arkadaşlar motordaaaaa kaç litre yağ kullanıyorsunuz ve tavsiye deceğiniz yağ marklası...............
arkadaşlar motordaaaaa kaç litre yağ kullanıyorsunuz ve tavsiye deceğiniz yağ marklası...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Sözlerin için teşekkür ederim Caner. Şimdi bile kullanan 11-12 yaşında veletler var. Cup kullanıyorlarmış. Ben görmedim; ama kullanıyoruz diyorlar. Ben kendimi örnek göstererek motorumu aldığım halde bir buçuk ay binmediğimi, çünkü ehliyetimin olmadığını falan söyledim; ama ne kadar kar etti bilmem. Dinlediklerini sanmıyorum; motor aşkı işte
daha önce her ikisininde denendigi camları görmüş birisi olarak tavsiyem pleksi cilerde siyah cam yaptırmandır.eger gidebilirsen kasımpaşa stadının yanında özen pleksi var.ben orada yaptırmıstım.70-80 gibi fiyatı vardı sanırım. pardon yav bursadaymışsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
yag normalde 1450 gr konulacak ama yag filtresini de degiştiriyorsan 1500 gr olacak.kışın 10/40 yazın cok sıcak bir yerdeysen 15/50 koyabilirsin.marka olarak cok geniş secenekler var.ben ipone kullanıyorum ama digerlerine gore cok pahallı.ama ne koyarsan koy mutlaka motosiklet yagı olsun ve tam sentetik olsun.2.000 kmde degiştirirsen çooooooooooook iyi olur.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
2010 resimleri geldi>>>>>>>>
Resimler hyosung'un brezilyadaki hali kasinski'den alınmıştır.
merhaba arkadaşlar,
bende bu motorun hayali ile yatıp kalkıyorum fakat gerekli parayı bir türlü toparlayamadım :( 2010 modeli de çok güzel duruyor gerçekten,ahh paranın gözü kör olsun
bu arada arkadaşlar elimden geldiğince sayfaları okumaya çalışıyorum fakat şu egsoz konusunda çok kararsız kaldım, bu motora spor bir egsoz takarak daha büyük motora sahip motorsiklet sesi elde etmek mümkün mü?beni motor da en çok etkileyen o ses oluyor...
yardımınız için teşekkürler
valla you tube da scream demon pipe diye 2 3 tane videosu var sesleri çok güzel ama scream demon markamı onu anlayamadım onun dışında hep tiger kullanıyorlar genelde..
vermıyor tabiki biri 250 cc diğerleri en az 600cc aynı sesin 10 da 1ini anca veriyor bende sırf bu yüzden honda cbr 600 f ile başlamayı düşünüyorum ama 600cc ilk motorun olması için sakıncalı
yaw bende sırf bu ses olayı yüzünden bazn 600cc'lük mü alsam diye düşünüyorum ama gözümde korkmuyor değil
aynı durumdayız
selamlarr herkese arkadaslar korumaları tamamlama peşindeyim buaralar sizce bu dizlikler nasıldır?? yada önerceginiz baska dizlik modelleri varmıdır çok pahalı olmadan ??
http://www.hudsonderi.com/?urun-deta...torsiklet.html
ben de arastırdım bunu buldum buaralar motordan ayrıyım ama ekipmanları tamamlarsam yaza iyi bi giriş yapmayı planlıyorum tesekkür ederm buarada..bi de bugun hyocular ortalarda yok gibi
evet hatırladım öyle bi konu..bakaym gezeyim sayfaları biraz..sanki bu baslık altnda da konusulmustu gibi hatırladım ama bulabilirsem
dostum bahsettiğim başlığı buldum bak burda bahsediliyo, belki işini görür:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...akkinda-4.html
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)