlı olsun,
arkadaşlar bende size birşey anlatmak istiyorum.bu hafta sonu dayımın nişanı için istanbul avcılardaydım,dayım beni orda bir hyosung servisi olan arkadaşına götürdü,orda ilk defa hyo 250 gtr'ye binme fırsatım oldu,doğru söylemek gerekirse ilk başta bi ürktüm motordan,böyle daha sakinleşmemiş yaban atlar gibi geldi gözüme tipinden dolayı,fakat sonradan fırsatı kaçırmadım ve üstüne oturdum hemen,dedim "allah kısmet eder de alırsam siyah olacak ve adı da küheylan olacak,bugüne kadar dört teker meğer yalanmış" bakalım artık daha bir hevesle almayı bekliyorum inş motorumu....
bende motorumu yeni almıstım ama bir sene sonraki hayalim bu motor inş alcam şimdiden gece gündüz calısmaya basladım hayallere ulasmak biraz caba gerektiriyor
aynen katılıyorum bende suanda 150 zc var daha alalı bir ay oldu taksitlerini yeni ödemeye basladım bu motoruda cok begenerek aldım ama bunu görünce bu kadar uygun fiyata bu performance da güzellikte motor ister istemez büyülüyor insanı 2 işte çalışıyorum şimdi allahın izniyle gelecek sene bu zamanlara alcam bakalım:D
Hyo GT 250 r harika motor .
Görüntü 10 numara
Fiyat 10 numara .
8500 e bulabiliyorsunuz . ruhsat 330 tl valla al bahçede süs niyetine dursun yine değer o fiyata 2010 kasa görüntü muhteşem
Selam forumdaşlar siteye bayadır bakamıyorum bazı arkadaşlarımız motorlarını değiştirmiş hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum ,tekeriniz düz bassın ;)
Teknik bilgisi olan arkadaşlara bi sorum olucak;
Benm makinaya xenon far takmıştım fakat akü biraz zayıf kalıyor sanırım bi kaç ay çok aktif kullanmadığım için motoruda aküde zayıflama olmuş olabilir. Şöyle bi problem söz konusu farı açıyorum fakat çok kısa bi süre sonra otm sönüyo xenon... Araya kondansatör tarzı bi parçay takarak desteklenebilirmi acaba ?
2. bi sorum daha önce park lambasını değiştiren var mı ? Yardımcı olursa sevinirim
İyi forumlar herkese ....
inş en kısa zamanda her isteyene bi hyo nasip olur hatta cem uzana söleyelm bi daha ki seçimlerde aday olursa herkese bir hyo vaad etsn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------
aynen katılıyorum dostum al koy bahçee,binmessen bile (ki mümkün değil) öyle bakıp bakıp keyfini çıkar
Arkadaşlar selam bende uzun zamandır girmiyordum. Ben 3 aylık 400 km 2010 model motoru sattım bilenler biliyordur zaten... Bilmiyorum neden sattım ama tam olarak motora ısınamadım ısındırmadılar hanım dırdırı başımın etini yedi bide üstüne bebek filan olunca iş iyice kötüleşti sattık kurtulduk... kasa kocaman olunca herkes çabuk öleceğim sandı sanırım Şimdi hatunu ikna etme çabalarındayım yeni bir makina alabilmek için kısmetse... Aradığım temel özellikleri hanım belirledi maksimum 110 yapacak az yakacak falan filan şimdi uzun uzun yazmayım bende birkaç motor beğendim forumlarda bazen tanıyan arkadaşlarla sohbet ortamında özellikle soruyorum bunu kullanan varmı en çok kaç yapıyor filan gibisinden herkes atlıyor 100 yapıyor öbürü ben en son 105 gördüm filan diyor da biraz olsun sakinleştireiyoz hatunu neyse kısmetse ikna edersem R6 - 600RR - ZXR 6 - GSXR 600 bakıyorum bunların dışında bide fazer ile VFR 800 baktım ama bunlara pek ısınamadım... Ama gönlümden geçen 2 motor GSXR 600 ve R6... Eski R6 kullanıcısı olarak diyebilirim ki her Türk genci o zevki yaşamalı...
Bu arada R6 en fazla kaç yapıyor :p
Herkese selamlar
Sex Speed Money...
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)