Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    İnşallah kardeşim alırsın bir an evvel
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlar bende aranıza katıldım bir kaç defa yazmıştım ama şartlar iş güç yazamadım . bende hyo cuyum 250 r 650 lik bir makinaya geçmek sitiyorum gene hyo olucak galiba 650 lik chopperımız ilgim çekiyor ve elimdeki 250 r ı satıcam . 2007 model gri siyah bakımları istanbul motorda yapılmıştır . 6 buçuk
    falan düşünüyorurm 3900 km de isteyen arkadaşlar bana bakteri84@yahoo.com adresinden uılaşabilir yada ben buraya yazıcam artık zaten paylaşıcam tecrubelerimi tabi sizinkilerde ihtiyacım avr hoşgeldim diim o zaman

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    arkadaşlar bu gt 250 r ile en fazla kaç km yapan var aceba? 10.000 üzeri varmı?
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    valla kaç km yapar bilmiyorum daha kullanmadım ama benim alcaım motor 11.000 km de.. adam dahada gider dio. kaliteli motor sonucta.. 1 milyon km de yaparsın :D:D

Honda CBR-125RR (FoR Sale) yazıyo hyosung gt 250 r almayımı düşünüyorsun?

LADYSITTER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K1200S
    Alıntı imacosfx adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sizin de Sevgililer Gününüz kutlu olsun..

rizeli hemsehrim cok guzel duruyo
    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    bende RİZE liyim :D motor cok hoşta ne renk anlayamadım :D

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Sayfada 53 olmuş. Rize'liler tam denk getirdiniz hani

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    Alıntı a_k_i_f_f adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Honda CBR-125RR (FoR Sale) yazıyo hyosung gt 250 r almayımı düşünüyorsun?
    evet düşünüyorum, motoruda beğeniyorumda, işi bilen kime danıştıysam pek olumlu sözler duyamadım, örnek ver dersen;
    krank problemi, uzun yolda performans düşmeleri, yedek parça ve servis ile ilgili problemler, motorun bazı meteryallerinin kalitesiz oluşu, kasasının bir 250cc liğe göre olmadığı, kışın veya soğuk havalarda çalışmama problemi, 10 binden sonra motorun tükendiği eski performansı vermediği.. uzun süreli gt250r kullanıcıları varsa yaptığı km yi ve motor hakkındaki düşüncelerini duymak isterim
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

LADYSITTER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K1200S
    Alıntı HRC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet düşünüyorum, motoruda beğeniyorumda, işi bilen kime danıştıysam pek olumlu sözler duyamadım, örnek ver dersen;
    krank problemi, uzun yolda performans düşmeleri, yedek parça ve servis ile ilgili problemler, motorun bazı meteryallerinin kalitesiz oluşu, kasasının bir 250cc liğe göre olmadığı, kışın veya soğuk havalarda çalışmama problemi, 10 binden sonra motorun tükendiği eski performansı vermediği.. uzun süreli gt250r kullanıcıları varsa yaptığı km yi ve motor hakkındaki düşüncelerini duymak isterim
    sevgili hrc ben motor kullanmaya yeni basladım bi donem bende hyo lardan almayı dusundum ve bi miktar takip ettim cok yakın bi arkımın gt 250 motorunu arasıra bi tur versene tadında kullandım acıkcası belli bir butcem olsa ve 250 liklerden secim yapıcak olsam tum soylenenlere karsın hyo alırdım. Yanlız su sıralar kanuni - global motor arasında bir karmasa var suan piyasanın daha belirgin olması fiyatların ozellikle 2. elde oturması anlamında fuara kadar sık disini bence
    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    Aaaaa 53 olmuş hakkaten :d Kimse yazmasın bu sayfa rizelilerin :D şaka canım :D

bencede al sen hyo çünkü 250 likler içinde en iyisi en yakıişıklısı bu motor .. Bende alcam yakındır :D Bütün motorculara ( forum dahil) sorduğumda bütün satıcılara hyo al dediler. Bence al sende :D Valla ben alcağım kişiye sordum ne kadar daha gider rahat bi 15 20 daha gider dedi.. Satcaından dediğini zannetmiyorum gider yani epey bi daha :D

RİZELİLER'in sayfası :D

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı a_k_i_f_f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende RİZE liyim :D motor cok hoşta ne renk anlayamadım :D
    Rengi Mat lacivert tonunda daha cilalanmamış

Rengi yakışmış fotoda deil canlısını görmelisiniz

Bu arada İbrahim Usta ya ( imacosfx in babası ) sonsuz teşekkürler ne zaman istesem, istediğin zaman alabilirsin dedi
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    Neyi alabilirsin istediğin zaman ? Eğer motorsa bide yalovada oturuyosun eğer motoru alırsam istanbula yani Yalovaya gelirim. Çınarcıkta yazlık var.. pek gitmiyoruz ama motoru alırsam giderim :D o zamanda al motor senin olsun :D

Canlıdada görmek isterdim :D aşığım bu motora

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Akif kardeş özelden sana mesaj attım. Mesaj kutuna bir bak.

