[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
ah ahhhh bakalım allah bize ne zaman kısmet edicek böyle gazlayp gitmeyi,devirli egsoz sesi dinlemeyi inş bakalım bu yaz kısmet olursa bincem artk bende hyo ma...
selam millet nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Folyo kaplama da böyle birşey oluyormuş. Tam olmadı şimdilik, zaman olunca hepsini söküp en baştan yapacam.
...eX...
hava kötü olduğundan gazlamaya çıkmadık motorada iki kamera monte edicem zincir korumalığının oraya ve depoya olmak üzere... ardından gazlamaya ve teker e çıkıcağız... güzel bir gün ü bekliyoruz...olursa bu hafta içinde inş. gazlamaya çıkıcağız...
birdee bu çevrede sağlam gazlayan hyo görürsen mutlaka benimdiiiiiirrrrrr
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
ToeX
motorun çok hoş olmuş nazar değmesin maaşallah diyelim
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
evet arkadaşım kesinlikle çok güzel olmuş motorun bence sökme kalsın böyle,alayım bende yaptırmaya karar verdim,kenara hemen notumu aldım
Arkadaşlar Manavgat festivaline katılacak olan var mı? Varsa orada görüşelim mutlaka...
Kral bi festival olacak... Bu arada motor satılırsa başka motorla olmadı hanım bebek arabayla geleceğim
http://www.mmkfest.com/
Sex Speed Money...
arkadaşım motoruna kesinlikle bi nazarlık tak allah korusun çok insanın gözü kalır iyi veya kötü olarak...
hyocular hyogt250r'da en güzel ses veren egsoz hangisi ?
Beğenmenize çok sevindim Gerçekten motor bambaşka bişey oldu, yeni almış kadar oldum. Dediğiniz gibi çok fazla dikkat çekiyor, ışıklarda falan millet karşıya geçmeyi unutuyor, durup motoru izliyor, bu kadar olacağını tahmin etmiyordum.
Motoru komple kaplama 200 lira civarı birşey tutuyor. Ben kaplatırken biraz sorun yaşadık, gecikmeler oldu, yaptık olmadı, söktük baştan yaptık. En son herşey bitti tamam bu sefer dedik, gece bıraktık motoru süper bi şekilde, sabah kabarmalar falan oldu folyo da. 2. resime dikkatli bakarsanız, grenajın kıvrım yerindeki kalkmayı görebilirsiniz. Depo kısmında da vardı, düzeltelim dedik folyo bozuldu bu seferde. komple söktük depoyu sadece yan kısımları kaplattım şimdilik. Dediğim gibi şimdilik tam istediğim gibi olmadı ama en kısa zamanda sıfırdan başlayacaz tekrar.
Nazarlık tak diyen arkadaşlara gelsin bu resim kaplanmadan hemen önceki hali;
...eX...
evet arkadaşlar bunu bende çok merak ediyorum hangisi acaba???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:37 ----------
arkadaşım önceki halinde o kadar buyuk nazarlık varmış üstünde,artk şimdi ki haline ne kadar büyük gerekir sen düşün ama kesin tak birtane korusun motorcuğunu...
tiger ın bir modeli var.sesi güzel
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşım 600'lük gibi ses çıkarmaz doğru söylüyorsun ama en azından ona yakın birşey olsa çok güzel olur,şöyle gazladınmı insana keyif verecek,tatmin edecek bir ses en azından
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:39 ----------
hocam modelin adını biliyor musun acaba?
bencede güzel olmuş benim motorda ön cam folya kaplı.siyah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 ----------
SHORİN.Merhaba manavgat festivaline mersinden MMK.CUP.ten arkadaşlarla katılmayı düşünüyoruz.ben tarihim tam olarak hatırlayamadım bana yazarmısın.tarihi.görüşmek üzere.
[QUOTE=saffet;2044155]bencede güzel olmuş benim motorda ön cam folya kaplı.siyah[COLOR="Silver"]
arkadaşlar peki bu folyo özellikle gece kullanıcı görüşünü olumusz etkilemiyor mu?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)