Shorin; yazık motora bineydin biraz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Shorin; hakkıkaten bende uzuldum
benım annemı ıkna etmem 7 senemı aldı en sonunda ne halt edersen et dedı dırdır ara sıra ıse yarıo
ama sanırsam sen yeterınce denemene ragmen ıkna olmamıs esın :(
herseyde bı hayır fardır nasıp kısmetten oteye gecemıon
Saygılar....
Evet bebiş varsa olmaz açıkcası ufak bir araba hastalık Allah korusun bebeiş büyüyene kadar arabayla idare etcen abi Allah bağışlasın
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
buakşam büyükcekmecedeyim adres te gelmek isteyen buyursun ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
saat kaçtaa caner??
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
caner ozan buluştunuz mu ??? Keşke erkenden haber verseydiniz. Bir de nerede buluşuyorsunuz, tarif ederseniz. Bir dahaki sefere katılmak isterim
Caner abi, bende olan tel aradım ama ulaşılamıyordu.
arkadaşlar süper bi geceydi ozancım olmadımı olmuyo işte nası iştir anlamadım ama bu sefer harbi süperdi yaklaşık50 motor vardı tesisatlı araçlar vardı tam bir STUNT show izledik grenajlarım yüzünden pek bişi yapma imkanım olmadı ama sağolsun ybr ci arkadaşımın motoruyla teker show izlettim ya süperdi diyorum başka söze gerek yok ;) sonrasında aynı tayfa ile avcılardaydık siteden barisayd abiyle tanışmış oldum bu arada bu akşam başka bi akşam oldu hyo ma aşık olan kız üstünde benim kaskı çıkartmamdan sonra fikrini değiştirip bana aşık oldu ya neyse anlatmıyorum gelin görün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:43 ----------
cihan ustam o numara değişti ya kusura bakma valla üzüldüm şimdi numaranı pm at istersen bak biz herzaman avcılar sahildeyiz yolun düşerse falan da hiç çekinme bekleriz ;)
Valla bende o kadaar çok glmek istiyrmki ama suan ehlıyet yok çok fazla cıkamıyorum İçim gidiyo
avcılar team cumartesi akşmı(buakşm) varmı sahil buluşması vs.
iznliyim gezelim biraz
arkadaşlar barış abimiz TÜRKÇE Öğretmeniymiş bu arada kendisine buradanda saygılarımı iletiyorum Öğretmenlik şu devirde gerçekten okadar mühim bir meslekki anlatmakla bitmez Gelecek nesil Öğretmenlerimizin ellerinde kimbilir belki barış hocamız ilerde okuttuğu öğrencilerini tekerde stoppie da yada nebiliyim gazlarken görür hı şaka biyana söylediklerim gerçekten çok önemli özellikle şu dönemlerde
cihan numaranı kaydettim ya arkadaşlar yarın akşam avcılar da mangal yapıyoruz biz mahalleden arkadaşlarla kendin getir kendin pişir kendin ye misali isteyeniniz olursa katılabilir telefon numaramda ozan ,bygrm görkem de barış abide var saat 7 gibi avcılar girişte bulunursanız telefonla ulaşın yardımcı olurum ;)
arkadaslar bu arada ankaradan yok mu hıc forumda sadece 1 kısı gormustum oda gerılerde baya bı
bıde burdan sorım dedım ???
Saygılar....
Arkadaşlar 2007 model 3900 km de turuncu siyah bir hyo sahibi oldum:: Zenon mevcut... Bir iki gün içinde resimleri yüklerim... Yağını değiştirecegim... Birde fren balatası fiyatları hakkında bilgisi olanlar....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Merhaba arkadaşlar
3 ay önce ehliyetimi aldım ve motor için araştırmalara başladım. Nedense hep hyo hep hyo diyorum. Bu motorda beni çeken bişeyler var =) 5.500 TL param var ve 2007-2008 model , 10.000km yi geçmemiş temiz bir hyo gt 250r arıyorum. Kocaeli, İstanbul, Sakarya civarları olursa da çok iyi olur. Sahibinden deki ilanlara baktım , bakıyorum, ve hangi motoru beğenip sahibini arasam satıldı diyor :/ Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Selam beyler,
Motora mat siyah folyo kaplatıyorum. Bayağa işçilik isteyen bi işmiş, çok uğraştırıyor ama güzel olacak gibi. Motorun havası bayağa değişiyor Pazartesiye bitecek inşallah, biterse resimleri atarım siteye de.
...eX...
geçen gün avcılarda bi tane hyo gördüm karşı şeritden geliyodu gerçekten 600lük ss gibi dikkat çekiyo çok güzel ya
arkadaşlar öncama film çekmekmi daha mantıklı yoksa boyamakmı?ilginize şimdiden teşekkür ederim..cvp bekliyorum kankalar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)