Motosikleti
    hangisini yazayım ki :-)
    Alıntı LADYSITTER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili hrc ben motor kullanmaya yeni basladım bi donem bende hyo lardan almayı dusundum ve bi miktar takip ettim cok yakın bi arkımın gt 250 motorunu arasıra bi tur versene tadında kullandım acıkcası belli bir butcem olsa ve 250 liklerden secim yapıcak olsam tum soylenenlere karsın hyo alırdım. Yanlız su sıralar kanuni - global motor arasında bir karmasa var suan piyasanın daha belirgin olması fiyatların ozellikle 2. elde oturması anlamında fuara kadar sık disini bence
    şahsi fikrim.. 2 ellerde daha iyi olacak bencede biraz daha sabredın.
    [B][COLOR="Red"]BiR MotoSikletiM BiLe YoK... [/COLOR][/B]:pr: İkinci emre kadar yasaklandı. [B][COLOR="Black"]İkinci emirde hiç gelmeyecek[/COLOR][/B]:salut:[B][U][COLOR="Blue"]Ama benim cok motosikletim var[/COLOR][/U][/B] :queen::cat::rendeer::cherry:SaDeCe MotoSikleT KullanmaK yassahhhhh....:farao:ww.arkasmotor.com

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Yedek parça işi zatem iyi olursa(tedarik süreci açısından) ikinci elde sıkıntı olmaz kanımca

Motosikleti
    hangisini yazayım ki :-)

bir S&T kanunı bayısı nasıl yedek parca sıp.verir

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yedek parça işi zatem iyi olursa(tedarik süreci açısından) ikinci elde sıkıntı olmaz kanımca
    tabı sız içinde olmadıgınızdan haberınız yok. kuralkan yenı sıstemde bayıler yedek parcaları onlıne ıster. onlıne kataloglarda parca secılır ve onlıne sıparıs acılır. fırma ıcınde en hızlı sekılde teslım edılır.aynı zamanda tum raporlar alınıyor sevk bılgısı,bakıye bılgısı,kargo bılgılerı stok durumu v.s

yakın bır zamnada bu onlıne sıstem son kullanıcıyada acılacak. sız onlıne sayfaya gırceksınız. onlıne katalogda parcanızı secıp krdı kartıyla odeme yapacak ve sıze en yakın yedek parca bayısınıde secıp yedek parcanızı ordan teslım alacaksınız.

bu sıstemı bız kullanıyoruz bayıler ve servısler olarak. yeterkı bayınız ve servısınız ısnı ıyı yapsın gerısı cok rahat edersınız.
    [B][COLOR="Red"]BiR MotoSikletiM BiLe YoK... [/COLOR][/B]:pr: İkinci emre kadar yasaklandı. [B][COLOR="Black"]İkinci emirde hiç gelmeyecek[/COLOR][/B]:salut:[B][U][COLOR="Blue"]Ama benim cok motosikletim var[/COLOR][/U][/B] :queen::cat::rendeer::cherry:SaDeCe MotoSikleT KullanmaK yassahhhhh....:farao:ww.arkasmotor.com

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    vallaha seyfalar cogalıo hyocularda ole olsun...ınsallah hep guzel seyler yazarız sayfaya...rengı cok hosuma gıttı benım yaaa..

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı bir_garip_yolcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabı sız içinde olmadıgınızdan haberınız yok. kuralkan yenı sıstemde bayıler yedek parcaları onlıne ıster. onlıne kataloglarda parca secılır ve onlıne sıparıs acılır. fırma ıcınde en hızlı sekılde teslım edılır.aynı zamanda tum raporlar alınıyor sevk bılgısı,bakıye bılgısı,kargo bılgılerı stok durumu v.s

yakın bır zamnada bu onlıne sıstem son kullanıcıyada acılacak. sız onlıne sayfaya gırceksınız. onlıne katalogda parcanızı secıp krdı kartıyla odeme yapacak ve sıze en yakın yedek parca bayısınıde secıp yedek parcanızı ordan teslım alacaksınız.

bu sıstemı bız kullanıyoruz bayıler ve servısler olarak. yeterkı bayınız ve servısınız ısnı ıyı yapsın gerısı cok rahat edersınız.

İşte bu tam süper olur

Servis olarak - daha önce belirttiğim gibi- Ankara'da 2 Kanuni servisinin (ki buraların Kanuni servisi olduğunu öğrenince şaşırdım) işlerini iyi yapacağını düşünüyorum.

İnş. gelişmeler herkese faydalı olacak şekilde gelişir.

Motosikleti
    hyosung gt 250 r Gri
    asm abi cevap attım :D özür dilerim bakmayı unutmusum :D

imacosfx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk
    Başlığın hareketlenmesi güzel.. Evet rengi mat lacivert arkadaşım.. Motor Rize'deki tek Hyosung şu an.. ve Türkiye'deki tek mat lacivert

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler