Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Nisan 2010, 23:14
onur35 adlı üyeden alıntı
aynı durum benim içinde geçerli hergün ilanları baştan inceliyorum cbrı verip hyo alıcam büyük ihtimal (cbrın alıcısı hazır ama belki biraz daha fazlaya verebilirsem az ekleyip bi hyo almak istiyorum)izmirde bir kaç gt250r satılık ben aslında siyah istiyorum 5500-6000arası bi 08 var siyah çok batıyor gözüme ya hadi hayırlısı artık az daha bekliyecem 1000tl için kredi çekmek istemiyorum biriktirsem daha iyi olucak...
bu arada cako sen biraz ucuza vermişin abi ya
ben de senin gibi inceliyorum ilanları hergün.
kafama yatanları favorilerime ekledim. bakalım favorilerden eleme yaparak sonuca varacağım.
mesela bazılarının fiyatlar yüksek fakat lastikleri falan değişmiş. onları da göz önüne kriter olarak alıyorum. fiyatı düşük lastikleri bitik olması yerine yüksek fiyatlıyı tercih ederim
Reklamlar
-
17 Nisan 2010, 00:14
mavibuz adlı üyeden alıntı
Caner verdiğin link açılmıyor tarih nezaman ?
abi yarın akşam maltepede mangala gidioruz yaklaşık 70 80 kişi
gelmek istiyosan özel mesaj at görkem sen ben avcılardan cıkıp gidelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar ben benım motora alt granajlara orjınalınde olan turuncu serıt yaptırmak ıstıyorum orda cizikler var dün motor oldu yerde arabanın bırı vuruyor motoru devırıyor malesef ayna ve ayaklık baglı oldu ücgen kırıldı polıs felan cagırdık ama görgü tanıgı yok dıye bısey yapamadılar olan bıze oldu yene ayaklıgı kaynattık aynayı yapıstırdık okul bıtınce yenılerını alıcam artık :( Bunun hazır satılanı felan varmı yada nasıl yapabılırım reklamcılar gıttım bızı yapamayız felan dedıler sanırım basıt dıye ugrasmak ıstemıyorlar hazırı varsa nerden bulabılırım ne kadardır fıyatı...motoru aldım gunden berı hersey tersıne gıdıyor hayırdır ıns bısey olursa gözum kapalı satcam :(
Siyah kısmda olan yer arkadaslar...
arkadaşım reklamcıya orjinali mevcut olan bi hyo yu götür aynısını yapsın sna 10 20 lira bişey alır totalde ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
17 Nisan 2010, 00:45
-
17 Nisan 2010, 00:55
Abi resmi olarak trafiğe cıkma iznim yok
nasip olursa haziran başında aranıda olucam bi arada tükana gelip tanışıcam seninle yada yolda önünüze atları geçen seferki gibi görürsem sizi
oky de istersen artçı olarak alabilirim seni yarın ? hem benzin ortağı arıyyodum :D :D:D
-
17 Nisan 2010, 01:03
Kardeşim ben sana motor yatıyo diyorum, sende ölüden .......
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
17 Nisan 2010, 01:05
Kardeşim ben sana motor yatıyo diyorum, sende ölüden .......
yahu şaka yapıyorum anlasana sende gelmek istersen görkem le gidiyoruz artçımız yok onu diyorum istersen gelebilirsin ;)
-
17 Nisan 2010, 01:05
yarın sınava girecem güngörende duruma göre bakarız ama çok zor
-
17 Nisan 2010, 01:08
Abi seni Anlamadı galiba caner..
Mavi buz;
Artçı=Motosiklette sürücünün arkasına oturan, yol boyunca ona eşlik eden partnere denilir..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
17 Nisan 2010, 01:08
Caner birde bişi sorcam, abi saat 4 den sonra nasıl olacak bu piknik gecemi geri geleceksiniz yada geleceğiz
-
17 Nisan 2010, 01:09
yarın sınava girecem güngörende duruma göre bakarız ama çok zor
kafana göre ;) mangal akşam :D
---- yahu mesaj yazabilmek için 120 saniye bekleme olayı da yeni modamı üff bune ya adama cevap vericem 120 saniye bekle diyor bak 7 oldu tıklıyorum bi 50 sn bi 30 sn şimdi de olmassa artık
-
17 Nisan 2010, 01:10
ozan150zc adlı üyeden alıntı
Mavi buz;
Artçı=Motosiklette sürücünün arkasına oturan, yol boyunca ona eşlik eden partnere denilir..
biliyorum abi konu karıştı galiba ben şaka yapmıştım, unutun hepsini yarın sınavdan sonra bakarız
-
17 Nisan 2010, 01:12
off kanallar karıştı galiba
Caner birde bişi sorcam, abi saat 4 den sonra nasıl olacak bu piknik gecemi geri geleceksiniz yada geleceğiz
aynen öyle akşam gidlip gece 11 de döneceğim ben
Mavi buz;
banada öyle geldi ozanım şimdi anlamıştır eğer bilmiyosa ;)
bak yine 24 saniye bekle diyor oofff yönetim istifa :D öhh 1 saniye bekleyin dedi yaa öldürürm ben bu sistemi heee
-
17 Nisan 2010, 01:13
Vay be millet geziyo arkadaş
Alamadım bu sene Hyosung'umu, seneye üstünden inersem....
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
17 Nisan 2010, 01:15
Caner fazla konuşmada 1 dakika yapmasınlar ahada ingilazca bişiler yazdı. abi artcıyı biliyorumda caner demedimi artçım olarak gelirsin benzine ortak oluruz, bunu üzerine bende dedim motor yatıyor sende ölüden...... olay bu abi siz benim demek istediğimi anlamadınız yada ben anlatamadım özür diliyorum konuyu karıştırdığım ve yanlış anlamaya sebeviyet verdiğim için
-
17 Nisan 2010, 01:17
-
17 Nisan 2010, 01:18
Herneyse abi burda ölüden .... durumu yok yani=)
Caner arka lastiğe 42 öne 34 hava vurdum motor balon gibi gezıyo 2 viteste bile pati çekiyor=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
17 Nisan 2010, 01:19
ya ortak oluruz olması gereken de o zaaten de ben gelebilirsem, piknik için nekadar lazım yani mevzu tam olarak ne
-
17 Nisan 2010, 01:30
ya ortak oluruz olması gereken de o zaaten de ben gelebilirsem, piknik için nekadar lazım yani mevzu tam olarak ne
abicimkendin yiyeceğini getiriyosun hazır mangalda pişirip yiyosun aynı avcılar mangaldaki gibi ;)
Herneyse abi burda ölüden .... durumu yok yani=)
Caner arka lastiğe 42 öne 34 hava vurdum motor balon gibi gezıyo 2 viteste bile pati çekiyor=)
balon gibi patlama da arka 36 ön 29 olması gerekiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------
ben yatar millet kendnize iyi bakın OZAN hava ayarını düzelt kardeşim başına iş alma ;)
-
17 Nisan 2010, 01:37
Kanka yarın ilk iş onu yapıcam böyle sakat farkındayım=)
-
17 Nisan 2010, 01:41
hocam artçın yoksa 29 -32 vurman lazım naptın sen 36 artçı varsa dedğin rakamlar normal...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler